22 Ιαν 2020

ΣΙΩΠΗΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ-ΑΘΟΡΥΒΑ ΟΠΛΑ : ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ



  • Σχετικά έγγραφα της ΝΑΣΑ όπως αναφέρονται στο βίντεο ΕΔΩ
  • Σύνδεσμος του σάιτ που αναφέρεται στο βίντεο ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ:


Ποιος στρέφει τις κυβερνήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά των λαών τους;


Οι περισσότερες κυβερνήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης κάνουν πλέον ανοιχτά πόλεμο εναντίον των λαών τους. Κραυγάζει ότι το ποθούμενο είναι η αντικατάστασή τους με αναλώσιμους, που θα εγκρίνουν ό,τι τους λένε οι δήμιοί τους μέχρι αφανισμού τους, διότι σε κάθε περίπτωση θα ζουν καλύτερα από ό,τι ζούσαν στις πατρίδες τους.

Κάποιοι πέραν του Ατλαντικού «σχεδιαστές του μέλλοντος» που μοιράζονται τις αξίες του Ευαγγελίου της μείωσης του πληθυσμού των κατωτέρων τάξεων του Τόμας Μάλθους (Parson Tomas Malthus, 1766 -1834), και τις καμπαλιστικές αρχές του μυστικιστικού, technoprog Σκοτεινού Διαφωτισμού, μισούν τους λαούς και θέλουν να απαλλαγούν απ’ αυτούς.

Και τούτο διότι
ορισμένοι ηγέτες της τεχνολογίας κρατούν πλέον στα χέρια τους τεχνολογία που καθιστά για τους ίδιους, άχρηστο σχεδόν κάθε ανθρώπινο ον.

Οι GAFAM και οι NATU  πλέον παίζουν το ρόλο εκλεγμένων πολιτικών ηγετών της Δύσης, ενώ η Google (Google Zeitgeist) παρέα με τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, τους διεθνείς τοκογλύφους και τους μεγάλους βασιλικούς οίκους, επιδιώκουν τη παγκόσμια ηγεμονία.

Να γιατί η αφροασιατική μεταναστευτική εισβολή που υφίσταται η Ευρώπη, συνδέεται με τις δηλώσεις του συζύγου της βασίλισσας Ελισσάβετ της Μεγάλης Βρετανίας, Πρίγκιπα Φιλίππου, υπέρ ενός δραστικού αποπληθυσμού των αναπτυσσόμενων χωρών.

Ο ραγδαίως αυξανόμενος πληθυσμός της υποσαχάριας Αφρικής και κάποιων ασιατικών τριτοκοσμικών χωρών, δεν κατέστη διαχειρίσιμος in situ, οπότε σκέφτηκαν να τον ξεκάνουν, μεταφέροντάς τον στην τεχνολογικά επιτηρούμενη Ευρώπη, όπου όλες οι ηλεκτρονικές υποδομές είναι ήδη έτοιμες, ώστε η γηραιά ήπειρος να γονατίσει.

Γιατί όμως έχουν στοχοποιήσει τόσο την Ευρώπη;

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

...Μια χούφτα νεοφιλελεύθεροι ηγέτες της τεχνολογίας που εμπνέονται από τα Ευαγγέλια του αποπληθυσμού της Λέσχης της Ρώμης τα καμπαλιστικά και τα γνωστικιστικά ιδεώδη, και την ιδεολογία του Κινήματος του Σκοτεινού Διαφωτισμού (Dark Enlightment) πιστεύουν ακράδαντα ότι το οικοσύστημα θα καταρρεύσει μέχρι το 2030 από την περαιτέρω αύξηση του πλεονάζοντος, κυρίως αφροασιατικού πληθυσμού.

Προκειμένου να το διαφυλάξουν για τους ίδιους, θα προσπαθούν με κάθε τρόπο να απαλλαγούν από τις περιττές μάζες μέχρι να μειωθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός στα δύο δισεκατομμύρια, ενώ εκείνοι θα ζουν πλουσιοπάροχα χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη και στα ρομπότ.

Με συνεχείς «πράσινους» φόρους θα ροκανίσουν το εισόδημα των λαών, την κατανάλωση, τα ιδιωτικά οχήματα, τα μεγάλα σπίτια, την κτηνοτροφία, τη γεωργία και την αλιεία, επιβάλλοντας στοιχειώδεις δημόσιες μεταφορές, αποβιομηχάνιση και φτωχοποίηση.

Στις πλωτές χώρες που ετοιμάζουν πέραν κάθε φορολογικού και βιοηθικού ελέγχου, θα απασχολούν μόνον ελάχιστους και λίαν εξειδικευμένους εργαζόμενους.

Με τη βοήθεια της βιοτεχνολογίας και της πληροφορικής, ελπίζουν ότι στο άμεσο μέλλον θα καταφέρουν να ζουν 500 χρόνια παραμένοντας νέοι και υγιείς.

Εν συνεχεία, χάρη στην ιλιγγιώδη υπολογιστική ικανότητα των κβαντικών υπολογιστών τους, ελπίζουν ότι θα επιτύχουν τον μετανθρωπισμό τους.

Οι νέοι Ανθρωποθεοί, όταν μεταφορτώσουν, όπως φαντάζονται, τη συνείδησή τους σε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, θα ζουν πλέον ως αθάνατοι με μηχανικά σώματα, προετοιμαζόμενοι για τη τελική διαφυγή τους σε άλλο γαλαξία, ή ακόμα και σε άλλο, παράλληλο σύμπαν, με μορφή αυτοσυναρμολογούμενων νανοβολίδων, για κάθε ενδεχόμενη διαστημική καταστροφή.

Όλα αυτά δεν αποτελούν δικό μου εφεύρημα. Οι ίδιοι έχουν δηλώσει και συνεχίζουν να δηλώνουν ότι θα τα πραγματοποιήσουν οπωσδήποτε. Υπάρχουν χιλιάδες άρθρα και εκατοντάδες βιβλία επί του θέματος.

Οι νέοι ευγονιστές που προέρχονται από όλες τις χώρες, έχουν μεν μεταξύ τους αντίπαλες «Αριστοκρατίες» και διαφωνίες, ωστόσο, δεν λυπούνται κανένα απολύτως έθνος.

Η υπεράσπισή μας λοιπόν μακροπρόθεσμα δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Δεν είναι όμως και αδύνατη, μόνο που συνίσταται αποκλειστικά στη σφαίρα του Νοητικού πολέμου και θα επιτευχθεί μόνο με ισχυρή πνευματική αντίσταση την οποία έχω περιγράψει διεξοδικά.

Η επιβίωσή μας ως έθνους, καθώς και των πνευματικών αρχών του ελληνορθόδοξου πολιτισμού μας για τον οποίο χύσαμε ωκεανούς αίματος, είναι απαραίτητη συνθήκη διάσωσης της υπόλοιπης ανθρωπότητας.

Μόνο στο υλικό πεδίο όμως νομίζουμε ότι είμαστε μόνοι και ανυπεράσπιστοι. Αν ισχυροποιήσουμε το πνευματικό, δηλαδή την ενεργειακή μας κατάσταση, που είναι και η πραγματική φύση μας, ανορθούμενοι σε συμπαγώς δονούμενη ενέργεια ίδιας υψηλής συχνότητας, θα επιβιώσουμε.

Aν αποτύχουμε, μαζί μας θα χαθούν οι ανθρώπινες κοινωνίες νικημένες για πάντα από τη μετανθρωπιστική λαίλαπα.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