TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

17 Δεκ 2013

Αντίσταση στη νέα γερμανική Κατοχή


01 Η Γερμανία αφού έχασε δύο πολέμους και κατέστρεψε την Ευρώπη, προσπαθώντας να κυριαρχήσει πάνω της, χρησιμοποιεί σήμερα την Ευρωπαϊκή Ένωση και την οικονομική κυριαρχία για να πετύχει ότι δεν πέτυχε με τα τανκς, αδιαφορώντας για τις μεγάλες κοινωνικές καταστροφές που προκαλεί η ακραία, γερμανικής εμπνεύσεως, λιτότητα.

02 Στην Ελλάδα, το γερμανικό πολιτικό-βιομηχανικό-χρηματιστικό σύμπλεγμα κρατά τα σκήπτρα των λαοκτόνων αποφάσεων που μας έχουν εξαθλιώσει. Αυτοί προωθούν μια νέα κατοχή, επιβάλλοντας τα μνημόνια και θεσπίζοντας μέτρα σε ρυθμό πολυβόλου: Δύο από τους τρεις της τρόικας, οι Μαζούχ και Μορς, είναι Γερμανοί, ο επικεφαλής της Τασκ Φορς, Ράιχενμπαχ, είναι Γερμανός, ενώ η Μέρκελ έχει αναθέσει στον Φούχτελ να καταγράψει όλη την περιουσία που ανήκει στην τοπική αυτοδιοίκηση και να τη βγάλει στο σφυρί. Οι Γερμανοί θεωρούν την Ελλάδα αποικία τους: Γι’ αυτό και όλα τα γερμανικά κόμματα συμφώνησαν στην τοποθέτηση του Φούχτελ στην Ελλάδα. Και γι’ αυτό και στην πρόσφατη προεκλογική περίοδο στην Γερμανία, το «ελληνικό ζήτημα» φιγουράριζε ως ένα από τα κυριότερα ζητήματα. Εξάλλου τους Έλληνες και τους βαλκανικούς λαούς, όπως και τους Σέρβους, τους μισούν ιδιαίτερα, και τους θεωρούν υπανθρώπους, «γύφτους» και «κλέφτες».

03 Οι Γερμανοί ελέγχουν κάθε πλευρά της πολιτικής και οικονομικής ζωής, αλλά επεκτείνονται και στον ιδεολογικό τομέα, για να χρυσώνουν το χάπι της Κατοχής. Τα τελευταία δύο χρόνια, με κονδύλια που έλαβαν από το κράτος τους, όλα τα γερμανικά κόμματα άνοιξαν παραρτήματα στην Ελλάδα: Οι Χριστιανοδημοκράτες και οι Χριστιανοκοινωνιστές της Βαυαρίας, τα ιδρύματα Κόνραντ Αντενάουερ και Χανς Ζάιντελ, και στα εγκαίνια μίλησε ο Α. Σαμαράς. Το «Ντι Λίνκε» το κόμμα της αριστεράς άνοιξε το Ρόζα Λούξεμπουργκ. Το Φρίντριχ Έμπερτ του SPD έφτασε στο σημείο να κάνει και εκδήλωση για την αναθεώρηση του Ελληνικού Συντάγματος! Στη Θεσσαλονίκη, τέλος, έχει εγκατασταθεί το ίδρυμα Χάινριχ Μπελ, των Πρασίνων, που σκοπεύει να κάνει δουλειές με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Παράλληλα οι Γερμανοί έχουν ήδη αρχίσει να ξαναχτίζουν τον παλιό άξονα με την Τουρκία, με την οποία διατηρούν κολοσσιαίες οικονομικές συναλλαγές, για τον έλεγχο της περιοχής. Γι’ αυτό και καλούν τους Τούρκους «να αγοράσουν την Ακρόπολη».

04 Ένας από τους κυριότερους σκοπούς της γερμανικής πολιτικής στην Ελλάδα, είναι να προκαλέσει ένα ρεύμα «νέας ξενιτιάς» κυρίως των μορφωμένων νέων προς τη Γερμανία. Επειδή η Γερμανία καταγράφει ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά γεννητικότητας στη Ευρώπη, ο πληθυσμός της συρρικνώνεται, ενώ το εκπαιδευτικό της σύστημα βουλιάζει, δημιουργώντας τεράστιο έλλειμμα πτυχιούχων, γι’ αυτό και ανοιχτά, μεθοδευμένα, τα γερμανικά ιδρύματα και επιχειρήσεις πραγματοποιούν συστηματικό «παιδομάζωμα» στην Ελλάδα. Η φυγή των νεώτερων γενεών από τη χώρα, αποτελεί την μεγαλύτερη λεηλασία και η Ελλάδα θα καταντήσει ώρα εκπτωχευμένων και τρομαγμένων συνταξιούχων και φτωχών λαθρομεταναστών – μια κοινωνία ανίκανη για οποιαδήποτε ουσιαστική αντίσταση και οικονομική και πολιτιστική παραγωγή.

