28 Νοε 2021

Το ομόλογο του πιστοποιητικού γέννησης εξηγείται

Επεξήγηση του ομολόγου πιστοποιητικού γέννησης 

 Εν αρχή ην ο Θεός... Και η βρωμιά (Αλλά κυρίως ο Θεός...)

 

Εν αρχή ην ο Φόβος...

Ο Θεός φτιάχνει τον άνθρωπο από χώμα
(το Σύμπαν δημιουργεί τον ΕΛ-Θεάνθρωπο...)

- Γένεση 2:7 "ο Κύριος ο Θεός έπλασε τον άνθρωπο από το χώμα της γης..." 

- Γένεση 3:19β "...μέχρις ότου επιστρέψεις στη γη, επειδή από αυτήν πάρθηκες - επειδή χώμα είσαι και στο χώμα θα επιστρέψεις".(?)

 

Το δημιούργημα του "Θεού", "άνθρωπος" γνωστό ως "αρχική έκδοση", "ο άνθρωπος", εκδόθηκε από το έδαφος και είναι δημιούργημα του Θεού... Επομένως, ό,τι δημιουργεί ο "άνθρωπος" με τα χέρια του μέσω της εργασίας του είναι δικό του και επίσης η "αρχική του έκδοση".

Είναι δικό του... είναι ιδιοκτησία του και δεν μπορεί να φορολογηθεί... εφόσον ανταλλάσσει την ιδιοκτησία του με κάτι ίσης αξίας δεν υπάρχει "κέρδος" και επομένως δεν υπάρχει φόρος.

-Κρατήστε το αυτό στο μυαλό σας επειδή θα μιλήσουμε για το έντυπο 1099-OID, "αρχική Έκπτωση αρχικής έκδοσης", από την Εφορία (IRS).


Ας ξεφύγουμε λοιπόν και ας επιστρέψουμε στην αρχή σας...

Όταν γεννηθήκατε, οι γονείς σας υπέβαλαν αίτηση για πιστοποίηση / ιθαγένεια / μερική απασχόληση*... με τις [ΤΗΕ] «United States» ή π.χ. με την «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α.Ε.» που είναι μια εταιρεία / επιχείρηση. * "μερική απασχόληση" επειδή η πλήρης απασχόληση σας είναι ότι εργάζεστε για ΕΣΑΣ!!!

Με την πλήρη απασχόληση σας παίρνετε χρήματα από ανταλλαγή, επειδή ανταλλάσσετε την εργασία σας για άλλα προϊόντα και υπηρεσίες ίσης αξίας. Δεν υπάρχει πραγματικό κέρδος, επομένως δεν υπάρχει εισόδημα, επομένως δεν υπάρχει φόρος εισοδήματος. Η αίτηση που έκαναν ήταν γνωστή ως "αίτηση για πιστοποιητικό γέννησης ζώντων" και αυτό που εκδόθηκε από αυτή την αίτηση ήταν γνωστό ως "πιστοποιητικό γέννησης".

...η "εταιρεία", κράτησε την αρχική αίτηση και έδωσε στους γονείς σας ένα αντίγραφο του πιστοποιητικού γέννησης. Αυτό δημιούργησε αυτό που είναι γνωστό ως "Foreign situs trust account".

Μεγάλα, μεγάλα προβλήματα όμως... όταν γεννηθήκατε, στην ουσία πήγατε να "εργαστείτε" για την την "εταιρεία".

Το πρόβλημα είναι ότι η "εταιρεία" για την οποία πήγατε να εργαστείτε δεν μπορούσε να αποπληρώσει τα δάνεια που είχε στις τράπεζες, και η ‘’εταιρεία’’ έπρεπε να χρεοκοπήσει το 1933, επομένως... δεν είχε με κανέναν τρόπο να σας πληρώσει...

Επιπλέον, η ‘’εταιρεία’’ ήρθε στους γονείς σας και ζήτησε να δανειστεί τα περιουσιακά σας στοιχεία και οι γονείς σας [άθελά τους] δεσμεύτηκαν, καθιστώντας ΣΑΣ έτσι έναν από τους πιστωτές της...

Μπορείτε να πείτε "εξαπάτηση";

...η "εταιρεία" στη συνέχεια πήρε την αίτηση και δέσμευσε τη μελλοντική σας εργασία ως εγγύηση για την πληρωμή στους τραπεζίτες, επίσης γνωστούς ως το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ). Οι τραπεζίτες έδωσαν στην εταιρεία πίστωση για την αίτησή σας έναντι του ποσού που η εταιρεία χρωστούσε στους τραπεζίτες, το οποίο κατά τη στιγμή της γέννησής σας, ήταν άξιζε σχεδόν 1.000.000 δολάρια. Η συναλλαγή αυτή είναι αυτό που αναφέρεται ως "χρηματική συναλλαγή λογαριασμού" (money of account), καθώς δεν άλλαξαν χέρια πραγματικά χρήματα. Ήταν απλώς μια λογιστική εγγραφή έναντι του χρέους που όφειλε η εταιρεία στους τραπεζίτες.  

