28 Φεβ 2020

Ιδού τι μας περιμένει και μας το κρύβουν οι νεκροθάφτες του Ελληνισμού:


Η πίεση αυξάνεται. Οι μάχες γύρω από την Ιντλίμπ στη Συρία αναγκάζουν σχεδόν 1 εκατομμύριο κατοίκους να εγκαταλείψουν τις εστίες τους και να κινηθούν προς τα τουρκικά σύνορα.

Από εκεί οι προσφυγικές ροές θα φθάσουν τους επόμενες μήνες στην Ελλάδα. Ακόμα οι αριθμοί των «προσφύγων» βρίσκονται σε χαμηλότερα επίπεδα από το απόγειο της προσφυγικής κρίσης το 2015, όταν καθημερινά έφθαναν στις ελληνικές ακτές 10.000 άνθρωποι.

Πρόσφατα ο Γερμανός υπ. Εσωτερικών Χορστ Ζέεχοφερ προειδοποιούσε ότι «θα βιώσουμε ένα δεύτερο 2015». Αν πραγματοποιηθεί η πρόγνωση του Γερμανού υπουργού, τότε η Ελλάδα θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια ανθρωπιστική καταστροφή χωρίς προηγούμενο. Διότι σε αντίθεση με το 2015, όταν για τους «πρόσφυγες» η Ελλάδα ήταν απλά χώρα διέλευσης, τώρα η Ελλάδα είναι πλέον τελικός προορισμός...

          Για να βοηθήσουν στα περάσματα τους λάθρο;


Σύμφωνα με το Reuters η Τουρκία αποφάσισε να μην εμποδίζει πλέον Σύρους πρόσφυγες να φθάσουν στην Ευρώπη δια ξηράς και θαλάσσης. Την ίδια ώρα, το CNN Turk μεταδίδει πως 300 λάθρο πέρασαν τα σύνορα αμέσως μετά τη δήλωση αυτή.

«Περίπου 300 λαθρομετανάστες, συμπεριλαμβανομένων των γυναικών και των παιδιών, που ήρθαν στην πόλη Edirne περπάτησαν στα σύνορα για να περάσουν στην Ελλάδα τα μεσάνυχτα μετά την ακρόαση των ειδήσεων», αναφέρει το τουρκικό Μέσο Ενημέρωσης. Η απόφαση πάρθηκε λόγω πρόβλεψης άμεσης άφιξης προσφύγων από το Ιντλίμπ όπου βρίσκονται σχεδόν ένα εκατομμύριο εκτοπισμένοι...

Πηγή : Επίκειται κατακλυσμός απο λάθρο
Διαμόρφωση/Φωτό:Α.Τ.