05 Οι γερμανικές επιχειρήσεις συμπεριφέρονται ως «δυνάμεις κατοχής» στην χώρα μας. Στο παρελθόν βρέθηκαν πίσω από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της Μεταπολίτευσης, ληστεύοντας τον εθνικό μας πλούτο και διαφθείροντας το πολιτικό προσωπικό της χώρας (Ζίμενς, υποβρύχια κ.ο.κ.). Τώρα, χρησιμοποιούν αυτά τα σκάνδαλα για να εκβιάζουν τα ντόπια ενεργούμενά τους ώστε να νομοθετούν και να πράττουν σύμφωνα με τις επιθυμίες τους. Ενώ επιβάλουν άθλιες συνθήκες εργασίας και μεροκάματα πείνας την ίδια στιγμή απολαμβάνουν ιδιαίτερης μεταχείρισης από το ίδιο το ελληνικό κράτος: Δεκάδες είναι οι φορές που έχουν μείνει ατιμώρητες για την παραβίαση κανόνων και δεοντολογιών της αγοράς.

06 Όμως στους Γερμανούς δεν χρωστάμε μόνο. Αυτοί μας χρωστάνε και μάλιστα πολλά. Στην Κατοχή προκάλεσαν ενενήντα ολοκαυτώματα δήμων και χωριών. Κατέστρεψαν χίλια εφτακόσια εβδομήντα χωριά, έκαψαν τετρακόσιες χιλιάδες σπίτια και εκτέλεσαν 56.225 Έλληνες. Το θέμα των πολεμικών αποζημιώσεων δεν έχει λήξει νομικά και επιτέλους πρέπει να απαιτηθούν από την Ελλάδα. Ακόμα υπάρχει το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο που επιβλήθηκε στην Κατοχή από Γερμανία και Ιταλία. Η Ιταλία το αποπλήρωσε, οι Γερμανοί όμως όχι. Η Τράπεζα της Ελλάδος υπολογίζει το δάνειο στα 55 δισ. και τις επανορθώσεις στα 107 δισ. ευρώ. Αυτά η Ελλάδα μπορεί και πρέπει άμεσα να τα απαιτήσει από τη Γερμανία.

07 Για την κατάσταση της χώρας μας δεν φταίνε μόνο οι Γερμανοί, αλλά Αμερικάνοι και Ευρωπαίοι τους δίνουν το ελεύθερο. Εξάλλου οι ελληνικές άρχουσες τάξεις που τους παρέδωσαν τα κλειδιά της χώρας εκμεταλλεύονται τη νέα κατοχή για να θησαυρίσουν σε βάρος του λαού ως νέοι μαυραγορίτες,. Γι’ αυτό καλούμε όλον τον λαό, να στηρίξει τον τόπο, να στραφεί προς τα ελληνικά προϊόντα, ιδιαίτερα των επιχειρηματιών που σέβονται τους εργαζόμενους.

08 Το μποϊκοτάζ στα γερμανικά προϊόντα, στοχεύει να πλήξει την αλαζονεία των Γερμανών εκεί όπου τους πονάει. Στην οικονομία και τα προϊόντα τους: Τα γερμανικά προϊόντα και επιχειρήσεις είναι τα νέα «τεθωρακισμένα πάντσερ» του οικονομικού Πολέμου που έχει εξαπολύσει η Γερμανία εναντίον μας.

- Παράλληλα πρέπει να καταγγείλουμε όλους τους δημάρχους και περιφερειάρχες που συνεργάζονται με τις δυνάμεις κατοχής και να τους μαυρίσουμε στις επερχόμενες εκλογές,
- Πρέπει να βάλουμε φραγμό στο παιδομάζωμα των Ελλήνων.
- Πρέπει να διεκδικήσουμε άμεσα τις επανορθώσεις και το Κατοχικό δάνειο, εγγράφοντάς το στον Προϋπολογισμό.

Ξεκινάμε από το μποϊκοτάζ στα γερμανικά προϊόντα που είναι μια καλή ευκαιρία να βάλουμε τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