24 Φεβ 2015

Εύκολα το "μαύρο πρόβατο" καταλήγει να εμφανίζεται σαν αποδιοπομπαίος "τράγος".Πάνω στο "αίμα" τής Ελλάδας θεμελιώθηκε η ψυχροπολεμική εποχή στην Ευρώπη μετά το τέλος τού Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου και πάνω στο ίδιο αίμα σκοπεύουν να θεμελιώσουν και την Νέα Τάξη μετά το τέλος του ακήρυχτου και μυστηριώδους Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου.


Άρχισε να τρέχει το πάντα ίδιο "σενάριο" της προτεσταντικής "επιτυχίας" ...Το "σενάριο" αυτό, το οποίο θέλει να εμφανιστεί μια η ελληνίδα "πόρνη" να προκαλεί την Ευρώπη, για ν' αρχίσουν να "μαλώνουν" οι προτεστάντες "νταβατζήδες" με τους Ρώσους "μαφιόζους" και να ξαναμπούμε όλοι μαζί στην κόλαση. Κάποιοι επίτηδες "κουρδίζουν" τους Έλληνες με ηρωισμούς τού παρελθόντος, για να τους εκμεταλλευτούν ...Για να τους βάλουν να χτυπήσουν το χέρι τους στο "μαχαίρι". Σε αυτό το σημείο πρέπει να αντισταθεί η Ελλάδα και να μην τους εξυπηρετήσει με τα πάθη της. Γεμάτα είναι τα νεκροταφεία με ηλίθιους, οι οποίοι νόμιζαν πως είναι "ήρωες", επειδή στέκονταν όρθιοι όταν οι σφαίρες θέριζαν κορμιά.

Η Ελλάδα αυτήν τη στιγμή πρέπει να δείξει πρώτα πως είναι έξυπνη και μετά - αν χρειαστεί - θα δείξει και τη γενναιότητά της ...Να μην την "ξαναπατήσει" με μια νέα εθνική και κοινωνική καταστροφή, όπως με τον Εμφύλιο πόλεμο ...Να μην γίνει το "πτώμα" της ο θεμέλιος λίθος μιας ολέθριας εποχής για την Ευρώπη ...Να μην γίνει η πρώτη "νεκρή" σε μια Ευρωπαϊκή Ένωση "νεκρών" θυμάτων των Αμερικανών. Είναι προφανές ότι οι Προτεστάντες "σωτήρες" τής Ευρώπης θέλουν να χρησιμοποιήσουν την οικονομική καταστροφή τής Ελλάδας, για να "μαντρώσουν" τους υπόλοιπους Ευρωπαίους στους νέους οικονομικούς σχεδιασμούς τους. Αυτό, δηλαδή, που έγινε και την προηγούμενη φορά, όπου μετά τη "νίκη" κατά του - δικού τους - φασισμού, η Ευρώπη έχασε την ελευθερία της.

Αυτήν την ελληνική καταστροφή τώρα σχεδιάζουν, η οποία θα είναι όμοια σε ένταση με την καταστροφή που είχε προκαλέσει ο Εμφύλιος πόλεμος ...Μια "διδακτική" καταστροφή, προκειμένου να παραδειγματιστούν και όλοι οι υπόλοιποι ...Να παραδειγματιστούν και να υποταχθούν, προκειμένου οι Αμερικανοί να μπουν στην Ευρώπη σαν "προστάτες". Όπως ο ελληνικός Εμφύλιος "αποκάλυπτε" αντιευρωπαϊκές κινήσεις τής Μόσχας και της Αθήνας, οι οποίες έκαναν αναγκαία την αμερικανική στρατιωτική και οικονομική "παρουσία" στην Ευρώπη, έτσι και σήμερα η ελληνική "ύποπτη" σχέση με την ίδια Μόσχα θα τους ανανεώσει τη "βίζα" παραμονής.

Πάνω στο "αίμα" τής Ελλάδας θεμελιώθηκε η ψυχροπολεμική εποχή στην Ευρώπη μετά το τέλος τού Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου και πάνω στο ίδιο αίμα σκοπεύουν να θεμελιώσουν και την Νέα Τάξη μετά το τέλος του ακήρυχτου και μυστηριώδους Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου.

Θέλουν οι Γερμανοί να καταστρέψουν οικονομικά την Ελλάδα, για να "πουλήσουν" οι Αμερικανοί "σωτηρία" στην Ευρωπαϊκή Ένωση ...Να βλέπουν οι Ευρωπαίοι τι παθαίνει αυτός, ο οποίος δεν δέχεται τα χρέη του, ώστε να πάνε να ζητήσουν δανεικά από τους Αμερικανούς και τη σιωνιστική συμμορία, για να τα ξεπληρώσουν. Θα βάλουν και λίγο Κίνα και Ρωσία στο ελληνικό "παιχνίδι", και οι Ευρωπαίοι θα είναι σίγουροι για τη φιλοαμερικανική επιλογή τους. Η Ελλάδα - γι' αυτούς - εκτός από "φεσατζού" θα είναι και προδότρια της Ευρώπης ...Η προδότρια, η οποία τους έβαλε στο αμερικανικό "Μνημόνιο".

Ως εκ τούτου, αυτό, το οποίο προέχει σήμερα, είναι να μην διαχωρίσει η Ελλάδα τον εαυτό της από τους υπόλοιπους και τους δώσει τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν τη διαφορετικότητα του προβλήματός της και την εμφανίσουν σαν εχθρό των λαών τής Ευρώπης. Εύκολα το "μαύρο πρόβατο" καταλήγει να εμφανίζεται σαν αποδιοπομπαίος "τράγος". Αυτό θα είναι τραγικό για την Ελλάδα - και ίσως και μοιραίο στην κατάσταση όπου αυτή έφτασε. Η Ελλάδα πρέπει να πάει σήμερα μαζί με το υπόλοιπο "κοπάδι" και να περιμένει ...Να αλλάξει την πολιτική της και να περιμένει. Ό,τι και να γίνει, πρέπει να πηγαίνει μαζί με τους άλλους. Δεν είναι σε χειρότερη κατάσταση απ' αυτούς και αντέχει όσο αντέχουν κι αυτοί ...Χρόνο πρέπει να "αγοράσει", γιατί χρόνο δεν έχουν οι "νταβατζήδες".


Καμία Ολλανδία, Βέλγιο, Δανία κλπ., δεν πρέπει να "σωθεί" ξανά από την ελληνική βλακεία ...Όλοι μαζί στην κοινή μας μοίρα ...Όσο "μαύροι" εμείς, άλλο τόσο "μαύροι" κι αυτοί, οι οποίοι σήμερα παριστάνουν - ελέω Γερμανίας - τους "καθαρούς" ...Η Ελλάδα σταθερά μέσα στο "κοπάδι", γιατί εκεί δεν μπορούν να την απομονώσουν, για να την "τσακίσουν". Αυτή είναι η ιδανική λύση, γιατί μόνον με αυτόν τον τρόπο εξουδετερώνεται ο προτεσταντικός σχεδιασμός ...Ένας πονηρός σχεδιασμός, ο οποίος στηρίζεται στη "μυστικότητα" αυτών που τον εφαρμόζουν και την άγνοια αυτών πάνω στους οποίους ασκείται και άρα απειλείται με τις αποκαλύψεις ...

Ένας πονηρός σχεδιασμός, ο οποίος στηρίζεται στο σωστό timing και άρα απειλείται με τις απρόβλεπτες καθυστερήσεις...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΦΩΤΟ:Α.Τ.