9 Απρ 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-Τούρκοι και Σκοπιανοί συντονίζονται εναντίον της Ελλάδος με την υποστήριξη της ΜΙΤ με τη συμπαράταξη τών Ελληνόφωνων Ανθελλήνων,εντός...


Οι επιδιώξεις δύο άσπονδων «φίλων» της Ελλάδος είναι διαχρονικές και γνωστές:

Οι Σκοπιανοί, με την ιδεολογία που εμπνευστήκαν οι Στάλιν και Τίτο, έχουν αναθρέψει μερικές γενεές φανατικών ψευτο-Μακεδόνων που δρουν εδώ και δεκαετίες με ένα τρόπο που περιγράφεται αναλυτικά στο άρθρο μας με τίτλο «Σκοπιανό: Η ολοσέλιδη καταχώριση του ΣΑΕ» το οποίο βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.x-hellenica.gr/PressCenter/Articles/1211.aspx και έχει δεχθεί μεγάλο πλήθος επισκεπτών.


Ο Nikola Gruevski, σύγχρονος εκφραστής των σχεδίων που 
κατέστρωσαν μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο οι Τίτο και Στάλιν


Οι Τούρκοι, με τον Εθνικό Όρκο των Νεότουρκων (Misaki Milli) που δόθηκε κατά την διάρκεια μυστικής συνεδρίασης της Εθνικής Βουλής της Τουρκίας τον Ιανουάριο του 1920, ξεκαθαρίζουν με πολύ σαφή τρόπο τους διαχρονικούς στόχους της Τουρκίας στον Ελληνικό Εθνικό χώρο: «Στόχος μας είναι η Δυτική Θράκη να παραμείνει στα Τουρκικά χέρια σαν ενιαίο σύνολο, και σε κατάλληλο χρόνο, μόλις βρεθεί η ευκαιρία, να ενωθεί με την μητέρα πατρίδα. Οι αδελφοί μας της Δυτικής Θράκης, σαν πρώτο βήμα, πρέπει να αγωνιστούν για να κερδίσουν την αυτονομία και την ανεξαρτησία της Δυτικής Θράκης».



Ο ΣτρατηγόςYasar Buyukanit, σημερινός θεματοφύλακας των
συμφερόντων και των στόχων των Τούρκων στρατοκρατών

Υπάρχει βέβαια και πλήθος άλλων αποδείξεων για τις επεκτατικές βλέψεις των στρατοκρατών της Τουρκίας για άλλα Εθνικά τμήματα της χώρας μας (υφαλοκριπίδα, εναέριος χώρος, Ελληνικά νησιά του Αιγαίου κ.α) - για να μην αναφέρουμε καθόλου τους Κύπριους αδελφούς μας.

Οι φανατικοί των δύο άσπονδων φίλων της Ελλάδος, δεν σταματούν καθόλου τις προσπάθειές τους, όσο και αν φαίνεται αυτό παράδοξο ή γραφικό στην εποχή μας. Τα παραδείγματα είναι άφθονα, αλλά ας περιοριστούμε σε 2 χαρακτηριστικά:

Εδώ και μια δεκαετία, στα πλαίσια της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Οργανισμού για την Ασφάλεια και την Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) και της δυνατότητας που δίδεται σε Μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς να κάνουν ολιγόλεπτες παρεμβάσεις εκθέτοντας τα προβλήματά τους, εμφανίζονται σταθερά οι αυτό-αποκαλούμενοι «Τούρκοι της Δυτικής Θράκης» και ψευτο - «Μακεδόνες» δίδοντας παραστάσεις υστερικής ψευδολογίας εναντίον της Ελλάδος, για να πείσουν το διπλωματικό κυρίως κοινό του ΟΑΣΕ ότι η Ελλάδα «καταπιέζει» πέρα από κάθε όριο τις «μειονότητες» αυτές. (βλ.ΕΛΙΑΜΕΠ)

Είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω, με την ιδιότητα του εκπροσώπου του ιστορικού Συλλόγου Κωνσταντινουπολιτών, για πάρα πολλά χρόνια τις υστερικές αυτές παραστάσεις απίστευτων υπερβολών από κάποιους Έλληνες πολίτες που αισθάνονται «Τούρκοι» ή «Μακεδόνες».

