22 Φεβ 2015

Η Ευρώπη και η Ελλάδα σε θανάσιμο κίνδυνο.Αυτό είναι το σχέδιο. Αυτό το σχέδιο υπηρετεί η Μέρκελ και ο Σόιμπλε υπό τις εντολές τής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ.


Η σημερινή Ενωμένη Ευρώπη είναι ένα πληγωμένο θηρίο και τα πληγωμένα θηρία είναι πάντα επικίνδυνα, όταν δίνουν τον υπέρ πάντων αγώνα τής επιβίωσης. Αυτό το γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα οι κυνηγοί τους και στην περίπτωσή μας το γνωρίζουν καλύτερα οι Γερμανοί Ναζί και οι Σιωνιστές τοκογλύφοι που την "πλήγωσαν".

Αυτοί μέσω της διαφθοράς βύθισαν τα ευρωπαϊκά κράτη στα τεράστια χρέη και στην συνέχεια λεηλάτησαν τις οικονομίες τους. Αυτοί εξαπέλυσαν τους "Χριστοφοράκους" της διαφθοράς προκειμένου να οδηγήσουν τα κράτη αρχικά στην αναίτια σπατάλη και από εκεί στην οικονομική "αυτοκτονία" της καταστροφής και της εκποίησης. Τώρα, μπροστά στον κίνδυνο μιας ανεξέλεγκτης κοινωνικής έκρηξης, λόγω της κατάρρευσης του κοινωνικού κράτους, - το οποίο αποτελούσε το πάλαι ποτέ μεγάλο ευρωπαϊκό επίτευγμα -"κατασκευάζουν" εχθρούς, για να εκτονώσουν την κατάσταση.

Με εντολή των τοκογλύφων "ντύθηκε" ο Αλέξης τρομοκράτης των "Αγορών";

Είναι "στημένος" ο Σύριζα από τους τοκογλύφους;

Είναι πολύ μεγάλο το "στοίχημα" κάποιων για την Ελλάδα, ώστε να αφήσουν τα πράγματα να εξελίσσονται στην τύχη τους ...Εξαρτώνται πολύ μεγάλα συμφέροντα από τη συμπεριφορά του ελληνικού κράτους και ως εκ τούτου οι λόγοι των υποψηφίων ηγετών του δεν μπορούν να είναι ανεξέλεγκτοι. Είναι βέβαιο, δηλαδή, ότι ο λόγος των πάντων "φιλτράρεται" από κάποια άνωθεν αφεντικά και τίποτε δεν λέγεται εκ παραδρομής. Υπάρχει μια "παράσταση" δήθεν σύγκρουσης κομματικών αντιπάλων, της οποίας το "σενάριο" είναι προσυμφωνημένο ...Ένα "σενάριο", το οποίο πρέπει να σέβονται όλοι όσοι δέχονται να συμμετάσχουν σε αυτήν την "παράσταση" και άρα έχουν περάσει από το αντίστοιχο casting των πρεσβειών. Σε αυτήν την "παράσταση", που αφορά την ελευθερία κινήσεων των ηγετών τής Ελλάδας, συμμετέχει και ο Τσίπρας και άρα ο λόγος του είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένος με το "σενάριο" που επιβάλουν οι "παραγωγοί" της.

Από τη στιγμή που οι Σιωνιστές και οι Γερμανοί Ναζί έχουν λεηλατήσει σε βαθμό καταστροφής την Ευρώπη, ήταν δεδομένο ότι θα "κατασκεύαζαν" έναν ψεύτικο εχθρό, για να του "φορτώσουν" το έγκλημα. Αυτό προσπαθούν να καταφέρουν με την Ελλάδα. Χρησιμοποίησαν το χρέος τής Ελλάδας, για να λεηλατήσουν ολόκληρη την Ευρώπη και στο τέλος θα της "παραδώσουν" το χρεοκοπημένο ελληνικό "κουφάρι" σαν εχθρό της. Θα μετατρέψουν την Ευρώπη σε έναν σκύλο, που κυνηγά ένα νεκρό κόκαλο. Μέσω της Ελλάδας έκλεψαν από την Ευρώπη πάνω από ένα τρισεκατομμύριο ευρώ και θα αφήσουν τους Ευρωπαίους να μισούν τους Έλληνες, οι οποίοι είναι πιο φτωχοί από ποτέ.
 Αυτό ήταν το κόλπο. Την Ελλάδα την φόρτωναν με τεράστια χρέη, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι δεν θα μπορούσε να τα ξεπληρώσει ,μόνο και μόνο γιατί στόχευαν στην "τσέπη" των υπολοίπων Ευρωπαίων. Στο όνομα της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης έβαλαν τους Ευρωπαίους να "αγκαλιστούν" με την Ελλάδα, για να τους "βυθίσουν" όλους μαζί.


Αυτή είναι η "βόμβα" που απειλεί την Ευρώπη με διάλυση.



Κατάλαβε ο αναγνώστης ποιων την πολιτική εξυπηρετεί ο "τσαμπουκάς" τού ΣΥΡΙΖΑ;



Θέλουν όλα να τα φορτώσουν στους Έλληνες, για να τους καταστρέψουν, εμφανίζοντάς τους σαν εχθρούς των Ευρωπαίων. Κάποιοι "σπρώχνουν" τον Τσίπρα να είναι προκλητικός και άρα "χρήσιμος" για τους Γερμανούς και τους τοκογλύφους.

Τώρα, για τις ανάγκες τής "παράστασης", όλοι αυτοί εμφανίζονται να είναι δήθεν "θυμωμένοι" με τους "επαναστάτες" Έλληνες και αντίθετοι σε κάθε προσπάθεια για "κούρεμα" του ελληνικού χρέους. Υποκρίνονται πως δεν το επιθυμούν, για να "παραπλανήσουν" τους ευρωπαϊκούς λαούς, οι οποίοι είναι θύματά τους. Γερμανοί και Εβραίοι υποκρίνονται πως το μάχονται, για να μπορούν στη συνέχεια να κατηγορούν και να βρίζουν τους Έλληνες. Δίνουν μια "παράσταση", για να μπορούν οι ίδιοι να εμφανίζονται σαν "προστάτες" των ευρωπαϊκών λαών και οι Έλληνες σαν η "κατάρα" τους.

 Κάνουν πως δεν το επιθυμούν, γιατί το αναγκαστικό "κούρεμα" του ελληνικού χρέους, το οποίο αποτελεί δική τους βασική στρατηγική επιλογή εις βάρος των Ευρωπαίων, θέλουν να το χρεωθούν οι Έλληνες και όχι οι ίδιοι...

