30 Μαρ 2022

Η ΙΕΡΗ ΡΩΜΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Οι Καθολικοί ανέκαθεν απαγορευόταν να αμφισβητούν τον Πάπα και τους κανόνες (canons) της Δυτικής Εκκλησίας, για έναν πολύ καλό λόγο, ο οποίος θα εξηγηθεί καθώς θα διαβάζετε παρακάτω.


Όλοι οι Πάπες και η ιδιόκτητη Εταιρική Αγία Ρωμαϊκή Εκκλησία, ήταν πάντα ένας σημαντικός παίκτης στη διαμόρφωση της παγκόσμιας πολιτικής, των κυβερνήσεων, του εμπορίου και των μυαλών, από την πρώιμη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία και συνεχίζει να το κάνει μέχρι σήμερα.

Η Ρωμαϊκή Εκκλησία ήταν αρχικά μια Παγανιστική Εκκλησία και παρέμεινε έτσι υπό τον Ρωμαίο Αυτοκράτορα Κωνσταντίνο. Η έλευση ή η εμφάνιση του Ιησού Χριστού και του νέου Χριστιανικού θρησκευτικού κινήματός Του, που ονομάζεται Χριστιανισμός, και οι θρησκευτικοί πόλεμοι που ακολούθησαν, ανάγκασαν τον αυτοκράτορα Κωνσταντίνο να αναθεωρήσει τη θέση του ως παγανιστής αυτοκράτορας της Ρώμης.

Έτσι, με εντολή του Κωνσταντίνου, στη Σύνοδο της Νίκαιας, οι παγανιστές ιερείς της Ρωμαϊκής Εκκλησίας, διατάχθηκαν να ξεκινήσουν το δύσκολο και άκομψο έργο της προσπάθειας ανάμειξης του Χριστιανισμού και του Παγανισμού για τη δημιουργία μιας εκκλησίας, που θα ονομαζόταν: Η Αγία Ρωμαϊκή Εκκλησία.

Ο Χριστός ήταν ένας ασυνήθιστος άνθρωπος και προφήτης, με κάποια τυπικά ανθρώπινα χαρακτηριστικά, και στη Σύνοδο της Νίκαιας, οι παγανιστές ιερείς, αποφάσισαν ότι ο Χριστός πρέπει να γίνεται αντιληπτός ως ζωντανός Θεός και ως ζωντανός Θεός, κάθε υπόνοια ή πιθανότητα ότι ο Χριστός είχε σύζυγο πρέπει να αφαιρεθεί από τις Γραφές, και στη συνέχεια απαγορεύτηκε στους ιερείς να παντρεύονται.

Η Αγία Ρωμαϊκή Εκκλησία, στην πραγματικότητα παρέμεινε περισσότερο παγανιστική παρά χριστιανική και ο αυτοκράτορας Κωνσταντίνος, θα υποταχθεί τελικά σε αυτό που θεωρούσε, "την ταπείνωση του βαπτίσματος", λίγους μήνες πριν από τον φυσικό του θάνατο. Οι ιστορικοί του Βατικανού έκαναν βέβαιο ότι ο Κωνσταντίνος θα απεικονιζόταν ως ένας μεταρρυθμισμένος άνθρωπος και χριστιανός αυτοκράτορας, αλλά αυτό δεν ήταν ακριβές ή αληθινό.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η παγανιστική επιρροή στην Αγία Ρωμαϊκή Εκκλησία, εξηγεί τις εξωτερικές οφθαλμοφανείς ασυμφωνίες μεταξύ της οργάνωσης της Εκκλησίας και των Αγίων Γραφών, όπως τα επιδεικτικά κτίρια και τα θρησκευτικά ενδύματα, η λατρεία των ειδώλων, το καθαρτήριο, οι εξορκισμοί, οι αφορισμοί, οι Άγιοι, οι Δαίμονες, η συσσώρευση πλούτου και αρχαιοτήτων, που πάντα υπήρχαν στην αρχαία παγανιστική λατρεία.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι υπάρχουν δύο Πάπες! Ο Λευκός Πάπας είναι υπεύθυνος για τη διοίκηση της Αγίας Ρωμαϊκής Εκκλησίας και ο Μαύρος Πάπας είναι Ιησουίτης και μισθοφόρος και είναι υπεύθυνος για την εξάλειψη ανθρώπων και προβλημάτων που επηρεάζουν την Εκκλησία, με ακραία προκατάληψη...

Το Βατικανό σήμερα είναι μια ιδιωτική, εταιρική, χρηματιστηριακή και ιδιοτελής θρησκευτική αίρεση. Είναι μια βιτρίνα για την ιταλική μασονική Στοά P2 ή "Illuminati", η οποία εμπλέκεται συστηματικά σε δολοφονίες επί πληρωμή, τυχερά παιχνίδια, παιδοφιλικό σεξ και λευκή δουλεία.

Το Βατικανό, είναι ένα από τα τρία προνομιούχα και αυτόνομα Κράτη Πόλεις, το οποίο συντονίζει επίσης την ελίτ του Παναμερικανικού και του παγκόσμιου οργανωμένου εγκλήματος για τη Δυτική Τραπεζική Συμμορία. Τα άλλα δύο κράτη-πόλεις είναι: η Β: Ουάσιγκτον και το Σίτι του Λονδίνου.

Αυτοί - και με αυτό τον τρόπο - σας κυβερνάνε πίσω από τη νομικίστικη μυθοπλασία

Η Αγία Ρωμαϊκή Εκκλησία, έχει ταυτιστεί ως το κέντρο της Παγκόσμιας πνευματικής ηγεσίας, η Πόλη του Λονδίνου, έχει ταυτιστεί ως το Κέντρο της Παγκόσμιας Οικονομίας και η Ουάσιγκτον, έχει ταυτιστεί ως το Κέντρο της Παγκόσμιας Στρατιωτικής Δύναμης. Και τα τρία είναι αδιαχώριστα στη φιλοσοφία και όμως ξεχωριστά, εταιρικά κέντρα με το δικό τους δικαίωμα το καθένα απ' αυτά.

[π.χ.] Το Βατικανό έχει ασυλία από το ιταλικό δίκαιο, το Λονδίνο έχει ασυλία από το βρετανικό δίκαιο, η Ουάσιγκτον έχει ασυλία από το κρατικό δίκαιο, και οι τρεις είναι συλλογικά το ενιαίο κέντρο μιας Μυστικής Εταιρείας και εγκληματικής συμμορίας που ονομάζεται "Οι Ιλλουμινάτι", και η έδρα τους είναι το κτίριο των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, το προτεινόμενο Καπιτώλιο για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη τους. Η απόδειξη τόσο για τα Ηνωμένα Έθνη όσο και για την πόλη της Νέας Υόρκης, μπορεί να βρεθεί στον Κώδικα των Ηνωμένων Πολιτειών.

"Κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, η ιεραρχία του Βατικανού, υποστήριξε ελεύθερα το ναζιστικό πρόγραμμα για την Παγκόσμια Κυριαρχία και ο Πάπας Πίος ΧΙΙ, έδωσε προσωπικά την ευλογία του στον Αδόλφο Χίτλερ" [Βαρόνος Ρότσιλντ].

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως κατά τη διάρκεια αυτής της έκθεσης, ο βασιλιάς Γεώργιος απέκτησε τελικά τον έλεγχο της νέας κυβέρνησης της Αμερικής, αλλά δεν διεκδίκησε νέα δικαιώματα στην αποικιακή γη λόγω μιας άλλης συνθήκης που είχε συνάψει ο προκάτοχός του, ο βασιλιάς Ιάκωβος το 1213. Η Συνθήκη του 1213, ήταν μεταξύ του Βασιλιά Ιακώβου και του Πάπα Ιννοκέντιου Γ' της Αγίας Ρωμαϊκής Εκκλησίας.

Όπως οι περισσότεροι ιστορικοί βασιλείς, ο Ιάκωβος δεν ήταν ευφυής άνθρωπος και χειραγωγήθηκε εύκολα από τον Πάπα Ιννοκέντιο Γ΄. Ο βασιλιάς Ιάκωβος είχε αφοριστεί από την Αγία Ρωμαϊκή Εκκλησία επειδή είχε δώσει τη βασιλική του συγκατάθεση σε ένα αριστοκρατικό έγγραφο με τίτλο: Η MAGNA CARTA, το οποίο εν μέρει αναγνώριζε τους δούκες και τους λόρδους ως κυρίαρχους και το οποίο εμπόδιζε την επιστροφή των περιουσιών τους στον βασιλιά μετά τον θάνατό τους. Ο βασιλιάς Ιάκωβος αναγκάστηκε να υπογράψει το έγγραφο αυτό για να αποτρέψει εξέγερση.