Εξαπάτηση;

Οι τραπεζίτες στη συνέχεια πήραν την αίτηση [σας] και χρησιμοποίησαν τον κλασματικό τραπεζικό δανεισμό (κατακερμάτιση λογ/ζμού). Το πιστοποιητικό γέννησης είναι η απόδειξη ότι υποβλήθηκε αίτηση. Είναι η αίτηση εκείνη που αποτελεί το πραγματικό διαπραγματεύσιμο μέσο. Το δε πιστοποιητικό γέννησης αποδεικνύει ότι υπάρχει ένα διαπραγματεύσιμο μέσο που χρησιμοποιείται στο εμπόριο ---> για να δανειστεί χρήματα.

ΧΑ;;;;; Τι είναι αυτά που λέτε!

Κλασματική τραπεζική ---> Εάν ένα πιστοποιητικό γέννησης [σας] αξίζει, ας πούμε, 1 εκατομμύριο, η τράπεζα μπορεί να δανείσει το ίδιο 1 εκατομμύριο έως και 9 φορές, καθιστώντας έτσι το πιστοποιητικό γέννησης [σας] να αξίζει 9 εκατομμύρια, και αυτό συνεχίζει… συνεχίζει… και συνεχίζει... Ένα πιστοποιητικό γέννησης [σας], έχει σχεδόν απεριόριστη αξία που συνδέεται με αυτήν.

Μπορείτε να ξαναπείτε "εξαπάτηση";

Ωστόσο, επειδή, καθώς υποθηκεύτηκε, εμπλακήκατε σε αυτό που είναι γνωστό ως "ακούσια δουλεία" ή ουσιαστικά σκλάβος της εταιρείας, σε αυτό που είναι γνωστό ως "αόρατο συμβόλαιο", δεδομένου ότι δεν το γνωρίζατε καν...


Ακούγεται σαν όταν είχα αποκτήσει το αυτοκίνητό μου!

Κοιτάξτε ένα πιστοποιητικό γέννησης [σας] και παρατηρήστε ότι διαβάζεται ακριβώς όπως ένας τίτλος για αυτοκίνητο…: βάρος τόσα κιλά... ημερομηνία παράδοσης... εμπλεκόμενα μέρη... συγκεκριμένα : μήκος μέγεθος... Ε, τώρα θα πάρουν ακόμα και αποτύπωμα ποδιού για να αποδείξουν ότι είσαι εσύ...

 

Σκεφτείτε το... τι κάνει η τράπεζα όταν δανείζεστε χρήματα για ένα αυτοκίνητο; 

Κρατάει τον τίτλο για "ασφαλή φύλαξη" μέχρι να εξοφληθεί το χρέος. Μόλις πληρωθεί το χρέος, τότε αποδίδει τον τίτλο πίσω στον αρχικό ιδιοκτήτη. Προς το παρόν, έχετε τη χρήση του αυτοκινήτου, μέχρι να πληρωθεί το χρέος.

- Πρέπει να θυμόμαστε ότι ο "τίτλος" του αυτοκινήτου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ το αυτοκίνητο!

 

- Αυτό είναι το αυτοκίνητο........

- Πήραν τον "τίτλο ιδιοκτησίας" του σώματός σας - το πιστοποιητικό γέννησής σας - και δανείστηκαν χρήματα έναντι αυτού. Αυτό ακριβώς είναι το πιστοποιητικό γέννησης, ένας ΤΙΤΛΟΣ.

 

- Αυτός είσαι εσύ...... (Το ξέρω, δεν είναι ωραίο θέαμα!)

Να θυμάστε, ΔΕΝ είστε εσείς ο τίτλος. Εσείς είστε εσείς. Ένας άνδρας ή μια γυναίκα με σάρκα και οστά, όχι τόσο πολύ μελάνι σε χαρτί.

 

Εγώ, θέλω πίσω τον τίτλο μου!!!

