4 Φεβ 2020

Ασφαλή σύνορα τώρα!

Η στρατηγική του εποικισμού και η ανικανότητα των Ελληνικών ελίτ

Mε την γερμανική Ευρώπη από τη μια να μας ξετινάζει οικονομικά και τη νεοθωμανική Τουρκία να μας απειλεί στρατιωτικά από την άλλη, το μόνο που μας έλειπε ήταν η λαθροπλημμυρίδα. Μια κανονική αντικατάσταση πληθυσμού, που θα καταστήσει στο ορατό μέλλον αγνώριστη την Ελλάδα, με τους Έλληνες μειοψηφία μέσα στην ίδια την πατρίδα τους.

Οι πρόσφυγες είναι πια μειοψηφία στα νέα κύματα που εισέρχονται καθημερινά στα νησιά του Αιγαίου. Γι’ αυτούς να επισπευστεί η διαδικασία ασύλου (αν και στη Συρία υπάρχουν πλέον ασφαλείς περιοχές και οι πολεμικές συγκρούσεις είναι πολύ περιορισμένες) .

Οι υπόλοιποι είναι παράνομοι μετανάστες και πρέπει να επιστραφούν στην Τουρκία ή στις χώρες προέλευσης .Οι Τούρκοι δουλέμποροι και οι ΜΚΟ που συνεργάζονται μαζί τους και έχουν την πολιτική υποστήριξη της τούρκικης κυβέρνησης. και τους μεταφέρουν καθημερινά κατά εκατοντάδες ή χιλιάδες πρέπει να λάβουν το μήνυμα ότι δεν είμαστε ξέφραγο αμπέλι..

Είναι σαφές ότι πρόκειται για μια κανονική αντικατάσταση πληθυσμού, που θα καταστήσει στο ορατό μέλλον αγνώριστη την Ελλάδα, με τους Έλληνες μειοψηφία μέσα στην ίδια την πατρίδα τους – και ταυτόχρονα θα εξυπηρετήσει τα σχέδια της Τουρκίας .

Δεν πρόκειται για ιστορικό ατύχημα ή για πολιτική ανικανότητα. Είναι οργανωμένο παγκόσμιο σχέδιο σε εξέλιξη, με την Ελλάδα σε καίριο κόμβο.

Με το σύστημα Σόρος στο παρασκήνιο, με υποστηρικτή τον ίδιο τον ΟΗΕ (βλ. τη δράση της Αρμοστείας για τους Πρόσφυγες και κυρίως το περσινό Σύμφωνο του Μαρακές) και χρηματοδότη την ευρωπαϊκή Επιτροπή: η Κομισιόν χρηματοδοτεί δια του European Civil Protection and Humanitarian Aid Operations (αρμόδιος Επίτροπος ο Κυπραίος Χρήστος Στυλιανίδης)

Tο πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ, που όχι μόνο παρέχει εν Ελλάδι στέγη και μετρητά στους παράνομους μετανάστες αλλά και το διαφημίζει παγκοσμίως! Η ιστοσελίδα (http://estia.unhcr.gr) είναι στα …αγγλικά και πουθενά δεν αναφέρει τίποτε περί παρανομίας ή λαθροδιακίνησης, μιλάμε δηλαδή για συνειδητή εξαπάτηση των κατοίκων του Τρίτου Κόσμου!

Η Κυβέρνηση λοιπόν στη χώρα μας προσφάτως άλλαξε αλλά η πόρτα των συνόρων μας παραμένει ανοιχτή για καθέναν διερχόμενο. Και δεν είναι μόνο τα νησιά, όπου ας πούμε ότι υπάρχει μια κουτσή – στραβή διαδικασία, αλλά και ο Έβρος.

