12 Φεβ 2015

Ένα απόσπασμα του Μογγολικού Δεσποτισμού...


ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 17ΗΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2012! Ο

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ 2 ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ

ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ ΔΕΣΠΟΤΙΣΜΟΥ!

Tα γράφαμε και μάλλον μας έλεγαν βαρεμένους...(κλίκ)

Δεν πειράζει όμως…. Σήμερα έχουμε Σύριζα και Χρυσή Αυγή! Δύο γνωστά κόμματα του υποκόσμου! Δύο παλιοσειρές στα σοκάκια των Αθηνών. Ο περιθωριακός Σύριζα, προωθείται από την Αμερική του άθεου Ομπάμα με σκοπό την απεθνικοποίηση της Χώρας,. Τα χριστιανικά πετρέλαια της Ελλάδας, όταν ξεκαθαρίσει το τοπίο της Συρίας θα απασχολούν τους πάντες..ΚΑΙ οι Αμερικανοί δεν είναι διατεθειμένοι να βρουν μπροστά τους προβλήματα… πατριωτικής φύσεως. Νέα επένδυση ο Σύριζα, για τους Αμερικάνους μετά την αχρήστευση του ΠΑΣΟΚ! Τους βολεύει αφάνταστα το κόμμα Τσιπρα για την ανοιχτή κοινωνία των Μογγόλων. Οι δήθεν λαϊκοί ήρωες με το φιλολαϊκό αγαθό προφίλ ποτέ δεν ήταν πρόβλημα για την Ελληνική κοινωνία. Κάπως έτσι πριν 38 χρόνια δημιουργήθηκε και το κόμμα του επαναστάτη Ανδρέα jack Daniels Παπανδρέου..!

Η μνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά, είναι ότι πρέπει για την άνοδο του Σύριζα στην εξουσία. Όσο θα φθείρεται η κυβέρνηση Σαμαρά κάνοντας καινοτόμες μεταρρυθμίσεις, τόσο θα ανεβαίνει ο Σύριζα..με τους λούμπεν άθεους κομμουνιστές. Τα φροντιστήρια στον cool Αλέξη δίνουν και παίρνουν. Οι Αμερικανοί έχουν μάθει να περιμένουν, και αυτό φυσικά θα κάνουν και τώρα. Πίσω από το Σύριζα, έρχεται ένα άλλο κόμμα. Γνώριμο, αν και ξεχασμένο. .Το κόμμα της Χρυσής Αυγής. Ένα κανονικό τσίρκο. Ένα σικέ φόβητρο των MEDIA. Ένα κανονικό OUT OF FASHION PARTY που ξεπάστρεψε με άνωθεν εντολές τους τρομερούς-περιθωριακούς σκίνχεντς της δεκαετίας ’80.Ένα κόμμα χωρίς ιδεολογία που ξεχωρίζει μέχρι ΣΗΜΕΡΑ μόνο από τις μπουνιές….….

Από την στιγμή που το κόμμα του μνημονιακού Καρατζαφέρη κάηκε, έπρεπε να βρεθεί, ο πατριωτικό χώρος που θα χαλάρωνε τους αφελείς Έλληνες από την εγκληματικότητα και όχι μόνο. Ο λαός με απίστευτο μίσος και οργή για το πολιτικό σύστημα , ένα κόμμα σε style Καρατζαφέρη θα το κατάπινε χωρίς δεύτερη σκέψη.. δεν ήταν και ότι καλύτερο για τους εγκεφάλους…μιας και ο Ελληνικός εθνικισμός έχει μεγάλο βάθος, ειδικά αν συνδυαστεί με το φιλότιμο.. Χρειαζόταν κάτι άγριο μιας και η Ελληνική κοινωνία πονούσε. Το κόμμα της Χρυσής Αυγής, κλήθηκε να παίξει τον ρόλο του επαγγελματία πατριώτη-μπαμπούλα στις μάζες. Λίγος άθεος ναζισμός, λίγο βυζάντιο με κομπλεξικούς αδέσποτους παπάδες και όλα κομπλέ.

Το πείραμα εδώ και αρκετό καιρό πηγαίνει αρκετά καλά. Μπορεί, ο Έλληνας να είναι άφραγκος αλλά τον χορταίνουν οι ξυλοδαρμοί της Χρυσής Αυγής. Όλα αυτά μεθοδεύτηκαν τέλεια. Όλα αυτά φυσικά είναι γνωστά σε κάποιους καλούς γνώστες. Τα ίδια συνέβαιναν και στην Αγγλία μετά τον ερχομό του ΔΝΤ-1976 ...Καταλαβαίνει ο αναγνώστης πού το πάμε ;

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΕ ΒΙΑ ΣΤΟΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΔΕΣΠΟΤΙΣΜΟ
.

