30 Ιουλ 2021

Πυξίδα για τις σκοτεινές ώρες που ζούμε


Όλοι εδώ μέσα έχουν ενημερωθεί επαρκώς για την πρόοδο του εχθρού και τι αυτό σημαίνει. Το 2021 θα είναι καθοριστικό και το 2022 ακόμα περισσότερο. Ωστόσο όλη αυτή η δοκιμασία θα διαρκέσει μέχρι να συμπέσουν κάποιοι παράγοντες και να επανέλθουν τα πράγματα στην Δημιουργική τους ομαλότητα. Εμείς θα κάνουμε το καθήκον μας. Το Σύμπαν και η Ανθρωπότητα θα πρέπει να κάνουν το δικό τους έργο.


Ο εχθρός δείχνει να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να μας φιμώσει. Οι επιθέσεις κατά των ιστοσελίδων έχουν αυξηθεί. Μέχρι στιγμής στεκόμαστε ακλόνητοι. Είναι ευλογία που τα καταφέραμε να ξεπεράσουμε τις ζημιές των τελευταίων ετών. Με τη θέληση του Σύμπαντος και χάρη στην αποφασιστικότητα πολλών ανθρώπων που το έθεσαν ως κορυφαία προτεραιότητα της ζωής και της ύπαρξής τους, τα καταφέραμε μέχρι τώρα. Είμαι βέβαιος ότι κι' άλλοι θα σκεφτούν το θέμα με τον ίδιο τρόπο στην πορεία.

Δεν αντιλαμβάνονται όλοι εδώ μέσα, σ' αυτή τη μικρή γωνιά του διαδικτύου, επαρκώς -  το πώς και το πόσο η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ μας εργασία επηρεάζει αυτόν τον κόσμο. Το έχει κάνει σε τεράστιο βαθμό, και στο μέλλον θα βοηθήσουμε ακόμη περισσότερο στην αφύπνιση των  ανθρώπων. Οι ανάγκες συνεχίζουν να αυξάνονται και υπάρχουν πολλά σκοτεινά σενάρια μπροστά μας.

Όπως όλοι γνωρίζουν θα φτάσουμε στο υψηλότερο σημείο του σκότους πριν χαράξει η αυγή. Ο εχθρός δεν θα καθίσει άπραγος χάνοντας τα όλα. Εκτός από τον ψυχικό πόλεμο στον οποίο ο εχθρός δίνει όλο και περισσότερο την προτεραιότητα του, θα υπάρξουν και άλλες μορφές επιθέσεων τόσο κατά της ανθρωπότητας όσο και κατά των ατόμων που την αφυπνίζουν. Όλα αυτά θα κλιμακώνονται. Το 'λογικό' συμπέρασμα οποιουδήποτε θα ήθελε να πολεμήσει αυτό το νοσηρό θηρίο από τη θέση μας, θα ήταν να σκύψει και να φύγει. Το Σύμπαν όμως δεν επιβραβεύει αυτή τη συμπεριφορά... Προσωπικά, θα προτιμούσα να αντιμετωπίσω τους Θεούς πρόσωπο με πρόσωπο και να έχω κάνει αυτό που έπρεπε να κάνω, παρά να πάρω την απόφαση να εγκαταλείψω το πλοίο.

Έχω δεχτεί απειλές δίχως όρια, ειδικά τα τελευταία χρόνια, αλλά δεν υπήρξε ποτέ καμία σκέψη για παραίτηση. Η ζωή αυτή τη στιγμή αξίζει τον κόπο επειδή οι άνθρωποι έχουν τουλάχιστον κάποια ελευθερία. Αν ο εχθρός περάσει την ατζέντα του η ζωή δεν θα αξίζει καθόλου. Ποιο είναι το νόημα μιας ζωής όπου κάποιος δεν είναι τίποτα, δεν του ανήκει τίποτα, δεν έχει ψυχή και είναι ένα χειραγωγημένο ρομπότ; Ο θάνατος σε αυτή την περίπτωση μπορεί και να γινόταν επιθυμητός.
Ωστόσο, τη ζωή αξίζει να τη ζει κανείς στο έπακρο ώστε να αποφύγει αυτή την άσχημη μοίρα .Το να ζει κανείς σε έναν κόσμο όπου επιχειρούνται αυτά τα πράγματα έχει την ίδια η και μεγαλύτερη αξία από το να αγωνίζεται εναντίον τους με υψηλό ή και βέβαιο κίνδυνο θανάτου...

Ενώ ο εχθρός βρίσκεται σε υψηλότατο επίπεδο όσον αφορά την κατάχρηση της ανθρωπότητας, το σκοτάδι, τις αρνητικές νομοθεσίες, την αναγκαστική υποδούλωση και κάθε άλλο διαφαινόμενο σκοτάδι που φέρνει σε αυτόν τον κόσμο, πολλοί άνθρωποι μπορούν ήδη να δουν το Φως. Είναι μια ιδέα τώρα περισσότερο παρά μια πραγματικότητα για να είμαστε ειλικρινείς, καθώς όλα φαίνονται πιο αρνητικά από ό,τι είναι στην πραγματικότητα. Αυτό το "στην πραγματικότητα" θα έρθει στο μέλλον και θα το δουν περισσότεροι άνθρωποι καθώς έρχεται το μέλλον.

Ωστόσο αν οι άνθρωποι παραμείνουν αδρανείς τώρα και δεν χρησιμοποιήσουν όλες τις ελευθερίες και τα δικαιώματά τους για να καταπολεμήσουν τον εχθρό, όλα θα συνεχίσουν να χάνονται. Ζητώ λοιπόν από όλους τους Πνευματικούς Καθοδηγητές να θέσουν αυτές τις αποφάσεις σε προτεραιότητα και να διεξάγουν πνευματικό πόλεμο κάθε μέρα. Το ανθρώπινο μυαλό δεν μπορεί ακόμα να κατανοήσει τη σημασία που έχει αυτό ενάντια στον εχθρό και για το μέλλον του κόσμου μας. Το έχουμε εξηγήσει επαρκώς αυτό.

Ένα άλλο μέτρο που θα πρέπει να λάβουν όλοι, είναι ότι όλοι θα πρέπει να έχουν ένα offline αντίγραφο ασφαλείας από γνωσιακό υλικό, κατεβασμένο και από το διαδίκτυο. Δεν είναι τίποτα δύσκολο να το σώσετε ώστε να το μοιράζονται ακόμα πολλοί συνάνθρωποι. Τρόποι υπάρχουν ανέκαθεν. Αυτό, επειδή οι κυβερνώντες προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τους ανθρώπους τώρα με κυβερνοεπιθέσεις στο διαδίκτυο και ούτω καθεξής. Ακόμα και αν το διαδίκτυο έφευγε προσωρινά ή εν μέρει, αυτές οι τρεις τελετουργίες που αποτελούν τον πυρήνα των Aντίστροφων Ενεργειών, θα υπηρετήσουν στο όνομα της δικαιοσύνης. Αν δούμε τέτοιο σκοτάδι να αναδύεται, πράγμα που ελπίζουμε ότι δεν θα συμβεί, μόνο αυτές οι 3 τελετουργίες θα εξοντώσουν τον εχθρό αργά ή γρήγορα. Αυτό εκδηλώνεται ήδη.

Η Νέα Αντίσταση σχηματίζεται και οι διάσπαρτες ψυχές των Θεών ενώνονται.
Σε αυτούς τους σκοτεινούς καιρούς όλοι όσοι αντιτίθενται στον εχθρό, από οποιαδήποτε πλευρά και σε κάθε επίπεδο κατανόησης, εκτός αν αποδειχθεί ότι είναι απόλυτα τσιράκια, θα πρέπει να αναγνωριστούν ως σύμμαχοι μας. Δεν έχουν όλοι την ίδια προοπτική, καθώς πολλοί άνθρωποι δεν είναι τόσο αποπρογραμματισμένοι όσο εμείς οι ίδιοι. Θα πρέπει να το αναγνωρίζουμε αυτό και να κρατάμε τις αποστάσεις μας, ο πόλεμος όμως κατά της ανθρωπότητας είναι ένας πόλεμος που αφορά όλους μας ανεξαιρέτως. Δεν υπάρχουν εξαιρέσεις εδώ. Τα δικαιώματα όλων απειλούνται.

Τώρα, πολλοί εδώ μπορεί να υποβληθούν σε αναγκαστικές αποφάσεις εξαιτίας αυτών των γεγονότων. Μπορεί να μην έχετε καμία επιλογή. Αν είστε έφηβοι, άλλοι μπορεί να κάνουν αυτές τις επιλογές για εσάς. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει κανείς να μην φοβηθεί. Υπάρχουν λύσεις σε αυτά τα πράγματα. Ένα παράδειγμα εδώ είναι κάποιος που σύρεται ή αναγκάζεται να εμβολιαστεί ή αναγκάζεται να κάνει ψηφιακή ταυτότητα ή οτιδήποτε άλλο, πριν φτάσει στην ηλικία συναίνεσης. Η οικογένεια, οι γονείς κ.λπ. μπορεί να μην ακούνε καθόλου. Μην διακόπτετε τους οικογενειακούς δεσμούς για αυτά τα πράγματα. Ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι να μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να εκφοβιστεί από αυτά τα σκοτεινά φαντάσματα για να πάρετε αποφάσεις που μπορεί να μην χρειαζόταν ποτέ να πάρετε.