Στις 17 Απριλίου 2008 η αυτοαποκαλούμενη «Ομοσπονδία Ευρώπης Τούρκων της Δυτικής Θράκης», με την απλόχερη υποστήριξη της Τουρκικής Μυστικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, οργάνωσε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλες, εκδήλωση με θέμα: «Τούρκοι της Δυτικής Θράκης και Μακεδόνες: Οι μη αναγνωρισμένες μειονότητες στην Ελλάδα».

Επίσημα, η εκδήλωση οργανώθηκε από την «Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Συμμαχία-Ευρωπαϊκό Πολιτικό Κόμμα» (EFA), την «Ομοσπονδιακή Ένωση Λαών της Ευρώπης» (FUEN) και το «Ουράνιο Τόξο», υπό την Προεδρία του Hans Heinrich Hansen, προέδρου της FUEN.

Πολλά και γνωστά «πρόσωπα» βρήκαν έδαφος να εκφράσουν τις ανθελληνικές θέσεις των αφεντικών τους, αν και μερικά από αυτά είναι βέβαιο πως απλά δεν ξέρουν ποιοι και γιατί τους χρησιμοποιούν: Ο Πρόεδρος της «Ομοσπονδίας Ευρώπης Τούρκων της Δυτικής Θράκης» (ABTTF) Halit Habipoglu, η Πρόεδρος του EFA Nelly Maes, ο Halim Cavusoglu, διδακτικό προσωπικό του Τμήματος Κοινωνιολογίας του πανεπιστημίου Hacettepe, το μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου του EFA-Ουράνιο Τόξο Παύλος Φιλίππωφ Βοσκόπουλος, η ευρωβουλευτής Helene Flautre, Πρόεδρος της υπο-επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Ευρωκοινοβουλίου, ο ευρωβουλευτής Dr. Csaba Sandor Tabajdi , Πρόεδρος της Ομάδας των Παραδοσιακών Εθνικών Μειονοτήτων και Γλωσσών του Ευρωκοινοβουλίου, ο Boriss Cilevics, Πρόεδρος της Υποεπιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης, ο Παναγιώτης Δημητράς, εκπρόσωπος του Ελληνικού Παρατηρητηρίου του Ελσίνκι (γνωστός για τις υστερικές υπερβολές του εναντίον της χώρας που τον γέννησε) και ο ευρωβουλευτής Mikel Irujo Amezaga.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ίδια την Τουρκία αποκαλύπτονται πράγματα τα οποία οι Έλληνες υποβαθμίζουμε με ασυγχώρητη αμέλεια:

Ο εισαγγελέας της Κωνσταντινούπολης έχει διατάξει την προφυλάκιση πάνω από 50 ατόμων από διάφορους χώρους, οργανώσεις και μηχανισμούς: Πολιτικά κόμματα, οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων, οργανώσεις θρησκευτικών δικαιωμάτων, συγκροτήματα ΜΜΕ, συμμορίες διακίνησης ναρκωτικών, συμμορίες πληρωμένων δολοφόνων (υπεύθυνοι για τις δολοφονίες Ντίνκ, Σαντόρο κλπ) και πολλοί (και επικίνδυνοι) άλλοι.

Είναι κοινό μυστικό πως πολλοί από τους μηχανισμούς αυτούς που εμφανίζονται με πολλές και διαφορετικές «ιδιότητες» και όλοι καταλήγουν στο Τουρκικό Γενικό Επιτελείο, προσπαθούν με μανία να πετύχουν τον εκτουρκισμό των Πομάκων και των Αθίγγανων της ελληνικής Θράκης ώστε να τους καταστήσουν υποχείρια των στόχων και των επιδιώξεών τους. Οι άνθρωποι αυτοί χρηματοδοτούνται με κεφάλαια που προέρχονται από διακίνηση ναρκωτικών και από άλλες εγκληματικές πράξεις, όπως αποκάλυψε η εισαγγελική έρευνα για την παραστρατιωτική-παρακρατική οργάνωση ΕΡΓΕΝΕΚΟΝ.