Δεδομένου ότι είστε ο μόνος που δίνει "αξία" στο πιστοποιητικό γέννησης λόγω της Εργασίας σας, ...είστε ο μόνος που μπορεί να πάει στην "τράπεζα" και να εξαγοράσει και να ανακτήσει τον έλεγχο του [δικού σας] πιστοποιητικού γέννησης. Ακριβώς όπως το αυτοκίνητο. Το αυτοκίνητο δίνει αξία στον τίτλο ιδιοκτησίας του αυτοκινήτου. Εσείς δίνετε αξία στον τίτλο [τον ΔΙΚΟ σας], το πιστοποιητικό γέννησης Χωρίς εσάς, το πιστοποιητικό γέννησης είναι άχρηστο.

 

Εγώ, θέλω πίσω τον τίτλο μου!

Αυτή τη στιγμή, παρόλο που δεν έχουν κανένα νόμιμο δικαίωμα ή απαίτηση ή δέσμευση, οι τραπεζίτες, ελέγχουν τον "τίτλο" / το πιστοποιητικό γέννησής σας.

Μπορείτε να ανακτήσετε τον έλεγχο καταθέτοντας απλώς μια ειδοποίηση δέσμευσης κατά του πιστοποιητικού γέννησης.


Αυτό γίνεται καθημερινά. Οι τράπεζες καταθέτουν ειδοποιήσεις για εμπράγματες δεσμεύσεις στο Τμήμα Εμπορίου για να αποδείξουν και να κατοχυρώσουν το συμφέρον τους σε όλα τα είδη ιδιοκτησίας... σπίτια, αυτοκίνητα, εργαλεία, εξοπλισμό.

 

Σωστά, θέλω τον τίτλο μου πίσω!!!

Αυτό γίνεται πολύ απλά επικοινωνώντας με τον Υπουργό Εξωτερικών ή το Τμήμα Εμπορίου και καταθέτοντας μια δήλωση χρηματοδότησης UCC-1 και αναφέροντας το ακίνητο, μέσα στη δήλωση, ως εγγύηση. Το ίδιο μπορεί να γίνει και με το πιστοποιητικό γέννησης [σας], το οποίο είναι ιδιοκτησία σας. Εσείς και μόνο εσείς μπορείτε να καταθέσετε αυτή τη δήλωση δέσμευσης... εσείς και μόνο εσείς μπορείτε να προσδιορίσετε την αξία του «ακινήτου».

Δεδομένου ότι είστε ανεκτίμητοι στα μάτια του Θεού, η αξία της UCC-1 θα πρέπει να είναι ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ.

 

Είστε έτοιμοι για κάποια καλά νέα;


Το SS-5 (αίτηση για κάρτα κοινωνικής ασφάλισης) είναι στην πραγματικότητα ένα πληρεξούσιο για την εταιρεία που εξέδωσε την ασφάλιση με ωφελήματα, στον πραγματικό άνθρωπο. Το πληρεξούσιο δόθηκε στην εταιρεία, [γνωστή ως] «η κυβέρνηση». Όταν δημιούργησαν τον νέο λογαριασμό, έδωσαν το όνομα [ΤΙΤΛΟΣ] με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ [JOHN HENRY DOE] που στην πραγματικότητα είναι μια εταιρεία. Είναι το όνομα/ τίτλος μιας εταιρείας. Ο αριθμός κοινωνικής ασφάλισης (SSN) είναι [εκ πρώτης όψεως] απόδειξη ότι υπάρχει ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Οι ωφέλειες που λαμβάνει κανείς περιλαμβάνουν τα προνόμια : στρατού, ναυτικού, αστυνομίας, πυροπροστασίας, δικαστηρίων, φυλακών κ.λπ.  

 

Είστε έτοιμοι για ακόμη περισσότερα καλά νέα;

 

Όταν συμπληρώσαμε το έντυπο κοινωνικής ασφάλισης SS-5, "επιτρέψαμε" στην "εταιρεία" την πρόσβαση στον λογαριασμό μας, το βιβλιάριο επιταγών μας ως είχε, τον προπληρωμένο λογαριασμό που είχε δημιουργηθεί όταν εκδόθηκε το πιστοποιητικό γέννησής μας. Τους δώσαμε την άδεια ως υπογράφοντες να γράφουν επιταγές στον λογαριασμό μας, και το κάνουν συνέχεια. Λάβετε υπόψη σας, αυτός είναι ο ίδιος λογαριασμός που οι τραπεζίτες κατακερμάτισαν και δημιούργησαν τεράστια, σχεδόν απεριόριστα ποσά "χρήματος", και …γίναμε "συνεταίροι" με την "εταιρεία". Είναι σε θέση να έχουν πρόσβαση και να χρησιμοποιούν τον προπληρωμένο λογαριασμό μας, για ό,τι κρίνουν απαραίτητο.