Ένα παράδειγμα εδώ είναι ο αναγκαστικός εμβολιασμός. Πολλοί άνθρωποι δεν θα έχουν επιλογή, δισεκατομμύρια ή εκατοντάδες εκατομμύρια δεν θα έχουν. Ωστόσο υπάρχουν θεραπευτικές μέθοδοι, διαλογισμοί και άλλες δυνάμεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμη και σε αυτές τις καταστάσεις ή σε περίπτωση που τα πράγματα δεν πάνε όπως επιθυμείτε. Μπορείτε επίσης να τις χρησιμοποιήσετε για να αποφύγετε αυτά τα πράγματα εντελώς. Μην καθυστερείτε πολύ και αρχίστε να εργάζεστε το συντομότερο δυνατό. Ναι το σώμα μπορεί να αυτοθεραπευτεί από αυτά και απο πολλά άλλα, μπορεί να εξουδετερώσει ξένα στοιχεία, και αν συμβεί κάτι μπορεί επίσης να αυτοθεραπευθεί μέχρι ενός σημείου. Άλλοι θα είναι σε θέση όπου έχουν μεγαλύτερη ελευθερία για να αποφασίσουν. Χρησιμοποιήστε την ελευθερία σας και τα δικαιώματα σας χωρίς δισταγμό.

Η θεραπεία απέναντι σε αυτό που προσπαθεί να κάνει ο εχθρός είναι η χρήση της ελευθερίας, των δικαιωμάτων, της κριτικής σκέψης και όλων αυτών που προσπαθεί τώρα να αφαιρέσει. Τι έχει προσπαθήσει ο εχθρός να αφαιρέσει περισσότερο απ' όλα; Την πνευματική δύναμη και την ικανότητα της ανθρώπινης πνευματικότητας. Αυτή είναι η μεγαλύτερη πληγή και το μεγαλύτερο πρόβλημά τους και εκεί χρειάζεται να ενδιαφερθούν και να ασχοληθούν όλοι οι άνθρωποι που θέλουν να είναι μέρος του μελλοντικού κόσμου των Θεών.

Τέλος όσοι άνθρωποι θα συμμορφωθούν με τον εχθρό και τις παράλογες απαιτήσεις του, πιστεύουν ότι αυτά τα πράγματα θα εξαφανιστούν εάν ακολουθήσουν πιστά την ατζέντα του εχθρού. Στην καλύτερη περίπτωση πιστεύουν ότι μπορεί να τους αφήσουν στην ησυχία τους. Αλλά αυτό δεν θα συμβεί ποτέ με τον εχθρό. Το γεγονός ότι πολλοί είναι φυλακισμένοι στα ιερατεία και γλείφουν τον κώλο των σιωνιστών ή τους ακολουθούν σε όλα δεν εγγυάται σε κανέναν ότι θα τους φερθούν καλύτερα... Στην πραγματικότητα η δεξαμενή των σκλάβων που είναι το 95% όλων αυτών των ανθρώπων που ακολουθούν τον εχθρό είναι αυτοί που έχουν συμμορφωθεί απέναντι στην ατζέντα του. Στην πραγματικότητα, εκείνοι που βοηθούν σε αυτή τη σταδιακή διάβρωση της ανθρωπότητας, θα είναι αυτοί που θα βιώσουν τη χειρότερη πλευρά της, ειδικά σε σύγκριση με εκείνους που δεν το έκαναν αυτό.