Ο Τζέιμς συνειδητοποίησε επίσης ότι η Magna Carta θα του στερούσε πλέον το εισόδημα από αυτά τα κτήματα και τη μεταπώλησή τους μετά το θάνατο των Δουκών και των Λόρδων, οπότε επικαλέστηκε έναν αρχαίο νόμο που θυμόταν, με τίτλο: THE LAW OF MORTMAIN [ή] "το χέρι του νεκρού", ο οποίος καθιέρωσε τη βάση των σημερινών δικαστηρίων Κληρονομικής Διαχείρισης στην Αμερική.

Το Κληρονομικό Δικαστήριο προβλέπει την καταβολή ενός φόρου ή ενός ποσοστού της περιουσίας του αποβιώσαντος στον Βασιλιά, κατά τη διανομή της περιουσίας ενός νεκρού και η μη καταβολή αυτού του φόρου, είχε ως αποτέλεσμα η ιδιοκτησία στην περιουσία να πωλείται από το Δικαστήριο, για να πληρωθεί ο φόρος και ελλείψει έγκυρης, τελευταίας διαθήκης, η περιουσία επιστρέφεται στον Βασιλιά. Στην Αμερική, ισχύουν οι ίδιοι νόμοι και η περιουσία επιστρέφεται στο κράτος!

Η Magna Carta και ο Νόμος του Mortmain, αναστάτωσαν τον Πάπα Ιννοκέντιο Γ', επειδή έθεσε τους Λόρδους και τους Δούκες σε ισότιμη θέση με τον Κυρίαρχο Βασιλιά και την Αγιότητά του, τον Πάπα [και] ο Νόμος του Mortmain εμπόδισε τους Καθολικούς ενορίτες να επιθυμούν τις πράξεις των σπιτιών και της γης τους στην Εκκλησία, υποχρεώνοντας την Εκκλησία να πληρώσει τον Φόρο Κληρονομιάς στον Βασιλιά!

Ο Πάπας Ιννοκέντιος Γ', αντεπιτέθηκε αφορίζοντας τον Βασιλιά Ιάκωβο και εξέδωσε επίσης διάταγμα, δηλώνοντας ότι η Magna Carta, ήταν προσβολή προς τον Θεό και την Αγία Ρωμαϊκή Εκκλησία, και ως εκ τούτου ήταν παράνομη!


Ο βασιλιάς Ιάκωβος πείστηκε τελικά από τον Πάπα Ιννοκέντιο Γ΄ ότι λόγω του αφορισμού του, μετά το θάνατο του βασιλιά, η ψυχή του θα καταδικαζόταν στο καθαρτήριο. Από το φόβο του για το καθαρτήριο, ο Βασιλιάς Ιάκωβος, προέβη σε μια σοβαρή πράξη μεταμέλειας για να ανακτήσει την εύνοια της Αγίας Ρωμαϊκής Εκκλησίας και του Πάπα, τον οποίο ο Βασιλιάς θεωρούσε πλέον ως: τον μοναδικό ζωντανό αντιπρόσωπο του Θεού στη Γη!

Η Συνθήκη του 1213, καθόρισε τις παραχωρήσεις του Βασιλιά Ιάκωβου: 1] Δίνοντας τους τίτλους ιδιοκτησίας της Ιρλανδίας, της Αγγλίας και της Γαλλίας στην Αγία Ρωμαϊκή Εκκλησία. 2] Τα εδάφη και τους ωκεανούς της Γης- 3] Την καταβολή 1000 χρυσών μάρκων κάθε χρόνο, και 4] Ένα βασιλικό διάταγμα, το οποίο ανακήρυξε τον Πάπα, “The Vicar of Christ,” (Ο Βικάριος του Χριστού), δηλαδή ο μόνος εν ζωή απόγονος του Πέτρου, ο διορισμένος αντιπρόσωπος του Χριστού στη Γη!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα βασιλικά δικαιώματα είναι μια ιστορική υπεκφυγή, αλλά ο άνθρωπος έχει αποδεχτεί την παρουσία τους σαν μια κακή κυβέρνηση. Οι ευσεβείς Χριστιανοί μπορεί να διαφωνούν με αυτό το σημείο, αλλά ρεαλιστικά, κάποιος πρέπει να είναι επικεφαλής, όποιος και αν είναι αυτός, για να διατηρήσει την τάξη και να οργανώσει την προστασία από άλλα Έθνη.

Η Αγία Ρωμαϊκή Εκκλησία και όλοι οι μελλοντικοί Πάπες, θα ακολουθούσαν όλοι άλλους δρόμους για να αποκτήσουν παρόμοιες Συνθήκες και έλεγχο σε όλο τον Κόσμο, κάτι που είναι πολύ πιο εύκολο να επιτευχθεί αν είσαι ο "Αντιπρόσωπος του Χριστού", και αυτό εξηγεί πάντως την ιστορική δίψα της Αγγλίας να κατακτήσει άλλα Έθνη σε όλο τον Κόσμο!

Το βασιλικό διάταγμα του Βασιλιά Ιάκωβου, σύμφωνα με το οποίο όλα τα εδάφη και οι θάλασσες της Γης αποτελούσαν ιδιοκτησία της Αγίας Ρωμαϊκής Εκκλησίας, αποτέλεσε τελικά το έναυσμα για την αλλαγή των αμερικανικών τίτλων ιδιοκτησίας γης από [Allodial Deeds] σε [Fee Simple Deeds], η οποία αξιοποιεί τα αρχαία ρωμαϊκά καταπιστεύματα ως πρότυπο!

ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΡΩΜΑΪΚΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΎΜΑΤΑ:


Θυμάστε την ιστορία με τον τρελό Νέρωνα που έβαλε φωτιά στη Ρώμη; Λοιπόν, συνέβη, αλλά δεν ήταν τρελός! Αυτός και η Ρωμαϊκή Σύγκλητος το κανόνισαν αυτό και το φόρτωσαν στους Χριστιανούς για αντιπερισπασμό. Το πρόβλημα είναι ότι οι πυρκαγιές τέθηκαν κατά κύριο λόγο στο χριστιανικό τμήμα! Τι ήταν λοιπόν πίσω από αυτό;


Αφού έσβησαν οι πυρκαγιές, η Ρωμαϊκή Σύγκλητος δημιούργησε ένα Καταπίστευμα Γης και στο καταπίστευμα εισήγαγε όλα τα κτήματα των Ρωμαίων που είχαν ιδιοκτησία. Στη συνέχεια, με βασιλικό διάταγμα, δήλωσαν ότι όλοι αυτοί οι ιδιοκτήτες ακινήτων είχαν πεθάνει στη Μεγάλη Πυρκαγιά και η Σύγκλητος ορίστηκε διαχειριστής αυτών των περιουσιών.

Ως διαχειριστές, μπορούσαν να απαιτήσουν ένα ποσοστό της σοδειάς και υπερβολικούς φόρους. Αν ο ιδιοκτήτης δεν μπορούσε να πληρώσει, πήγαινε στη φυλακή ή παρέδιδε τις κόρες του ως Ομόλογες Σκλάβες! Εάν ο αρχικός ιδιοκτήτης πέθαινε, το κτήμα πωλούνταν, συνήθως σε ένα μέλος της Γερουσίας και ο χρυσός κρατούνταν στο καταπίστευμα...

Το μόνο που έπρεπε να κάνει ο αρχικός ιδιοκτήτης της περιουσίας για να σταματήσει αυτή την παραφροσύνη, ήταν να προσλάβει έναν γραφέα και να δηλώσει ότι δεν πέθανε στη Μεγάλη Πυρκαγιά και ότι ήταν στην πραγματικότητα ζωντανός και αρκετά ικανός να διαχειριστεί την περιουσία του και... να την παραδώσει στη Σύγκλητο! Λίγοι Ρωμαίοι ήταν αρκετά έξυπνοι για να ξέρουν τι να κάνουν και στη συνέχεια έχασαν τα πάντα!

Όλες οι πράξεις γης στην αποικιακή Αμερική, χρησιμοποιούνταν για να είναι Allodial Deeds, οι οποίες αναγνώριζαν την ατομική μας κυριαρχία και ιδιοκτησία, ενώ οι Fee Simple Deeds, αναγνωρίζουν μόνο το κράτος και είναι μια πράξη ανοιχτού τέλους που ποτέ δεν κλείνει ή οριστικοποιείται!