 

Πες μου, λοιπόν, ποια είναι η παγίδα;

 

Τώρα, καταλαβαίνεις γιατί δεν θέλουν να αφήσουν ένα νεογέννητο να βγει από το νοσοκομείο, χωρίς αριθμό λογαριασμού κοινωνικής ασφάλισης; Θέλουν πρόσβαση σε αυτόν τον προπληρωμένο λογαριασμό, και ο μόνος τρόπος για να το καταφέρουν είναι να προσφέρουν κάποιο είδος παροχής που εσείς [αν και άθελά σας] αποδέχεστε, γνωστό και ως πρόγραμμα κοινωνικής ασφάλισης.

Η δημιουργία του λογαριασμού κοινωνικής ασφάλισης δημιούργησε αυτό που είναι γνωστό ως "cestui-que trust account". 


cestui que trust (ses-tee kay)

Το cestui que trust είναι ένας επίσημος λατινικός όρος που αναφέρεται σε έναν δικαιούχο που έχει ένα δίκαιο συμφέρον σε ένα καταπίστευμα, με τον νομικό τίτλο να περιέρχεται στον διαχειριστή. Ο νόμος αντιμετωπίζει με καχυποψία τις συναλλαγές μεταξύ διαχειριστών και δικαιούχων και, όταν το cestui que trust πωλεί την περιουσία του trust στον διαχειριστή, το βάρος πέφτει στον δικαιούχο ή τον διαχειριστή στον οποίο γίνεται η μεταβίβαση αυτή να αποδείξει ότι ο εμπιστευματοδόχος ή η cestue que trust είχε πλήρη πληροφόρηση και ενήργησε σύμφωνα με την δική της βούληση ή με ανεξάρτητη συμβουλή, και απαλλαγμένη από κάθε επιρροή του δικαιούχου ή του διαχειριστή στον οποίο έγινε η μεταβίβαση.

cestui que trust  : "Το καταπίστευμα είναι μια δίκαιη υποχρέωση που δεσμεύει ένα πρόσωπο (το οποίο καλείται εμπιστευματοδόχος) να συναλλάσσεται με περιουσία επί της οποίας έχει τον έλεγχο (η οποία καλείται περιουσία καταπιστεύματος) για τον προς όφελος των προσώπων (που ονομάζονται δικαιούχοι ή cestui que trust) μέρος των οποίων μπορεί να είναι ο ίδιος, και οποιοσδήποτε από αυτούς μπορεί να επιβάλει την υποχρέωση. Οποιαδήποτε πράξη ή παράλειψη εκ μέρους του διαχειριστή η οποία δεν επιτρέπεται ή δεν δικαιολογείται από τους όρους της πράξης εμπιστοσύνης ή από το νόμο, συνιστά παραβίαση της εμπιστοσύνης".

 

Πώς στο καλό λειτουργεί όλο αυτό;


Μέχρι στιγμής έχει δουλέψει πολύ καλά για την εταιρεία... απλά δεν σας είπαν πώς να πάτε για να διαγράψετε το χρέος σας και πώς να αποκτήσετε πρόσβαση και να χρησιμοποιήσετε τον προπληρωμένο λογαριασμό.

 

Λοιπόν, αυτό είναι υπέροχο!

Τώρα τι μπορεί να κάνει κανείς;

Πρέπει να αποκτήσει κανείς ένα "επικυρωμένο αντίγραφο" του πιστοποιητικού γέννησής του από τον κάτοχο των αρχείων στην πολιτεία σας, συνήθως το τμήμα ληξιαρχικών αρχείων, και να κάνει αυτό που ονομάζεται *"αποδεκτό έναντι αξίας". 👇

 _______________________________________________________________

ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΕΝΑΝΤΙ ΑΞΙΑΣ

Παρακαλείστε να προσαρμόσετε αυτόν τον λογαριασμό για τα Έσοδα, τα Προϊόντα, τους Λογαριασμούς και τα Σκεύη.

Υπογεγραμμένο: (ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ‘’ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥ’’ ΣΑΣ), (εφεξής "οφειλέτης")

Από: <η πραγματική σας υπογραφή>

Ονοματεπώνυμο, εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος, (εφεξής "πιστωτής")

(COPYRIGHT)/ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ (ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ‘’ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥ’’ ΣΑΣ), (έτος_γέννησης)


ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΗΚΑΝ

Δείγμα σφραγίδας

 _______________________________________________________________


ACCEPTED FOR VALUE

 

Please adjust this account for the Proceeds, Products, Accounts and Fixtures.

