20 Ιουλ 2021

Δεν είσαι μόνος. Υπάρχουν εκατομμύρια παγκοσμίως 🌏 που σκέφτονται σαν εσένα. Είμαστε η πλειοψηφία.👊 Μην αφήσεις κ α ν έ ν α να σε πείσει για το αντίθετο!

ΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙΑ, ΑΣΥΛΙΑ ΚΙ ΑΚΤΑΔΙΩΚΤΟ. ΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΠΑΡΑΓΡΑΠΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!!

ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΝΑΖΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΣΚΕΠΑΣΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΗΤΤΗΘΕΙ. ΟΙ ΠΡΩΤΑΙΤΙΟΙ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ. ΓΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ, ΓΙΑ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ, ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΑΡΤΧΑΙΝΤ...


Μαζική συγκέντρωση στο Λονδίνο μπροστά στο κοινοβούλιο με αίτημα : "Συλλάβετε τον Μπορις Τζόνσον" για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και συνθήματα κατά των θανατηφόρων εμβoλίων.

Οι άνθρωποι βγήκαν ξανά στους δρόμους του Λονδίνου για να διαμαρτυρηθούν εναντίον των μέτρων του κοροϊδοϊού. Ο κόσμος δεν εμπιστεύεται και συγκεντρώθηκε για να δείξει στο καθεστώς ότι ο λαός είναι εδώ και δεν θα ησυχάσει αν δεν αποδοθεί δικαιοσύνη για τα πεπραγμένα..

Χιλιάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν έξω από το Κοινοβούλιο σήμερα το πρωί και κατά τη διάρκεια του μεσημεριού. Μπουκάλια ρίχτηκαν σε αστυνομικούς που συγκρούστηκαν με ακτιβιστές στο Λονδίνο. Κρατούσαν πινακίδες που έκαναν δηλώσεις όπως : «Αφήστε το DNA μας ήσυχο», «Η ενότητα είναι ελευθερία» και «Δεν είναι πανδημία, είναι ένα τεστ IQ».

Άλλοι άνθρωποι δήλωσαν ότι διαμαρτύρονταν για τα πρόστιμα του κοροϊδοϊού και τις δικαστικές εντολές που εξεδόθησαν στην πορεία της πανδημίας.

Το πλήθος φώναξε «ντροπή για την αστυνομία» και «συλλάβετε τον Μπόρις Τζόνσον» καθώς έφθασαν στις πύλες του παλατιού του Γουέστμινστερ από την πλατεία του Κοινοβουλίου.

Θα χρειαστείτε το υποχρεωτικό διαβατήριο εμβολίου για να μπείτε στα νυχτερινά κέντρα από τα τέλη Σεπτεμβρίου, λέει ο Mπόρις Τζόνσον :



ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ



Γαλλία είχε χθες 21 "νεκρούς" σε 70.000.000 ... κι επέβαλε υποχρεωτικό εμβολιασμό σε υγειονομικούς και pass sanitaire για το οποίο οι Γάλλοι κατηγορούν τον Έλληνα Πρωθυπουργό ως εμπνευστή του και πρωτεργάτη ... O μη κάτοχος του pass sanitaire μπορεί να πάει μόνο στο σούπερ μάρκετ ακόμη ...




Οι Άγγλοι και οι Γάλλοι είναι στο δρόμο και διαδηλώνουν, την ώρα που στην Ελλάδα προαναγγέλουν ότι θ΄απολύσουν εκπαιδευτικούς και θα προσλάβουν πειραματόζωα της Pfizer!!!...

ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ... ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ !!