Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2017

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΛΑΩΝ

Τα ευρωπαϊκά έθνη είναι θύματα μιας συγκαλυμμένης απόπειρας γενοκτονίας, μιας δημογραφικής και πολιτιστικής εξάλειψης, που καθοδηγείται από τη δική τους εθνομαζοχιστική και ξενόφιλη ελίτ. Κάτι που αποτελεί πρωτιά στην ανθρώπινη Ιστορία.

Αν και στολισμένος με «αντιρατσιστική» ιδεολογία, ο στόχος που επιδιώκεται είναι καθαρά φυλετικός και ρατσιστικός: η σταδιακή εξάλειψη των αυτόχθονων Ευρωπαίων oι οποίοι εξαλείφονται με πέντε τρόπους:

■ Προωθώντας τη μετανάστευση μη Ευρωπαίων εποίκων,

■ Αποθαρρύνοντας τους αυτόχθονες να αυξήσουν τα ποσοστά γεννήσεων και τιμωρώντας τη μεσαία τάξη.

■ Προκαλώντας την εξορία νέων εγχώριων δυνάμεων με τα τιμωρητικά φορολογικά μέτρα και με την ανεργία.

■ Ευνοώντας κοινωνικά, οικονομικά, νομικά και πολιτιστικά τους μη ευρωπαϊκούς πληθυσμούς εις βάρος των γηγενών.

■ Ποινικοποιώντας και τιμωρώντας κάθε αντίλογο στη συνολική ιδεολογία και πραγμάτωση της «μεταναστοφιλίας».

Μερικοί ευκολόπιστοι ισχυρίζονται ότι το «σύστημα», η εξουσία, το κράτος, οι αρχές της Ε.Ε., όλοι είναι ανίκανοι να σταματήσουν τη μαζική και ανεξέλεγκτη μετανάστευση. Ανίκανοι;
Οχι βέβαια. Είναι πολύ ισχυροί και αρκετά αποτελεσματικοί στην επίτευξη του στόχου τους: στην εθνοκάθαρση της Ευρώπης.

Στη Γαλλία η τροτσκιστική ιδεολογία διαδραματίζει κεντρικό ρόλο σε αυτή την προσπάθεια. Η αστική τάξη και το αριστερό Σοσιαλιστικό Κόμμα και οι σύμβουλοί του, το think tank Terranova (Νέα Γη ή Νέα Χώρα ή Νέος Λαός) είναι οι αιχμές του δόρατος. Ενας από τους ηγέτες του δήλωσε πρόσφατα ότι δεν θα πρέπει να ανησυχούμε πολύ για το Εθνικό Μέτωπο γιατί δεν θα καταφέρει να έρθει στην εξουσία για δημογραφικούς λόγους. Αυτή είναι μια λεπτή, κυνική, συνειδητή στρατηγική. Οι «κακοί» μη επιδεχόμενοι «διόρθωσης ψήφου» ψηφοφόροι θα εξαφανιστούν και στη θέση τους θα έρθουν νέοι. Αυτή η εθνοτική «μεγάλη αντικατάσταση» είναι αυτό ακριβώς που θέλουν.

Το ότι το Ισλάμ είναι σεξιστικό, αντιδραστικό, αντιδημοκρατικό κ.λπ. δεν αποτελεί πρόβλημα για τους «αριστερούς» «δημοκράτες». Μία εμμονή έχουν, και αυτή είναι η εξάλειψη των ευρωπαϊκών εθνικών πληθυσμών. Θα ρωτήσει κάποιος: Μα αυτή η «διεθνιστική» ιδεολογία δεν είναι αυτοκτονική ακόμη και για εκείνους που την υποστηρίζουν; Ναι. Αλλά και τι έγινε; Δεν τους νοιάζει. Επειδή είναι μηδενιστές. Ο στόχος τους είναι να καταστρέψουν αυτό που μισούν –-τον ευρωπαϊκό πολιτισμό- και να οικοδομήσουν έναν «νέο κόσμο», στον οποίο ούτε οι ίδιοι δεν πιστεύουν.

Οι στρατηγικοί άξονες της Μαλακής Γενοκτονίας.