Τι σημαίνει αυτό;

Ο ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΤΙΤΛΟΣ (Allodial Deed) :  Συνιστά ιδιοκτησία επί ακινήτου που είναι ανεξάρτητη από οποιονδήποτε ανώτερο ιδιοκτήτη. Ο τίτλος allodial σχετίζεται με την έννοια της γης που κατέχεται "in allodium", ή της ιδιοκτησίας γης με κατοχή και υπεράσπιση της γης. {Οι περισσότερες ιδιοκτησίες στις δικαιοδοσίες του κοινού δικαίου (Common Law) είναι απλές σε τέλη}. Σας αναγνωρίζει ως τον βασιλιά της γης σας. Εσείς φτιάχνετε τους κανόνες στη γη σας και κανείς και καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να καταπατήσει την ιδιοκτησία σας. Εσείς ο βασιλιάς, είστε σεβαστός και σεβαστή και έχετε το απόλυτο δικαίωμα να χρησιμοποιήσετε θανατηφόρα βία για να προστατεύσετε την ιδιοκτησία σας. Καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να φορολογήσει τη γη σας και ο τίτλος μεταβιβάζεται από γονέα σε παιδί ή από σύζυγο σε σύζυγο κ.λπ. Καμία τράπεζα δεν θα δανείσει ποτέ χρήματα έναντι μιας αλλότριας ιδιοκτησίας, διότι η τράπεζα δεν έχει τρόπο να την κατασχέσει, αλλά θα δανείσει χρήματα έναντι των κινητών σας πραγμάτων [ζώα ή καλλιέργειες].

ΤΙΤΛΟΣ ΑΠΛΟΥ ΤΕΛΟΥΣ (Simple Fee Deed) :
Σας αναγνωρίζει μόνο ως ενοικιαστή του ακινήτου. Το κράτος θέτει τους κανόνες στη γη σας και οποιοσδήποτε μπορεί να καταπατήσει την ιδιοκτησία σας. Στην πραγματικότητα νοικιάζετε το ακίνητο από το Land Trust (Καταπίστευμα Γης), το οποίο ανήκει στην Αγία Ρωμαϊκή Εκκλησία. Το συμβόλαιο μπορεί να μεταβιβαστεί στα μέλη της οικογένειας μόνο μετά το θάνατό σας, αλλά όχι πριν οι απόγονοι δηλώσουν ένα, Estate in Probate (Κτηματολόγιο σε Κληρονομική Διαδικασία), το οποίο σημαίνει ότι το κράτος λαμβάνει ένα ποσοστό από όλα όσα κάποτε ανήκαν στον αποβιώσαντα!

Εάν οι απόγονοι δεν έχουν μετρητά, η περιουσία βγαίνει σε πλειστηριασμό ή μπορεί να ληφθεί δάνειο [υποθήκη] από μια τράπεζα. Σε περίπτωση δανείου, το συμβόλαιο του ακινήτου βαρύνεται από την Τράπεζα. Αυτό σημαίνει ότι η Τράπεζα δικαιούται να ικανοποιηθεί πρώτη, εάν το δάνειο [υποθήκη] δεν πληρωθεί λόγω μη πληρωμής! Αυτή η διαδικασία είναι περισσότερο γνωστή ως: Κατάσχεση. Οι Τράπεζες έχουν φροντίσει ώστε το Βατικανό, ο δικαστής, ο υπάλληλος, η Τράπεζα και ο δικηγόρος, να λάβουν ο καθένας από ένα κομμάτι της Κατάσχεσης.

Εάν είστε άγαμος και δεν έχετε αφήσει διαθήκη, το κράτος μπορεί να διεκδικήσει την περιουσία σας και να αφήσει τους απογόνους σας χωρίς τίποτα!

Με αυτή την αλλαγή στις Πράξεις δημιουργήθηκε ένα Καταπίστευμα Γης για αυτές τις απλές πράξεις και η Αγία Ρωμαϊκή Εκκλησία ορίστηκε ως ιδιοκτήτης του Καταπιστεύματος. Το κράτος και τα δικαστήρια γίνονται οι διαχειριστές και οι Αμερικανοί άποικοι γίνονται εταιρικοί ενοικιαστές...

Τώρα εδώ είναι που τα πράγματα γίνονται δύσκολα:

Σε κάθε καταπίστευμα: Υπάρχει ένας Ιδιοκτήτης, ένας Διαχειριστής και ένας Δικαιούχος. Ο Ιδιοκτήτης δεν μπορεί να είναι ο Διαχειριστής και κανένας από αυτούς δεν μπορεί να γίνει ο Δικαιούχος, οπότε εμείς οι αδαείς άνθρωποι, έχουμε οριστεί ως οι Δικαιούχοι του Καταπιστεύματος! Στο καταπίστευμα έχουν εισέλθει και άλλα πολύτιμα περιουσιακά στοιχεία. Πιστοποιητικά γέννησης εταιρειών (τα πιστοποιητικά γέννησής μας) και οι λογαριασμοί κοινωνικής ασφάλισης, τα οποία μετατρέπονται σε Εθνικούς Τίτλους και προωθούνται στην αγορά ως Επενδύσεις Αμοιβαίων Κεφαλαίων.

Το τέχνασμα: Το τέχνασμα είναι πώς να αποφύγουν να δώσουν σε αυτούς τους αδαείς άνθρωπους τα οφέλη του καταπιστεύματος; Και η λύση στην οποία κατέληξαν αυτοί οι δικηγόροι/πολιτικοί, είναι να μετατρέψουν αυτούς τους αδαείς ανθρώπους σε υπο-εταιρείες! Οι εταιρείες είναι εταιρείες και ως τέτοιες δεν έχουν αναφαίρετα δικαιώματα! Πρέπει να παραδεχτείτε ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι έξυπνοι;

Οι Αμερικανοί που πιστεύουν ότι μόλις αγόρασαν ένα σπίτι και ένα οικόπεδο -τους έχουν πει ψέματα η κυβέρνηση, η τράπεζα και ο δικηγόρος τους! Όλοι λένε ψέματα ως προφύλαξη για να μην υποκινήσουν μια νέα Αμερικανική Επανάσταση! Τα πάντα αφορούν το εμπόριο/το χρήμα! Κυβερνά τον Κόσμο και κυβερνά τη ζωή σας!

Σε όλα τα συμβόλαια Tίτλων απλών τελών (Fee Simple Deeds) στο Διεθνές Κοινό Δίκαιο, (Universal Common Law) υπάρχει η διατύπωση που διευκρινίζει ότι ο αγοραστής είναι ο ενοικιαστής και όχι ο ιδιοκτήτης! Ο δικηγόρος σας έστησε αυτό το μικρό κομμάτι απάτης, δεν σας το είπε ποτέ και στη συνέχεια σας χρέωσε αμοιβή για τις υπηρεσίες του! Και η Αμερική συνεχίζει να εκλέγει αυτούς τους δικηγόρους σε υψηλά πολιτικά αξιώματα και εσείς αναρωτιέστε γιατί η ζωή σας είναι τόσο πολύ πιο δύσκολη σήμερα απ' ό,τι ήταν για τους γονείς σας; Διάολε - εκείνοι μόλις ξεκινούσαν!

Και δεν είναι μόνο αυτό: Στα ψιλά γράμματα της Πράξης υπάρχει μια κακοδιατυπωμένη σύμβαση μεταξύ εσάς και της Πολιτειακής Κυβέρνησης, στην οποία συναινείτε να πληρώσετε τους φόρους ακίνητης περιουσίας για αυτή την Πράξη και κατευθύνει το Κράτος να στείλει το Φορολογικό Ειδοποιητήριο με μέριμνα του ονόματος και της διεύθυνσής σας και υπογράφοντας όλες τις συναλλαγές της Πράξης, έχετε συμφωνήσει σε άλλο ένα απατηλό χρέος! Το φορολογικό χρέος εγγυάται ότι δεν θα μπορέσετε ποτέ να αποκτήσετε ή να διαμείνετε σε αυτό το ακίνητο χωρίς να πληρώσετε! Τι απέγινε αυτό το "κομπόδεμα" στο οποίο μας έμαθαν να πιστεύουμε;

Ο δικηγόρος σας έστησε και αυτό το Φορολογικό Χρέος και λαμβάνει ένα μεγάλο ποσοστό από τον πρώτο σας φορολογικό λογαριασμό, για τη διευθέτηση αυτού του χρέους!

CAVEAT EMPTOR
"Ας προσέχει ο αγοραστής!"
Προσέξτε τους πολιτικούς και τους δικηγόρους!