  • Πού ακούστηκε να περνάνε καθημερινά δεκάδες ή και εκατοντάδες αλλοδαποί από τα μέρη μας χωρίς να ανησυχεί κανένας;
  • Ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι, πού πάνε, τι σκοπεύουν να κάνουν;
  • Γιατί υπάρχει η Συνοριοφυλακή, η Αστυνομία, ο Στρατός, η Frontex;

Ουδείς ενδιαφέρεται για το αίσθημα ασφάλειας των ακριτών ή επιδιώκουν συνειδητά να αδειάσουν την περιοχή από το ελληνικό στοιχείο; Τώρα μάλιστα, με την εξέγερση στη Μόρια, το υπουργικό συμβούλιο αποφάσισε κατανομή των δήθεν προσφύγων αναλογικά στις 13 Περιφέρειες της χώρας, άρα και στη Θράκη!

Μη ξεχνιόμαστε, «αποσυμφόρηση των νησιών» σημαίνει λαθροεποικισμό όλης της Ελλάδος και ανοιχτή πρόσκληση σε νέα κύματα παράνομης μετανάστευσης, πάλι με ευρωπαϊκά χρήματα, εντός διμήνου.

Καλούμε κάθε συνειδητό πατριώτη να ενώσει τη φωνή του με τη δική μας, απαιτώντας από την Κυβέρνηση να εκτελέσει το αυτονόητο καθήκον της: να υπερασπιστεί την ασφάλεια των Ελλήνων και το απαραβίαστο των συνόρων. Κάθε άλλη επιλογή, ασχέτως των γελοίων δικαιολογιών που θα τη συνοδεύουν (ανθρωπισμός, αντιρατσισμός, πολυπολιτισμικότητα…) είναι ΠΡΟΔΟΣΙΑ του ελληνισμού, χειρότερη κι από εκείνη της Συμφωνίας των Πρεσπών ή του Σχεδίου Ανάν. 

Η συγκυρία είναι πολύ κρίσιμη για να μασάμε τα λόγια μας.

 Πηγή
Διαμόρφωση/προσθήκες:Α.Τ.


Πρόσκληση προς τους Ευρωπαίους να αυτοκτονήσουν


Η τόσο «ενάρετη» θρησκεία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων θεσπίζει  για τους Ευρωπαίους την υποχρέωση να εξαφανιστούν, κατά προτίμησιν …χαμογελώντας χαζοχαρούμενα, προκειμένου να παραχωρήσουν τη θέση τους σε άλλους λαούς και βεβαίως στον ισλαμικό "πολιτισμό".

Πρόκειται για μια πρόσκληση σε μαζική αυτοκτονία και υποχρεωτικά χαρούμενη καθότι, σύμφωνη με τις απαιτήσεις της …αρετής. Ωστόσο, το παραδοξότερο όλων αυτών είναι ότι αρκετοί ευρωπαϊκοί λαοί, ή τουλάχιστον οι ηγέτες τους, φαίνεται να έχουν υποταχθεί σ’ αυτό το σχέδιο εξόδου από την Ιστορία.

Διαυγείς παρατηρητές έχουν επισημάνει αυτήν την ακατανόητη αποδοχή της εξάλειψης του ίδιου του ευρωπαϊκού πολιτισμού εις όφελος άλλων, υπό το πρόταγμα της πραγματοποίησης ενός ηθικού χρέους που προκύπτει λόγω της προπαγάνδας θυματοποίησης των εποίκων.

Πράγματι, κυρίως οι δυτικοευρωπαίοι, υπνωτισμένοι από μια μιθριδατική προπαγάνδα δεκαετιών, φαίνεται να έχουν πέσει σε έναν αλλόκοτο λήθαργο, συγκατατιθέμενοι στην ευθανασία τους.

Στην ιστορία της ανθρωπότητας όμως δεν στάθηκε μέχρι σήμερα δυνατόν να προστάξει κάποιος ολόκληρους λαούς να αυτοκτονήσουν και εκείνοι να υπάκουσαν αμαχητί.