...Οι "αλήτες" οι Έλληνες ...Οι αχάριστοι ...Αυτοί, οι οποίοι "πυροβολούν" με Καλάσνικοφ τις πρεσβείες των ευεργετών τους ...Αυτοί, οι οποίοι "πυροβολούν" αυτούς που τους δανείζουν, για να σωθούν, και μετά δεν θέλουν να τους ξεπληρώσουν ...Οι Έλληνες, που, όχι μόνον δεν πληρώνουν τα χρέη τους στους Ευρωπαίους, αλλά έχουν και "απαιτήσεις" να τους βοηθήσουν οι Ευρωπαίοι στις εθνικές τους διενέξεις ...Οι Έλληνες, οι οποίοι δεν σέβονται τις περιουσίες των άλλων, αλλά έχουν μεγάλες απαιτήσεις σ' ό,τι αφορά την ασφάλεια και την προστασία τής δικής τους περιουσίας.

...Μέρος τού "σεναρίου" είναι αυτή η μόνιμη "επωδός" ...Ένα απαραίτητο "ρεφρέν", ώστε, μέσω της συνεχούς επανάληψης, να το εμπεδώσουν οι Ευρωπαίοι σαν μια πραγματικότητα. Αυτούς στοχεύει αυτή η προσπάθεια πλύσης εγκεφάλου και όχι τους Έλληνες. Αυτό, δηλαδή, δεν λέγεται για να το ακούνε οι Έλληνες, τους οποίους υποτίθεται ότι αφορά, αλλά για να το ακούνε οι Ευρωπαίοι, τους οποίους στο μέλλον προβλέπεται να τους αφορά ...Να το ακούνε οι Ευρωπαίοι και να νομίζουν ότι η ασφάλειά τους είναι ελληνική "υπόθεση" ...Να νομίζουν ότι η ασφάλεια των ασφαλιστικών τους ταμείων συνδέεται με την ελληνική συνείδηση και υπευθυνότητα. Έχοντας λοιπόν μέσα στα τελευταία χρόνια δημιουργήσει τη "βόμβα", ήταν δεδομένο ότι θα έφτιαχναν και τον "πυροκροτητή" της με τρόπο τέτοιο, που να βαστά τους ίδιους μακριά από τα "θραύσματα" της "έκρηξης".


Κατάλαβε ο αναγνώστης γιατί η Ελλάδα είναι πολύτιμη γι’ αυτούς;



...Είναι πολύτιμη για τους εγκληματίες, γιατί αυτή μπορεί να πάρει πάνω της τις "αμαρτίες" τους σαν αποδιοπομπαίος "τράγος" ...Αυτό ακριβώς, το οποίο περιγράφουν οι λέξεις της υπέροχης ελληνικής γλώσσας ...Η Ελλάδα έχει επιλεγεί από τους δολοφόνους τής Ευρώπης, για τον "τραγικό" της ρόλο ...Τους δολοφόνους, οι οποίοι "παρέλασαν" στο Παρίσι σαν ηγέτες τής "ειρήνης" και της "Δημοκρατίας". Αυτοί είναι που διέλυσαν την Ευρώπη. Πριν λοιπόν αρχίσει ο κόσμος να τους αντιλαμβάνεται ως προδότες - και άρα ως εχθρούς - ,φρόντισαν να κάνουν την "κίνηση" τους πρώτοι. Τη λεηλασία των ασφαλιστικών ταμείων, η οποία θα οδηγήσει στη γενική κατάρρευση του ευρωπαϊκού κοινωνικού κράτους - και την οποία πραγματοποίησαν τα αφεντικά τους - θα την αποδώσουν εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα ...Στην Ελλάδα, η οποία δανείστηκε και μέσω του "οργανοπαίκτη" Τσίπρα θα τους χορεύει στο "ταψί", εφόσον θα αρνείται να ξεπληρώσει τα χρέη της.

 Οι εγκληματίες, δηλαδή, οι οποίοι εξανάγκασαν τους Ευρωπαίους να δανείσουν στη χρεοκοπημένη Ελλάδα χρήματα, προκειμένου να θησαυρίσουν οι τοκογλύφοι, θα εμφανίσουν την Ελλάδα σαν εγκληματία.

Ο Τσίπρας δημιουργεί σήμερα εν γνώση του ψευδείς εντυπώσεις στον λαό. Φαίνεται ότι συμμετέχει σε ένα ύπουλο παιχνίδι δήθεν εκβιασμού τής Γερμανίας, που στόχο έχει να παρασύρει τον ελληνικό λαό σε μια "ψευδοσυνωμοτική" λογική, που θα τον κάνει να πιστεύει ότι τον συμφέρει να εκβιάσει τη Γερμανία, προκειμένου να πετύχει ένα θετικό αποτέλεσμα ...Που θα τον κάνει να πιστεύει ότι θα έχει κέρδος, αν αποκρύψει τα στοιχεία τής διαφθοράς, που δήθεν τον "συμφέρουν". Αυτά, δηλαδή, τα οποία κάνει "επιτυχώς" η Γερμανία με την Bild και τον γερμανικό λαό, ο οποίος "νομιμοποιεί" τα πάντα για το κέρδος που υποτίθεται φέρνει η συμμορία τού Βερολίνου στη Γερμανία.

Αυτό είναι λάθος ...και στην προκειμένη περίπτωση ολέθριο λάθος ...Ένα λάθος, το οποίο που μπορεί να μας καταστρέψει ως λαό ...Ένα λάθος, το οποίο θα επιτρέψει στη Γερμανία των φασιστών Μέρκελ και Σόιμπλε να "διαφύγουν" από τον τόπο τού εγκλήματος και από το "κάδρο" των εχθρών των ευρωπαϊκών λαών ...Ένα λάθος, το οποίο θα εμπλέξει τον ελληνισμό σε μια άνευ προηγουμένου περιπέτεια, η οποία θα του προκαλέσει "ανήκεστο βλάβη" στην παγκόσμια φήμη του.

 Με αυτόν τον τρόπο η Ελλάδα όχι απλά θα απαλλάξει τη Γερμανία από τις κατηγορίες που την βαρύνουν, αλλά θα την απαλλάξει και από το άγχος της αποκάλυψης των ενοχοποιητικών στοιχείων ...Θα της δώσει και τον χρόνο να βελτιώσει την "εικόνα" της.

Μόνον εξαιτίας μιας "αυτοκτονικής" συμπεριφοράς τής Ελλάδας η Γερμανία μπορεί να εμφανιστεί σαν "θύμα" ..."Θύμα" το κράτος αυτό, το οποίο με την οργανωμένη διαφθορά του και την εμμονή του στην αυτοκτονική λιτότητα μετέτρεψε την ευρωπαϊκή οικονομία σε μια εύφλεκτη "πυριτιδαποθήκη" έτοιμη να "σκάσει" ανά πάσα στιγμή ..."Θύμα" το κράτος αυτό, το οποίο στην πραγματικότητα δημιούργησε όλα τα ευρωπαϊκά χρέη. Αυτή η λάθος ελληνική συμπεριφορά ευνοεί τη Γερμανία. Είναι η μόνη συμπεριφορά που της επιτρέπει να εμφανιστεί σαν πρόθυμη να προστατεύσει τα ευρωπαϊκά συμφέροντα, αλλά, για λόγους εκβιασμού, στο τέλος θα "υποκύψει" ...Θα "υποκύψει" στον εκβιασμό τού "τεμπέλη", "παρασιτικού" και "ανεύθυνου" Έλληνα ...Πρόθυμη, αλλά αδύναμη.

Θα αναγκαστεί, υπό τον ελληνικό "εκβιασμό" και την "πίεση" δήθεν και των Αμερικανών, να δεχθεί το "κούρεμα", το οποίο θα "σκάσει" την ευρωπαϊκή οικονομία. Όλα αυτά εξαιτίας τού εκβιασμού.

  • Αυτό είναι το "σενάριο", το οποίο προς το παρόν εξυπηρετεί ο Τσίπρας με τους "τσαμπουκάδες" και τους "εκβιασμούς" του. 
  •  
  • Μεθοδεύεται ένας δήθεν "εκβιασμός", του οποίου τις λεπτομέρειες θα τις "θάψει" ο ίδιος ο εκβιαστής και άρα η Ελλάδα. 
  •  
  • Γι' αυτόν τον λόγο ο Σόιμπλε μιλούσε για εκβιασμούς πριν καν ο Τσίπρας αρθρώσει την πρώτη του λέξη ως Πρωθυπουργός. 
  •  
  • Γι' αυτόν τον λόγο ο Σουλτς παρίστανε τον τρομοκρατημένο, όταν συναντήθηκε με τον Τσίπρα. 
  •  
  • Αυτό είναι το αμερικανικό "σενάριο", προκειμένου να προστατεύσουν τη Γερμανία και να εξαφανίσουν την ελληνική απειλή...


Το ζητούμενο και σε αυτήν την περίπτωση ήταν ένα και μοναδικό ...


Να απομονώσουν την Ελλάδα από όλους τους υπόλοιπους Ευρωπαίους ...


Να βάλουν την Ελλάδα να δημιουργήσει μόνη της το κοινό ευρωπαϊκό "στρατόπεδο", στο οποίο θα πρωταγωνιστούσε η Γερμανία ...



Να εκμεταλλευτούν το "ελατήριο" τής απόλυτης φτώχειας, στο οποίο έχουν καθηλώσει την Ελλάδα, προκειμένου να την οδηγήσουν στη λάθος αντίδραση, ώστε να μην βρει συμπαραστάτες στην Ευρώπη ...Να αρχίσουν να "μπαίνουν" στο παιχνίδι και οι εξωτερικοί "παίκτες" ...Να μπουν στο "παιχνίδι" οι "καλοί" Αμερικανοί, οι οποίοι την "λυπούνταν", αλλά και οι Ρώσοι, οι οποίοι, ως ομόδοξοι "αδερφοί", θα διεκδικούσαν τη "σωτηρία" της.


Η "καταδίκη" τής Ευρώπης και της Ελλάδας με αυτόν τον τρόπο θα ήταν εξασφαλισμένες.



Για να γίνει όμως αυτό και να μπουν οι Αμερικανοί και οι Ρώσοι στην υπόθεση, θα έπρεπε να "φύγει" το θέμα από την Ευρώπη ...Θα έπρεπε να πάψει να είναι εσωτερικό της ζήτημα. Γι' αυτόν τον λόγο δεν έπρεπε να αφεθεί η Ελλάδα να διεκδικήσει τη λύση τού προβλήματός της εντός της Ένωσης. Δεν έπρεπε να μπει επικεφαλής των ευρωπαϊκών κρατών σε ένα αντιγερμανικό "μέτωπο" ...Επικεφαλής κρατών, τα οποία αδικήθηκαν επίσης από τους Γερμανούς.


Οι Αμερικανοί και οι Γερμανοί αυτό ακριβώς φοβούνται ...



Φοβούνται μήπως η celebrity Ελλάδα δώσει "λάμψη" σε ένα αντιγερμανικό "μέτωπο", το οποίο τους απειλεί με ανατροπή τού σχεδιασμού τους ...Φοβούνται μήπως και τα κύρια θύματά τους, που είναι οι λαοί τού μεσογειακού νότου συνθέσουν "μέτωπο" εις βάρος τής Γερμανίας και "κάψουν" ολόκληρο τον σχεδιασμό ...Μη τυχόν κι αποκαλύψουν τον αντιευρωπαϊκό ρόλο τής Γερμανίας και την ύπουλη συνεργασία της με τις ΗΠΑ, που έχει ως στόχο να παραδώσει την Ευρωπαϊκή Ένωση στα χέρια των τοκογλύφων της FED.


Αυτό ήταν το ζητούμενο:



Να απομονωθεί η Ελλάδα, ώστε να "ανοίξει" το παιχνίδι και να γίνει παγκόσμιο ...Να γίνει η Ελλάδα η "κερκόπορτα" τόσο για το "καλό", που ερχόταν από τον Ατλαντικό, όσο και για το "κακό", που θα ερχόταν από τη Σιβηρία.

Αν οι μεσογειακοί λαοί "εξουδετερώσουν" στην παρούσα φάση τη Γερμανία, στην πραγματικότητα "βγάζουν" τις ΗΠΑ από το παιχνίδι.

Δημιουργούν συνθήκες να λυθούν τα προβλήματα ενδοευρωπαϊκά και αυτό σημαίνει ότι ο γίγαντας του Ατλαντικού δεν μπορεί να "παρέμβει". Δεν υπάρχει αυτός, ο οποίος θα τον "καλέσει" για βοήθεια. Αυτό το μέτωπο δείχνουν τώρα ότι μπορούν να το "σπάσουν" με τον Τσίπρα ...Με τον Τσίπρα, ο οποίος ξεκίνησε τον "αγώνα" του υποτίθεται για να "ενώσει" τους λαούς τού Νότου απέναντι στο γερμανικό διευθυντήριο της Ευρώπης. Γιατί; ...Γιατί είναι ένας σταλινικός προβοκάτορας ...Γιατί εμφανίζεται ως εκβιαστής. Θέλει να "κουρέψει" τα χρήματα των Ευρωπαίων και ταυτόχρονα βάζει τη Ρωσία στο παιχνίδι. Η Ρωσία "ευαισθητοποιεί" τις ΗΠΑ και τις "καλεί" να κάνουν το "καθήκον" τους απέναντι στην Ευρώπη...