Οι εκκλησιαστικοί νόμοι της Αγγλίας, της Ιρλανδίας, της Γαλλίας και της Αμερικής, δίνουν τώρα στον Πάπα απόλυτη υπεροχή έναντι όλων των κυβερνητικών νόμων, αποφάσεων και διαταγμάτων που διέπουν αυτές τις χώρες. Αυτό κανονικά θα ήταν μια λογική παραχώρηση προς τον Θεό, ωστόσο το Βατικανό είναι μια αίρεση και είναι όλα σχετικά με την εξουσία, τον έλεγχο και τον πλούτο, καλυμμένα από το πέπλο μιας εθνικής θρησκευτικής λατρείας, που εποπτεύεται από τον ψευδή, αντιπρόσωπο του Χριστού!

Για να είμαστε δίκαιοι: Πολλοί από τους μεμονωμένους ιερείς των ενοριών είναι ευγενικοί, θρησκευόμενοι και καλοπροαίρετοι άνθρωποι που είναι εξίσου μπερδεμένοι για τα πάντα, όπως και εσείς. Είναι οι Ιησουίτες και οι Ιερείς που προάγονται σε Επισκόπους και Καρδινάλιους, με τους οποίους πρέπει να είστε προσεκτικοί. Είναι γενικά περισσότερο πολιτικά επιθετικοί και διεφθαρμένοι παρά θρησκευτικοί! Δεν αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί οι Ιερείς δεν διώκονται ποτέ για παιδοφιλικό σεξ ή για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ;

Είναι επειδή το Βατικανό βρίσκεται στο κέντρο της ομάδας Illuminati P2 και αυτό είναι μέρος της δουλειάς τους- το Βατικανό είναι στο κρεβάτι μαζί τους και ο Πάπας μπορεί να αθωώνει τους πάντες και να τους απαλλάσσει από τα εγκλήματα και τις αμαρτίες τους. Οι ιερατικές διαστροφές καθιστούν πρακτικά αδύνατο για έναν έκπτωτο Ιερέα να εγκαταλείψει ποτέ την Εκκλησία, διότι μόλις το κάνει- δεν προστατεύεται πλέον από την Εκκλησία! Κάθε φορά που ένας Ιερέας ξεφεύγει, ο Πάπας κερδίζει έναν μόνιμο στρατιώτη που δεν μπορεί να αρνηθεί μια διευκόλυνση του Βατικανού!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών υιοθέτησε την Αγία Γραφή ως έναν από τους οργανικούς νόμους των Ηνωμένων Πολιτειών. Οργανικός νόμος σημαίνει θεμελιώδης νόμος. Αυτό που διέφυγε από τον Πάπα Ιννοκέντιο Γ' κατά την επεξεργασία της Αγίας Γραφής, είναι το γεγονός ότι η Αγία Γραφή καταργεί την επιβολή όλων των ανθρωπογενών νόμων στα πρώτα πέντε βιβλία, γεγονός που γίνεται στη συνέχεια ένα ακόμη χαρακτηριστικό παράδειγμα του πώς οι νόμοι μιας διεφθαρμένης κυβέρνησης αντιφάσκουν μεταξύ τους, και όσο είναι στην εξουσία, δεν τους νοιάζει! Θυμηθείτε την παροιμία:

 "Η εξουσία διαφθείρει και η απόλυτη εξουσία διαφθείρει απόλυτα!"

Τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι πιο αληθινό! Για να είμαστε δίκαιοι, πρέπει όλοι σας να ξέρετε ότι στην πλειοψηφία τους [εκτός από περίπου μισή ντουζίνα] από τους ανθρώπους που έχουμε εκλέξει σε πολιτειακά ή εθνικά πολιτικά αξιώματα, είναι στην πραγματικότητα πολύ πιο διεφθαρμένοι από ό,τι ο καθένας από εσάς φανταζόταν ποτέ! Έχουν σκλάβους του σεξ, κάνουν πειράματα ελέγχου του νου πάνω τους, παίρνουν ναρκωτικά, οργανώνουν δολοφονίες, ασχολούνται με το σεξ των παιδόφιλων, την πορνεία και έχουν εμπλακεί στη λευκή δουλεία και την πώληση παιδιών και εφήβων σε ξένους χορηγούς! Οτιδήποτε για ένα δολάριο και για την προσωπική τους ευχαρίστηση, χωρίς καμία απολύτως ευθύνη ή συνείδηση! Είναι οι αληθινοί Κοινωνιοπαθείς αυτής της κοινωνίας και θα έπρεπε να είναι στη φυλακή, και δεν εξαιρώ κανέναν από τους Προέδρους των Ηνωμένων Πολιτειών, τους βουλευτές ή τους αρχηγούς κρατών σε αυτή την περιγραφή! Εκτός από αυτούς τους έξι- δεν υπήρξε ούτε ένας καλός ανάμεσά τους και αυτή είναι η απόλυτη αλήθεια!

Φταίνε μόνο κατά το ήμισυ, επειδή εμείς οι ηλίθιοι τους βάλαμε εκεί και δεν δώσαμε ποτέ καμία σημασία στο τι έκαναν και δεχτήκαμε κάθε ψέμα που μας έλεγαν!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΣΚΛΑΒΩΝ: Οι Υψηλές Συμβαλλόμενες Δυνάμεις στην Ευρώπη και την Αμερική έχουν αποφασίσει ότι εμείς οι κοινοί, αγράμματοι και άπλυτοι σκλάβοι είναι καλύτερα να μην έχουμε αυτή και άλλες γνώσεις ή πληροφορίες άμεσα διαθέσιμες σε εμάς, γιατί αυτό θα μας έκανε όλους τόσο "έξυπνους" όσο αυτοί, και αυτό θα μπορούσε να μας κάνει δύσκολους να μας ελέγξουν!


Οι ευφυείς σκλάβοι θεωρούνταν πάντα απειλή για τους ιδιοκτήτες φυτειών, τους αυτοκράτορες, τους μονάρχες, τους δικτάτορες και άλλους δεσποτάδες και εμείς οι απλοί άνθρωποι θεωρούμαστε από αυτούς με την ίδια αντίληψη. Όσο σκληρό και κακόγουστο και αν είναι αυτό το σχόλιο για να το χωνέψει κανείς, οι μεσαίες και φτωχές τάξεις θεωρούνται από όλες τις κυβερνήσεις και από τους Βασιλικούς και την Ελίτ του Κόσμου ως αδαείς σκλάβοι που απαιτούν διαχείριση, από και μέσω τεχνικών προγραμμάτων οδήγησης σκλάβων.

Πάρα πολλοί σκλάβοι είναι πάρα πολύ δύσκολο να ελεγχθούν και έτσι τα προγράμματα για τη μείωση των πληθυσμών, εκτός από τους Πολέμους, έχουν συνεχώς σχεδιαστεί και χρησιμοποιηθεί χωρίς τη συγκατάθεση ή τη γνώση μας!

[π.χ.] Ως εκ τούτου,  ασθένειες, οι οποίες έχουν δημιουργηθεί από κυβερνητικά εργαστήρια στο πλαίσιο Στρατιωτικών Αμυντικών Συμβάσεων, εισήχθησαν στη συνέχεια στην κοινωνία μας μέσω του αέρα, του νερού και του μολυσμένου αίματος.

[π.χ.] Κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, οι Ναζί επιστήμονες πειραματίστηκαν με μια τοξική ουσία που ονομαζόταν φθόριο και ανακάλυψαν ότι οι αραιές δόσεις φθορίου που λαμβάνονται για μεγάλο χρονικό διάστημα, κάνουν το ανθρώπινο μυαλό πιο εύπλαστο ή πιο εύκολο να επηρεαστεί. Άλλες δοκιμές που αφορούσαν μια όξινη ένωση που ονομάζεται χλώριο, η οποία λαμβάνεται σε μικρές δόσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα, τραυματίζει σοβαρά το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα. Σήμερα, όλο το δημόσιο νερό επεξεργάζεται με χημικές ουσίες χλωρίου και φθορίου και σε όλους μας έχουν πει τα τελευταία 70 χρόνια ότι αυτό είναι καλό για μας!

