4 Απρ 2023

Η προέλευση του ανθρώπινου είδους



Οργανωμένα και συνειδητά η Ελλάδα είναι μια κατεχόμενη χώρα

Αυτοί που μας σκλάβωσαν, αντέγραψαν, αλλοίωσαν, αντέστρεψαν και οικειοποιήθηκαν τις ιδέες και τους ιερούς μύθους των Ελλήνων, μαζί και την πολύτιμη κληρονομιά τους για την Ανθρωπότητα. Κάτω από την “χριστιανική” επικάλυψη, οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΗΡΩΕΣ βοούν και η Ελληνική ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ ζητάει δικαίωση !

Οι Έλληνες δέχονται την πλέον ανθελληνική εκπαίδευση στον κόσμο. Επειδή οι εχθροί μας δεν μπορούν να σβήσουν την Ελλάδα από τον παγκόσμιο χάρτη, επειδή δεν μπορούν να σχίσουν τις σελίδες της ιστορίας της, επειδή δεν γίνεται να αποποιηθεί ο παγκόσμιος πολιτισμός τις Ελληνικές του ρίζες, βρίσκουν μόνο μια λύση: το αυταπόδεικτο ψεύδος και την ιστορική συγκάλυψη ...

Ζούμε σε μια εποχή όμως που οι λαοί αναζητούν της ρίζες τους και την Αληθινή τους παράδοση. Το παρελθόν δεν είναι νεκρό και δεν λογίζεται από εμάς ως παρελθόν!

Το υβριδικό φρούτο που κατασκεύασαν και ονόμασαν Ελληνικό Κράτος κοντά 200 χρόνια σκοπό είχε να εξυπηρετεί τα συμφέροντα των κατασκευαστών του δίνοντας ισχύ και ουσία στο σκληρό πυρήνα του και γι' αυτό λειτουργεί πάντα ως Παρακράτος εφόσον έχει ως αναλώσιμο το ουσιαστικό μέρος του που δεν είναι άλλο από τον λαό.

Μείναμε με ένα στείρο πυρήνα που γιγαντώνεται από τον θάνατο του λαού και των δικαιωμάτων του, κουνώντας μας το δάχτυλο ότι αν δεν το σεβαστούμε ως θεσμό θα μας αφανίσει.

Όταν οι θεσμοί αποδεικνύουν με τα λόγια και τις πράξεις τους ότι λειτουργούν ως το αρχαιότερο επάγγελμα και όχι ως το αρχαιότερο λειτούργημα, είναι αυθόρμητη η αντιμετώπιση που θα έχουν τόσο από τους διαχρονικούς προστάτες και πελάτες τους, όσο και από τα προδομένα θύματά τους...