Όλοι πρέπει να θυμούνται ότι ο εχθρός είναι ένας ψεύτης και τίποτα περισσότερο από αυτό. Στη σειρά πολλών ακόμη ψεμάτων θα εξαπατηθούν ξανά από τον εχθρό. Το μόνο που αντιπροσωπεύει ο εχθρός είναι ένα ψέμα, και όλοι όσοι ακολουθούν αυτό το ψέμα, πάντα θα τιμωρούνται είτε μέσω της φύσης είτε μέσω των συνεπειών, αλλά άμεσα θα υπόκεινται περισσότερο η απευθείας σε τιμωρίες από τον ίδιο τον εχθρό. Για παράδειγμα πόσοι πιστεύουν λανθασμένα ότι το εμβόλιο θα τους δώσει πίσω τις ελευθερίες τους; Το αντίθετο πρόκειται να συμβεί: Οι νομοθεσίες και οι δικαιολογίες για αυτά τα θέματα θα κυνηγούν τις κοινωνίες μας για πάρα πολλά χρόνια. Όσον αφορά τον λεγόμενο εμβολιασμό αυτό είναι το μικρότερο από τα προβλήματα. Οι παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η ιδέα ότι μπορεί κανείς να χορηγήσει οτιδήποτε σε οποιονδήποτε χωρίς συγκατάθεση, το άνοιγμα των πυλών για την τροποποίηση του mRNA και αργότερα ακόμη και του προσωπικού DNA και ποιος ξέρει τι άλλο, θα είναι τα σημαντικότερα ζητήματα που θα επιφέρει αυτή η κατάσταση.

  • Πόσοι άνθρωποι έχουν συμμορφωθεί με τα οικονομικά μοντέλα του εχθρού, ειδικά οι ζημιωμένοι και η νεολαία, που την έχουν καταραστεί, μόνο και μόνο για να πάρουν την άδεια από τους εισβολείς πλιατσικολόγους ώστε έχουν μια... καλύτερη ζωή;
  • Πόσοι φυτοζωούν σήμερα μέρα με τη μέρα, χωρίς ούτε ένα σχέδιο για το μέλλον τους;
  • Η υπακοή σε αυτό το σύστημα τους έχει δώσει τίποτα;

Όχι. Επειδή αυτό το σύστημα όχι μόνο αποτυγχάνει, αλλά προσπαθεί να γκρεμίσει τα πάντα μαζί με την πτώση του και να βάλει ακόμα και τις πιο βασικές παροχές πίσω από ένα μεγάλο ανυπέρβλητο τείχος. Όσοι είναι αρκετά ηλίθιοι για να τους ακολουθήσουν και να σκάψουν και τον τάφο της ανθρωπότητας μαζί με τα αλλεπάλληλα λάθη τους και θα βρεθούν σε πιο αρνητική θέση από εκείνους που σκέφτονται ανεξάρτητα και δεν ακολουθούν...

Ήδη κατασκευάζουν μια δυστοπία και αυτά τα ηλίθια πρόβατα τους δίνουν τη συγκατάθεσή τους, μόνο και μόνο για να μπορούν να πάνε σε μια καφετέρια... Αλλά αυτοί οι άνθρωποι που παραδίδουν τα δικαιώματά τους είναι σε μια κατηγορία στην οποία ο εχθρός θα έχει πλήρη εξουσία, όταν θα θελήσει να κάνει ακόμα μεγαλύτερες καταχρήσεις στην 'εξουσία' του. Τα πρόβατα θα είναι τα πρώτα που θα πάνε στη σφαγή. Και δεν είναι ότι δεν τους το είπαν ή ότι δεν είχαν ιδέα γι' αυτό...

Αμφιβάλλω αν υπάρχει κάποιος στον πλανήτη που δεν γνωρίζει τι σημαίνει σήμερα ΝΤΠ ή αλλιώς η Νέα Τάξη Πραγμάτων. Αν νομίζουν ότι η συμμόρφωση προς αυτά τα τέρατα θα έχει καλύτερη κατάληξη γι' αυτούς κάνουν μ ε γ ά λ ο   λ ά θ ο ς . Θα κακοποιήσουν πρώτα απ' όλα τους δικούς τους. Τίποτα από όλα αυτά δεν αφορά έναν ιό με ποσοστό θνησιμότητας 0,04%, τις "μεταλλάξεις" του (οι οποίες ήταν φυσικό να συμβούν), ούτε τους ηλικιωμένους, ούτε οποιαδήποτε ψευτοπανδημία
 
Προχωράμε σε μια αναδόμηση του ίδιου του πλανήτη. Νέες ενέργειες έρχονται, το Σύμπαν και η επιρροή του έρχονται, η ωρολογιακή βόμβα χτυπάει για τον εχθρό. Μια ανασυγκρότηση και ένας πόλεμος οικονομικών συστημάτων, πολιτικών απόψεων, τρόπων συνείδησης και ύπαρξης που συγκρούονται αυτή τη στιγμή, επηρεάζει τα πάντα. Πρέπει να είμαστε ανυποχώρητοι στον πληροφοριακό πόλεμο και στην κατάληψη των ανώτερων τομέων, μέχρι στον εχθρό να μην απομείνει τίποτα. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν φαίνεται να είναι πρόθυμοι να συμμετάσχουν στο πρότυπο του κόσμου των ρομπότ δίχως ελεύθερη βούληση... Και όσο πιο μαζικά συνδράμουμε σε αυτή την άρνηση ,τόσο περισσότερο θα πετύχουμε το στόχο μας.

Όσο πλησιάζει το σκοτάδι τόσο πλησιάζει και η σωτηρία του κόσμου και τα γεγονότα φέρνουν όλο και πιο κοντά το Φως του Παντός και το τέλος του εχθρού μέσω των ίδιων των Ανθρώπων.


Τι γίνεται με το εμβόλιο; 


Έχω ακούσει κάποιες ανοησίες από κάποιους, ότι οι Θεοί θα κάνουν αυτό και οι Θεοί θα κάνουν εκείνο αν κάνεις το εμβόλιο. Η κατάσταση είναι άσχημη έτσι όπως είναι. Το Σύμπαν και οι Θεοί του δεν πρόκειται να τιμωρήσουν κανέναν για αυτό, ή άλλες ανοησίες που ακούγονται. Οι Θεοί μπορούν να δουν τα πάντα, και ως εκ τούτου, ξέρουν ότι πολλοί άνθρωποι δεν θα μπορούν να κάνουν αλλιώς. Δεν πρόκειται να εγκαταλείψουν ή να τιμωρήσουν κανέναν γι' αυτό. Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη ως έχει, με εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους που δεν θα μπορούν να επιλέξουν.

Μην γελιέστε πάντως ότι, οι καιροί αυτοί είναι παράξενοι και περίεργοι όπως ο καθένας μπορεί να καταλάβει. Ένα παράδειγμα : Υπάρχουν περίπου 30 χιλιάδες νεκροί στην Ευρώπη από το εμβόλιο. Αυτό είναι μόνο από τους αριθμούς που κυκλοφορούν. Και πόσοι δεν έχουν καταγραφεί; Αντιθέτως, πόσοι έχουν γραφτεί ως νεκροί από τον κοροί'ι'δο'ι'ό για να διατηρηθεί αυτή η απάνθρωπη πολιτική αφήγηση; Άλλοι, αν τα πράγματα πάνε πολύ μακριά, μπορεί να πεθάνουν είτε από τον ιό, είτε από κάποια παράξενη μετάλλαξη, είτε ακόμη και από τα μέτρα που επιβάλλουν οι κυβερνήσεις. Πολλοί αυτοκτόνησαν επειδή δεν άντεχαν τα καταπιεστικά μέτρα και ο κατάλογος συνεχίζεται...

Πρωταρχικός στόχος κάποιου θα πρέπει να είναι να παραμείνει ασφαλής, υγιής, ζωντανός και όσο το δυνατόν πιο μακριά από όλη αυτή την τρέλα προς το παρόν. Και να κάνουμε το μέγιστο δυνατό μέρος του πολέμου που ξέρουμε, ώστε να περάσουμε αυτή τη σκοτεινή περίοδο με τη μικρότερη δυνατή ζημιά. Αλλά θα υπάρξει ζημιά για πολλούς στη γη, αυτό είναι αναπόφευκτο. Όλα αυτά, είναι επιθέσεις κατά των δικαιωμάτων των ανθρώπων και των δικαιωμάτων στην υγεία, με την παγκόσμια σιωνιστική τάξη να δείχνει τα δόντια της αυτή τη στιγμή. Αυτός είναι ένας πόλεμος που συμβαίνει, και πολλοί δεν θα έχουν την πολυτέλεια να αποφύγουν τα χτυπήματα. Με τον ίδιο τρόπο, οι Θεοί δεν πρόκειται να κατηγορήσουν έναν πολεμιστή που χτυπήθηκε από μια σφαίρα, ειδικά σε περιόδους όπως αυτή που ζούμε, όπου ο πόλεμος εναντίον των ανθρωπότητας έχει γίνει ανεξέλεγκτος.

