22 Ιουλ 2021

Σχηματίζοντας τα κύτταρα της παγκόσμιας αντίστασης


Ενώ μπορεί να φαίνεται ότι είναι «κάθε άτομο για τον εαυτό του» σε αυτό το 'για πάντα' σκηνικό 🤡  της εναλλαγής καπνού χωρίς φωτιά και καθρεπτών που ονομάζεται Covid, στην πραγματικότητα δουλεύει μια διαδικασία συσπείρωσης που λαμβάνει χώρα παρασκηνιακά, ακριβώς κάτω από την επιφάνεια και που εκφράζει την εμφάνιση αυτού που ονομάζουμε : ' η νέα αντίσταση '.

Αυτή η 'νέα αντίσταση' προκύπτει ως απάντηση/κλωτσιά απέναντι στην αδιάκοπη πίεση για συμμόρφωση με ένα καθεστώς μηχανικού   χάους και ελέγχου που θέτει τη λέξη «εξαπάτηση» σε μια εντελώς νέα διάσταση τοξικότητας που ακόμα σήμερα, πολύ λίγοι μπορούν να κατανοήσουν.



Είμαστε τελικά ελεγχόμενοι από ένα προσεκτικά κατασκευασμένο παγκόσμιο σχέδιο που κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου επάνω σε ΑΘΛΙΑ ΨΕΜΑΤΑ - από την αρχή μέχρι το τέλος. Το πρώτο και κύριο των ψεμάτων είναι η πομπώδης διακήρυξη του στόχου του σχεδίου ως η «Προστασία της ανθρωπότητας από μια ιογενή πανδημία» η οποία  δεν υπήρξε ποτέ εξ 'αρχής...

Έτσι, το βρώμικο παιχνίδι είναι ότι ο βαθμός παραμόρφωσης των ψεμάτων καθιστά σχεδόν αδύνατο, για τη μεγάλη πλειοψηφία, να αποδεχθεί ότι θα μπορούσαν όλα να είναι μέρη μιας, προσεκτικά και συνωμοτικά, προγραμματισμένης ατζέντας, της οποίας το σκληρό κίνητρο είναι το σχέδιο μαζικής εξάλειψης του πληθυσμού στον πλανήτη, δεδομένου ότι προγραμματίζεται από τους πρωταγωνιστές μιας νέας παγκόσμιας τάξης , τώρα γνωστής ως «η μεγάλη επαναφορά».

Το σχέδιο μείωσης του πληθυσμού αποδόθηκε σε απειλητικά σαγηνευτική σχέση με την προσφορά του σε μια «πράσινη αποστολή σωτηρίας» που έχει συνωμοτικά σχεδιαστεί για τη διάσωση των ειδών από την «υπερθέρμανση του πλανήτη», μια μεγάλη εξαπάτηση η οποία ξεκίνησε την ολοένα και πιο διεστραμμένη «μπάλα ψεμάτων» περίπου πριν από πενήντα χρόνια η 'λέσχη' της Ρώμης...

Μετά από ενάμισι χρόνο αμείλικτης προπαγάνδας που σχεδιάστηκε για να κατατρομάξει τον κάθε θνητό επάνω στη Γη, έχουμε φτάσει σε συρροή αντιδράσεων. Εκείνοι των οποίων οι φαντασιώσεις στερούνται το επίπεδο ώστε να πιάσουν τα βάθη της εξαπάτησης και εκείνοι που έχουν αναγνωρίσει το παιχνίδι αυτό που παίζεται τώρα, μοιραζόμενοι τις γνώσεις τους και τα σχέδια για αντίσταση με τους άλλους.

Η 'Νέα Αντίσταση' στελεχώνεται και από τις τελευταίες, πρόσφατες ομάδες, οι οποίες περιλαμβάνουν μεταξύ των τάξεων τους - εκτός των αφυπνισμένων απλών, ενεργών πολιτών - βραβευμένους γιατρούς, νοσηλευτές, δικηγόρους, επιστήμονες και έναν μικρό αριθμό καλλιτεχνών, οι οποίοι αναγνωρίζουν ότι το ίδιο το μέλλον της ζωής είναι ο στόχος σε αυτόν τον μακάβριο πόλεμο κατά της ανθρωπότητας...

Σταθερά εμπόδιο στο δρόμο για το ξεσκέπασμα - και με τη χρήση στρατηγικών νομικών ενεργειών - και για την τουλάχιστον φυλάκιση όλων των υπαιτίων, πρωταγωνιστών του Covid-19 , είναι ολόκληρη η πολιτική «ελίτ», το Royalty, ο Τύπος, οι ηγέτες των περιβόητων θεσμών και των τραπεζικών αυτοκρατοριών που διαχειρίζονται την παγκόσμια πολιτική ατζέντα, μια χούφτα πολυεκατομμυριούχων και εκατοντάδες εκατομμύρια πολίτες διαφόρων χωρών που προτιμούν να «ζουν το ψέμα» παρά να αντιμετωπίσουν την αλήθεια.