50.000.000 δολάρια εισέρρευσαν μόνο στους λογαριασμούς του λεγόμενου «Τουρκορθόδοξου Πατριαρχείου της Κωνσταντινούπολης», του οποίου η προφυλακισμένη εκπρόσωπος Σεβγκί Ερενερόλ (της οικογένειας του περιβόητου ψευτο-Παπά Εφτίμ) δεν έκρυψε καθόλου ότι στα γραφεία του δήθεν «Πατριαρχείου» συνεδρίαζε μία φορά την εβδομάδα το επιχειρησιακό σκέλος της ΕΡΓΕΝΕΚΟΝ, ενώ η ίδια είχε συνεχώς επαφές με την τουρκική υπηρεσία πληροφοριών ΜΙΤ!

Μπορεί οι άνθρωποι αυτοί να φαίνονται με τα κριτήρια των ημερών μας «γραφικοί». Στην πραγματικότητα είναι επικίνδυνοι και έχουμε χρέος να παρακολουθούμε κάθε δραστηριότητα τους, γιατί η ασφάλεια της χώρας μας έχει στις μέρες μας, δυστυχώς,πολλούς και ποικιλώνυμους δεδηλωμένους εχθρούς - και όχι μόνο στην γειτονιά μας!  [Αθήνα, 19 Απριλίου 2008 - Λεωνίδας Κουμάκης* ]


1.η Επικαιροποίηση: 26 Οκτωβρίου 2009

Το φθινόπωρο του 2008 τα Σκόπια υπέγραψαν με τυμπανοκρουσίες μια «στρατηγική συμφωνία ενίσχυσης των διμερών σχέσεων με την Τουρκία» αφ’ ενός μεν για να αισθάνονται πιο «ασφαλείς» σε σχέση με τους συνεχείς τυχοδιωκτισμούς που επινοούν εναντίον της Ελλάδος, αφ΄ ετέρου δε για να πείσουν τον κόσμο τους πως οι αχυρένιες πλάτες των Τούρκων στρατηγών τους εξασφαλίζουν «ατιμωρησία».

Γνωρίζουν βέβαια πολύ καλά πως ο μόνος στόχος των Τούρκων στρατηγών είναι να προσθέσουν ένα ακόμα κρίκο στο «μουσουλμανικό τόξο» που φιλότιμα προσπαθούν να δημιουργήσουν γύρω από την Ελλάδα, χωρίς να δίνουν δεκάρα τσακιστή για την ασφάλεια των (αλλόθρησκων) ψευτο-Μακεδόνων. Αυτό όμως δεν τους απασχολεί καθόλου μια και η επιδίωξή τους είναι να σκορπίσουν προπαγανδιστική μεγαλομανία (με τους Τούρκους στρατηγούς δίπλα τους) στους δυστυχείς ψευτο-Μακεδόνες για να διασκεδάσουν τα πιεστικά τους προβλήματα.

Στα μέσα Οκτωβρίου του 2009 ο Πρόεδρος των Σκοπίων Γκιόργκι Ιβανόφ επισκέφτηκε την Τουρκία και μετά την συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Τουρκικής Δημοκρατίας Αμπτουλλάχ Γκιούλ έκανε δηλώσεις που έσταζαν μέλι για την «απλόχερη» υποστήριξη των Τούρκων:

«Οι πολίτες της "Μακεδονίας" δεν θα ξεχάσουν ποτέ τη συνεπή υποστήριξη της Τουρκίας και την αλληλεγγύη που επέδειξε από την πρώτη στιγμή προς τη "Δημοκρατία της Μακεδονίας". Η χρησιμοποίηση του συνταγματικού ονόματος, η υποστήριξη τηςεδαφικής ακεραιότητας και της εθνικής κυριαρχίας, όπως και η σθεναρή υποστήριξη για την ενσωμάτωση στο ΝΑΤΟ, αποδεικνύουν τις ειλικρινείς προθέσεις των πραγματικών μας φίλων!»

Αυτά, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε και να θυμόμαστε πως η «φίλη» Τουρκία υπήρξε η πρώτη χώρα του κόσμου που έσπευσε καταϊδρωμένη να αναγνωρίσει το μόρφωμα της ψευτο-Μακεδονίας.

Φαίνεται πως οι σύγχρονοι απατεώνες της διεθνούς πολιτικής σκηνής συντονίζονται σε κάθε είδους απάτες, αρκεί να ταυτίζονται τα τυχοδιωκτικά τους συμφέροντα!