Ωστόσο, αν είστε ένας ελεύθερος ενήλικας, ενδεχόμενα θα έχετε άλλες εναλλακτικές λύσεις. Άν δεν κάνετε τίποτα για να το αποφύγετε το μπόλι, ή απλά υποκύπτετε στην πίεση των συνομηλίκων, ή έχετε τη δυνατότητα να το καθυστερήσετε ή να το σταματήσετε και κάθεστε στον καναπέ σας, χωρίς να κάνετε τίποτα νομίζοντας ότι έτσι θα γλυτώσετε από τη βία της παγκόσμιας χούντας, να είστε προετοιμασμένοι, γιατί τίποτα από αυτά δεν τελειώνει εάν κάνετε το εμβόλιο... Όσο περισσότεροι άνθρωποι συναινούν σε αυτό, τόσο περισσότερο θα συνεχίζεται ο αέναος και ατελείωτος βιασμός των ανθρώπινων δικαιωμάτων και ελευθεριών...
Το παραπάνω δεν θα ήταν μια ευχάριστη, ανθρώπινη νοοτροπία για το Άρρητο Έν. Έτσι, αν βρισκόσασταν οπουδήποτε και έπρεπε να κάνετε κάτι καλό και απαραίτητο, και απλά δεν το κάνατε για να μην επηρεαστεί η πλήξη σας; ...Τότε έχει κανείς πολλά να μάθει. Δεν είναι αυτός ο τρόπος που πρέπει να συμπεριφέρεται κανείς όταν πρόκειται για εξουσία, ελευθερία, εξέλιξη και τα παρόμοια. Αυτός είναι ο τρόπος του αργόσχολου για να καταδικάσει την οκνηρία και συχνά, καταλήγει σε καταστροφές για τους ανθρώπους που ακολουθούν αυτή τη νοοτροπία ζωής. Γι' αυτό να έχετε επίγνωση αυτού του γεγονότος.

Όσον αφορά την ελευθερία και τους περιορισμούς, όλα ανοίγονται στην αρένα αυτή τη στιγμή.

Αυτό μπορεί να φτάσει μέχρι το σημείο να εμβολιάζουν οι γονείς τα μικρά παιδιά, τα οποία δεν θα ερωτηθούν ποτέ. Αυτά τα παιδιά εξ ορισμού δεν μπορούν να έχουν λόγο σε αυτό. Το ίδιο ισχύει και για πολλούς εφήβους, οι οποίοι μπορεί να γίνουν κοινωνικά απόβλητοι, να τους διώξουν από το σχολείο ή ποιος ξέρει τι άλλο. Σε ορισμένα μέρη της Ευρώπης, αν κάποιος πάθει ατύχημα, μπορεί να μην γίνει δεκτός στα νοσοκομεία. Ωστόσο, η προθυμία συμμετοχής σε κάτι τέτοιο, και το να κάνεις απλά ό,τι λέει ο εχθρός, δεν είναι ευνοϊκό ούτε για εσένα ούτε για τους άλλους. Στην πραγματικότητα, αν μπορείτε να κάνετε διαφορετικά, ή αν βρίσκεστε σε οποιοδήποτε μέρος όπου αυτό δεν θα επιβληθεί, και πάτε να κάνετε κάτι τέτοιο, στην καλύτερη περίπτωση, ενεργείτε με πολύ αφελή τρόπο. Δημιουργεί ένα επικίνδυνο προηγούμενο για τη ζωή όλων μας αφού στο μέλλον δεν θα έχουμε καθόλου δικαιώματα... Όλοι μας, πρόθυμοι και απρόθυμοι... Γενικά, οι μάζες αυθυποβάλλονται και ωθούνται να κάνουν  τα χειρότερα πράγματα. Αυτό περιλαμβάνει και την υγεία. Αν ακολουθήσετε τον δρόμο των μαζών εδώ, το πιθανότερο είναι ότι πολλοί θα εκτεθούν σε κίνδυνο.

Επίσης, πρέπει να έχει κανείς κατά νου, ότι αν είστε σε θέση και ελεύθεροι να δράσετε, και απλά πάτε να πάρετε τις φονικές δόσεις, αναλαμβάνετε την ευθύνη για το δικό σας καλό και την υγεία σας, καθώς δεν πρόκειται για ιατρική απόφαση. Δεν θα υπάρχει καμία ευθύνη κανενός, κυβερνητική ή άλλη, αν κάποιος πάρει την απόφαση να συμμετάσχει για οποιονδήποτε λόγο σε ένα πειραματικό πρόγραμμα εμβολιασμού. Διότι αυτό ακριβώς είναι το ζητούμενο.

Γνωρίζουμε ότι παγκοσμίως υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που οργανώνονται ενάντια σε αυτή τη σφαγή των ελευθεριών. Εμείς είμαστε υπέρ αυτού. Οι ελευθερίες δεν θα επανέλθουν ποτέ χωρίς αυτές τις εκδηλώσεις, και αν ο εχθρός δει συναίνεση, αυτό θα είναι μόνιμο. Σύμφωνα με τους εξουσιαστές, θέλουν αυτή η κατάσταση να συνεχιστεί επ' αόριστον...

