19 Σεπ 2017

Γελάνε και οι... πέτρες με την "τρομοκρατία" στην Ευρώπη... ...Υπάρχει στ' αλήθεια "τρομοκρατία" ή... ένα σχέδιο μυστικών υπηρεσιών του υπερεθνικού κεφαλαίου;


- Λοιπόν, όλα έτοιμα;
- Ναι
- Τα Καλάσνικοφ τα πήρες;
- Ναι
- Γέμισες τις μολότοφ;
- Ναι
_ Τον εκτοξευτή ρουκετών;
- Ναι
- Την ταυτότητά σου;
- Γαμώτο,θα την ξέχναγα! Ευχαριστώ!


Τα λέει όλα το ιταλικό σκίτσο...

Οι πρακτορίσκοι των τοκογλύφων σπεύδουν να κτίσουν την μαζική ψευδαίσθηση...
Οι τρομοκράτες κυκλοφορούν, όπως μας τα λένε,
με τα …διαβατήρια στο χέρι, ώστε σε περίπτωση ελέγχου να περάσουν …απαρατήρητοι, μαζί με τα …εκρηκτικά και τα …καλάσνικοφ στο χέρι...


Όχι, δεν μας δουλεύουν…


Τα πιστεύουν αυτά που λένε… Μα πιο πολύ θέλουν να τα πιστέψουμε εμείς!!!



                                                                       "Παγκόσμιος φόβος, Παγκόσμια δικτατορία..."


Υπάρχει στ' αλήθεια "τρομοκρατία" ή ένα... σχέδιο μυστικών υπηρεσιών του υπερεθνικού κεφαλαίου; [Μέρος τρίτο]

 



Τυφλά κτυπήματα χωρίς καμία αιτιολογία πολιτική, πολιτιστική, κοινωνική, στρατιωτική. Κι όπως σε όλες αυτές τις "τρομοκρατικές" δολοφονικές επιθέσεις εναντίον αθώων πολιτών, από την περιβόητη επίθεση στο Charlie Hebdo ως σήμερα, πανέτοιμα τα ΜΜΕ κι οι δημοσιογράφοι, τα βίντεο των αιματοχυσιών, οι αστυνομικοί. Έτοιμα και τα πορτρέτα των "τρομοκρατών" λες και είχαν από καιρό τα βιογραφικά τους, τις συνήθειες τους, τι φαγητό τους άρεσε, πως διασκέδαζαν και τις μετακινήσεις τους.

Πάντα πέφτουν νεκροί οι "τρομοκράτες" και πάντα το ίδιο σενάριο του οδηγού ή κάποιου από την ομάδα που διαφεύγει και κατόπιν ο "ήρωας" αστυνομικός που σκοτώνει και τον τελευταίο "τρομοκράτη".

Κι αν κατορθώσεις να διαφύγεις από τη μαζική πλύση εγκεφάλου των ΜΜΕ και της δημοσιογραφικής πορνείας, από τα κατευθυνόμενα στοιχεία που σε βομβαρδίζουν κι από τις ιστοσελίδες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού σε μια αρραγή ενότητα συμφωνούν και καταδικάζουν τα συστημικά πολιτικά κόμματα όλων των αποχρώσεων, είσαι συνωμοσιολόγος όταν αναρωτιέσαι εύλογα... καλά, αυτοί οι "τρομοκράτες" πως δεν επέλεξαν ποτέ έναν πιο εύκολο στόχο, αλλά με συμβολική αξία;

Πως και δεν κτύπησαν ποτέ έναν πολιτικό, δεν έκοψαν τα φρένα του αυτοκίνητου ενός κρατικού λειτουργού -έστω χαμηλόβαθμου βρε αδερφέ-, ενός κρατικού κτιρίου;


Σίγουρα δύσκολο να φθάσεις στον Τραμπ, την Κλίντον (τι λέμε τώρα κι εμείς όταν δημοσίως κι επισήμως η κυρία Κλίντον παραδέχτηκε πως δημιούργησαν τον ISIS αλλά ξέφυγε του ελέγχου τους), ενός Ευρωπαίου πρωθυπουργού κ.ο.κ. Αλλά ένας συνταξιούχος βασανιστής του Γκουαντάναμο, ένα στέλεχος διοίκησης πολεμικής βιομηχανίας (τι λέμε κι εμείς, να κτυπήσουν αυτούς που τους δίνουν τα όπλα;), ένας επιστάτης σε αγροτικές επιχειρήσεις στις χώρες του Νότου όπου δουλεύουν σαν σκλάβοι παράνομοι μετανάστες στις φράουλες, τις ντομάτες, τις ελιές κ.ο.κ. δεν θα ήταν μια δύσκολη υπόθεση.