2.η Επικαιροποίηση: 21 Μαίου 2012


Στις 16 Μαίου 2012 ο υπουργός Εξωτερικών της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της (ψευτο) Μακεδονίας Νίκολα Πόποσκι επισκέφτηκε καμμιά ντουζίνα Τούρκων επισήμων κατά την διάρκεια «επίσημης» επίσκεψης του στην Τουρκία, την αυτόκλητη «προστάτιδα δύναμη» των Σκοπιανών, εκφράζοντας την μεγάλη ικανοποίησή του για το «υψηλό επίπεδο» πολιτικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών. Άλλωστε, οι «δεσμοί» τους (με στόχο της Ελλάδα) συνεχίζονται κανονικά και επί κυριαρχίας των ισλαμιστών όπως ακριβώς και κατά την εποχή της κυριαρχίας των Τούρκων στρατηγών.

Στα πλαίσια της επίσκεψης, όλοι οι Τούρκοι επίσημοι, απολαμβάνοντας εμφανώς τα ποικιλόμορφα προβλήματα της Ελλάδος που οδήγησαν σε πολιτική αστάθεια και σε δύο διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις (Μάιος και Ιούνιος 2012), θυμήθηκαν τον υπεροπτικό και προκλητικό εαυτό τους παριστάνοντας την «υπερδύναμη» που απευθύνει συστάσεις στους υπηκόους της νεο-οθωμανικής αυτοκρατορίας που ονειρεύονται.

Οι δηλώσεις των Τούρκων επισήμων στα χαμηλότερα επίπεδα εξουσίας χαρακτηρίζονται απο προκλητική ακρότητα, ενώ στα υψηλότερα επίπεδα «φιλτράρονται» ελάχιστα διατηρώντας το ίδιο πνεύμα. Έτσι, ο Τούρκος υπουργός για ευρωπαικά ζητήματα Εγκεμέν Μπαγίς, με αφορμή την επίσκεψη των Σκοπιανών στην Τουρκία, ξέσπασε σε ένα παραλήρημα που θυμίζει έντονα αλυσοδεμένο σκύλο που γαυγίζει για να τον ακούσουν:

«Ελπίζω η Ελλάδα, αντί να ασχολείται με την ονομασία της “Μακεδονίας”, με κάποια προβλήματα στα νησιά και με το συρματόπλεγμα στα σύνορα, να δώσει βάρος στα οικονομικά προβλήματά της» και ότι «το αποτέλεσμα των εκλογών της 6ης Μαΐου κατέστησε δύσκολη υπόθεση τον σχηματισμό κυβέρνησης στην Ελλάδα, αλλά η Τουρκία… θα σεβαστεί τις αποφάσεις του ελληνικού λαού!» (Σημ. συντ.: Τέτοια μεγαλοψυχία της νεο-οθωμανικής πύλης ούτε που την φανταζόμασταν!).

Ακολούθησε ο υπουργός των «μηδενικών προβλημάτων» με τους γείτονες της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου που κατόρθωσε όμως να μην αφήσει ούτε ένα γείτονα της Τουρκίας χωρίς πάρα πολλά προβλήματα:

«Επιθυμούμε να αρθούν το συντομότερο τα τεχνητά εμπόδια που ορθώνονται μπροστά στην ένταξη της “Μακεδονίας” στο ΝΑΤΟ. Θεωρούμε τη σταθερότητα, την ειρήνη και την ευημερία της “Μακεδονίας”, σπονδυλική στήλη της ειρήνης και της σταθερότητας στα Βαλκάνια. H “Μακεδονία” είναι μια χώρα παράδειγμα άψογης συμβίωσης εθνοτήτων και θρησκειών. Υποστηρίζουμε την ένταξή της στο ΝΑΤΟ, οποία ένταξη θα συμβάλει στη σταθερότητα στην περιοχή. Εμείς θεωρούμε αναγκαία για τη διασφάλιση της μόνιμης σταθερότητας στην περιοχή την ένταξη τόσο της “Μακεδονίας”, όσο και της Βοσνίας στο ΝΑΤΟ»

Λίγα εικοσιτετράωρα αργότερα στο Σικάγο (20 Μαίου 2012), ο ίδιος άνθρωπος έσπευσε σε μια δευτερέουσας σημασίας εκδήλωση για να «βραβευτεί» από μια σλαβομακεδονική οργάνωση χωρίς βέβαια να παραλείψει να «πουλήσει προστασία» στους «υπηκόους» του: «Δεν είμαι μόνο μεγάλος και ειλικρινής φίλος της “Μακεδονίας”, αλλά επίσης “Μακεδόνας”», είπε στους αλαλάζοντες Σκοπιανούς προσθέτοντας πως «η φιλία των δύο χωρών θα συνεχιστεί για πάντα».