Είναι σημαντικό να αναλαμβάνει κανείς την ευθύνη των αποφάσεων και των πράξεών του, και αυτή είναι μια από αυτές τις στιγμές. Όσο πιο ικανός είσαι για αυτοευθύνη [ενήλικας, ελεύθερος, με οικονομική επάρκεια] ή όσο λιγότερο ελεύθερος [πρώιμος έφηβος, άλλοι αποφασίζουν, δεν μπορείς να αρνηθείς χωρίς να μείνεις άστεγος ή ακόμα και φυλακή, και ο κατάλογος συνεχίζεται], ΕΣΥ θα αποφασίσεις πώς θα αξιολογήσουν οι Θεοί την κατάσταση.

Ο ίδιος ο Κρόνος, βασανιστής των ελευθεριών και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, στον Υδροχόο  κάνει αυτή τη στιγμή πάρτι ως ζοφερός θεριστής στο ζώδιο. Προς το παρόν, αιωρείται πάνω από την ελκυστική,για μερικούς, θανατηφόρα παγίδα και θα πηγαινοέρχεται εκεί για λίγο καιρό.

Οι περιορισμοί, οι αναγκαστικές επιλογές, η αναγκαστική χρήση βίας για να κερδίσει κάποιος την ελευθερία του αλλά και οι 'άρχοντες' αυτού του κόσμου που προσπαθούν να διατάξουν τους ανθρώπους να κάνουν συγκεκριμένα πράγματα, είναι όλα μέρος αυτού. Ο εχθρός είναι επίσης εκεί πάνω, και σε πολλά Έθνη, πολλοί θα εξαναγκαστούν, με τρόπους που βασίζονται στον εκβιασμό, όπως το να χάσει κάποιος τη δουλειά του, και αν αυτό πάει πολύ μακριά, ποιος ξέρει; Χωρισμός γονέων από τα παιδιά;...

Ο εχθρός δεν έχει όρια. Η αντίσταση που θα συναντήσει και ο πνευματικός μας πόλεμος θα είναι τα μόνα που θα καθορίσουν τα όρια.

Καθώς προχωράει, μπορεί να χυθεί ακόμα και αίμα με τους κοινωνικούς διαχωρισμούς και τους νόμους απαρτχάιντ που δημιουργούν, και αυτό θα είναι μόνο η αρχή. Πολλοί άνθρωποι ρωτούν γιατί; Λοιπόν, επειδή η ΝWO (Παγκόσμια Σιωνιστική Τάξη) είναι εδώ και οι άνθρωποι πρέπει να το δουν και να αφυπνιστούν.

Τέλος, όσον αφορά τους Θεούς, αυτό που περιμένουν από τους ανθρώπους δεν είναι αυτό που οι άνθρωποι δεν μπορούν να κάνουν, αλλά περιμένουν από εσάς να κάνετε αυτό που μπορείτε να κάνετε. Αυτό είναι που θα έχει μεγάλη σημασία γι' αυτούς, επειδή τους ενδιαφέρει πώς οι δικοί τους ανταποκρίνονται σε αυτές τις συνθήκες. Αυτό είναι που διαχωρίζει τους ισχυρούς από τους αδύναμους.

Για παράδειγμα, μην κάθεσαι σαν κότα που έχει κολλήσει και αφήνεις τον καθένα να σου κάνει ό,τι θέλει. Χρησιμοποιήστε τη γνώση σας όσο το δυνατόν περισσότερο για να αποφύγετε τον λεγόμενο εμβολιασμό, αν δεν θέλετε. Αν αποτύχετε και σας αναγκάσουν κυριολεκτικά,τότε τουλάχιστον προσπαθήσατε.

Μέχρι τώρα, αυτό που οι άνθρωποι αναφέρουν ως εξαναγκασμό, είναι το να πούν στους συνομηλίκους τους 'όχι', να έχουν μια ουσιαστική διαφωνία, ή το να βιώσουν κάποια πίεση από τους συνανθρώπους τους. Αυτό δεν είναι πραγματικά δύσκολο. Υπάρχουν ίσως, τρόποι να το παρακάμψετε; Πρέπει να το σκεφτείτε...

Αναγκαστικό κυριολεκτικά θα πρέπει να σημαίνει, ότι κάποιος θα υποστεί σοβαρές στερήσεις, θα πάθει κακό, θα πεθάνει, ή ότι οι ελευθερίες του κυριολεκτικά θα συνθλιβούν αν αρνηθεί. Πρέπει να σταματήσει κανείς να σκέφτεται με αισθήματα τρόμου με βάση τις ειδήσεις που βλέπει. Το λένε αυτό αναγκαστικό, υποχρεωτικό, για να τρομάξουν τον κόσμο. Αλλά είναι πραγματικά έτσι; Ή μήπως προσπαθούν να σας πείσουν, ώστε να σας κάνουν να το κάνετε έτσι κι αλλιώς;...