Είναι η δουλειά της Νέας Αντίστασης να σπάσει αυτό το τείχος της άρνησης μέσω της εξεύρεσης των αδύναμων σημείων του και την υποκίνηση των δράσεων που αποκαλύπτουν και εκθέτουν δημόσια τις εγκληματικές δραστηριότητες των αρχηγών πρωταγωνιστών... Και όλων όσων εμπλέκονται σε προμελετημένη γενοκτονία, σε μια άνευ προηγουμένου κλίμακα.

Το κλειδί για την επιτυχία αυτής της επιχείρησης θα είναι η εμφάνιση πιο πολλών πληροφοριοδοτών κατά του συστήματος που ανήκουν τυπικά σ 'αυτό. Εκείνοι που έχουν εσωτερική γνώση και έχουν τα κότσια να έρθουν και να μιλήσουν ανοιχτά γι 'αυτό. Ήδη άτομα από πολλά επαγγέλματα έχουν κάνει αυτό το θαρραλέο βήμα και πολλά άλλα, χωρίς αμφιβολία, σκέφτονται να κάνουν το ίδιο. Δεν πρέπει να ατενίζουν μακρυά - αλλά να πηδούν στην πλατφόρμα και να ακούγεται η φωνή τους.

Χωρίς mainstream συντάκτες μέσων μαζικής ενημέρωσης που τολμούν και προπαγανδίζουν την ευθύνη συμμόρφωσής μας με το ψέμα, η δουλειά της κοινοποίησης της αλήθειας είναι μια πρόκληση. Εντούτοις, ένα κύμα από αυξανόμενα εναλλακτικά μέσα κάνουν επέλαση στην περιοχή των mainstream media και με έμφαση στην διατήρηση της σημαίας ψηλά όσον αφορά την ορθολογική παρατήρηση και την ειλικρινή αναφορά, λίγο-λίγο  κατατρυπούν το τείχος της εξαπάτησης, των fake news και της κατήχησης που έχει ξελογιάσει και ελέγχει το μυαλό ενός τόσο μεγάλου τμήματος του παγκόσμιου πληθυσμού.

Τι μπορεί να κάνει ο καθένας μας για να επιταχύνει την πιθανότητα της απελευθέρωσης :


Εδώ γίνεται μια υπενθύμιση των άμεσων ενεργειών που μπορούν να τεθούν σε εφαρμογή με το ελάχιστο κόστος.

Πρώτον, και κατά κύριο κανόνα, οικοδομούμε μεγαλύτερη αποφασιστικότητα ώστε να μην συνεργαστούμε  με ένα σύστημα που πρόκειται να καταστρέψει εμάς τους ίδιους!

Δεύτερον, εξασκηθείτε στην «πολιτική ανυπακοή» όσο κι αν χειραγωγείστε και εξαναγκάζεστε να κάνετε κάτι που πηγαίνει ενάντια στα βαθύτερα ένστικτά σας για την ιδιωτική σας επιβίωση και τα πιστεύω σας. Η ουσία είναι ότι αυτό που πιστεύει ο καθένας μας είναι το κλειδί για όλες τις επιτυχημένες κινήσεις αντίστασης.

Τρίτον, αμφισβητείστε ανοιχτά   τους "νόμους" όταν αντιμετωπίζετε τις "αρχές" που ισχυρίζονται ότι πρέπει να το κάνετε αυτό ή το άλλο. Η πλειοψηφία των επιβλητών του Covid είναι παράνομη βάσει βασικών διεθνών συμβάσεων όπως η Σύμβαση της Γενεύης και η Σύμβαση της Νυρεμβέργης. Χρησιμοποιήστε τους πολλούς εξαιρετικούς ιστότοπους που δίνουν συμβουλές σχετικά με το πώς να αντισταθείτε για τα δικαιώματά σας!

Τώρα καταγράφονται απλές πρακτικές ενέργειες Όλοι μας μπορούμε να συμμετάσχουμε αμέσως:


* Ταξινομείστε τη μάζα υψηλής ποιότητας αποδεικτικών στοιχείων που είναι τώρα διαθέσιμα για να αναπαράγετε το δικό σας φυλλάδιο ή ενημερωτικό δελτίο για κυκλοφορία στη γειτονιά σας. Μπορείτε να εκθέσετε το ψέμα του Covid και την προσπάθεια του  "Great Reset" να εισαγάγει μια Nazi Κεντρική Aτζέντα για Κεντρικό Έλεγχο της ανθρωπότητας στο σύνολό της (βλ. Https://hardwickalliance.org/)

* Σφυριές στα κεφάλια των κοινοβουλευτικών / πολιτευτών σας με επιστολές,διαμαρτυρίες, αγωγές ή τηλέφωνα.... Παρουσιάστε τους  γεγονότα για τον Covid, πολλά από τα οποία πραγματικά δημοσιεύονται σε κυβερνητικούς ιστότοπους, αλλά αγνοούνται από τους πολιτικούς "ηγέτες", με πρόθεση τον εξαναγκασμό για τη συμμόρφωση με την ψεύτικη ατζέντα...