Τέλος, ο Τούρκος Πρόεδρος Αμντουλάχ Γκιούλ, το υποκατάστατο του Ρ. Τ. Ερντογάν, κινήθηκε σε ανάλογο μήκος κύματος:

« Ο Πρόεδρος Γκιουλ αναφερόμενος ειδικότερα στην επικείμενη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στο Σικάγο (σημ.συντ. 20 και 21 Μαίου 2012), επισήμανε την πλήρη υποστήριξη που έχουν τα Σκόπια από την Τουρκία για την ένταξή τους στη Συμμαχία και επανέλαβε την αποφασιστική θέση της Τουρκίας που απαιτεί να γίνει σύντομα μέλος του ΝΑΤΟ. Δεσμεύτηκε, μάλιστα, για προσωπική υποστήριξη στην προσεχή σύνοδο κορυφής στο Σικάγο».

Με λίγα λόγια οι Τούρκοι, πιστοί σε μαχροχρόνιες στρατηγικές ανεξάρτητα από το ποιοί διαχειρίζονται την εξουσία, εργάζονται σταθερά αφ΄ενός μεν στην διαχρονική επιδίωξη της δημιουργίας μουσουλμανικού τόξου γύρω από την Ελλάδα με τον προσεταιρισμό της νεόκοπης «Δημοκρατίας της ψευτο-Μακεδονίας» (αλλά και μέσα στην Ελλάδα με την συστηματική διοχέτευση λαθρομεταναστών), αφ΄ετέρου δε στην «συνήθεια» τους να κάνουν μικρά βήματα επίτευξης των στρατηγικών τους στόχων όποτε η Ελλάδα περνάει μια έκτακτη ή ταραγμένη περίοδο:

Μας ζητάνε λοιπόν, ούτε λίγο ούτε πολύ, να μην ασχολούμαστε με τους πλαστογράφους της ιστορίας που μας προσβάλλουν για ολόκληρες δεκαετίες εξαντλώντας τα όρια της υπομονής μας, να μην εμποδίζουμε με συρματοπλέγματα την λαθρομετάστευση που έχουν προσεκτικά οργανώσει για να μετατρέψουν ανενόχλητοι την Ελλάδα σε Αφρική, Μπαγκαλντές και Πακιστάν και να μην προστατεύουμε τα νησιά μας από τις αρπακτικές νεο-οθωμανικές τους ορέξεις. Και όλα αυτά, χωρίς να έχουν πλέον τις πλάτες των Εβραίων και των Αμερικανών! Έτσι, περιορίζονται να «απαιτούν» διάφορα, μοιράζοντας ανέξοδες υποσχέσεις στους Σκοπιανούς με τους οποίους ταιριάζουν απόλυτα, χωρίς καμιά αμφιβολία, στην μεγαλομανία και στον τυχοδιωκτισμό!

Τέλος, στο τοπίο της ελληνικής προεκλογικής αβεβαιότας δεν λείπουν και τα «αποβατικά» γυμνάσια της Τουρκίας που φωτογραφίζουν ελληνικά νησιά του Αιγαίου –τελευταίο «κρούσμα» (15/2/2012) το σοβαρό επεισόδιο αμφίβιων καταδρομέων με τουρκική ακταιωρό. Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα!

*Ο Λεωνίδας Κουμάκης, γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη. Σπούδασε Νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και επί τρεις δεκαετίες, με την ιδιότητα του Διευθυντού Εξαγωγών Ελληνικής Οινοβιομηχανίας, ταξίδευσε στις 4 από τις 5 ηπείρους του πλανήτη μας, δημιουργώντας ένα εκτεταμένο δίκτυο διανομής σε 32 χώρες. Είναι συγγραφέας των βιβλίων «Το Θαύμα-Μια πραγματική ιστορία» (1992, η τέταρτη έκδοση το 2008) και «Ματιές στις ρίζες του Ελληνισμού» (1997).


ΠΗΓΗ