22 Ιαν 2021

ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ


ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΨΥΧΕΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΝΣΑΡΚΩΘΗΚΑΝ ... ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ... ΙΣΧΥΡΕΣ ΑΟΡΑΤΕΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΓΝΟΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ... ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ ΠΟΤΕ !!!

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΤΟΥΣ ... ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΑΚΟΜΗ ... ΒΛΕΠΟΥΝ, ΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ... ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΒΡΥΧΑΤΑΙ ... ΦΟΒΕΡΙΖΕΙ ... ΠΟΔΟΠΑΤΕΙ ... ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΕΙ ... ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ ... ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ Η ΟΡΓΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ ... ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ... ΓΙΑΤΙ Η ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΓΕΡΝΑΕΙ ΠΟΤΕ...!

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΨΥΧΕΣ ΜΕ ΧΡΕΟΣ ΒΑΡΥ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ! ΖΟΥΝ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ,ΦΟΡΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΕΚΜΠΕΜΠΟΥΝ ΜΙΑ ΛΑΜΨΗ ΠΟΥ ΜΑΓΕΥΕΙ !! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΟΣ ΥΨΗΛΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΙΕΡΟ ...

ΑΝ ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΨΥΧΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΘΕΙΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΟΥ ... ΓΙΑΤΙ ΦΩΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΟΤΕΡΑ ΒΑΘΗ ΚΑΙ ΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΕΞΕΙΣ ΤΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥΣ !!

ΟΙ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ !!

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ !!

Η ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΕΙ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΩΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΚΥΛΑΕΙ ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΙΑ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ !

ΒΑΘΙΑ ΥΠΟΚΛΙΣΗ, ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΙΩΤΙΚΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΚΟΥΝΕ ΜΟΝΑΧΑ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥΣ ! ... ΕΜΕΝΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ!

Είναι εκείνοι, που έχουν πληγές ορθάνοιχτες και που σταλάζουν αίμα κι όμως γελάνε δυνατά να φοβηθούν οι φόβοι τους.
Είναι εκείνοι που ντρέπονται τα λόγια τα κενά και που τολμούν τις ( πράξεις) !!!
Εκείνοι οι δυνατοί αδύνατοι, που πέσανε εκατό φορές κι όλες σηκώθηκαν ξανά.
Εκείνοι που αγαπούν στα αλήθεια κι ας ξέρουν πως κοστίζει σε ψυχή.
Οι δικοί μου άνθρωποι, είναι τα παιδιά από μέσα τους κι ας δείχνουν πως μεγάλωσαν παράκαιρα.
Οι άνθρωποι μου, ακούνε την μουσική του πυρρίχιου χορού και χορεύουν και τραγουδούν μαζί με τους προγονούς μου , με ένα δάκρυ ατέρμονο, που αιωρείται επικίνδυνα στην άκρη του ματιού τους.
Οι αγαπημένοι οι δικοί μου, νιώθουν προτού μιλήσουν.
Χαρίζουνε το σώμα τους, μα δεν το ξεπουλάνε.
Οι πιο πολύτιμοι που ξέρω, φορούν ένα χαμόγελο, να κρύψουνε την θλίψη τους.

Εγώ αγαπώ, εκείνους που φοράνε "παντελόνια", όχι πάνω στο σώμα τους, μα πάνω στις ψυχές τους!!!

21-01-2021


ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ:  ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ


Ολοκλήρωση των Γηραιών Ψυχών