14 Οκτ 2015

Τεράστια η δυσωδία απο τις διεθνείς συμμορίες


Βρωμιά και δυσωδία, ανεξέλεγκτη δράση εγκληματικών οργανώσεων, ανοχή, έλλειψη δικαίου, δημιουργία νέων ανισοτήτων και ευκαιριών για λίγους, διατήρηση προνομίων, αναπαλαίωση του αποτυχημένου πολιτικού συστήματος, προώθηση στη πολιτική ανθρώπων-φυτών, διαρκής προπαγάνδα, γελοία παραπληροφόρηση, συγκάλυψη και προκλητική αδιαφορία κάνουν άχρηστη τη παρουσία της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης, που συμμετέχουν στο πανηγύρι της διαφθοράς, με τη στήριξη των έσω και των έξω συνεργατών.

Την ανυπαρξία δικαιοσύνης στην Ελλάδα τη βιώνουν όλοι από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο πολίτη. Στην ΕΕ δεν έχει γίνει ακόμη κρίσιμη η κατάσταση αλλά θα γίνει.

Όλα όσα απερίγραπτα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας διαδραματίζονται στην Ελλάδα είναι σε γνώση όλων των συνεργατών (εντός και εκτός).

Δεν θα μπορούσε να έχει προκύψει αλλοιώς ένας τέτοιος ηθελημένος κοινωνικός και πολιτικός αναλφαβητισμός σε όλα τα επίπεδα αποφάσεων απο τη μεταπολίτευση και μετά που χρεοκόπησε τη χώρα.

Όλοι έχουν ευθύνη, γιατί όλοι κάνουν δουλίτσες στην Ελλάδα, που σαν κράτος δεν λειτούργησε ποτέ.

Διατηρώ συνεχώς μια ζοφερή εικόνα καλοβαλμένων μαφιόζων που καλλιεργούν τους νόμους της σιωπής, εντός και εκτός Ελλάδας, χωρίς χρώματα και γεωγραφικά όρια.

Τα'ί'ζει καλά η Ελλάδα...

Προβλέπω, ότι ο Ελληνικός λαός θα οδηγηθεί σίγουρα σε μετανάστευση στην ΕΕ και δεν εννοώ στα επίπεδα που συμβαίνει τώρα. Κάπου στο να γίνει και να μη γίνει το συμβάν, θα υπάρξει η μεγάλη κρίση στη χώρα, η μεγάλη ανισότητα που δεν θα μπορεί να επιβιώσει. Η αρχή του τέλους. Οι πολίτες θα καταλάβουν ποιοί τους έπαιζαν ping-pong με τους έξω....


Απόσπασμα άρθρου του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη  - Φώτο/διαμόρφωση : Α.Τ.