11 Απρ 2023

Aπό τις πόλεις των 15' λεπτών στις πόλεις των 5' λεπτών... Και δεν ρωτάνε καν

Το ερώτημα είναι ποια καταστροφή θα χρησιμεύσει σαν πρόσχημα;




Το WEF έχει πλέον μετακινηθεί από τις πόλεις των 15 λεπτών στις πόλεις των 5 λεπτών 📉


❗️Αν δεχτείτε
τις 15-λεπτοπόλεις, τότε οι 5-λεπτοπόλεις είναι οι επόμενες ....

Σας πωλούνται ως μια ουτοπία, όπου όλα όσα χρειάζεστε βρίσκονται μόλις 5’
λεπτά από το σπίτι σας.

Ένα δυστοπικό μέλλον για το οποίο δεν θα δίνατε ποτέ τη συγκατάθεσή σας.

Γι' αυτό και δεν σας ρωτάνε καν…

Άν δεν θέλετε να καταλήξετε να τρώτε ζωύφια… να μην έχετε τίποτα και …να είστε ευτυχισμένοι στην πόλη σας που παρακολουθείται από την Τεχνητή Νοημοσύνη των 15’ λεπτών, ενώ …περιμένετε την εφαρμογή κοινωνικής πίστωσης να ενημερώσει το αρχείο εμβολιασμού σας, ώστε να …μπορέσετε να αποκτήσετε πρόσβαση (?) στον λογαριασμό CBDC και να κάνετε άλλη μια ελάχιστη πληρωμή για το ολοένα και πιο βαθύ χρέος της πιστωτικής σας κάρτας, θα ήταν μάλλον καλή ιδέα να προσπαθήσετε να καταλάβετε τι πραγματικά συμβαίνει.

  • Το φάντασμα της επιχείρησης Choke Point 2.0 μόλις αναδύθηκε σε πρόσφατη συνεδρίαση της Επιτροπής Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών της Βουλής των Αντιπροσώπων των Η.Π.Α.


Αλλά τι ήταν η Επιχείρηση Choke Point 1.0; - Και γιατί θα πρέπει να ανησυχούμε για αυτή την τελευταία προσπάθεια να απομακρυνθούν τα " ανεπιθύμητα άτομα " από τις οικονομικές διαδικασίες, ούτως ή άλλως;

Πριν από χρόνια, η φράση "Είναι ο καπιταλισμός, ηλίθιε!" έγινε δημοφιλής.

Αυτό τότε ...Τώρα μεταλλάχτηκε σε : "Είναι το σύστημα δουλείας του ψηφιακού νομίσματος της κεντρικής τράπεζας, ηλίθιε!"


Μεγάλο μέρος των μέσων ενημέρωσης συνεχίζει να ζει στο 2020, αναμασώντας την καραμέλα της “θανατηφόρας πανδημίας του Covid” όπως τα μηρυκαστικά… Ο Covid ήταν μια οικονομική κρίση. Η 3η του επέτειος δεν πρέπει να αποσπάσει την προσοχή από το παρόν σενάριο. Το σχέδιο “Covid” ήταν σκληρό, απότομο και σχεδιασμένο να προκαλέσει σύγχυση και χάος.

Ωστόσο, στην τρίτη επέτειο της “πανδημίας”, τα γεγονότα απ’ότι ακούμε επιταχύνονται.

Οι κρατικοί προπαγανδιστές συζητούν για διαρροές από εργαστήρια και για lockdowns, αλλά σιωπούν για την διασύνδεση του κοροϊδοϊού με τις πόλεις των 15 λεπτών, την Ατζέντα 2030, το 5G, την ψηφιακή ταυτότητα και το δελτίο τοξικών τροφίμων.

O Covid ήταν μια προσωρινή γεύση από lockdowns ενώ τώρα προ-φυτεύεται ένα αιώνιο, για τη «διάσωση» του κλίματος...

  • Το ερώτημα είναι ποια καταστροφή θα χρησιμεύσει σαν πρόσχημα;

Μια τραπεζική κατάρρευση, ίσως... Το να μας στερήσουν τα χρήματα και τα τρόφιμα ώστε μέσω μιας προσφοράς τους που δεν θα μπορέσουμε να αρνηθούμε, να εξαγοράσουν τη συμμόρφωση μας σε ό,τι άρρωστο έχουν στα μυαλά τους ;

Φαίνεται πάντως να μεθοδεύεται κάτι ανάλογο και χρειάζεται προσοχή(!) και σύνεση(!) η διαχείριση μιας τέτοιας κατάστασης από τις κοινότητες των πολιτών -που δεν θα έχουν να φροντίσουν μόνο για την αυτάρκεια των οικογενειών και μελών της εκάστοτε κοινότητας. Υποθέτω ότι ίσως χρειαστεί να δώσουν μάχη ενάντια στις ενδεχόμενες προβοκατόρικες προσπάθειες, παρακρατικών ή ακόμα και αλλογενών “ομάδων”, για αποσταθεροποίηση και για δημιουργία επιπρόσθετου χάους και τρομοκρατίας μέσω δολιοφθορών στα μεγάλα κυρίως αστικά κέντρα…

Άλλωστε, η έλλειψη χρήματος, έστω και για βραχύ χρονικό διάστημα, από μόνη της είναι ικανή να προκαλέσει σοβαρότατα προβλήματα, ιδιαίτερα σε όσους αμφισβητούν και δεν είναι προετοιμασμένοι και καλά πληροφορημένοι όσον αφορά τις απάνθρωπες πρακτικές των παγκοσμιοποιητών και τη υιοθέτηση από μέρους τους της θεωρίας της “καμένης γης”, την οποια εφαρμόζουν παντού κατά κράτος έχοντας χάσει ήδη μεγάλο μέρος του “παιχνιδιού”.