Τα μέσα που χρησιμοποιούνται –ένας συνδυασμός ιδεολογικών, οικονομικών, δικαστικών και αστυνομικών μέτρων– είναι τα εξής:

■ Ενθάρρυνση της μετανάστευσης. Αφήστε τον αποικισμό να συμβεί ή κυνικά προωθήστε τον με κάθε μέσο. Η «μεταναστευτική» ή «προσφυγική» κρίση είναι η πιο πρόσφατη απόδειξη. Τρέχει με μεγάλες ταχύτητες. Επειτα από 30 χρόνια μετανάστευσης (ως διαρροή) έρχεται μια πλημμύρα εκατομμυρίων μεταναστών, υπό τον ανθρωπιστικό όρο «πρόσφυγες». Οι ευρωπαϊκές Αρχές δεν είναι «ανίκανες» να σταματήσουν τις μεταναστευτικές «προσφυγικές» ροές. Αντίθετα, θέλουν να τις αυξήσουν. Οποιαδήποτε απέλαση θεωρείται αδύνατη.

■ Προώθηση της ισλαμοποίησης. Οτιδήποτε μουσουλμανικό είναι ιερό και ανέγγιχτο από τις Αρχές, παρά τις ισλαμικές επιθέσεις στην Ευρώπη και τη στρατιωτική στάση έναντι του ISIS. Η ευνοιοκρατία προς το Ισλάμ αποτελεί κρατική πολιτική. Και, κατά συνέπεια, η «ισλαμοφοβία» είναι ένα κορυφαίο αμάρτημα, ένα ασυγχώρητο έγκλημα.

■ Φτωχοποίηση και υπερφορολόγηση της αυτόχθονης εργατικής τάξης και της μεσαίας τάξης. Κάντε τους να πληρώνουν για τους άλλους. Ολες οι δημοσιονομικές πολιτικές της σοσιαλιστικής κυβέρνησης στη Γαλλία έχουν την ίδια κατεύθυνση: επιδόματα και παροχές για τους λαθρομετανάστες (λειτουργούν ως αντλία αναρρόφησης) που χρηματοδοτούνται από αυξανόμενες απαιτήσεις προς τους γηγενείς Γάλλους.

■ Εφαρμογή πολιτικών κατά της οικογένειας και κατά των γεννήσεων. Αποδομώντας το σύστημα των οικογενειακών επιδομάτων, η κυβέρνηση κατάφερε να μειώσει το ποσοστό γεννήσεων των γηγενών Γάλλων το 2015. Ηταν υπολογισμένο. Η μεγάλη οικογένεια Γάλλων απογόνων δεν είναι πολύ δημοφιλής.

■ Πρακτική θετικών διακρίσεων. Είναι η προτίμηση αλλοδαπών στην απασχόληση στο όνομα του «αντιρατσισμού». Οι ιδιωτικές επιχειρήσεις και οι δημόσιες υπηρεσίες ενθαρρύνονται να χρησιμοποιούν συστηματικά χαμηλής ειδίκευσης εργαζομένους.

■ Εξασφάλιση ότι θα υπάρχει δικαστική ατιμωρησία των αλλοδαπών παραβατών. Αυτή η πολιτική στη Γαλλία, που εγκαινιάστηκε πριν από τουλάχιστον 30 χρόνια, τονίστηκε με τον διορισμό της Taubira στο υπουργείο Δικαιοσύνης. Ο ιδεολογικός (ή μάλλον σχιζοφρενικός) προσανατολισμός της αριστερής υπουργού με καταγωγή από τη Γουιάνα ήταν απολύτως σαφής: Εχθρότητα προς οτιδήποτε χαρακτηρίζεται γαλλοευρωπαϊκό.

■ Καταστροφή της μετάδοσης του πολιτισμού στην εκπαίδευση. Κατηγορώντας την Ιστορία της Γαλλίας, διαλύοντας τη διδασκαλία των ελληνικών και των λατινικών, κατεδαφίζοντας τη γραμματική και την ορθογραφία, υποβαθμίζοντας τη διδασκαλία της γαλλικής γλώσσας και προωθώντας και επαινώντας τους πολιτισμούς των μεταναστών – ισλαμικό, αφρικανικό και άλλους. Αυτή η απογαλλοποίηση είναι κρατική πολιτική.

■ Καταστολή και τιμωρία κάθε αντίστασης στην κυρίαρχη ιδεολογία. Στη «ζούγκλα» του Καλέ και στις γύρω περιοχές οι παράνομοι μετανάστες που διαπράττουν παραβιάσεις μένουν ατιμώρητοι. Οι Γάλλοι που αντιστέκονται, διαδηλώνουν και προσπαθούν να προστατεύσουν τον εαυτό τους δέχονται τα κλομπ των ΜΑΤ, φυλακίζονται και διώκονται. Η καταστολή ενάντια σε όποιον διαμαρτύρεται πηγάζει από την ίδια λογική: όποιος υπερασπίζεται τη γαλλική ταυτότητα απειλείται και τιμωρείται από το «γαλλικό» κράτος.

