11 Ιουν 2017

Ο Σόιμπλε έχει στόχο να ισοπεδώσει κυριολεκτικά την Ελλάδα



Όλες οι χώρες πρέπει να θαυμάζουν ή να φοβούνται τη Γερμανία, η οποία θεωρεί πως είναι ένα κράτος εκλεκτό και παράδειγμα προς μίμηση – ενώ η κυβέρνηση της έχει στόχο να ισοπεδώσει κυριολεκτικά τη χώρα μας, υποτάσσοντας σταδιακά όλα τα κόμματα και τις κυβερνήσεις της, κυρίως όμως τους Πολίτες της.

Ο Σόιμπλε έχει στόχο να ισοπεδώσει κυριολεκτικά την Ελλάδα
υποτάσσοντας σταδιακά όλα τα κόμματα και τις κυβερνήσεις της – κάτι που πιστεύουμε πως έχει επιτύχει ήδη με την επόμενη, αφού θεωρεί πλέον την παρούσα αναλώσιμη, επειδή έχει χάσει τη στήριξη της πλειοψηφίας των Ελλήνων, ενώ έχει ολοκληρώσει την αποστολή που της έχει επιβάλλει.

Παράλληλα θέλει να εξευτελίσει την οικονομική ελίτ της χώρας μας, καθώς επίσης το λαό της, προσβάλλοντας τον όπου και όπως μπορεί – επειδή γνωρίζει πολύ καλά από τους προγόνους του πώς να μετατρέπει το θύμα σε θύτη του εαυτού του, με την έννοια της ανάληψης ευθυνών που ανήκουν στους θύτες του και όχι στο ίδιο, καθώς επίσης το «διαίρει και βασίλευε», την τοποθέτηση της μίας κοινωνικής ομάδας εναντίον της άλλης, τη διχόνοια μεταξύ των κομμάτων κοκ.

Ακόμη χειρότερα, σκοπεύει να επιτύχει την πλήρη υποταγή όλων των Ελλήνων, έτσι ώστε όχι μόνο να μην επαναστατούν αλλά να τον ευγνωμονούν για τη στήριξη του ακόμη και όταν εξαθλιώνονται, χάνοντας ότι έχουν και δεν έχουν – μεταξύ άλλων με τη βοήθεια των αξιολογήσεων/διαπραγματεύσεων, κατά τις οποίες όταν μία κυβέρνηση δεν συμφωνεί και δεν υπογράφει αυτά ακριβώς που ο ίδιος θέλει κάθε φορά, αφενός μεν δεν παίρνει τη δόση, αφετέρου οι επόμενες προτάσεις του είναι πολύ πιο δυσμενείς.

Αντίθετα, η Ελλάδα επιμένει σε μία ερμαφρόδιτη κατάσταση, όπου ούτε συγκρούεται με τους πιστωτές, ούτε εφαρμόζει πιστά και χωρίς αντίρρηση τις εντολές τους – οπότε υποφέρει τα πάνδεινα.

Λογικά λοιπόν μοιάζει σαν να θέλουν οι πιστωτές, ο συμπλεγματικός κ. Σόιμπλε δηλαδή, να διώξουν τους Έλληνες – να αφελληνίσουν τη χώρα, έτσι ώστε να διαχειριστούν μόνοι τους τον πλούτο και τα ''χρέη'' της.      [πηγη]
 

Εάν δεν βρεθεί μία ριζική λύση, η κοινωνία θα εξεγερθεί όταν υποχρεωθεί από το ένστικτο της αυτοσυντήρησης, το οποίο δεν φοβάται και δεν υπολογίζει κανέναν – ενώ η αντίδραση της αυτή θα είναι ξαφνική, εντελώς απρόβλεπτη και απότομη, εκπλήσσοντας τους πάντες με τη βιαιότητα της  (κλίκ)