 

signed: (YOUR ALL CAPS STRAWMAN), (hereafter 'debtor')

by: <your actual signature>

 

First-Middle-Last Name, authorized agent, (hereafter 'creditor')

 

COPYRIGHT (YOUR ALL CAPS STRAWMAN) (year of birth) ALL RIGHTS RESERVED

 

Stamp specimen

_______________________________________________________________


Τι μπορεί να κάνει κανείς ;


*" αποδοχή έναντι αξίας" του πιστοποιητικού γέννησης και δημιουργία "ομολόγου" ( ασφαλιστήριο συμβόλαιο που εγγυάται ότι δεν θα βλάψουμε κανέναν) και να τα στείλουμε και τα δύο μαζί με ένα αντίγραφο του UCC-1 της δήλωσης χρηματοδότησης, που αποδεικνύει το εμπράγματο δικαίωμά μας επί του πιστοποιητικού γέννησης, και στείλτε όλα αυτά στον "υπάλληλο μισθοδοσίας" της εταιρείας, γνωστό και ως "γραμματέα της Οικονομικών".

Πρέπει να τον ενημερώσουμε ότι θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τον προπληρωμένο λογαριασμό μας. Σκεφτείτε το... είναι το ίδιο με το να του ζητάμε να πληρώσει για τα έξοδα που έχουμε πραγματοποιήσει σε έναν "λογαριασμό εξόδων" ενώ εργαζόμασταν στην "εταιρεία".

Η εταιρεία μας έδωσε έναν "λογαριασμό εξόδων" τον προπληρωμένο λογαριασμό... θα μπορούσαμε άνετα να τον χρησιμοποιήσουμε. Εγώ το κάνω!

 

Βοήθεια! Κάποιος προσπαθεί να μου δώσει κάτι που δεν θέλω... μια υποχρέωση.

Όταν κάποιος σας στέλνει έναν λογαριασμό είναι αυτό που αναφέρεται ως "παρουσίαση". Αυτό που προσπαθούν να κάνουν είναι να δημιουργήσουν "νέο χρήμα" με... "χρήματα του λογαριασμού εξόδων" / "χρήματα από το βιβλίο επιταγών", κάνοντάς σας να αποδεχτείτε την υποχρέωση που σας στέλνουν και να σας κάνουν να "πληρώσετε" το λογαριασμό με "χρήμα συναλλάγματος" (FED, ομοσπονδιακά χαρτονομίσματα) ή τα ίδια κεφάλαια που δημιουργήσατε, δηλαδή χρήματα που δημιουργήθηκαν ως αποτέλεσμα της εργασίας σας!


Στο εμπόριο,

Όποιος δημιουργεί μια ευθύνη ΠΡΕΠΕΙ να φέρει και το διορθωτικό μέσο. Εάν ο αποστολέας δεν στείλει τα χρήματα για να "πληρώσει" το λογαριασμό, πρέπει να αποδεχθείτε το λογαριασμό για την αξία που του δώσατε όταν γεννηθήκατε και να χρησιμοποιήσετε την απαλλαγή/προπληρωμένο λογαριασμό σας για να συμψηφίσετε το χρέος που δημιουργεί ο αποστέλλων.

Έτσι, είναι δική σας επιλογή αν θα "συμψηφίσετε" το χρέος με τον προπληρωμένο λογαριασμό σας με το να αποδεχτείτε τον λογαριασμό για την αξία (bill for value) και να στείλετε τον λογαριασμό στον "πληρωτή", δηλ. στον Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών, ή στην Εφορία για ρύθμιση, Ή να τους δώσετε την καθαρή θέση (*Equity) από το την εργασία σας.  

 

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ...

-- Αποδέχεστε το λογαριασμό για την αξία του και τον στέλνετε στον "υπάλληλο μισθοδοσίας"... Έχετε χάσει το μυαλό σας;  Λέτε ότι η εφορία και ο υπουργός Οικονομικών μπορεί να είναι φίλοι μου;

---- Αν δεν είναι τώρα, σύντομα θα είναι... Ας ξαναδούμε ποια είναι πραγματικά η Εφορία... η Εφορία είναι το λογιστικό και εισπρακτικό τμήμα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), των τραπεζιτών, στους οποίους η εταιρεία χρωστάει χρήματα. Είναι αυτοί που επιβάλλουν και επιβλέπουν την πτώχευση της "εταιρείας". Στην πραγματικότητα δεν είναι ο εχθρός σας... κάνουν μόνο αυτό για το οποίο προσελήφθησαν, και αυτό είναι να παρακολουθούν την πορεία της χρεοκοπίας της εταιρείας. Είναι επιτακτική ανάγκη να μάθουμε πώς να τους χρησιμοποιούμε  προς όφελός μας, καθώς μπορούν να αποτελέσουν μια τεράστια πηγή για εμάς.