Ως τελική σημείωση, κάποιοι άνθρωποι λένε ότι θέλουν να το κάνουν αυτό επειδή θέλουν να πιουν καφέ ή κάτι τέτοιο. Δεν θα κρίνω το ευρύ κοινό από αυτό, πολλοί είναι τελείως 'κουρδισμένοι' και θα κάνουν μόνο ό,τι τους λένε. Θα πάρουν ένα χάπι με 50% πιθανότητα να πεθάνουν για να μην τους κοπεί το Netflix ή κάτι παρόμοιο...

Ωστόσο, ως Μελλοντοποιοί, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε την αξία της ελευθερίας, και αν χρειαστεί, να θυσιαστούμε, προκειμένου να τη διατηρήσουμε. Αν κάποιος ψάχνει μόνο ευκολίες πουλάει όλες τις ελευθερίες για να είναι σκλάβος. Σε ορισμένες περιπτώσεις, πρέπει να μειώσεις την ευκολία για να ξεφύγεις από τη σκλαβιά.

Κατά την προσωπική μου άποψη, μπορούν να χώσουν την καφετέρια τους και τον Εβραϊκό σινεμά στον κώλο τους, εγώ δεν θα υποβληθώ σε αμφίβολες ιατρικές διαδικασίες για πράγματα τόσο επιπόλαια ή ανόητα όσο ένας καφές ή ο,τιδήποτε άλλο.

Μόνο οι καριόληδες αυτού του αιώνα θα έκαναν φρόνιμα ό,τιδήποτε τους λένε κυριολεκτικά μόνο για ένα φλιτζάνι καφέ. Οι κρατούμενοι στις καταραμένες φυλακές, κάνουν πολύ λιγότερα για ένα φλιτζάνι καφέ. Δεν πρόκειται για μια ελεύθερη κοινωνία στην οποία ζούμε.

Ο καθένας πρέπει να πάει έλθει σε επαφή με τους Θεούς και επίσης, να συμβουλευτεί τους τοπικούς γιατρούς, δικηγόρους, τους νόμους του Έθνους κλπ. Στη Γαλλία για παράδειγμα, συνέταξαν ένα νομοσχέδιο όπου λέει ότι οι άνθρωποι που έχουν μολυνθεί, μπορούν να απομονωθούν χωρίς τη συγκατάθεσή τους. Αυτό θα μπορούσε να αξιοποιηθεί για να στοιχειοθετηθούν κατηγορητήρια κυριολεκτικά για εγκλήματα κατά των Ανθρώπων όπως και τόσα πολλά άλλα που χρειάζονται καταγραφή.

Κάποιος πρέπει να σκεφτεί έξυπνα για την ατομική και την οικογενειακή του κατάσταση, να σκεφτεί ποια είναι η καλύτερη λύση για να παρακάμψει αυτή την πιθανή πραγματικότητα πριν συμβεί. Υπάρχουν περισσότεροι από ένας τρόπος για να το αντιμετωπίσετε αυτό.

Έχετε τις Αρχές, έχετε τη Γνώση, τα Υπερόπλα και πολλοί από εσάς εδώ έχετε την εξυπνάδα, την τόλμη και πολλά άλλα μέσα στη διάθεσή σας. Χρησιμοποιήστε τα.

Θα λάβουμε τα Πνευματικά μέτρα που είναι απαραίτητα για όλο αυτό, όπως ήδη έχουμε κάνει... Αυτό το σχέδιο ετοιμάζεται εδώ και δεκαετίες από τον εχθρό, και το βλέπουμε τώρα. Δεν αποφασίστηκε πέρυσι ή πρόπερσι. Πάνω απ' όλα, να θυμάστε, ότι πρόκειται για έναν παγκόσμιο πόλεμο κατά των ελευθεριών της ανθρωπότητας που ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ κβαντικά στο μέλλον. Αυτό που έχει σημασία, είναι η καθιέρωση κάποιων κόκκινων γραμμών σε αυτό το Στρατόπεδο προς το παρόν. Αυτός είναι ένας πόλεμος για τα δικαιώματα ΌΛΩΝ, δεν είναι ειρήνη.

Μείνετε ΔΥΝΑΤΟΙ, να είστε ΕΞΥΠΝΟΙ και ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ, για  ακόμα καλύτερα αποτελέσματα...

Δύναμη & Φως Αδέλφια, μέχρι να σβήσει ο Ήλιος!

     Α.Τ.