Η στρατηγική των εντολέων της "τρομοκρατίας" είναι σαφής, εισβάλει στα σπίτια μας μέσα από τα ΜΜΕ και πρέπει να μας γίνει συνείδηση: σύγκρουση πολιτισμών, θρησκειών, το Ισλάμ. Κι αυτό δεν "δένει"...

Πως συγκρούονται πολιτισμοί και θρησκείες όταν ο πιο αγαπημένος σύμμαχος της δύσης στη Μέση Ανατολή είναι το πιο χυδαίο αιμοσταγές δικτατορικό καθεστώς (μέχρι κι απαγόρευση οδήγησης στις γυναίκες υπάρχει, νομοθετεί ο βασιλιάς και διορίζει βουλή με εξουσιοδότηση από τον Αλλάχ -θεός στην αραβική), επίσημος υποστηρικτής της τρομοκρατίας, προσφέρει αφειδώς χρήματα για να κτίζονται τζαμιά παντού και τρέχουν επαίτες οι πρωθυπουργοί μαριονέτες της δύσης, αλλά "επενδύει" πετροδολάρια κι αγοράζει όπλα...

Πως συγκρούονται πολιτισμοί και θρησκείες όταν "ισλαμιστές" αποκεφαλίζουν στη Συρία τους μουσουλμάνους; (80% περίπου των κατοίκων της Συρίας είναι μουσουλμάνοι κι η πλειοψηφία τους σουνίτες)

Κατασκευάζουν τον κόσμο των καλών και τον κόσμο των κακών. Έτσι δικαιολογούν στρατιωτικές δαπάνες, αφαίρεση κοινωνικών και πολιτικών δικαιωμάτων, πετσοκόβουν τις ελευθερίες των ευρωπαίων πολιτών, τις εργατικές κατακτήσεις με τη μάσκα της σύγκρουσης θρησκειών, όταν το "παιχνίδι" είναι η λεηλασία ορυκτού πλούτου (πετρέλαιο, αέριο), το ναρκεμπόριο.

Εκείνοι που δεν σέβονται καθόλου μα καθόλου τα αθώα θύματα της "τρομοκρατίας" είναι οι δημοσιογράφοι, η δημοσιογραφική πορνεία, το μεγάλο όπλο του υπερεθνικού κεφαλαίου.

Μας γεμίζουν το μυαλό με τι μουσική άκουγε η κοπελίτσα που βρήκε φρικτό θάνατο από τα μαινόμενα αυτοκίνητα των "τρομοκρατών", ποιες ταινίες την συγκινούσαν, τι έγραφε στο προφίλ της στο facebook, τι λένε οι φίλες της κι ο σύντροφός της, ποιο μάθημα της άρεσε περισσότερο, τι είπε ο Έλληνας τουρίστας από τη Βαρκελώνη κι όλα τα συναφή με το τίποτα.

Φυσικά διέφυγε του "δημοσιογραφικού λειτουργήματος" ο φρικτός θάνατος 250.000 δολοφονημένων Σύρων, χιλιάδων παιδιών στην Υεμένη κι αλλού...


Ποτέ δεν μας ενημέρωσαν τα ΜΜΕ πως ο βραβευμένος με Νόμπελ Ειρήνης, ο ''δημοκρατικός'' πλανητάρχης Ομπάμα, σύμφωνα με τα επίσημα και δημοσιευμένα στοιχεία μόνον στη διάρκεια του 2016 εξαπέλυσε 26.172 βόμβες εναντίον αμάχων σε κυρίαρχες χώρες (Συρία, Ιράκ, Αφγανιστάν, Λιβύη, Υεμένη, Σομαλία και Πακιστάν). 3 βόμβες κάθε μία ώρα για 24 ώρες την ημέρα, που δολοφόνησαν εκατοντάδες χιλιάδες αθώους ανθρώπους που κι αυτοί πήγαιναν σε έναν γάμο, ψώνιζαν σε μια Λαϊκή Αγορά, περπατούσαν αμέριμνοι στο δρόμο... όπως τα 14 θύματα της Βαρκελώνης -χωρίς να σημαίνει πως δεν σεβόμαστε τα 14 θύματα της Βαρκελώνης.

Στην Ελλάδα δεν μάθαμε από τα ΜΜΕ ότι έχουμε διακόψει διπλωματικές σχέσεις με τη Συρία, απελάσαμε ως ανεπιθύμητη την πρέσβειρα τους από την Ελλάδα, παίρνουμε συνεχώς μέτρα και κυρώσεις (Η Ε.Ε. υποστηρίζει την τρομοκρατία), για να εκδημοκρατίσουμε κι εμείς τη Συρία μαζί με τους "τρομοκράτες" που μέχρι χθες επισήμως στήριζαν οι ΗΠΑ και δεν ανακοινώθηκε ακόμη αν παύει κι η Ευρώπη να στηρίζει την τρομοκρατία στη Συρία.

Στην Ελλάδα δεν μάθαμε από τα ΜΜΕ ότι από τα εμπάργκο που κάνουν οι κυβερνήσεις μας για να "εκδημοκρατίσουν" χώρες (Ιράν, Συρία, Ρωσία) πλήττεται θανάσιμα η δική μας εθνική οικονομία κι αυτό το πληρώνει με αλλεπάλληλα μέτρα ο λαός, αφού οι φίλοι πιστωτές πρέπει να λαμβάνουν εγκαίρως τα τοκογλυφικά κέρδη τους.

Στην Ελλάδα δεν μάθαμε από τα ΜΜΕ πως τώρα πλέον δεν ενδιαφέρει καθόλου μα καθόλου τον πρόεδρο Άσαντ αν η Ελλάδα κάνει ή δεν κάνει εμπάργκο κι έχει διακόψει διπλωματικές σχέσεις με τη φίλη και σύμμαχο Συρία


Η αλήθεια είναι τρομακτική και γι' αυτό την αποσιωπούν!



Με όλο το σεβασμό προς τα 14 αθώα θύματα και τους τραυματισμένους στη Βαρκελώνη, με θλίψη για νεκρούς "κακούς τρομοκράτες" που εξόντωσαν οι "καλές" αρχές.

Με τον ίδιο σεβασμό προς τους περίπου 250.000 νεκρούς -χριστιανούς και μουσουλμάνους- που δολοφονήθηκαν κι αποκεφαλίστηκαν στη Συρία από φονιάδες μισθοφόρους της "πολιτισμένης" δύσης [μόλις πριν λίγες ημέρες σταμάτησε (;) επισήμως από τις ΗΠΑ ο εξοπλισμός, η εκπαίδευση, η μισθοδοσία των "εξεγερμένων" στη Συρία που ήθελαν να ανατρέψουν τη νόμιμη κυβέρνηση της Δαμασκού (Trump ends Syria arms)].

Με τον ίδιο σεβασμό και για τους άμαχους που καθημερινά δολοφονούνται στην Υεμένη από τη συμμαχία της "πολιτισμένης" δύσης μαζί με το σκοταδιστικό μοναρχικό καθεστώς της Σαουδικής Αραβίας και του Ισραήλ.

Με τον ίδιο σεβασμό για τους εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς όπου αλλού επεμβαίνουν για να εξάγουν τη δική τους "δημοκρατία" οι "πολιτισμένες" χώρες της δύσης.


Όμως, μπάζει νερά το καράβι της "τρομοκρατίας"!



Η σφαγή στη Βαρκελώνη, σε αντίθεση με τις καθημερινές σφαγές των αμάχων, γερόντων, παιδιών στη Συρία για επτά χρόνια, αποτέλεσε κι αποτελεί κυρίαρχο ζήτημα για τα ΜΜΕ, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τις συζητήσεις "διεθνολόγων" και πάσης φύσης "αναλυτών" στους τηλεοπτικούς σταθμούς... που συγκινούν τον πολίτη.

Κι όλα αυτά με την γαρνιτούρα των σχολίων αυτών των "διανοούμενων", των "πανεπιστημιακών", των "αναλυτών", δημοσιογράφων, πολιτικών, που εισβάλουν κυριολεκτικά μέσα στα σπίτια μας.

Όλα τα παραπάνω δεν εξηγούν και δεν αγγίζουν στο ελάχιστο τα γιατί αυτών των δολοφονιών και κανένας δεν αναφέρει, ούτε καν ψιθυρίζει πως πρόκειται για απλά συμπτώματα μιας μεγάλης αρρώστιας που είναι το τέλος του "οικονομικού μοντέλου ανάπτυξης" της δύσης.

Το υπερεθνικό κεφάλαιο θέλει να διατηρήσει τη δική του "ανάπτυξη", να λεηλατήσει νέα εδάφη με ολοένα και μεγαλύτερη αδηφαγία.

Στα μέχρι σήμερα βασικά του όπλα σε παγκόσμιο επίπεδο (ΜΜΕ και δημοσιογραφία, απόλυτα εξαρτημένες κυβερνήσεις κι εξαγορασμένο πολιτικό προσωπικό, αριστερό και δεξιό), μετά την ήττα στη Μέση Ανατολή, τη Λατινική Αμερική και τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας, προστρέχει και στην "τρομοκρατία".

Μετά τη Νίκαια, δύο φορές το Παρίσι, το Βερολίνο, δύο φορές το Λονδίνο, τη Σουηδία και πάει λέγοντας (αυτοί γνωρίζουν που θα κτυπήσουν την επόμενη φορά και πως θα ενημερώσει τις αρχές της όποιας χώρας η Cia και η Μοσάντ, που στην περίπτωση της Βαρκελώνης ήταν η Μοσάντ του Μαρόκου!). Κι ούτε ένας δημοσιογράφος δεν αναρωτήθηκε -το θεωρούν φυσιολογικό γεγονός;- να ενημερώνει την Ισπανία η "Μοσάντ Μαρόκου"; Και πως γνώριζαν αυτά τα δύο ευαγή ιδρύματα;

Έχουμε επίσης, για μία ακόμη φορά στην Ισπανία το γνωστό πλέον αυτοκίνητο -έχουμε ουσιαστικά εξοικειωθεί με τις επιθέσεις με αυτοκίνητο και ζωσμένους από άδεια πλαστικά μπουκαλάκια νερού ως δήθεν εκρηκτικά- που πέφτει εναντίον του πλήθους δολοφονώντας αδιακρίτως αθώους περαστικούς.


Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα τελευταία 10 χρόνια για κάθε 41 "τρομοκράτες" που εξουδετέρωσαν (σκότωσαν) δυτικές αρχές ασφαλείας, αντιστοιχούν 1.147 αθώοι άνθρωποι, άμαχοι που δολοφονήθηκαν από μη επανδρωμένα αεροσκάφη - drone (Γάζα, Συρία, Υεμένη, Αφγανιστάν, Λιβύη κι αλλού...). Άνδρες, γυναίκες, γέροντες και γερόντισσες, παιδιά, αθώοι άμαχοι όπως τα 14 θύματα της Βαρκελώνης.

Κι αυτή η αλήθεια, αυτά τα γνωστά και πασιφανή ντοκουμέντα, ανατέθηκε η εξαφάνισή τους, η απόκρυψη αυτών των εγκλημάτων, στη δημοσιογραφική πορνεία που δεν έχει απολογηθεί!


Τις ίδιες ώρες που οι "τρομοκράτες" δολοφονούν άνανδρα αθώους περαστικούς στη Βαρκελώνη, η κρατική τρομοκρατία, το "κράτος τρομοκράτης" όπως το αποκαλούσε τον Ιούλη του 2014 στην πλατεία Συντάγματος ο ''κύριος Τσίπρας'', όταν φορώντας τη μαντίλα των Παλαιστίνιων Ανταρτών, των Φενταγίν διαδήλωνε εναντίον των ισραηλινών βομβαρδισμών στη Γάζα (βέβαια, αργότερα και μέσω Ρώμης έχουμε ενημερωθεί επισήμως πως τώρα κατάλαβε ότι το καλύτερο δημοκρατικό καθεστώς του πλανήτη είναι το Ισραήλ, ενώ στο εσωτερικό της χώρας -θυμίζει το ΚΚΕ εσωτερικού- μιλάει με "αριστερή" ρητορική, κοινώς διγλωσσία: Γιατί πρέπει να ενημερώνει το Τελ Αβιβ για την αλλαγή πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ;), η Μοσάντ δολοφονεί μέρα μεσημέρι στη Στοκχόλμη τον νεαρό Παλαιστίνιο Mohamed Tahssin al-Bazm.

Dernière Minute. Attaque terroriste du Mossad en Suède tuant un jeune Palestinien! 28-year-old Mohamed Tahssin al-Bazm, from the blockaded Gaza Strip, was fatally gunned down...


Ο 28χρονος Mohamed Tahssin al-Bazm από τη Γάζα, πρώην πολιτικός κρατούμενος στα σιωνιστικά στρατόπεδα βασανισμού, δολοφονείται το περασμένο Σάββατο στη Στοκχόλμη, με δύο σφαίρες στο κεφάλι ενώ περπατάει αμέριμνος, από ένοπλους που έχουν σκεπασμένα τα πρόσωπά τους με τις κουκούλες, όπως αυτές που φορούν οι κομάντος και χρησιμοποίησαν οι νεοφασίστες στη τυφλή βία που κτύπησε την Ιταλία τα τέλη του '60 ως τη δεκαετία του ΄80.

