1 Απρ 2024

Έρχονται περισσότερες κατασκευασμένες πανδημίες!



Ο SARS-CoV-2 ενεργοποιείται από ηλεκτρομαγνητικά πεδία : Έχουμε ήδη εξηγήσει πώς ο SARS-CoV-2, ο αδρανής ιός, η φλεγμονή και ο καρκίνος μπορούν να ενεργοποιηθούν μέσω συχνοτήτων EMF. Σήμερα γνωρίζουμε με βεβαιότητα ότι : ο ιός SARS-CoV-2 και τα συστατικά mRNA του SARS-CoV-2 εντός του εμβολίου, διεγείρονται από συχνότητες 5G.

Τα παιδιά και οι ηλικιωμένοι είναι πιο επιρρεπείς σε δηλητηρίαση από ακτινοβολία, ενώ το ίδιο το εμβόλιο μπορεί να επιταχύνει τις επιπτώσεις στην υγεία. ΟΛΟΙ επηρεάζονται, εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι!

Ενώ οι ανεμβολίαστοι χτυπούν τον εαυτό τους στην πλάτη μην κάνοντας το “εμβόλιο”, οι ελίτ χτυπούν εσάς και τα παιδιά σας μέσα στο σπίτι σας!

Παίζετε όλοι και δεν συνειδητοποιείτε καν ότι κάθεστε στο κατάστρωμα Lido του Τιτανικού πίνοντας σαμπάνια και ακούγοντας την ορχήστρα ενώ το πλοίο βυθίζεται!

Η επόμενη "πανδημία" θα επηρεάσει όλους ανεξάρτητα από την κατάσταση εμβολιασμού. Εμβολιασμένους, ανεμβολίαστους, επιχρισμένους, μη επιχρισμένους, μολυσμένους ή μη μολυσμένους, επειδή το πρόβλημα ήταν πάντα οι δορυφόροι, οι πύργοι κινητής τηλεφωνίας και το ηλεκτρικό δίκτυο που παράγουν και βομβαρδίζουν το σώμα μας με ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες EMF.

Η Νέα Διεθνής Τάξη, ελέγχει τις συχνότητες και με κάθε νέα αυξομείωση θα εμφανίζονται περισσότερες ασθένειες, ωθώντας τον πληθυσμό να πάρει όλο και περισσότερα “εμβόλια”. Και θα έρθει η ώρα που δεν θα είναι πλέον εθελοντικό.

Διαβάστε περισσότερα»