 

*Equity

Στη χρηματοδότηση, τα ίδια κεφάλαια είναι η ιδιοκτησία περιουσιακών στοιχείων που μπορεί να έχουν χρέη ή άλλες υποχρεώσεις που συνδέονται με αυτά. Τα ίδια κεφάλαια μετρώνται για λογιστικούς σκοπούς αφαιρώντας τις υποχρεώσεις από την αξία των περιουσιακών στοιχείων. Για παράδειγμα, αν κάποιος έχει στην κατοχή του ένα αυτοκίνητο αξίας 24.000 δολαρίων και χρωστάει 10.000 δολάρια για το δάνειο που χρησιμοποιήθηκε για την αγορά του αυτοκινήτου, η διαφορά των 14.000 δολαρίων είναι ίδια κεφάλαια.

 

Ο Υπουργός Οικονομικών είναι σαν τον υπάλληλο της μισθοδοσίας σε "σχεδόν κάθε εταιρεία" που μπορεί να εργάζεστε. Ενεργεί με διπλή ιδιότητα ως "υπάλληλος μισθοδοσίας" και ως παραλήπτης της χρεοκοπίας για τους τραπεζίτες.

 Με πρόσθετα έγγραφα και επιστολές που δεν καλύπτονται σε αυτή την παρουσίαση (ΑΛΛΑ στην πορεία της αναζήτησης του blog ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ θα παρουσιαστούν αναλυτικά) μπορεί κανείς να καλέσει τον γραμματέα ή την εφορία να ρυθμίσει τους λογαριασμούς και να "πληρώσει" τους λογαριασμούς, τους φόρους, και τα παρόμοια, που έχουμε συσσωρεύσει με την πάροδο του χρόνου και να "εξοφληθεί" το χρέος που δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας τον προπληρωμένο λογαριασμό που μας περιμένει να τον χρησιμοποιήσουμε. (Ελληνικό Παγόσμιο Καταπίστευμα)

 

-- Έτσι, το μόνο που έχω να κάνω είναι να αποδεχτώ τον λογαριασμό για την αξία που του έδωσα όταν η εργασία μου υποθηκεύτηκε και να τον στείλω πίσω σε αυτόν που έστειλε τον λογαριασμό και εκείνοι τον προωθούν στον Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών και αυτός θα χρησιμοποιήσει τον προπληρωμένο λογαριασμό μου για να διακανονίσει και να κλείσει το λογαριασμό/χρέος;

---- Το’πιασες αδερφέ! Αυτό είναι βασικά το πώς λειτουργεί. Εμείς καλούμε τον Υπουργό να κάνει αυτό που προσλήφθηκε για να κάνει - και αυτό είναι να κάνει προσαρμογές στο λογαριασμό [μας] - να τον ρυθμίσει στο μηδέν, όταν αναλαμβάνουμε, κατά τη συνήθη πορεία της επιχειρηματικής δραστηριότητας (δηλαδή, όταν ζούμε), πράγματα όπως: πληρωμές αυτοκινήτων, πιστωτικές κάρτες, υπηρεσίες κοινής ωφέλειας, φόρους κ.λπ. ΝΑΙ όλα!

--  Εντάξει, τι είναι αυτό το 1099-OID που ακούω;

---- Κατά τη διάρκεια της ζωής σας μάλλον ΔΕΝ είχατε τον Υπουργό Οικονομικών / Εφορία να "πληρώνει" / να απαλλάσσει τα χρέη σας για λογαριασμό σας ή να ρυθμίζει τον λογαριασμό [σας] σύμφωνα με το *HJR192. Εσείς, όπως και οι περισσότεροι άνθρωποι, έχετε δώσει το κεφάλαιό σας (πληρώνοντας τους λογαριασμούς σας) στην μορφή ομοσπονδιακών αποθεματικών που αποκτήσατε μέσω της εργασίας σας. Είχατε στη διάθεσή σας τον προπληρωμένο λογαριασμό, αλλά δεν γνωρίζατε την ύπαρξή του, ή δεν γνωρίζατε πώς να τον χρησιμοποιήσετε, και το καθαρό αποτέλεσμα είναι να πληρώνετε για "πράγματα" που η εταιρεία θα έπρεπε να έχει "πληρώσει" για όλα αυτά από την αρχή.