Το σκουπιδαριό που αναδύεται είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για μέγα πλιάτσικο. Είναι μια ευκαιρία για ανεμελιά με καλούς ξυλοδαρμούς. Άλλωστε, το ταμείο αποκρατικοποιήσεων μετά την ορκωμοσία της νέας κατοχικής κυβέρνησης θα πάρει μπρός ...Οι εβραϊκές Goldman Sachs, Lazard, Citibank στα καλύτερά τους μιας και οι πάντες απέκτησαν χόμπις. Tα πάντα θα πωληθούν χωρίς δεύτερη σκέψη. Εύλογα, ο αναγνώστης μπορεί να αναρωτηθεί που κολλά η Χρυσή Αυγή με τον Μογγολικό Δεσποτισμό;; Η Νέα Δημοκρατία έχει τελειώσει προς το παρόν. Είναι κόμμα της Μέρκελ και των εβραϊκών μεταρρυθμίσεων.. Δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να παίξει τον ρολό της πατριωτικής δεξιάς. Πονηρά και ύπουλα σε συνεργασία με όλο το κατεστημένο αφήνει την βρώμικη δουλειά στα δουλικά της Χρυσής Αυγής σε συνεργασία με το Σύριζα! Μιλάμε, για φοβερό υπόκοσμο.

Η Χρυσή Αυγή, είναι ένα κόμμα που χρωστά φίλε αναγνώστη. Είναι ένα ανοιχτό βιβλίο. Ανέκαθεν ήταν και είναι ένα κόμμα που χάνεται στα παράκεντρα της εξουσίας. Για να κερδίσει την εύνοια της Ελληνικής κοινωνίας το κόμμα του Τσίπρα, θα ακουμπήσει πάνω στην Χρυσή Αυγή. Δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά για ένα αριστερό κόμμα. Από την στιγμή που δεν υπάρχει η κακιά δεξιά της δεκαετίας του ’70, ή κάποια Χούντα τον ρόλο του κακού αντιδραστικού θα κληθεί να τον παίξει η κακιά Χρυσή Αυγή! Δεν είναι τυχαίο το γεγονός που τα στελέχη του Σύριζα, κυνηγιούνται με τους Χρυσαυγίτες σε ολόκληρη την Ελλάδα. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός που ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, εκθειάζει την Χούντα των Συνταγματαρχών! Με λίγα λόγια τα άτομα αυτά μας γυρίζουν δεκαετίες πίσω στην εποχή όπου ξεκινούσε η μεταπολίτευση, για την δημιουργία μιας νέας μεταπολίτευσης..Το τραγικό είναι ότι νέα παιδιά πάνω στον αυθορμητισμό τους χτυπιούνται με καδρόνια και λοστούς χωρίς να γνωρίζουν τίποτα.

Σήμερα κάποιοι αναρωτιούνται τι συμβαίνει με τα "διάφορα" blogs. Μα όλα ήταν και είναι ένα θέατρο! Έπεσε ο κοσμάκης με τα μούτρα σε κάποια σκοτεινά blogs και χάζεψε τελείως...δεν είδε την πουστιά και το ψέμα. Δεν είδε κάποιες υπόγειες συνεργασίες.

Σακατεύτηκε ο ψυχισμός των ανθρώπων...πήγε περίπατο. Οι κακοί εβραίοι που κάθε μέρα πίνουν αίματα. Ο Παίσιος που θα έρθει καβάλα στο άλογο. Ο Πούτιν που είναι ο χαμένος εγγονός του Ρασπούτιν....Ο κουραδολιάκος της χρυσής ευκαιρίας που θα βάλει τους κλέφτες φυλακή...αλλά εντελώς τυχαία είναι παρεξηγημένος ναζιστής και μάλιστα φακελωμένος από το "κακό" καθεστώς....Ο ψεκασμένος με τα CDS που μιλά με τον θεό και κάνει πατριωτικά όνειρα αλλά εντελώς τυχαία μετά την υπουργοποίηση έχει πάθει αμνησία..... ένα σωρό μαλακίες.

Μορφωμένοι άνθρωποι την πάτησαν διαβάζοντας μαλακίες. Την πάτησαν από τα ποντίκια του υποκόσμου. Την πάτησαν διαβάζοντας κείμενα λιβανιστήρια με στημένους σχολιαστές. Την πάτησαν διαβάζοντας blogs φακελωμένα.....blogs που οι ανακαλύψεις τους βρωμάνε πρεσβείες....Στην συντριπτική πλειοψηφία τους δικηγόροι περιθωριακοί, τραβέλια, πολιτικοί αριβίστες και φυσικά εκβιαστές...βρίσκονται από πίσω.