...Τα μάτια του δεν ξέρει να βγάζει ο Αλέξης και λέει κι εξυπνάδες. Με τις παράλογες απαιτήσεις του και προσπαθώντας να παρασύρει τον λαό στις επιλογές του, έδωσε το "άλλοθι" στους χαφιέδες των τοκογλύφων να "σπάσουν" το "μέτωπο". Ήταν, λέει, "νευρικός" ο Ραχόι στην πρώτη Σύνοδο Κορυφής, όπου εμφανίστηκε. Γιατί να μην είναι "νευρικός", όταν του χρωστάς 25 δις και πας χαρούμενος να του πεις ότι δεν θέλεις να τα δώσεις; Γιατί να μην παριστάνει τον "νευρικό", όταν θέλει να δείξει στους Ισπανούς ότι ενδιαφέρεται για τα συμφέροντά τους, τα οποία απειλεί ένας ανεύθυνος, ο οποίος χτυπάει "νταούλια", για να τους χορέψει στο "ταψί"; Γιατί να μην επιδιώκει να δείχνει "νευρικός", εφόσον αυτό συμφέρει την "παράσταση" των Γερμανών και Αμερικανών "νταβατζήδων", στους οποίους επενδύει το πολιτικό του μέλλον;

Ο Ραχόι είναι γνωστό πως είναι διεφθαρμένος και εκβιάζεται από το Βερολίνο. Έχει υποστεί τεράστια πολιτική φθορά με τη δωσιλογική του πολιτική. Φοβάται για το μέλλον του και βλέπει τους αντιδραστικούς Podemos να απειλούν να τον στείλουν "σπίτι" του, και ίσως και σε κανένα κελί. Γιατί να μην τα "φορτώσει" όλα στους Έλληνες, για να παραστήσει τον "ήρωα" των Ισπανών; Γιατί να έχει ενδοιασμούς να βάλει λαούς να μισούνται μεταξύ τους; Αυτός στέλνει "ΜΑΤ" να πετάξουν τις γριές έξω από τα σπίτια τους για χρέη μερικών ευρώ ...Θα λυπηθεί τους Έλληνες; Γιατί να μην "χτυπήσει" τον ΣΥΡΙΖΑ και την ανευθυνότητά του, για να "δείξει" στους Ισπανούς το "ποιόν" των "Ποδέμος"; Μέχρι κι αυτούς έχασε ως συμμάχους, όχι ο Τσίπρας, αλλά η Ελλάδα.

Την ίδια αντίδραση προκάλεσε και στην Πορτογαλία. Τα ίδια λαμόγια τής Πορτογαλίας, που παριστάνουν τους ηγέτες της, εμφανίστηκαν ενοχλημένοι από την Ελλάδα και βεβαίως από τον ελληνικό λαό, ο οποίος βγήκε στις πλατείες να διεκδικήσει το άδικο. Τα ίδια πληρωμένα παρτάλια, τα οποία οδήγησαν την Πορτογαλία στο καταστροφικό Μνημόνιο και σήμερα ο επικεφαλής τους βρίσκεται ήδη στη φυλακή, εμφανίζονται να θέλουν να "φορτώσουν" τα πάντα στην Ελλάδα. "Πέτυχε" λέει το πρόγραμμα στην Πορτογαλία και το απειλεί η Ελλάδα με τις απαιτήσεις της. "Πέτυχε" τόσο πολύ, που ψάχνουν οι Πορτογάλοι τρόπο να εξοφλήσουν νωρίτερα το χρέος τους στο ΔΝΤ, αλλά τώρα με την Ελλάδα δεν μπορούν. Η "κακομαθημένη" Ελλάδα τους εμποδίζει, γιατί δεν κάνει τα "σωτήρια" που έχει συμφωνήσει.

Τα ίδια και στην Ιταλία. Άρχισε ο ιταλικός λαός να πέφτει θύμα ανθελληνικής προπαγάνδας. Το "ρεφρέν" όλων των δηλώσεων των Ιταλών αξιωματούχων είναι ότι "δεν είμαστε σαν την Ελλάδα". Η Γερμανία την έχει ρημάξει την Ιταλία και τώρα βλέπουν σαν εχθρό την Ελλάδα. Αυτή τους απειλεί με το "φέσι". Βγήκε το γνωστό "Πανόραμα" με εξώφυλλο τον Τσίπρα - σε πόζα εγκληματιών των κρατητηρίων - και "αναρωτιέται" γιατί να πληρώσουν οι Ιταλοί γι' αυτόν. Πήραν μάλιστα και κομπιουτεράκι και υπολόγισαν ότι η Ελλάδα χρωστάει 600 ευρώ στον κάθε Ιταλό ...Βρήκαν κι αυτοί τον εχθρό τής οικονομίας τους. Το γεγονός ότι το δημόσιο χρέος τής Ιταλίας απαιτεί μόνον για ετήσιους τόκους το ύψος του δημοσίου χρέους τής Ελλάδας, αυτό δεν είναι πρόβλημα. Το γεγονός ότι η Γερμανία έχει βάλει "λουκέτο" στα περισσότερα ιταλικά εργοστάσια, αυτό δεν είναι πρόβλημα ...Πρόβλημα είναι η Ελλάδα και οι απαιτήσεις της...

Ποιο "μέτωπο" των μεσογειακών λαών υπάρχει τώρα; Η Ελλάδα είναι απολύτως απομονωμένη. Στο τελευταίο Eurogroup οι συμμαχίες ήταν 18:1 εις βάρος τής Ελλάδας ...Ακόμα και η Κύπρος κάπου "αμφιταλαντευόταν" ...Ούτε αυτή μας έδωσε το "άριστα" της Eurovision. Αυτό ήταν το κατόρθωμα του "στρατηγού" Τσίπρα ...Του "κομαντάντε" Τσίπρα ...Του σταλινικού Τσίπρα, ο οποίος επιλέχθηκε εξαιτίας αυτού του χαρακτηριστικού του, προκειμένου να προκαλεί επικίνδυνους συνειρμούς και να ξυπνά άσχημες αναμνήσεις στους λαούς τής Ευρώπης. Πήγε στην Ευρώπη να "πολεμήσει" με εξυπναδούλες της πλατείας και της ΚΝΕ, χωρίς να έχει ένα στοιχειώδες "σχέδιο". Πήγε στην Ευρώπη με το φιλορωσικό "κουστούμι"-Ζαχαριάδη, το οποίο τρομάζει τους πάντες. Όταν δεν γνωρίζεις από στρατηγική και με άνευ κέρδους εξυπνάδες διασπάς τα μέτωπα των συμμαχιών, τα οποία θα απειλούσαν τους εχθρούς σου, δεν είσαι απλά βλάκας, αλλά προδότης...

...Προδότης όλων των λαών, οι οποίοι υποφέρουν από αυτούς τους εχθρούς ...Προδότης των Ιταλών, των Ισπανών και των Πορτογάλων ...Προδότης και των Γάλλων, οι οποίοι έχουν εμπλακεί σε μια συμμαχία με τους Γερμανούς και τους Αμερικανούς, που τους έχει διαλύσει ...Προδότης και των Γερμανών που τρομοκρατούνται και με τον τρόπο αυτόν "δένονται" ακόμα περισσότερο με τους δυνάστες τους ...Προδότης τής Ευρώπης. Αυτό ήταν το "σχέδιο" των Αμερικανών και αυτό εξυπηρέτησε, είτε εν γνώση του είτε εν αγνοία του, ο Τσίπρας. Απομόνωσε την Ελλάδα και τώρα μπορούν να τη "βιάσουν" οι εχθροί της. Μπορούν να την εξωθήσουν στο "απονενοημένο" διάβημα. Να την "σπρώξουν" στο ρώσικο "κενό" και να έρθει το "ιππικό" να δώσει την "παράστασή" του: Να "σώσει" την Ελλάδα, την Ευρώπη και να ψευδοτιμωρήσει τους Γερμανούς "υπαλλήλους" του.