* Επισκεφθείτε τακτικά μέρη όπου μπορείτε να αγοράσετε το «πραγματικό φαγητό», όσο το δυνατόν περισσότερο και απευθείας από τον αγρότη/παραγωγό και σίγουρα αποφύγετε όσο μπορείτε τα σούπερ μάρκετ. Τα τρόφιμα που καταναλώνετε θα πρέπει να είναι προ-οικολογικά καλλιεργημένα / αυξημένα τρόφιμα που σέβονται τους καλοήθεις νόμους της γης και δεν βασίζονται σε αγροχημικά δηλητήρια και τη γονιδιακή μηχανική της Frankenstein GMO. Αυτοί οι αγρότες πρέπει να λάβουν την υποστήριξή μας εάν πρόκειται να επιβιώσουν και αν πρόκειται να έχουμε πρόσβαση σε ασφαλή και θρεπτικά τρόφιμα.

* Βρείτε έναν τρόπο να αρχίσετε να παράγετε τα δικά σας τρόφιμα αν είναι δυνατόν. Αυτός είναι ο καλύτερος από όλους τους τρόπους για τη δημιουργία ενός μέτρου πραγματικού ελέγχου του πεπρωμένου σας.

* Κρατήστε - και δημιουργείστε δεσμούς με άλλους που αισθάνονται και οι ίδιοι ότι όλοι σας είστε θετικοί στην αντίσταση της επιβολής των βαθιά αντικοινωνικών και αντι-ανθρώπινων κανονισμών, στο όνομα της "προστασίας της υγείας και της ευημερίας σας" - και εστιάστε την προσοχή σας στην διακοπή της λειτουργίας των πυλώνων 5G που τυχόν ανεγέρθηκαν στη γειτονιά σας.

* Συμμετοχή στις υπάρχουσες θετικές πρωτοβουλίες όπως τα συλλαλητήρια, οι δημόσιες ή διαδικτυακές συζητήσεις , οι «συναντήσεις στο πάρκο» και συμμετοχή επίσης στη διανομή και την εμφάνιση ισχυρών μηνυμάτων μέσω αφισών, αυτοκόλλητων και φυλλαδίων.

Χωρίς καμία αμφιβολία, πολύ  περισσότερες δημιουργικές ιδέες θα σας γεννηθούν για το πώς να σχηματίσετε ζωτικά κύτταρα αντίστασης και να γίνετε μέρος της μεγάλης απάντησης της οποίας η αυξανόμενη ορμή θα ανατρέψει τελικά τους ποινικούς εγκληματίες, σκλαβέμπορους των εθνών, που έχουν κηρύξει τον πόλεμο στην ανθρωπότητα και καταλαμβάνουν παράνομα τις έδρες της εξουσίας προς στιγμήν...

Το πάθος μας για τη ζωή δεν θα μας επιτρέψει απλά να καθίσουμε και να παρακολουθήσουμε παθητικά, αναντικατάστατες βασικές ιδιότητες της ζωής μας να καταρρέουν καταστροφικά και αναπότρεπτα, ακριβώς μπροστά στα μάτια μας...

Τώρα είναι η ώρα της κοινής μας κλήσης να ενεργήσουμε γενναία και οργανωμένα συλλογικά για το μέλλον της Ζωής στη Γαία. Γιατί σε κανέναν μας δεν θα αξίζει να ζει, αν αποτύχουμε να σταθούμε στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος ώστε να νικήσουμε τους άψυχους πράκτορες της γενοκτονίας που κρατούν τον κόσμο μας - τον ΔΙΚΟ ΜΑΣ κόσμο - σε αιχμαλωσία.

Julian Rose/Waking Times

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Ο Julian Rose είναι ένας πρώιμος πρωτοπόρος και επαγγελματίας της βιολογικής γεωργίας του Ηνωμένου Βασιλείου. ένας επιχειρηματίας και ηγέτης των προγραμμάτων για τη δημιουργία αυτοτελών κοινοτήτων που βασίζονται στην τοπική προσφορά και τη ζήτηση · Ένας δάσκαλος της ολιστικής ζωής και συγγραφέας τεσσάρων βιβλίων -ένα από τα οποία, το «δημιουργικές λύσεις σε έναν κόσμο σε κρίση» καθορίζει λεπτομερείς γραμμές καθοδήγησης για τη μετατροπή της κοινωνίας σε κοινότητες φροντίδας που βασίζονται στην οικολογική και πνευματική ευαισθητοποίηση, τη δικαιοσύνη και τη συνεργασία . Δείτε τον ιστότοπο του Julian για περισσότερες πληροφορίες www.julianrose.info



Πηγή - Ελεύθερη μετάφραση/διαμόρφωση/προσθήκες/φώτο : Α.Τ.

ЭЄ