Τυχαία σήμερα κάποιοι περιθωριακοί bloggers βρίσκονται στην βουλή; Τυχαία σήμερα κάποιοι επώνυμοι bloggers παρουσιάζονται άνετοι και cool, ενώ επί κυβερνήσεως Σαμαρά στήριζαν με ξεδιάντροπο θράσος χρυσή ευκαιρία και καλούσαν τον κόσμο σε επανάσταση;;; Kαλούσαν σε βία κυνηγώντας "κακούς κομμουνιστές"....ενώ σήμερα είναι ευτυχισμένοι με κυβέρνηση Σύριζα!

Είναι υπόκοσμος και ταιριάζουν τα χνώτα τους...

Όταν δεν υπάρχουν λεφτά και δουλειές κυριαρχεί το περιθώριο...Κυριαρχούν οι πατερούληδες...Εκεί σε κάποια γωνία σε περιμένουν να σου εξηγήσουν το παραμύθι....να γίνεις ένας από αυτούς....


Ένας δημοκράτης άνθρωπος....μετά τις εκλογές..Τώρα θα αρχίσει η αποκαθήλωση των ηλιθίων....Τα πάντα έχουν μια συνέχεια που στηρίζεται στην λογική της σύγκρουσης και της ανταπόδωσης. Είναι κατάντια για τον ελληνισμό να τον υπερασπίζονται τα ντουβάρια


ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ: Η ΒΟΥΛΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΟΥΤΕ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Η Χρυσή Αυγή θα κρατήσει μια υπεύθυνη στάση και θα σταθεί αρωγός σε οτιδήποτε θετικό εκφράζει τον Ελληνικό Λαό

Τα κόμματα διχάζουν- Η Πατρίδα ενώνει.
Η στάση της Χρυσής Αυγής και στην παρούσα κοινοβουλευτική περίοδο θα είναι υπεύθυνη και συνεπής.

Η Κοινοβουλευτική μας Ομάδα θα σταθεί αρωγός σε πολλές από τις μελλοντικές σας πρωτοβουλίες και ενέργειες όπως αυτές προαναγγέλθησαν στην ομιλία επί τη αναλήψει των καθηκόντων σας. 

Οι φοβικοί της Δεξιάς, και δεν αναφέρομαι στους απλούς αγνούς ψηφοφόρους αλλά στους πολιτικούς εκφραστές της Νέας Δημοκρατίας, που εύχονται την αποτυχία της κυβέρνησης.......

Θα σταθούμε ενάντιοι σε οποιαδήποτε αντιλαϊκή, και αντιδημοκρατική πολιτική όπως αυτή εκφράστηκε από την προηγούμενη διακυβέρνηση. Την διακυβέρνηση  της ξενοκρατίας, της ξενοδουλείας και της εκποίησης της χώρας μας.

Η πρόταση της Χρυσής Αυγής ήταν να σχηματισθεί τότε κυβέρνηση ειδικού σκοπού, ειδικής αποστολής, με μοναδική αποστολή και σκοπό την ψήφιση αυτού του άρθρου, του νόμου κατάργησης του Μνημονίου. Δεν μας ακούσατε τότε.

Και δεν μας ακούσατε, παγιδευμένοι σε ιδεοληψίες, σε ιδεοληψίες των πρώιμων Αριστερών σας χρόνων, που οδήγησαν κάποιους από τους σημερινούς συγκυβερνώντες να εκστομίζουν εκτός τόπου και πολιτικού χρόνου γραφικότητες περί «αυγών του φιδιού», περί «Βαϊμάρης», κ.λ.π., καθιστώντας με τον τρόπο αυτό τα κόμματά τους συνυπεύθυνα στην επί 2,5 επιπλέον χρόνια καταστροφή που ακολούθησε.

Περισσότερα ΕΔΩ


Μακάρι κυρ Χρήστο.......να μην ξαναδούμε τέτοιες φωτογραφίες ...όταν κυβερνούσε ο "αλήτης δεξιός" Σαμαράς...και η αντίπαλη "δημοκρατική πλευρά" ούρλιαζε για χουντικά σταγονίδια εντός της βουλής....για φασισμούς, αντισημιτισμούς και ένα σωρό..
 

Μέχρι και οι "παράξενοι Αλβανοί" που σήμερα θα "πάρουν ιθαγένειες" είχαν πρόβλημα....με τον φανατισμό της κακιάς "δεξιάς"....της ξενοδουλείας...


NEWS24 TV ALBANIA -ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ -ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πως αλλάζουν αλήθεια τα πράγματα.......η μήπως όλα αυτά ήταν γνωστά στους μυημένους; ...


ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ : MAJESTIC - ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ : Α.Τ.