Η "παράσταση" ήδη έχει ξεκινήσει. Τώρα, που οι Γερμανοί ηγέτες εξασφάλισαν την απομόνωση της Ελλάδας, άρχισαν να την προκαλούν. Γιατί; ...Για να ξυπνήσουν τον εγωισμό του ελληνικού λαού και τα πάθη του και να τον αναγκάσουν να χτυπήσει το χέρι του στο "μαχαίρι" ...Για να ερεθίσουν τον ελληνικό λαό και να τον "σπρώξουν" στην αναζήτηση "εξωτερικών" βοηθειών. Αυτό, δηλαδή, το οποίο προβλέπει το σχέδιο. Προκαλούν οι Γερμανοί και κάθε φορά που το κάνουν, οι Έλληνες αρχίζουν και μισούν την Ευρώπη και βλέπουν με συμπάθεια τους Ρώσους ...Τους Ρώσους, οι οποίοι σε συνεννόηση με τους Σιωνιστές και τους Αμερικανούς άρχισαν το διπλωματικό παιχνίδι ...Τα γνωστά περί βοήθειας και "σωτηρίας". Όπως κάποτε υποσχόταν ο υπάλληλος Στάλιν - ο οποίος τα είχε προσυμφωνήσει όλα με τους Προτεστάντες - "βοήθεια" στον Ζαχαριάδη, τη στιγμή που μας έσπρωχνε στον όλεθρο, έτσι και σήμερα ο υπάλληλος Πούτιν υπόσχεται "βοήθεια" στον Τσίπρα, χωρίς να ξέρουμε τι έχει συνεννοηθεί πίσω από την πλάτη μας με τους Σιωνιστές.

Τώρα μας "δουλεύουν" κανονικά οι Γερμανοί. Δεν φοβούνται πλέον τα "μέτωπα" του Νότου, γιατί η Ελλάδα τα διέλυσε μόνη της. Τώρα έβαλαν την Bild να "ταΐζει" τη γερμανική - και όχι μόνον - πλέμπα με ελληνορωσικό "τρόμο". Τώρα ο Σόιμπλε δεν δέχεται τίποτε εκτός από το Μνημόνιο, προκειμένου να σπρώξει την Ελλάδα προς τα "έξω" και άρα να εξελιχθεί το σενάριο. Προκαλεί τους Έλληνες, ώστε να λειτουργήσουν "αυτοκτονικά", εξασφαλίζοντας το "άλλοθι" της "στημένης" Κυβέρνησής τους. «Λυπάμαι για τους Έλληνες. Η νέα κυβέρνηση συμπεριφέρεται ανεύθυνα», είπε ο Σόιμπλε. Μας λυπάται ένας διεφθαρμένος - σωματικά και ψυχικά - σακάτης. Στο ίδιο μήκος κύματος και όλα τα δουλικά τής σιωνιστικής Νέας Τάξης.

«Ο ελληνικός λαός είναι ηλίθιος», έγραψε στην Ηandelsblatt ο Michael Wolffsohn - "Γερμανός" καθηγητής ιστορίας στο Πανεπιστήμιο τού Μονάχου. Μιλάμε για έναν "γενναίο" Εβραίο, ο οποίος είναι γόνος πολύ "γενναίας" οικογένειας, αν κρίνει κάποιος από το "πομπωδώς" γερμανικό όνομα, πίσω από το οποίο επέλεξε για να "κρυφτεί".

Κάποιος από "ψηλά" μάλλον μας κάνει πλάκα. Η ιστορία δείχνει να θέλει να επαναληφθεί σαν φάρσα ...Το μοναστήρι να 'ναι καλά ...Σταλινικούς ρολίστες για τα παιχνίδια των Προτεσταντών πάντα θα βγάζει το "μοναστήρι" τού ΚΚΕ ...Πάλι με "άνωθεν" εντολές αυτοί οι σταλινικοί θα εμφανίσουν τους Έλληνες σαν "ταραξίες" - που "χαλάνε" τον "πολιτισμό" της "δημοκρατικής" Ευρώπης - και πάλι οι τοπικοί δωσίλογοι θα εμφανίζονται στον ρόλο των εκφραστών τού "ρεαλισμού" και της λογικής, όπως θα έλεγε και ο Μητσοτάκης ...Πάλι οι Έλληνες σταλινικοί θα γίνουν οι χρήσιμοι υπηρέτες των ξένων σχεδιασμών ...Πάλι οι σταλινικοί "επαναστάτες" θα θέλουν να βγάλουν την "παρδαλή" στο "πεζοδρόμιο", να μην ξέρει αν θα πάει προς τη Δύση ή προς τη Μόσχα.

Ποιων ακριβώς τα "μούτρα" θα σπάσει ο Τζακ Νόρις της εθνικής Αντίστασης Γλέζος; ...Μήπως θυμάται τι έπαθε ο λαός, όταν ο ίδιος και πάλι ήταν από εκείνους τους χρήσιμους ηλίθιους, οι οποίοι εξυπηρέτησαν τον παγκόσμιο ιμπεριαλισμό με το ελληνικό αίμα; Μήπως θυμάται τι έπαθε ο λαός, όταν έπιασαν τον ίδιο με τους ασύρματους; Αν θέλει ο σταλινικός Γλέζος να σπάσει τα μούτρα τού φασισμού, καλύτερα να ξεκινήσει από τώρα να χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο ...και στο τέλος μπορεί και να τα καταφέρει.

Αυτοί, οι οποίοι σήμερα αποφάσισαν να παίξουν τον ρόλο τού Ζαχαριάδη, καλά θα είναι να θυμούνται όλα όσα τον αφορούν ...Και ο Ζαχαριάδης με αμερικανικό αεροπλάνο και αμερικανικές "ευχές" ήρθε στην Ελλάδα, για να ξεσηκώσει τον κόσμο στην "αντίσταση" απέναντι στον ιμπεριαλισμό ...Κι αυτός "λατρεμένος" των ΜΜΕ, όταν έφτασε χωρίς γραβάτα να μας "σώσει" από τους "κακούς" που μας "αδικούσαν" ...Συνομήλικος του Τσίπρα ήταν, όταν ξεκίνησε την πληρωμένη από τους Προτεστάντες "επανάστασή" του ...Συνομήλικος του Τσίπρα και με βασικό του σύμβουλο τον "επαναστάτη" Γλέζο (διευθυντής τού Ριζοσπάστη) κι εκείνος.