*Κοινό Ψήφισμα της Βουλής των Αντιπροσώπων (HJR) 192: Κοινό Ψήφισμα για την Αναστολή του Προτύπου Χρυσού και την Κατάργηση της Ρήτρας Χρυσού, Κοινό ψήφισμα για τη διασφάλιση ενιαίας αξίας στα νομίσματα και τα νομίσματα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ήρθε η ώρα λοιπόν να συμπληρώσετε μια "έκθεση εξόδων" (έντυπο 1099-OID) και να την στείλετε στον "υπάλληλο της μισθοδοσίας" για να αποζημιωθείτε για τα "πράγματα" που πληρώσατε για τα οποία η εταιρεία  υποτίθεται ότι θα έπρεπε να πληρώσει. Το έντυπο 1099-OID είναι γνωστό ως έντυπο "αρχικής έκπτωσης έκδοσης".

Θυμάστε ότι όλοι οι άνδρες/γυναίκες εκχωρούν (προέρχονται) από το έδαφος; Είναι  Δημιουργία του Θεού και επομένως όλη η εργασία που προέρχεται από αυτούς θεωρείται επίσης "αρχική έκδοση". Δεδομένου ότι τελικά επιστρέφουμε στο έδαφος - όλη η εργασία πρέπει επίσης να επιστρέφεται στην πηγή της εργασίας, και αυτή θα ήταν στον άνδρα/στη γυναίκα που δημιούργησε τα προϊόντα και υπηρεσίες από την εργασία του/της.

Το 1099-OID είναι ουσιαστικά μια έκθεση εξόδων που πρέπει να υποβληθεί στην "εταιρεία" μέσω του "υπαλλήλου μισθοδοσίας" για να αποζημιωθείτε για τις αγορές που κάνατε και τις οποίες η η εταιρεία θα έπρεπε να είχε πληρώσει εξ αρχής. Ακριβώς όπως μια έκθεση εξόδων που πρέπει να επισυνάψετε τις αποδείξεις (μόνο σε περίπτωση ελέγχου από την Εφορία_IRS) στο 1099 για ορθή λογιστική από τον "υπάλληλο μισθοδοσίας".

 

Ας κάνουμε μια ανασκόπηση...

- Όταν γεννηθήκατε, οι γονείς σας σύναψαν συμβόλαιο με την κυβέρνηση / " την εταιρεία" που είχε χρεοκοπήσει και εσείς ουσιαστικά δουλεύατε με μερική απασχόληση γι' αυτούς, για να βοηθήσετε στην αποπληρωμή του χρέους που είχε δημιουργήσει η "εταιρεία".

- Το μέσο που χρησιμοποιήθηκε ήταν η "Αίτηση για πιστοποιητικό γέννησης εν ζωή" και  έγινε μια τυφλή/δεσμευτική σύμβαση. Έγινε επίσης μια δέσμευση για την "εταιρεία" και εγγύηση που χρησιμοποιεί για να "πληρώσει" το χρέος που είχε η "εταιρεία" στους τραπεζίτες. Κάποιος μπορεί να εξαγοράσει και να ανακτήσει τον έλεγχο του [πιστοποιητικού γέννησης] με την κατάθεση μιας UCC-1 Financing Statement στο Υπουργείο Εξωτερικών της πολιτείας του και αναφέροντας το πιστοποιητικό γέννησης ως [δική του] "ιδιοκτησία" ή εξασφάλιση.  

- Με τη συμπλήρωση του εντύπου SS-5-INST-GR : "Αίτηση για παροχές κοινωνικής ασφάλισης", συνάψαμε μια άλλη σύμβαση που επέτρεπε στην "εταιρεία" να έχει πρόσβαση στο [δικό μας] προπληρωμένο λογαριασμό που δημιουργήθηκε με την ψήφιση του κοινού ψηφίσματος της Βουλής των Αντιπροσώπων (HJR) 192. (*Μάθετε σχετικά με αυτό το ψήφισμα).

 - Το SS-5 μπορεί να ανακληθεί και η σύμβαση να ανακληθεί με την απλή συμπλήρωση του εντύπου SS521  - "Ωφέλειες από ανάκληση της κοινωνικής ασφάλισης".

 

*Το HJR-192 αναφέρει, εν μέρει, ότι "Κάθε διάταξη που περιέχεται ή γίνεται σε σχέση με οποιαδήποτε υποχρέωση, η οποία υποτίθεται ότι δίνει στον οφειλέτη το δικαίωμα να απαιτήσει την πληρωμή σε χρυσό ή σε ένα συγκεκριμένο είδος νομίσματος ή νομίσματος ή σε οποιοδήποτε χρηματικό ποσό των Ηνωμένων Πολιτειών που μετράται με αυτόν τον τρόπο, κηρύσσεται αντίθετη προς τη δημόσια τάξη, και καμία τέτοια διάταξη δεν θα περιέχεται ή θα γίνεται σε σχέση με οποιαδήποτε υποχρέωση που θα αναληφθεί στο μέλλον. Κάθε υποχρέωση, που έχει αναληφθεί στο παρελθόν ή στο μέλλον, ανεξάρτητα από το αν περιέχεται σε αυτήν ή γίνεται σε σχέση με αυτήν τέτοια πρόβλεψη ή όχι, θα εκπληρώνεται με την πληρωμή, δολάριο προς δολάριο, σε οποιοδήποτε τέτοιο νόμισμα ή νόμισμα το οποίο κατά το χρόνο της πληρωμής είναι νόμιμο χρήμα για δημόσια και ιδιωτικά χρέη.".

