24 Φεβ 2021

Θυμόμαστε:Δένδιας σε Ασκενάζι: "Ελλάδα και Ισραήλ έχουν κοινό μέλλον" ...


Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2021

Δένδιας σε Ασκενάζι: "Ελλάδα και Ισραήλ έχουν κοινό μέλλον" ...

Ο ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΔΕΝΔΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΓΚΑΜΠΙ ΑΣΚΕΝΑΖΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ...


Υπογράφτηκε μεταξύ της Ελλάδας, της Κύπρου και του Ισραήλ η Διακυβερνητική Συμφωνία για τον αγωγό φυσικού αερίου EastMed, σε μια τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο.

Η Συμφωνία υπογράφτηκε παρουσία των Κυριάκου Μητσοτάκη, Μπενιαμίν Νετανιάχου και Νίκου Αναστασιάδη, από τους υπουργούς Ενέργειας των τριών χωρών Κωστή Χατζηδάκη, Γιουβάλ Στάινιτς και Γιώργο Λακκοτρύπη.

Μόλις μισή ώρα νωρίτερα,είχε πραγματοποιηθεί τριμερής συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου.


Υπουργός Εξωτερικών Ισραήλ Γκάμπι Ασκενάζι (χμ ... 🤔) :

«Χαίρομαι που φιλοξενώ εδώ, στην Ιερουσαλήμ, τον καλό μου φίλο, υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκο Δένδια και τους υπουργούς Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη και την Ορίτ Φαρκάς-Χακόχεν.

»Μαζί συμφωνήσαμε στις αρχές για την αμοιβαία αναγνώριση του πιστοποιητικού εμβολιασμού για τον κορωνοϊό.


»Παρόλο που βρισκόμαστε ακόμα στη δύσκολη περίοδο της πανδημίας, συνεχίζουμε να σχεδιάζουμε την επόμενη μέρα.

»Πρόκειται για μια πολύ σημαντική συμφωνία και επίτευγμα και για τις δύο χώρες, η οποία θα αναπτυχθεί καθώς εξελίσσεται η πανδημία και θα λειτουργεί παράλληλα με τις κατευθυντήριες γραμμές για την επιστροφή του τουρισμού και στις δύο χώρες» έγραψε στο Twitter ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών.

ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ Ο  ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ :


ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΣΧΕΣΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ...

ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ;

ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ κ ΔΕΝΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΑΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΙΝΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΑΣ (ΚΙΣ Κεντρικο Ισραηλιτικο Συμβουλιο) ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΤΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΦΤΩΧΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΙΚΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ -ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΙΔΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ Η ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΠΟΤΕ Η ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΕΦΑΛΙ

ΥΓ. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ;;; ...