Τι ήταν εκείνη η "επανάσταση"; ...Η μεγαλύτερη ηλιθιότητα στη σύγχρονη ελληνική ιστορία. Την δίκαιη "εαμίτικη" αγανάκτηση και το μίσος τού κόσμου για τους δωσίλογους και τα αφεντικά τους την μετέτρεψαν κάποια πουλημένα "τομάρια" σε κομμουνιστικό έγκλημα και άρα σε "λάθος" τού ελληνικού λαού ...Σε μοιραίο "λάθος" του, το οποίο τον στοχοποίησε σαν εχθρό των ευρωπαϊκών λαών και της δημοκρατίας τους και τους ανάγκασε να εγκαταλείψουν τον ελληνικό λαό στο εμφυλιοπολεμικό "μακελειό" του ...Στο μοιραίο εκείνο "λάθος", το οποίο έσωσε τους δωσίλογους που μας κυβερνούσαν μέχρι σήμερα ...Με χρήματα των "ηθικών" Προτεσταντών βεβαίως βεβαίως.
Αυτό έκανε τότε ο Ζαχαριάδης - και δεν απέχει απ' αυτό το οποίο οι ίδιοι άνθρωποι μας "σπρώχνουν" να κάνουμε και σήμερα, χρησιμοποιώντας όμοιους ανθρώπους—. Μόλις τους έκανε τη δουλειά τους, τον πέταξαν σαν στυμμένη "λεμονόκουπα". Πού τελείωσε τη ζωή του ο Ζαχαριάδης είπαμε; ...Καλό είναι να τα θυμάται αυτά ο Τσίπρας, για να μην πολυεμπιστεύεται αυτούς, οι οποίοι σήμερα τον "σπρώχνουν" στους "τσαμπουκάδες". Καλά είναι να μην μετατρέπει τη δίκαιη αγανάκτηση του κόσμου σε "αυτοκτονική" γενναιότητα, που τον οδηγεί στη "σφαγή", ...διότι: ...την προδοσία πολλοί ηγάπησαν ...τον προδότη ουδείς.

Αυτό είναι το σχέδιο. Αυτό το σχέδιο υπηρετεί η Μέρκελ και ο Σόιμπλε υπό τις εντολές τής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ.


Θα επωμιζόταν και πάλι τον ρόλο του "κακού", ο οποίος θα έδινε τη δυνατότητα στις ΗΠΑ να "επιστρέψουν" και πάλι στην Ευρώπη με τον γνωστό ρόλο τού "σωτήρα". Θα έδινε τη δυνατότητα στις ΗΠΑ να έλθουν με "χρήματα" και να εξουδετερώσουν την ευρωπαϊκή "βόμβα", έστω κι αν δεν προλάβαιναν την "έκρηξη" του ελληνικού "πυροκροτητή" Ξανά "μπλοκ" Αμερικανοβρετανών στον ρόλο τού "καλού" εναντίον των "κακών" Γερμανών, για να μην απειληθεί η Ευρώπη από τις εσωτερικές της συγκρούσεις ...Εξ αρχής κερδισμένοι οι Αμερικανοί και οι τοκογλύφοι και εξ’ αρχής χαμένοι οι Γερμανοί ...και δυστυχώς χαμένοι και οι ευρωπαϊκοί λαοί, οι οποίοι τοποθετήθηκαν αυθαίρετα στο "στρατόπεδο" εκείνο, το οποίο δήθεν θα υπερασπιστεί ο χαφιές Σόιμπλε ...Στο "στρατόπεδο" εκείνο, το οποίο θα "χάσει" και θα "κουρευτεί", για να μπει σε "τροχιά" καταστροφής.

Όλα αυτά μέχρι να οδηγηθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση σε χρεοκοπία. "Καλή" η Ελλάδα, μέχρι να οδηγήσουν - εξαιτίας της - οι Αμερικανοβρετανοί την Ευρώπη στην καταστροφή. Μόλις συμβεί αυτό, όλοι οι Ευρωπαίοι - και μαζί και οι Γερμανοί - θα γίνουν εκ νέου οι "καλοί", και η Ελλάδα "απέναντι". Πάλι θα εμφανίζεται σαν το κράτος, που, εξαιτίας της ανευθυνότητάς του, οδήγησε την Ευρώπη σε μεγάλες οικονομικές απώλειες και ως εκ τούτου στη χρεοκοπία. Τόσο ανεύθυνη, που, την ώρα που οδηγούσε τους άλλους στην καταστροφή, η ίδια έψαχνε τη "σωτηρία" στον "εχθρό". Μια πραγματικά "ανήθικη" δύναμη, που, αφού δέχθηκε τη "βοήθεια" των "καλών" και "ηθικών" Προτεσταντών, στο τέλος τούς κατέστρεψε και τους παράτησε.

...Μια κανονική "παρδαλή", που για τα "μάτια" της προκλήθηκε η "φασαρία" ...Ως συνήθως, και, αφού θα φάει τις "σφαλιάρες" της και η ίδια, θα καταλήξει και πάλι με τους "καλούς" ...Σίγουρος "πελάτης" ...Για να την έχουν έτοιμη για την επόμενη "παράσταση", που θα τη χρειαστούν ...Μετά θα ψάχνει να την "αποζημιώσουν" οι "κακοί", οι οποίοι, όπως θα αποδειχθεί ξανά, ήταν κολλητοί με τους "καλούς". Δεν είναι τυχαία τα στρατιωτικά "γυμνάσια", τα οποία σχεδόν καθημερινά πραγματοποιεί ο χαφιεδοπράκτορας Πούτιν. Δεν είναι τυχαίες οι "επαφές" του με την ελληνική πλευρά. Δεν είναι τυχαίες οι "υποσχέσεις" του για βοήθεια και "σωτηρία" στην απελπισμένη Ελλάδα...

...Όλα μέσα στο σενάριο είναι. Με την άδεια των Προτεσταντών γίνονται οι επαφές και ανασταίνονται οι "αγάπες" μεταξύ των Ορθοδόξων. Με την άδεια των Προτεσταντών παριστάνει τον φανατικό χριστιανό ένας σταλινικός υπάλληλος της KGB. Με τις "ευχές" των Προτεσταντών παριστάνει τον προσκυνητή τού Αγίου Όρους ο άθεος καγκεμπίτης Πούτιν. Όλα πάνε βάση "σχεδίου".

Οι Ευρωπαίοι πολίτες, έχοντας πλήρη άγνοια των σχεδιασμών, βλέπουν τη φιλορωσική στάση της Ελλάδας και ήδη την αντιπαθούν. Βλέποντας μάλιστα ότι πάει να "δραπετεύσει" από την "καταστροφή", την οποία έχουν πειστεί ότι την έχει προκαλέσει η ίδια, είναι έτοιμοι να τη μισήσουν. Είναι ταυτόχρονα και τρομοκρατημένοι από τον "εχθρό" και έτοιμοι να δεχθούν την αμερικανική βοήθεια ...πάλι.