[π.χ.] Όλοι οι άνθρωποι θα έπρεπε στην πραγματικότητα να προσλαμβάνουν μικρές δόσεις αλκαλοειδών που εφαρμόζονται ή προστίθενται στο βρασμένο πόσιμο νερό τους για να διατηρήσουν τη φυσική τους ανοσία από τον τοκετό. Όλα τα παιδιά γεννιούνται με ένα σύστημα αλκαλοειδών, ωστόσο λόγω των οφελών για την υγεία που προέρχονται από τα αλκαλοειδή, η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει απαγορεύσει την πώληση όλων των συσκευών καθαρισμού νερού που αλκαλοποιούν το πόσιμο νερό. Η κατάχρηση των αλκαλοειδών ωστόσο, όπως όλες οι καταχρήσεις, είναι εξίσου επιζήμια για την ανθρώπινη υγεία με τα οξέα και το δηλητήριο- γι' αυτό πρέπει να δίνεται προσοχή. Η Κίνα ή η Ιαπωνία κατασκευάζει ένα σύστημα καθαρισμού αλκαλοειδών, το οποίο μπορεί να αγοραστεί μόνο μέσω ταχυδρομικής παραγγελίας.

Μια άλλη δημοφιλής τεχνική οδήγησης σκλάβων περιλαμβάνει τη φυλετική διχόνοια. Οι βασιλιάδες και οι κυβερνήσεις σκόπιμα υποδαυλίζουν τα προβλήματα μεταξύ των διαφόρων χωρών και φυλών, γεγονός που προκαλεί καυγάδες και δολοφονίες μεταξύ αυτών των ομάδων και μόλις ξεφύγουν από τον έλεγχο, οι αξιωματούχοι επεμβαίνουν και σκοτώνουν ή φυλακίζουν όποιον μπορούν. Επί του παρόντος, η μεγάλη κίνηση είναι να δημιουργηθεί φυλετική διχόνοια μεταξύ των αμερικανικών μαζών και των μεταναστών από τις χώρες της Μέσης Ανατολής ή με τις εθνότητες της Λατινικής και της Νότιας Αμερικής.

Αν είστε ένας από εκείνους τους Αμερικανούς που μισούν τους Μεξικανούς και ή τους Μουσουλμάνους μετανάστες στην Αμερική, τότε μάλλον δεν είστε και πολύ έξυπνοι, γιατί σας χειρίζεται και σας χειραγωγεί ο θείος Σαμ με ακραία προκατάληψη! Το ίδιο πράγμα έγινε και με τις οικογένειες των Αμερικανών Ιαπώνων κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και ήταν εντελώς αθώοι για κάθε αδίκημα!

ΑΛΛΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΣΚΛΑΒΩΝ:


Οι περισσότεροι άνθρωποι συμμετέχουν ενεργά και συνεργάζονται σε αυτά τα προγράμματα οδήγησης σκλάβων. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα σας αρέσει να το διαβάζετε αυτό, αλλά τα πιο αναγνωρίσιμα προγράμματα αφορούν τους επαγγελματικούς αθλητικούς αγώνες μας, όπως Ποδόσφαιρο, μπέιζμπολ, πάλη κ.λπ. Τα ομαδικά αθλήματα είναι πολύ πιο εύκολο να χειραγωγηθούν, επειδή περιλαμβάνουν τόση πολλή δραστηριότητα, ενώ, η Πάλη είναι το μόνο άθλημα που φαίνεται ψεύτικο όλη την ώρα, ακόμη και όταν οι συμμετέχοντες πληρώνονται επιπλέον, για να επιτίθενται σωματικά ο ένας στον άλλον!

Απλά για να καταλάβετε, όλοι αυτοί οι επαγγελματίες αθλητές είναι πραγματικά οι τελειότεροι αθλητές από μόνοι τους και θα ήταν πραγματικά πολύ θεαματικό να τους παρακολουθήσετε να προσπαθούν νόμιμα να κερδίσουν έναν διαγωνισμό, αλλά, θα μπορούσε επίσης να καταλήξει ο τελευταίος τους και να τους κοστίσει μια κερδοφόρα καριέρα- έτσι τα παιχνίδια, οι αγώνες και οι προπονητές πρέπει να χειραγωγούνται! Η προσφορά μεγάλων μισθών βοηθάει στην εξομάλυνση της συνείδησης των αθλητών και με τον καιρό χάνουν τη συνείδησή τους, όπως ακριβώς οι ηθοποιοί και οι πολιτικοί! Συγγνώμη που σας χαλάω τη φούσκα αλλά έτσι είναι η ζωή και αυτοί και εμείς χειραγωγούμαστε!

Όλοι οι παίκτες κατά καιρούς υφίστανται πραγματικούς τραυματισμούς από ατυχήματα, αλλά και πάλι αυτό δεν ισοδυναμεί με τίποτα περισσότερο από τη λάμψη του Χόλιγουντ, απλά σε διαφορετικό επίπεδο! Ο σκοπός αυτών των επαγγελματικών αθλημάτων είναι να διασκεδάζουν τις μάζες και να διογκώνουν και να διευρύνουν το Εμπόριο. Όλα γίνονται για το χρήμα.

Δυστυχώς, το κοινό ξεγελιέται και πληρώνει τρομακτικές τιμές για να παρακολουθήσει αυτούς τους αθλητικούς αγώνες- στριμώχνεται σε στάδια με άβολα καθίσματα και μερικές φορές είναι εκτεθειμένο στα στοιχεία της φύσης! Συνήθως τους προσφέρονται ακριβά αναψυκτικά για να αγοράσουν και τα μέλη του κοινού ενθαρρύνονται ή δελεάζονται να στοιχηματίσουν για την έκβαση κάθε αγώνα!

Οι ιδιοκτήτες των ομάδων λαμβάνουν ένα ποσοστό από αυτά τα στοιχήματα σε αντάλλαγμα για μια προσυμφωνημένη λίστα νικών και ηττών- ένα ποσοστό από τις πωλήσεις εισιτηρίων, τις παραχωρήσεις, τις τηλεοπτικές διαφημίσεις και τα εμπορεύματα! Οι ιδιοκτήτες προσπαθούν ακόμη και να παρουσιάζονται σαν να είναι ενθουσιασμένοι ή ανήσυχοι, αλλά όλα είναι θέατρο! Όλα γίνονται για τα χρήματα!

Πρώην αθλητές προσλαμβάνονται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για να συζητούν για τους παίκτες- τις ομάδες- να προβλέπουν το αποτέλεσμα και να αφηγούνται τους αγώνες. Αυτοί οι αφηγητές-σταρ βοηθούν να προστεθεί περισσότερο δράμα στο παιχνίδι και βοηθούν να καλυφθούν οι "κακοί χειρισμοί" και τα "κακοπαιγμένα παιχνίδια" νομιμοποιώντας ή τιμωρώντας τις ενέργειες των διαιτητών, των προπονητών και των παικτών που αντιδρούν, διώχνονται, χάνουν ένα σουτ, σπρώχνουν έναν αντίπαλο, χάνουν ένα μπλοκ ή ρίχνουν μια λάθος πάσα! Όλα είναι καλά γιατί το δράμα πουλάει εισιτήρια, αυξάνει το στοίχημα, πουλάει εμπορεύματα και εμείς πληρώνουμε το τίμημα!

Η επιτυχία αυτών των επαγγελματικών προγραμμάτων ενθαρρύνει επίσης τα γυμνάσια και τα κολέγια να διασκεδάσουν με παρόμοια αθλητικά προγράμματα λόγω των επιπλέον εξασφαλίσεων που μπορούν να κερδίσουν τα σχολεία και άθελά τους βοηθούν στη νομιμοποίηση των επαγγελματικών αθλημάτων. Οι ομάδες των λυκείων και των κολεγίων παίζουν νόμιμα αθλήματα, οπότε φυσικά οι θεατές αυτοί είναι πιο πιθανό να περιμένουν και να πιστεύουν ότι το ίδιο ποσό νομιμότητας θα συνεχιστεί και στον επαγγελματικό αθλητισμό.

Όλα αυτά τα αθλήματα προάγουν τη μάχη, τον ανταγωνισμό και διαχωρίζουν και εξαλείφουν τους αδύναμους από τους δυνατούς. Οι δυνατοί σκλάβοι είναι πιο παραγωγικοί, είναι γεγονός! Αυτοί οι αθλητικοί διαγωνισμοί βοηθούν να οδηγηθεί το κοινό μυαλό στο να δίνει λίγη προσοχή στο τι κάνει η κυβέρνηση και οι επιχειρήσεις σε αυτούς- και βοηθούν στην προώθηση των πωλήσεων, του πατριωτισμού και της αφοσίωσης πριν από κάθε διαγωνισμό! Όλα αυτά δημιουργούν και συντηρούν μια εμπορική επιχείρηση πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων και μια κυβέρνηση από την οποία επωφελούνται όλες οι βασιλικές και ελίτ τάξεις!

ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΣΚΟΡ: Πιστωτικές Βαθμολογίες: Πιστεύω ότι πρέπει πρώτα να καταλάβετε τον σκοπό πίσω από τις Πιστωτικές Βαθμολογίες. Το Σύστημα Πιστωτικής Βαθμολόγησης είναι άλλο ένα πρόγραμμα που οδηγεί τους σκλάβους- το οποίο επινοήθηκε από το Ομοσπονδιακό Αποθεματικό Σύστημα και με τις ευλογίες των Υψηλών Συμβαλλόμενων Δυνάμεων. Ο σκοπός του είναι να αποσπάσει περισσότερα μετρητά από τους δανειολήπτες και να αναγκάσει το κοινό να γίνει πιστός εξαρτημένος σκλάβος!

Πρώτα απ' όλα, όταν κάνετε αίτηση για υποθήκη, ζητάτε ένα δάνειο από το άχρηστο νόμισμά τους, για να αγοράσετε ένα σπίτι ή ένα αυτοκίνητο, το οποίο δεν θα μπορέσετε ποτέ να αποκτήσετε και για το οποίο πληρώνετε μια ποινή, που ονομάζεται Τόκοι και έξοδα. Αυτοί που εγκρίνονται για ένα δάνειο παρακολουθούνται στενά για να δουν αν έχουν καταπιεί την απάτη μαζί "με το αγκίστρι" και αν ακολουθούν πλήρως τις οδηγίες αποπληρωμής!

Όσοι δεν μπορούν να ακολουθήσουν τις οδηγίες τους- έχασαν μια δουλειά ή επεκτάθηκαν οικονομικά υπερβολικά, βαθμολογούνται άσχημα [credit scores] και τιμωρούνται αυστηρά τότε και όποτε υποβάλλουν ξανά αίτηση, που ονομάζεται πόντος [point].

Οι προσωπικές πληροφορίες που τους παρέχετε κατά την υποβολή της αίτησης, πωλούνται επίσης σε άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και εισπρακτικές εταιρείες. Σας λένε ΟΧΙ, αλλά αν δεν αφιερώσετε χρόνο για να διαβάσετε όλα τα ψιλά γράμματα, σας μπλόφαραν πάλι!

Ορισμένες εταιρείες εμπορίας έχουν ή εκτελούν πρώτα ένα είδος διαδικασίας είσπραξης ως ευγένεια και όταν αποτυγχάνετε να φέρετε τις πληρωμές σας στην επικαιρότητα, απαλλάσσουν το χρέος και πωλούν το απαλλασσόμενο χρέος σε Γραφεία Είσπραξης για πενταροδεκάρες!

Αυτά τα Γραφεία Είσπραξης ανήκουν όλα σε δικηγορικά γραφεία που προσλαμβάνουν ανθρώπους για να επικοινωνήσουν μαζί σας και να προσπαθήσουν να εισπράξουν το αρχικό χρέος συν τα πρόστιμα για λογαριασμό τους. Δεν εκπροσωπούν την εταιρεία εμπορίας, εκπροσωπούν τη δική τους επιχείρηση και πιθανότατα πλήρωσαν 25,00 δολάρια για ένα χρέος 300,00 δολαρίων που απαλλάχθηκε. Εάν μπορέσουν να σας πείσουν να αρχίσετε να καταβάλλετε πληρωμές και σε αυτούς, αυτό δημιουργεί μια σύμβαση μεταξύ εσάς και της εισπρακτικής εταιρείας, σχετικά με ένα χρέος που δεν υφίσταται πλέον! Όταν ένα χρέος απαλλάσσεται, αυτό σημαίνει ότι η συμφωνία σας με τη συγκεκριμένη εταιρεία ακυρώνεται οριστικά! Αυτοί οι δικηγόροι είναι πραγματικά πολύ έξυπνοι!...

Εάν είστε ένας πειθήνιος σκλάβος, η πιστοληπτική σας ικανότητα θα είναι υψηλή και παρόλα αυτά δεν υπάρχει πραγματικά διαφορά μεταξύ του δανειολήπτη που έχει τέλεια πιστοληπτική ικανότητα και του δανειολήπτη που έχει κακή πιστοληπτική ικανότητα, όπως θα συζητήσω στη συνέχεια στην ενότητα Στεγαστικά δάνεια! Όλα αυτά είναι μια εταιρική απάτη για να αυξήσουν τον πλούτο τους και να μειώσουν τον δικό σας!

ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ: Κάθε φορά που υποβάλλετε αίτηση για δάνειο, σας ζητείται να υπογράψετε ένα γραμμάτιο για το συνολικό ποσό του δανείου. Στη συνέχεια, δημιουργείται ένας λογαριασμός πληρωμών. Το γραμμάτιο δεν επικυρώνεται ποτέ από μέλος του χρηματοπιστωτικού ιδρύματος, ώστε να μπορεί να πωληθεί χωρίς την άδειά σας. Τρεις ημέρες αργότερα, το πρωτότυπο γραμμάτιο, υπογεγραμμένο με μελάνι, πωλείται σε άλλο Ίδρυμα ή σε ξένη κυβέρνηση, η οποία θα το χρησιμοποιήσει (κάτι σαν εξασφάλιση) ως εγγύηση ή θα το χρησιμοποιήσει σαν ΟΜΟΛΟΓΟ και θα εκδώσει νόμισμα ή δάνεια έναντι αυτού.

Γιατί τρεις ημέρες; Επειδή έχετε το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε ή να ακυρώσετε οποιαδήποτε σύμβαση εντός τριών ημερών από την αποδοχή της. Είναι περίπου το μόνο δικαίωμα που μας έχει απομείνει και μπορεί να βρεθεί στο πλαίσιο του νόμου "Truth in Lending Act"!

Το μόνο που έχει σημασία για την τράπεζα είναι ότι είστε άνθρωπος με σάρκα και οστά και ότι έχετε βάλει την υπογραφή σας σε ένα γραμμάτιο! Δεν τους ενδιαφέρει αν έχετε πολύ καλό ή κακό πιστωτικό σκορ! Οι άνθρωποι με σάρκα και αίμα, τεχνικά, είναι ιδιοκτήτες των πάντων και όλες οι εταιρείες είναι φανταστικές εταιρείες που δεν έχουν καμία αξία και δεν μπορούν να λειτουργήσουν μέχρι κάποιος ΑΝΘΡΩΠΟΣ να τους δώσει ζωή! Τα γραμμάτια πωλούνται το καθένα για την ίδια αξία!

Εφόσον το γραμμάτιο πωλήθηκε χωρίς την άδειά σας, το χρέος σας προς αυτούς είναι στην πραγματικότητα [εξοφλημένο στο ακέραιο], αλλά ποτέ δεν σας το λένε αυτό! Στην πραγματικότητα, η Τράπεζα πωλεί επίσης το σχέδιο αποπληρωμής σας σε έναν επενδυτή ή σε μια άλλη Τράπεζα για πολύ λιγότερα χρήματα και συμφωνεί να διαχειρίζεται τις πληρωμές για λογαριασμό τους. Οι περισσότερες Τράπεζες απασχολούν πλέον μια ενδιάμεση εταιρεία για να εισπράττει την πληρωμή του στεγαστικού σας δανείου. Το κάνουν αυτό επειδή το στεγαστικό σας δάνειο και το σχέδιο αποπληρωμής σας δεν αντικατοπτρίζεται στα λογιστικά βιβλία των Τραπεζών και σύμφωνα με το ομοσπονδιακό και το διεθνές δίκαιο, υποτίθεται ότι πρέπει να αντικατοπτρίζεται! Έτσι, οι ενδιάμεσες εταιρείες λειτουργούν ως ρυθμιστικός παράγοντας και τις κρατούν μακριά από προβλήματα!

Δεδομένου ότι οι Τράπεζες δεν μπορούν νόμιμα να χορηγήσουν δάνεια έναντι των περιουσιακών στοιχείων των καταθετών τους, όλα είναι απλά... γραφειοκρατία! Οι πληρωμές σας κατατίθενται στο λογαριασμό του επενδυτή που το αγόρασε και αν πρόκειται για άλλη Τράπεζα, η πληρωμή σας μεταφέρεται σε αυτή την Τράπεζα, όπου κατατίθεται σε ένα λογαριασμό ταμιευτηρίου, με έναν αριθμό αντί για το όνομά σας!

