7 Απρ 2024

Οι "επιστήμονες" κοντά στον έλεγχο όλου του γενετικού υλικού πάνω στη Γη



Αυτή είναι η εισαγωγή για τον καθένα στην Τεχνοκρατία και τον Υπερ-ανθρωπισμό. Και τα δύο είναι πρωταρχικά για τη Μεγάλη Επαναφορά του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, σε συνεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη, για την αντικατάσταση του καπιταλισμού με ένα εναλλακτικό οικονομικό σύστημα που ονομάζεται Βιώσιμη Ανάπτυξη, ή αλλιώς Τεχνοκρατία.

Περαιτέρω, οι ίδιοι οι άνθρωποι αποτελούν στόχο των Τρανσουμανιστών για να αλλάξουν την ανθρώπινη κατάσταση σε Ανθρώπους 2.0 μέσω της γενετικής μηχανικής.

Έτσι, η Τεχνοκρατία μεταμορφώνει τη δομή και το οικονομικό σύστημα του κόσμου, ενώ ο Υπερ-ανθρωπισμός μεταμορφώνει τους ανθρώπους που ζουν εκεί. Η Τεχνοκρατία θέλει να κυβερνήσει τη γη σε ένα πανοπτικό σύστημα επιστημονικής δικτατορίας. Οι τρανσουμανιστές θέλουν να ζήσουν για πάντα και να γίνουν παντογνώστες. Και τα δύο είναι μηχανιστικά συστήματα που βλέπουν τη φύση ως κάτι που πρέπει να μελετηθεί, να χειραγωγηθεί και να κατακτηθεί.

Και οι δύο βλέπουν τους εαυτούς τους ως τους νέους ευφυείς σχεδιαστές του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων. Και οι δύο επιδιώκουν να διαμορφώσουν ένα μέλλον για τον πλανήτη γη που κανείς δεν ζήτησε, δεν ψήφισε και δεν ήθελε.

Όποιες λύσεις και αν προκύψουν που θα μας επιτρέψουν να απορρίψουμε την τεχνοκρατία και τον υπερανθρωπισμό δεν μπορούν να λειτουργήσουν αν δεν έχουμε σαφή κατανόηση και των δύο. Ελπίζω ότι αυτό το άρθρο δεν θα σας καταθλίψει, αλλά θα σας δώσει κουράγιο να πάρετε τη θέση που σας αρμόζει στον κόσμο, κάνοντας το δικό σας βήμα για να σταματήσετε τα διαβολικά δίδυμα της τεχνοκρατίας και του υπερανθρωπισμού.

Διαβάστε περισσότερα»