11 Φεβ 2021

Σαν σήμερα, 11 Φεβρουαρίου,1776, γεννήθηκε στην Κέρκυρα ο μοναδικός Κυβερνήτης του Ελληνικού Έθνους ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ


Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ, ήθελε το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΑΥΤΟΝΟΜΟ και ΚΥΡΙΑΡΧΟ, με το δικό του Νόμισμα, την δική του Τράπεζα. Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα η Ελλάδα άρχισε να παίρνει μορφή οργανωμένου κράτους.
Ιδρύθηκε Ελληνική Τράπεζα , βγήκε το Ελληνικό νόμισμα, ο Φοίνικας....
Φτιάχτηκε το σύνταγμα του Ελληνικού Έθνους με βασικό όργανο λήψης αποφάσεων τις Εθνοσυνελεύσεις.
Για να διαφυλάξει το αδιάβλητο στην δημόσια διοίκηση έβγαλε διάταγμα που απαγόρευε την πρόσληψη μελών Μυστικών (Μασονικών) Εταιρειών , καθώς θεωρούσε ότι η συμμετοχή σε τέτοιες εταιρείες δεν συμβαδίζει με τα συμφέροντα του Ελληνισμού.
Δυστυχώς δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το όραμα του.
Με την δολοφονία του , το ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΕΘΝΟΣ, έγινε πάλι υπόδουλο, αυτή την φορά από τις προοδευτικές δυνάμεις που υποτίθεται ότι θα το προστάτευαν.
Η παγκοσμιοποιητές τις εποχής ήθελαν τους Κυρίαρχους υπηκόους, υποτελείς
Έτσι αποκτήσαμε Βασιλιά τον Όθωνα, ο οποίος στάλθηκε από τους (προστάτες μας), για να "οργανώσει" το Ελληνικό Κράτος.

Αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς την έγκριση των Ελλήνων, για αυτό, το 1833 με το ΦΕΚ 1, ο Όθωνας ζητάει από τους Έλληνες να δεχτούν την πρόταση του να αναλάβει ο ίδιος την ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗ των περιουσιακών του στοιχείων με βασικό όρο να πράττει ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΥΠΟΣΧΕΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΤΗΡΗΘΗΚΕ.

Συνένοχος αυτού του εγκλήματος η Εκκλησία της Ελλάδος, που ανέλαβε να ορκίσει τους Έλληνες υπηκοους και συνυπέγραψε το ΕΓΚΛΗΜΑ ( ΦΕΚ2 ) ως εκπρόσωπος τον πρώην ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Γι αυτή της την ΠΡΟΔΟΣΊΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, πήρε ως ανταμοιβή το να γίνει συνέταιρος των Ρότσιλντ στην τράπεζα της ΕΛΛΑΔΟΣ, που ακόμα και σήμερα ο εκάστοτε αρχιεπίσκοπος εκτελεί χρέη αντιπροέδρου.

Μετά από αυτη την ανάδρομη, δεν χωράει αμφιβολία ποιοι έβλεπαν τον ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ως εμπόδιο στα σχέδιά τους και τον ήθελαν νεκρό.

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ... ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

- ΕΜΕΊΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΌ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

- ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ
ΦΕΚ 1 ΚΑΙ 2 ΤΟΥ 1833 ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΣΕ ΥΠΗΚΟΟΥΣ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΩΣ ΑΚΥΡΗ, ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΤΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΜΕ ΓΝΏΜΟΝΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ... ΚΑΤΑ ΣΥΝΈΠΕΙΑ Η ΣΥΜΦΩΝΊΑ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ
- ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΊΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

- ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΊΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ Α. Ε. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΜΕ ΑΦΜ 0000931106 , ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΊΜΑΣΤΕ ΥΠΗΚΟΟΙ- ΜΕΛΗ ΤΗΣ.

- ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ.

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ Α. Ε., ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΩΣ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ, ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ "ΔΙΑΧΕΙΡΊΖΟΝΤΑΙ" ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΊΑ ΜΑΣ ΛΕΗΛΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝΤΑΣ ΜΑΣ.

- ΤΟ ΣΎΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΖΗΝΙΑΣ ΤΗΝ 1η ΜΑΙΟΥ ΤΟΥ 1827 ΚΑΙ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ.



ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ (1776 - 1831) - ΑΘΑΝΑΤΟΣ !!



ΠΗΓΗ
- ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ : Α.Τ.