Η ίδια καταστολή παρατηρείται στα μέσα ενημέρωσης, έντυπα, οπτικοακουστικά μέσα ή στο διαδίκτυο. Τα δικαστήρια και η αστυνομία είναι ανεκτικά προς τον εισβολέα και κατακτητή και ανελέητα προς την αντίσταση. Μπορείς να πεις ότι βρισκόμαστε μπροστά στην αναβίωση ενός «Συνδρόμου Βισί».

Δωσίλογοι εναντίον αντιστασιακών. Και τα δύο στρατόπεδα είναι αρκετά καλά καθορισμένα. Το κράτος, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η Δικαιοσύνη και οι Αρχές επιβολής του νόμου έχουν αναλάβει την αποστολή της εξουδετέρωσης της αντίστασης των αυτόχθονων πληθυσμών.
Κάνουν λάθος όμως αν πιστεύουν ότι έχουν κερδίσει.

Οι αντιστασιακοί έχουν περισσότερες πιθανότητες να υπερισχύσουν, επειδή υποκινούνται από την πίστη στις ρίζες τους, ενώ οι δωσίλογοι υπόκεινται σε αφεντικά που μπορούν ακόμα να προδώσουν..

Πέρασαν  ημέρες μετά την σφαγή στο Μάντσεστερ. Οι ελληνικές, οι αμερικανικές και οι ευρωπαϊκές εφημερίδες, καμία τους δεν είχε στο πρωτοσέλιδό της άρθρο σχετικό με την σφαγή στο Μάντσεστερ.

Το θέμα έχει σχεδόν ξεχαστεί.

Με το νεανικό αίμα νωπό ακόμα, αυτές οι ύαινες της «ενημέρωσης» κάνουν το παν για να ξεχαστεί το έγκλημα.

Το βάρος πλέον των Μέσων Μαζικής Αποχαύνωσης έχει πέσει στην ωραιοποίηση του Ισλάμ, στην καταδίκη της «ισλαμοφοβίας» και σε κάποιες σκόρπιες συνεντεύξεις γονιών που τα παιδιά τους σώθηκαν από το μακελειό του φανατικού μωαμεθανού.
Σαν να γλύτωσαν από κάποιο ναυάγιο ή κάποιο ακραίο καιρικό φαινόμενο.

Αυτό ήταν.

Φανταστείτε να είχαμε φόνο ενός έστω, ανθρώπου από «ακροδεξιό», «ναζί», «ρατσιστή» κλπ.

Πόσες συνεντεύξεις, πόσες πορείες, πόση έμφαση στην τραγική μάνα που έχασε το παιδί της, πόσα ντοκιμαντέρ, πόσες ταινίες, πόσες εκκλήσεις για μαζικό πογκρόμ εναντίον των «εχθρών της δημοκρατίας» και τσάκισμα του «φασισμού», πόσοι «σκληροί» νόμοι, πόσες φυλακίσεις, πόσες κατηχήσεις στα σχολεία. Αυτά δεν ζούμε τα τελευταία χρόνια;

Το Χόλιγουντ και γενικότερα η βιομηχανία του θεάματος (μουσική, τηλεόραση, εμπορική διαφήμιση) είναι μία καλοστημένη και χρυσοπληρωμένη μηχανή προπαγάνδας που δείχνει να στηρίζει ή και να βλέπει ακόμα «προφητικά» (για να μην πούμε ότι κατασκευάζει), κάθε επιμέρους δράση της Νέας Τάξης.

Η Νέα Τάξη προκειμένου να απαλλαγεί από την «παλαιά», ροκανίζει τους πυλώνες της ανθρώπινης ταυτότητας προκειμένου να ασκεί καλύτερο έλεγχο στις μάζες. Για αυτό συστηματικά αποδομεί : την θρησκεία (ή την πίστη στον Θεό), την οικογένεια, την φυλή, το έθνος και εσχάτως και το φύλο. Το όραμά των κέντρων αυτών είναι ο υποβιβασμός του ανθρώπου σε ένα ον χωρίς ταυτότητα που καταναλώνει και χειραγωγείται εύκολα. Φυσικά, ο στόχος είναι ειδικά ο δυτικός λευκός άνθρωπος.

Το άρθρο γράφτηκε το 2016 από τον Γάλλο διανοούμενο Guillaume Fay σχετικά με τη σιωπηρή γενοκτονία των Ευρωπαίων που συντελείται μέσω της «μεταναστευτικής κρίσης».