Ο λόγος που ο λογαριασμός είναι αριθμημένος, είναι επειδή είναι πραγματικά ο λογαριασμός ταμιευτηρίου σας! Δεν τους χρωστάτε κάποιο χρέος και έτσι κρύβουν τις πληρωμές σας ως αριθμημένο λογαριασμό ταμιευτηρίου! Αν συμπεριλάμβαναν το όνομά σας, θα έπρεπε να σας ταχυδρομήσουν έναν μηνιαίο λογαριασμό και αυτό θα σας προειδοποιούσε!

Έτσι, οποιαδήποτε κατάσχεση που μπορεί να γίνει στη συνέχεια είναι εντελώς ψεύτικη και παράνομη, επειδή δεν μπορούν να προσκομίσουν το Αρχικό Γραμμάτιο Υποσχετικής! Αν τους ζητηθεί, θα προσκομίσουν ένα ασπρόμαυρο φωτοαντίγραφο, αλλά αυτό στην πραγματικότητα είναι η παραχάραξη ενός διαπραγματεύσιμου εγγράφου, εκτός αν αυτό μειωθεί ή μεγεθυνθεί! Το θέμα είναι ότι αν δεν μπορούν να προσκομίσουν το πρωτότυπο γραμμάτιο, αυτό πουλήθηκε!

Δεδομένων αυτών των συνθηκών, ήταν απολύτως απαραίτητο να εμπλέξουν τους δικαστές στην εγκληματική τους συμπεριφορά. Οι Δικαστές κατάσχεσης λαμβάνουν το 10% του αρχικού Γραμμάτιου, αφού εξουσιοδοτήσουν την Τράπεζα να κλέψει και να πουλήσει τα περιουσιακά σας στοιχεία σε ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ.

Αυτή η διαδικασία ουσιαστικά κάνει τον πλούσιο πλουσιότερο και εξηγεί πώς οι Τράπεζες μπορούν να κατέχουν το μεγαλύτερο μέρος των ουρανοξυστών, των αγροτεμαχίων και των γηπέδων σε όλη την Αμερική. Στην πραγματικότητα, πληρώνουμε για τα σπίτια μας τρεις φορές πάνω από την αρχική τιμή αγοράς τους χωρίς ποτέ να εξασφαλίσουμε την ιδιοκτησία. Ο Warburg, Paul M. (Paul Moritz), 1868-1932, ήταν ένας πολύ έξυπνος τύπος όταν σχεδίασε το Ομοσπονδιακό Αποθεματικό Σύστημα και γιατί εμείς οι Αμερικανοί πρέπει να είμαστε πάντα δύο βήματα μπροστά από τις Τράπεζες, τα Δικαστήρια και τους δικηγόρους!

Σύμφωνα με το Σύνταγμα: Ο μόνος τρόπος για να πληρώσεις ένα χρέος είναι με ασήμι ή χρυσό και αφού δεν υπάρχει νόμισμα που να στηρίζεται σε ασήμι ή χρυσό, το μόνο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε είναι να ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΜΕ τα χρέη μας! Μια ΔΙΑΓΡΑΦΗ δεν αποτελεί ποτέ πλήρη πληρωμή και μπορεί να μεταπωληθεί ή να δανειστεί. Ως εκ τούτου, οι δικηγόροι αγοράζουν απαλλαγμένα χρέη για πενταροδεκάρες- ανοίγουν μια εταιρεία είσπραξης και προσλαμβάνουν ανθρώπους για να σας παρενοχλήσουν ώστε να τους πληρώσετε αυτό το χρέος!

Να θυμάστε ότι σε όλες τις νόμιμες συμβάσεις λάβατε πάντα κάτι ίσης αξίας από την εταιρεία ή το πρόσωπο από το οποίο δανειστήκατε. Οι εταιρείες είσπραξης δεν σας παρέχουν τίποτα ίσης αξίας και σας λένε ψέματα ότι εισπράττουν το χρέος για λογαριασμό του αρχικού πιστωτή!

Ο καλύτερος τρόπος για να χειριστείτε μια εισπρακτική εταιρεία είναι να αρνηθείτε ποιος είστε και κάθε ερώτηση που σας κάνουν ......

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑ: Στη Λιβύη, ένας πολίτης μπορούσε να υποβάλει αίτηση για στεγαστικό ή επιχειρηματικό δάνειο από την κυβέρνηση, άτοκα, και η γη του ανήκει. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ένας πολίτης που επιθυμεί να ξεκινήσει μια επιχείρηση όπως η γεωργία, ο δανειολήπτης λαμβάνει μια επιχορήγηση 50.000 δολαρίων ή τη γη, ένα τρακτέρ, τους σπόρους και τα ζώα για να ξεκινήσει, όλα δωρεάν! Και η κυβέρνησή μας είχε το θράσος να αποκαλεί τον Μουαμάρ Καντάφι φασίστα; Ο πρόεδρος Καντάφι είχε τον έλεγχο 200 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε χρυσό και η εγκληματική συμμορία απειλούσε τη ζωή του, αν αρνιόταν να παραδώσει αυτόν τον χρυσό. Ο Καντάφι αρνήθηκε και στη συνέχεια δολοφονήθηκε από πληρωμένους δολοφόνους που προσέλαβε η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη...

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ: Όπως ανέφερα νωρίτερα, μια εταιρεία είναι ένας φανταστικός χαρακτήρας ή μια οντότητα στο νόμο, που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση, γεγονός που καθιστά αυτόν τον φανταστικό χαρακτήρα ή την οντότητα πνευματική ιδιοκτησία της κυβέρνησης, αλλά ποτέ δεν σας το λένε αυτό! Οι εταιρείες μπορούν να κατέχουν οποιονδήποτε αριθμό άλλων εταιρειών, αλλά δεν μπορούν ποτέ να κατέχουν ένα ανθρώπινο ον με σάρκα και οστά!

Όλοι οι νόμοι που θα δημιουργηθούν κάτω από αυτή τη μητρική εταιρεία θα γίνουν ουσιαστικά εταιρικοί νόμοι και κανονισμοί που θα διέπουν τη μητρική εταιρεία και όλες τις υποδεέστερες ή δευτερεύουσες εταιρείες που ανήκουν στη μητρική εταιρεία. Αυτοί οι εταιρικοί νόμοι και κανονισμοί ονομάζονται "καταστατικά" και η επίδρασή τους και ο έλεγχός τους πάνω στα ανθρώπινα όντα επιτυγχάνεται παραπλανητικά με συναίνεση μέσω αστικών συμβάσεων. Αναζητήστε τη λέξη: Πρόσωπο, σε οποιοδήποτε σύγχρονο νομικό λεξικό και θα δείτε ότι ένα πρόσωπο θεωρείται ως εταιρεία και όχι ως άνθρωπος με σάρκα και οστά.

Αυτά τα αστικά συμβόλαια εξασφαλίστηκαν από και μέσω διαφόρων ομοσπονδιακών και πολιτειακών προγραμμάτων εθελοντικής εγγραφής που σχεδιάστηκαν για να μετατρέψουν και να υποδουλώσουν τους σαρκικούς Αμερικανούς πολίτες της Δημοκρατίας σε εταιρική ιδιοκτησία. Αυτά τα προγράμματα εγγραφής περιελάμβαναν πάντα κυβερνητικές παροχές ως κίνητρο, ωστόσο τίποτα δεν είναι δωρεάν και όταν η Πολιτειακή και η Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση προσφέρουν κάτι δωρεάν, μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι όταν το αποδεχτείτε, υπάρχουν σχοινιά και αλυσίδες που πρόκειται να συνδεθούν στο λαιμό, τα χέρια και τους αστραγάλους σας!

'Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν το βάρος της αλυσίδας που ήδη φέρουν!' Charles Dickens

Νομικά, αυτές οι αστικές συμβάσεις στερούνταν "αμοιβαιότητας", πράγμα που σημαίνει ότι όλοι οι εγγεγραμμένοι πρέπει να κατανοούν την πραγματική φύση και πρόθεση της σύμβασης [και] στη συνέχεια πρέπει εν γνώσει τους να αποδέχονται ή να συναινούν στους όρους αυτών των συμβάσεων. Η ανατρεπτική τακτική της κυβέρνησης διαστρεβλώνει την "αμοιβαιότητα" και εξαλείφει νομίμως όλες τις συμβατικές σχέσεις, όπως ιστορικά έχει καθιερωθεί από το "Διεθνές Δίκαιο των Συμβάσεων" ή αλλιώς τον Ενιαίο Εμπορικό Κώδικα (UCC)".