Αυτό επιβάλει το σχέδιο να πιστεύουν. Τώρα, που η Ευρώπη είναι σχεδόν "κατεστραμμένη", η Ρωσία καιροφυλακτεί να την αρπάξει ...Ήδη ''άρπαξε'' την Κριμαία ..."Μπήκε" στην Ουκρανία ...Διεκδικεί τους αδύναμους της Βαλτικής ...Εκβιάζει τη Γερμανία με την ενέργεια. Ήδη το τρομοκρατικό "παραμύθι" των Αμερικανοβρετανών έχει ξεκινήσει: "Το ΝΑΤΟ πρέπει να προετοιμαστεί για μια ρωσική επίθεση οποιασδήποτε μορφής", δήλωσε ο Μάικελ Φάλον, επικαλούμενος έναν "πραγματικό κίνδυνο" για την Εσθονία, τη Λετονία, τη Λιθουανία - τρεις χώρες μέλη της Ατλαντικής Συμμαχίας. Άρα; ...Άρα η Ρωσία παραμένει - όπως πάντα - ένας πραγματικός εχθρός...

...Ένας εχθρός πιο επικίνδυνος από τη Γερμανία, η οποία απλά "ισοπέδωσε" την Ευρώπη ...Πιο επικίνδυνος από τη Γερμανία, η οποία απλά λεηλάτησε την Ευρώπη. Οι Ρώσοι δεν διεκδικούν τα χρήματα των Ευρωπαίων αλλά την ίδια την ελευθερία τους. Ξανά η Γερμανία στο "σωστό" στρατόπεδο. Πάλι οι Προτεστάντες από κοινού "ήρωες" και "προστάτες" της παγκόσμιας Δημοκρατίας και ελευθερίας ...και πάλι η Ελλάδα θα εμφανίζεται από τα σιωνιστικά ΜΜΕ τής "μαύρης" προπαγάνδας σαν η άτιμη "προδότρα" τής Ευρώπης, η οποία προσφέρεται "οικειοθελώς" σ' αυτήν την επικίνδυνη Ρωσία...


...Πάλι "μάγκες" οι Προτεστάντες. Αφού ρήμαξαν τον Δυτικό Κόσμο, βάζοντάς τον στη ληστρική Νέα Τάξη, τώρα, χρησιμοποιώντας το φόβητρο της Ρωσίας, φιλοδοξούν να "ξεκοκαλίσουν" τα κλοπιμαία με την ησυχία τους ...Άρχοντες ...Θα τρώνε τα κλοπιμαία και οι "ευγνωμονούντες" λαοί θα τους πουν κι "ευχαριστώ". Κατάλαβε ο αναγνώστης πόσο απαραίτητη είναι η παρουσία τής Ελλάδας στον σχεδιασμό; Πόσο δίκιο είχε ο Ομπάμα, ο οποίος τη θεωρούσε πολύ σημαντικό παράγοντα της παγκόσμιας οικονομίας;

Η παρουσία τής διάσημης "μητέρας" τής Δημοκρατίας είναι απαραίτητη για τη δρομολόγηση των προτεσταντικών σχεδιασμών. Δεν είναι ένα τυχαίο κράτος η Ελλάδα. Για τους "προστάτες" τής παγκόσμιας Δημοκρατίας είναι θέμα "τιμής" να "σώσουν" τη "μητέρα" τής Δημοκρατίας. Για τους προτεστάντες "τιμωρούς" τής Δημοκρατίας είναι θέμα νοοτροπίας να τιμωρήσουν σκληρά την "αμαρτωλή", η οποία έθεσε σε κίνδυνο την "οικογένεια" ολόκληρη.

Η Ελλάδα γι' αυτόν τον λόγο είναι απαραίτητη. Όμως, είναι απαραίτητη και για τα χαρακτηριστικά της ...Τα "προβλέψιμα" χαρακτηριστικά της, τα οποία φροντίζουν να διασφαλίζουν - όπου μπορούν - ότι θα είναι τέτοια. Είναι αυτή, η οποία είναι "ευερέθιστη", περήφανη και αντιδρά πολύ γρήγορα. Αν τώρα αυτοί φροντίσουν να της βάλουν λίγο παραπάνω "χέρι" από τους άλλους, γνωρίζουν πάντα από πού θα προκύψει η αντίδραση και άρα το υποψήφιο "μαύρο" πρόβατο, το οποίο θα γίνει αποδιοπομπαίος τράγος.

Τα πάντα είναι ακριβώς ίδια με την εποχή που μας βούτηξαν στον Εμφύλιο πόλεμο και την καταστροφή. Απλά τότε η καταστροφή των πολιτών ερχόταν από τις σφαίρες των όπλων, ενώ τώρα έρχεται με κατασχετήριες εντολές από τις τράπεζες. Θέλουν να καταστρέψουν οικονομικά την Ελλάδα, για να "πουλήσουν" "σωτηρία" στην Ευρωπαϊκή Ένωση ...Να βλέπουν οι Ευρωπαίοι τι παθαίνει αυτός, ο οποίος δεν δέχεται τα χρέη του, ώστε να πάνε να ζητήσουν δανεικά από τους Αμερικανούς και τη σιωνιστική συμμορία. Θα βάλουν και λίγο Κίνα και Ρωσία στο ελληνικό "παιχνίδι", και οι Ευρωπαίοι θα είναι σίγουροι για τη φιλοαμερικανική επιλογή τους. Η Ελλάδα - γι' αυτούς - εκτός από "φεσατζού" θα είναι και προδότρια της Ευρώπης...

Ως εκ τούτου, αυτό, το οποίο προέχει σήμερα, είναι να μην διαχωρίσει η Ελλάδα τον εαυτό της από τους υπόλοιπους και τους δώσει τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν τη διαφορετικότητα του προβλήματός της και την εμφανίσουν σαν εχθρό των λαών τής Ευρώπης.


Εύκολα το "μαύρο πρόβατο" καταλήγει να εμφανίζεται σαν αποδιοπομπαίος "τράγος". Αυτό θα είναι τραγικό για την Ελλάδα - και ίσως και μοιραίο στην κατάσταση όπου αυτή έφτασε. Η Ελλάδα πρέπει να πάει σήμερα μαζί με το υπόλοιπο "κοπάδι" και να περιμένει ...Να αλλάξει την πολιτική της και να περιμένει. Ό,τι και να γίνει, πρέπει να πηγαίνει μαζί με τους άλλους. Δεν είναι σε χειρότερη κατάσταση απ' αυτούς και αντέχει όσο αντέχουν κι αυτοί ...Χρόνο πρέπει να "αγοράσει", γιατί χρόνο δεν έχουν οι "νταβατζήδες" ...Καμία Ολλανδία, Βέλγιο, Δανία κλπ., δεν πρέπει να "σωθεί" ξανά από την ελληνική βλακεία ...Όλοι μαζί στην κοινή μας μοίρα ...Όσο "μαύροι" εμείς, άλλο τόσο "μαύροι" κι αυτοί, οι οποίοι σήμερα παριστάνουν - ελέω Γερμανίας - τους "καθαρούς". Αυτή είναι η ιδανική λύση, γιατί μόνον με αυτόν τον τρόπο εξουδετερώνεται ο προτεσταντικός σχεδιασμός ...Ένας πονηρός σχεδιασμός, ο οποίος στηρίζεται στη "μυστικότητα" και την άγνοια και άρα απειλείται με τις αποκαλύψεις ...Ένας πονηρός σχεδιασμός, ο οποίος στηρίζεται στο σωστό timing και άρα απειλείται με τις απρόβλεπτες καθυστερήσεις.

...Απλά πράγματα: Όταν ακολουθείς τον σχεδιασμό τού εκβιαστή "σαμποτέρ", ο οποίος εκβιάζει με την τοποθέτηση "βόμβας" και στη συνέχεια παριστάνει τον "σωτήρα" με την εξουδετέρωσής της, έχεις πρόβλημα όταν ένας "πυροκροτητής" δεν δουλεύει στο σωστό χρόνο. Αν η Ελλάδα είναι ο "πυροκροτητής", που με την τακτική της εξασφαλίσει χρόνο και δεν λειτουργήσει πάνω σε μια "βόμβα", η οποία έτσι κι αλλιώς θα "σκάσει", θα την "πατήσουν" αυτοί, οι οποίοι επένδυσαν στην προγραμματισμένη "έκρηξη". Θα "σκάσει" στα χέρια τους η χρεοκοπημένη Ευρώπη και όχι η χρεοκοπημένη Ελλάδα, για την οποία έχουν προετοιμαστεί. Θα "σκάσει" στα χέρια τους μια γιγαντιαία οικονομία ...και για αυτό δεν θα ευθύνεται η Ελλάδα.

Σε μια τέτοια περίπτωση θα πρέπει η Ευρώπη να λύσει μόνη της τα προβλήματά της και δεν έχουν "θέση" σ' αυτήν ούτε οι Αμερικανοί ούτε οι Ρώσοι.

Αυτή είναι η μεγαλύτερη προσφορά που μπορεί να κάνει η Ελλάδα στην Ευρώπη. 


Με την καθυστέρησή της "απομακρύνει" τους Αμερικανούς "νταβατζήδες" από τη "γειτονιά" της. Όπως δήλωσε αυτές τις ημέρες και ο Σιωνιστής Υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, ο οποίος "πονάει" τόσο την Ελλάδα όσο και την Ευρώπη, "η μη επίτευξη συμφωνίας θα οδηγούσε σε άμεσες δυσκολίες την Ελλάδα, ...η αβεβαιότητα δεν είναι καλό για την Ευρώπη και ...ο χρόνος είναι πολύτιμος" ...Μεγάλη "ανησυχία" των "καλών" Αμερικανών για την Ευρώπη και την Ελλάδα...

...Κατά τα "άλλα", δυσκολίες θα έχει η Ελλάδα, αλλά όχι οι ΗΠΑ των δεκαοκτώ πλέον τρισεκατομμυρίων δολαρίων χρέους ...Δυσκολίες θα έχουν οι φτωχοί Έλληνες,


που χρωστά ο καθένας τους 24.000 δολάρια και όχι οι "πλούσιοι" Αμερικανοί, που χρωστά ο καθένας τους 56.500 δολάρια. Να σκεφτεί κάποιος ότι μόνον τα φοιτητικά δάνεια των ΗΠΑ ήδη ξεπέρασαν κατά πολύ το ένα τρις δολάρια ...Κατά τα "άλλα", ο χρόνος είναι πολύτιμος για την Ευρώπη και όχι για τις ΗΠΑ, οι οποίες κάθονται στη μεγαλύτερη "βόμβα" χρέους τής ανθρώπινης ιστορίας. Βλέπεις, το "U.S National Debt Clock" και είναι σαν να βλέπεις live τη μεγαλύτερη ωρολογιακή "βόμβα" τού κόσμου.
Εντός των επομένων μηνών οι Προτεστάντες κινδυνεύουν να γίνουν το μεγαλύτερο "πυροτέχνημα" στην ιστορία τής ανθρωπότητας ...Εν αναμονή λοιπόν του Big Bang, για να αποδειχθεί η αλήθεια της ελληνικής theory.


Η μοίρα της Ελλάδας είναι
να υπερασπίζεται την Ευρώπη
από τις υπερδυνάμεις των Βαρβάρων.

Η Ελλάδα είναι "μητέρα" της Ευρώπης και ως γνωστόν για τους Έλληνες η μητέρα είναι τέτοια ακόμα κι αν το παιδί της ενηλικιωθεί. Αυτή η σκληρή ελληνίδα "λέαινα" έχει καθήκον να προστατεύσει την Ευρώπη. Να την προστατεύσει, όπως έκανε κι άλλες φορές στο παρελθόν. Να την προστατεύσει, όπως το έκανε απέναντι στους Πέρσες, οι οποίοι ήθελαν να "εισβάλουν" στην Ευρώπη και σταμάτησαν έξω από τις ελληνικές Θερμοπύλες. Την ανάγκη τέτοιων "Θερμοπυλών" έχει ξανά η Ευρώπη και η Ελλάδα είναι η μόνη δύναμη αυτήν τη στιγμή στον κόσμο, που μπορεί να σταματήσει την επέλαση των βαρβάρων. Στην πραγματικότητα των ίδιων εκείνων βαρβάρων, οι οποίοι κάποτε κινούσαν και την Περσική Αυτοκρατορία εναντίον τής χώρας τής Ελευθερίας και της Δημοκρατίας.

Ελάχιστα πράγματα δηλαδή έχουν αλλάξει από την προηγούμενη μεγάλη μάχη των Ελλήνων, με βασικότερο τη "φορά". Κάποτε η Ευρώπη "χτυπιόταν" από την απληστία τής Ανατολής και σήμερα "χτυπιέται" από την απληστία τής Δύσης. Οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι κάποτε έτρωγαν μπουνιές και κλωτσιές ακόμα και από τον Ίδιο τον Χριστό γι' αυτά που έκαναν στους ανθρώπους, έρχονται τώρα και με απίστευτο θράσος κάνουν τα ίδια σε ολόκληρους λαούς και κράτη ...Αυτοί, οι οποίοι σύντομα θα φάνε τις νέες κλωτσιές και μπουνιές, που θα τους βάλουν οριστικά στο περιθώριο.


Η μάχη κατά των Βαρβάρων δεν τελείωσε...
...Η Ευρώπη εξακολουθεί να κινδυνεύει...
...και η μόνη της ελπίδα είναι οι Έλληνες.


ΠΗΓΕΣ : 1 , 2 , 3