Η Μοσάντ δρα όπως η Γκεστάπο και δολοφονεί και εκτός Ισραήλ, και μάλιστα όταν αποκαλύπτεται προσφεύγει και στο δικό της "διεθνές δίκαιο" για την υπεράσπιση της "πατρίδας" τους, δηλαδή του κατοχικού καθεστώτος στην Παλαιστίνη.

Φυσικά η δημοσιογραφική πορνεία δεν "έμαθε" ποτέ αυτή την είδηση της δολοφονίας και μας βομβαρδίζει για δήθεν "ισλαμιστές" τρομοκράτες στη Βαρκελώνη.

Όποιος καλύπτει κι αποκρύπτει την πραγματική τρομοκρατία είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία, όπως οι δημοσιογράφοι στους οποίους αξίζουν τα λόγια του Μπρεχτ: "Όποιος δεν γνωρίζει την αλήθεια είναι αμαθής, αλλά όποιος τη γνωρίζει την χαρακτηρίζει ψέμα είναι ένας εγκληματίας".

ΠΗΓΕΣ:SIBILLA,PRESS-GR.COM - ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ : Α.Τ.



Οι καιροί έχουν αλλάξει και η κρίση έχει "βαθύνει" πάρα πολύ. Πρέπει να υπάρχει φόβος στους Ευρωπαίους…


Επενδύουν στον φόβο…





Με τους Δίδυμους Πύργους είχαμε τον Μπιν Λάντεν, τώρα  έχουμε μια άλλη κατασκευή των διεθνών μυστικών υπηρεσιών: Τους «Τζιχαντιστές»

Με τον δαιμονοποιημένο αυτόν Μπαμπούλα οι διεθνείς μηχανισμοί του 4ου Ράιχ (μυστικές υπηρεσίες) επιδιώκουν να σπείρουν τον τρόμο και τον πανικό στους λαούς της Ευρώπης, και να μετατρέψουν αυτόν τον τρόμο και πανικό σε μια μαζική «αντιτρομοκρατική» παράνοια…

Ο στρατηγικός στόχος: Η ολοκληρωτική ΚΑΤΑΛΥΣΗ των πολιτικών ελευθεριών, η ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗ των λαϊκών αντιστάσεων και η ολοκληρωτική ΥΠΟΤΑΓΗ των κοινωνιών στο νέο φασισμό: 4ο Ράιχ…


Η Ευρώπη καταρρέει από τη βαθιά, αδιέξοδη και αθεράπευτη κρίση και παρακμή…


Παρουσιάζεται επιτακτικά, λοιπόν, η ΑΝΑΓΚΗ, για τους εξουσιαστές του κόσμου, τους ληστές και δημίους της Ευρώπης, να υπάρξει ένας ΔΑΙΜΟΝΑΣ «έκτακτης ανάγκης», βάση του οποίου θα απαιτηθεί από τους υποτελείς λαούς να ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΝ με τους δυνάστες τους, ως ΣΥΣΣΩΜΗ ΑΜΥΝΑ, για την ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ(!) του σκοτεινού, μοχθηρού και κτηνώδους εχθρού της τρομοκρατίας: Του κατασκευασμένου «Δαίμονα»…


Αυτή είναι η στρατηγική της τρομοκρατίας του 4ου Ράιχ!!!

Μια στρατηγική δηλαδή που ζητάει από τους υποτελείς λαούς να ΕΚΧΩΡΗΣΟΥΝ και τα υπολείμματα της ελευθερίας τους στον κρατικό και αστυνομικό έλεγχο (τον έλεγχο των διεθνών μυστικών υπηρεσιών), ξεχνώντας τα υπαρκτά τους προβλήματα, ξεχνώντας τον αγώνα για την αποτίναξη της υποτέλειάς τους.

Αυτός ο στρατηγικός συλλογισμός είναι ο Μίτος της Αριάδνης: Ο Μίτος για να προσεγγίσουμε τη αιματηρή ΦΡΙΚΗ των «τρομοκρατών» (των διεθνών μυστικών υπηρεσιών

Αυτό που επιδιώκεται σήμερα στην Ευρώπη είναι να υπάρξουν συνθήκες ακραίου ΤΡΟΜΟΥ, συνθήκες ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ, από τον ΤΡΟΜΟ, για την ΥΠΟΤΑΓΗ των λαών, μέσω των τρόμο-ψυχώσεων.

Ο ΤΡΟΜΟΣ οδηγεί τον άνθρωπο σε ψυχώσεις παραλογισμού, στην κατάπτωσή του, στην ΠΑΘΗΤΙΚΟΤΗΤΑ του θύματος: Στην ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ του τρόμου με την ΥΠΟΤΑΓΗ…


ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ;;


ΑΚΟΜΑ :