Αν και μέχρι σήμερα δεν υπάρχουν (ακόμα) γκούλαγκ για τους αντιφρονούντες στη λαθρομετανάστευση και τσιπάκια να τους ελέγχουν, ωστόσο υπάρχει μια φοβερή και τρομερή κατήχηση από τα συστημικά ΜΜΕ και μια πολύ αποτελεσματική αστυνομία σκέψης και νομικές διώξεις που εμπίπτουν σε έναν ολοκληρωτισμό που παραλύει τις ικανότητες αντίστασης των ευρωπαϊκών κοινωνιών.

Ποιος δεν έχει δει τα τελευταία 20 χρόνια στα κέντρα των ελληνικών πόλεων, κυρίως κοντά στα πανεπιστήμια όπου συχνάζουν νέοι, χιλιάδες αφίσες των Σόρο-Αντίφα και άλλων «αναρχο-αριστερών συλλογικοτήτων», που κατηγορούν και υβρίζουν με απύθμενο μίσος και θράσος την Ελλάδα, τους Έλληνες πατριώτες οικογενειάρχες, την δημόσια τάξη, τον Ιησού Χριστό και εν γένει την ορθόδοξη χριστιανική θρησκεία, διαβρώνοντας τις ψυχές των ανυποψίαστων και αδαών Ελληνοπαίδων;

Ποιος δεν έχει παρατηρήσει τον νοσηρό, αλλά απαραίτητο προπαγανδιστικό μηχανισμό δημιουργίας χαμηλής αυτοεκτίμησης, πριν παραδοθούμε στην γενοκτονία μας: καθημερινά πορνογραφικά, παιδοφιλικά, αιμομικτικά, κτηνοβατικά δημοσιεύματα, και στημένες συνεντεύξεις δήθεν «τυχαίων» πολιτών σε πεζόδρομους του Κέντρου των Αθηνών που υποτίθεται ότι «δείχνουν ολοφάνερα» ότι ο άλλοτε γενναίος και εύστροφος ελληνικός λαός έχει σήμερα διαφθαρεί τόσο πολύ, ώστε έχει καταντήσει ένα διεστραμμένο και αγράμματο κτήνος που πρέπει να αισθάνεται αηδία γι’ αυτό που είναι: ανάξιος να ζει.

Οπότε δικαίως ήρθε η ώρα να τον αντικαταστήσουν …85 μουσουλμανικές φυλές...


Η προπαγάνδα του μίσους προς τον εαυτό, το έθνος και τη χώρα κάθε Ευρωπαίου, σήμερα έχει γίνει η καθεστηκυία ιδεολογία στην Ευρώπη, επιβεβλημένη από την «πολιτικά ορθή» θρησκεία του δικαιωματανθρωπισμού, σε τέτοιο βαθμό, που οι Ευρωπαίοι ντρέπονται να διεκδικήσουν το δικαίωμα στην αυτοεκτίμηση και στην εθνική υπερηφάνεια.

Φτάσαμε στο σημείο στην Ευρώπη να απαγορεύεται να θιγεί το ζήτημα της εθνικής ταυτότητας. Στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες όπως και στη δική μας οι μόνες διακηρύξεις εθνικής ταυτότητας που δεν κατηγορούνται για ρατσισμό και για ξενοφοβία, είναι εκείνες που είτε αναφέρονται σε αλλοδαπούς, είτε σε άτομα που έχουν μεν την εθνικότητα μιας χώρας, ωστόσο είναι αλλοδαπής καταγωγής.

Δεν πρόκειται όμως να πέσουμε στην παγίδα τους: ο ελληνικός λαός έχει πολύ ιδιαίτερη ταυτότητα, ένα εντελώς διαφορετικό περιεχόμενο, μια πανάρχαια ιστορία και έναν τόσο ξεχωριστό πολιτισμό που δεν πρόκειται ποτέ να παραδώσει αμαχητί. Η σφοδρή αντίδρασή μας σε όλες αυτές τις ανομίες πρέπει να γκρεμίσει εκ θεμελίων την επίθεση εναντίον μας.

Το απόσπασμα  από  ΕΔΩ