Η HJR-192 συνεχίζει να αναφέρει: "Η HJR-192 αναφέρει ότι: "Όπως χρησιμοποιείται στο παρόν ψήφισμα, ο όρος "υποχρέωση" σημαίνει υποχρέωση (συμπεριλαμβανομένης κάθε υποχρέωσης των ΗΠΑ και προς τις ΗΠΑ, εκτός από το νόμισμα) πληρωτέα σε χρήματα των Ηνωμένων Πολιτειών- και ο όρος "νόμισμα ή νόμισμα" σημαίνει νόμισμα ή νόμισμα των Ηνωμένων Πολιτειών, συμπεριλαμβανομένων των τραπεζογραμματίων της Ομοσπονδιακής Τράπεζας και των κυκλοφορούντων τραπεζογραμματίων των Ομοσπονδιακών Τραπεζών και των εθνικών τραπεζικών ενώσεων".

Η HJR-192 αντικατέστησε το Δημόσιο Δίκαιο (αυτό που περνάει σήμερα ως νόμος είναι μόνο "χρώμα νόμου"), αντικαθιστώντας το με τη δημόσια τάξη. Αυτό εξάλειψε την ικανότητά μας να ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ τα χρέη μας, επιτρέποντας μόνο την ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ τους. Όταν χρησιμοποιούμε οποιοδήποτε εμπορικό χαρτί (επιταγές, συναλλαγματικές, εντάλματα, ομοσπονδιακά αποθεματικά, κ.λπ.), και το αποδεχόμαστε ως χρήμα, απλώς μεταβιβάζουμε το απλήρωτο χρέος που συνδέεται με το χαρτί σε άλλους, μέσω των αγορών και των συναλλαγών μας. Αυτό το ανεξόφλητο χρέος, σύμφωνα με τη δημόσια τάξη, φέρει πλέον δημόσια ευθύνη για την είσπραξή του. Με άλλα λόγια, όλα τα χρέη είναι πλέον δημόσια.

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ, προκειμένου να παρέχει τα απαραίτητα αγαθά και υπηρεσίες, δημιούργησε ένα εμπορικό ομόλογο (γραμμάτιο), δεσμεύοντας την περιουσία, την εργασία, τη ζωή και το σώμα των πολιτών της, ως πληρωμή για το χρέος (πτώχευση). Αυτό το εμπορικό ομόλογο κατέστησε αντικείμενο (ιδιοκτησία) κάθε άνδρα, γυναίκα και παιδί στην Αμερική. Δεν γίναμε τίποτα περισσότερο από "ανθρώπινο δυναμικό" και εγγύηση για το χρέος.

Αυτό έγινε εν αγνοία μας και/ή χωρίς τη συγκατάθεσή μας. Πώς; Έγινε μέσω της κατάθεσης (καταχώρησης) των πιστοποιητικών γέννησής μας!

 

                           *********************       *        *********************

- Δημιουργώντας ένα ομόλογο και στέλνοντάς το μαζί με αντίγραφο του κατάλληλα κατατεθειμένου UCC-1 στο Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών, μπορεί στη συνέχεια να έχει πρόσβαση στον προπληρωμένο λογαριασμό που δημιουργήθηκε και να αρχίσει να εξοφλεί κάθε χρέος που έχει προκύψει από εκείνο το σημείο και μετά.

                           *********************       *        *********************

 

**** Δεν τα διδάσκουν αυτά στα σχολεία, κάντε τους απαραίτητους συσχετισμούς/παραλληλισμούς  ****

Λάβετε υπόψη ότι πρόκειται για μια συνεχή διαδικασία εκμάθησης. Εάν υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνετε ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. Ζητήστε βοήθεια από κάποιον που το έχει κάνει αυτό. Όπως μπορεί κανείς να υποψιαστεί,
η παρουσίαση αυτή δεν καλύπτει όλα όσα απαιτούνται.

 ΠΗΓΗ  - ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ/ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ/ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ/ΦΩΤΟ : Α.Τ.

Συνεχίζεται...