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση, το B.A.R. και τα δικαστήρια, βασίζονται στην αρχή ότι: "Η άγνοια του νόμου δεν αποτελεί δικαιολογία", η οποία είναι ικανή να τους γυρίσει μπούμερανγκ πίσω στα απατηλά πρόσωπά τους, μέσω της μόρφωσης, την οποία προσπαθεί να σας παράσχει αυτή η έκθεση...

Όταν ένα άτομο συλλαμβάνεται ή μηνύεται για έναν θεσμοθετημένο κανονισμό, γνωστό και ως: Ποινικός ή Αστικός νόμος, στην πραγματικότητα κατηγορείται για παραβίαση ενός: εταιρικού κανονισμού ή εταιρικής αθέτησης σύμβασης! Ένα αστικό συμβόλαιο που υφίσταται πάνω σε ανθρώπινα όντα μόνο με εξαπάτηση και απάτη!

Δεν υπάρχουν ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ στην Αμερική. Ο κανόνας 1 του Ομοσπονδιακού Κανονισμού Διαδικασίας [F.C.R.P.] συνήθιζε να διευκρινίζει αυτό ακριβώς το γεγονός. [π.χ.] "Όλοι οι νόμοι είναι αστικοί", το οποίο αργότερα τροποποιήθηκε από το Judiciary Act για να αποκρύψει αυτό το γεγονός με τη δημιουργία ενός συνόλου αστικών κανόνων [F.C.R.P.] και ενός συνόλου ποινικών κανόνων [F.Cr.R.P.], αλλά αυτό ποτέ δεν άλλαξε το γεγονός ότι δεν υπάρχουν ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ στην Αμερική.

Ο δικαστικός νόμος ήταν απαραίτητος, μόλις οι απλοί άνθρωποι άρχισαν να εκπροσωπούνται στα δικαστήρια και αποκάλυψαν αυτή και άλλες απάτες. Αυτοί οι διαδικαστικοί κανόνες και οι κανόνες του δικαστηρίου σχεδιάστηκαν και υιοθετήθηκαν αρχικά για να μειώσουν τη σύγχυση στα δικαστήρια και προορίζονταν μόνο για τους δικηγόρους, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι τα δικαστήρια δεν θα προσπαθήσουν να τους εφαρμόσουν εναντίον μη δικηγόρων!

Και παρεμπιπτόντως: Δεν υπάρχει καμία νομοθεσία, η οποία να απαγορεύει σε έναν απλό άνθρωπο να ασκεί το επάγγελμα του δικηγόρου χωρίς άδεια! Ούτε ο Λίνκολν ούτε ο Κλάρενς Ντάροου παρακολούθησαν ποτέ νομική σχολή- κανένας από τους δύο δεν είχε άδεια άσκησης επαγγέλματος και ο καθένας τους έγινε διάσημος δικηγόρος. Αυτή η απαγόρευση θα συζητηθεί στη συνέχεια.

Σήμερα, κάθε δικαστής που εκπροσωπεί ένα Δικαστήριο είναι δικηγόρος και μέλος της Ένωσης της Αμερικανικής Ένωσης B.A.R. και όλοι αυτοί οι δικαστές της Ένωσης έχουν συνωμοτήσει για να γράψουν έναν Τοπικό Κανονισμό Διαδικασίας, που απαγορεύει σε μη δικηγόρους να ασκούν το επάγγελμα του δικηγόρου χωρίς άδεια. Αυτή η πρακτική προστάτευσε την Προδοσία τους- ασφαλισμένη εργασία για τα μέλη της Ένωσης [δικηγόρους της B.A.R.] και παραβιάζει ανοιχτά τους Ομοσπονδιακούς Νόμους περί Αντιμονοπωλίων!

Οι αντιμονοπωλιακοί νόμοι προορίζονταν να αποτρέψουν τη δημιουργία μεγάλων μονοπωλίων, επειδή τα μονοπώλια αυτά μπορούν να ελέγχουν τις τιμές- να εξαλείψουν τον ανταγωνισμό και να παραβιάσουν την ελεύθερη επιχειρηματικότητα, πράγμα που ακριβώς σκόπευαν να επιτύχουν η B.A.R. και αυτός ο τοπικός κανονισμός του δικαστηρίου! Αυτοί οι αντιμονοπωλιακοί νόμοι έχουν τροποποιηθεί τόσες πολλές φορές από βουλευτές του B.A.R., ώστε τώρα σχεδόν βοηθούν στη δημιουργία μεγάλων μονοπωλίων. Πώς μπόρεσε να συμβεί αυτό;

Σε έναν δικηγόρο εκδίδεται μια άδεια άσκησης δικηγορίας, μια άδεια που του επιτρέπει να κάνει κάτι παράνομο, πώς λοιπόν πλήρωσε για την άδειά του, όταν η κυβέρνησή μας έχει καταργήσει το δικαίωμά μας να κατέχουμε ή να συναλασσόμαστε με ασήμι και χρυσό; Ο δικηγόρος πλήρωσε με ομοσπονδιακά αποθεματικά [γραμμάτια] που δεν έχουν καμία εξακριβώσιμη αξία. Έτσι τώρα, πώς γίνεται οποιοσδήποτε δικηγόρος να έχει άδεια να κάνει οτιδήποτε; Δεν είναι- έτσι όταν ένας δικηγόρος ή ένας δικηγόρος δικαστής εισέρχεται σε ένα Δικαστήριο, έρχονται και οι δύο σε αυτό το Δικαστήριο με ακάθαρτα χέρια για να ασκήσουν δίωξη- να υπερασπιστούν ή να κρίνουν.

"Ακάθαρτα χέρια" σημαίνει αυτό: Η εμφάνισή τους είναι επιλήψιμη και τους καθιστά ανίκανους να επιδιώξουν ή να εκδώσουν απόφαση ή καταδίκη εναντίον οποιουδήποτε άλλου! Μια παλιά Αρχή του νόμου τα λέει όλα: "Η ΑΠΑΤΗ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ"

Η ομοσπονδιακή και η πολιτειακή κυβέρνηση δεν είναι πραγματικές. Είναι ιδιωτικές εταιρείες που ονομάζονται κυβερνήσεις. Οι δικαστές είναι ιδιωτικά προσλαμβανόμενοι διοικητικοί υπάλληλοι που ονομάζονται δικαστές και ο νόμος δεν είναι τίποτα περισσότερο από τους εταιρικούς κανονισμούς τους που ονομάζονται καταστατικά. Τα Δικαστήρια δεν είναι πλέον δημόσια κτίρια αλλά ιδιωτικά κτίρια που ονομάζονται Δικαστικά Κέντρα ή Υπουργείο Δικαιοσύνης και οι φυλακές είναι ιδιωτικές εγκαταστάσεις (δομές) που δεν αναφέρουν πουθενά στο όνομά τους την πόλη ή την κομητεία.

Οι δημόσιοι υπερασπιστές, οι εισαγγελείς και η αστυνομία δεν βρίσκονται εκεί για να προστατεύουν και να υπηρετούν το κοινό, αλλά αντίθετα, βρίσκονται εκεί για να προστατεύουν και να υπηρετούν την ιδιωτική εταιρεία.

Το Βατικανό, οι δικαστές, ο εισαγγελέας και ο υπάλληλος κερδίζουν χρήματα από την καταδίκη σας και οι ιδιώτες ιδιοκτήτες της φυλακής κερδίζουν χρήματα από τον εγκλεισμό σας. Ό,τι υπογράφετε με μια υπογραφή με υγρό μελάνι γίνεται διαπραγματεύσιμος τίτλος στον Κόσμο τους και μετατρέπεται σε εγγυημένο περιουσιακό στοιχείο, όπως μια [Ασφάλεια ή ένα Ομόλογο], επειδή είστε ένα πραγματικό ζωντανό πρόσωπο με σάρκα και οστά! Πολλοί δικαστές και δικηγορικά γραφεία κατέχουν τα κυβερνητικά κτίρια και τις φυλακές.

Η παρουσία σας σε μια φυλακή τροφοδοτεί επίσης μια επένδυση Αμοιβαίου Κεφαλαίου. Στον Κόσμο τους, τα πάντα είναι φανταστικά και, επομένως, η ζωντανή σας ιδιότητα δημιουργεί υπόσταση για τον Κόσμο τους τόσο σε φυσικό όσο και σε γραπτό επίπεδο!

Ποιος πληρώνει το μεγαλύτερο μέρος αυτών των καταδικαστικών αποφάσεων;

Θυμάστε εκείνα τα καταπιστεύματα γης στο όνομα του Βατικανού;


Ο Εισαγγελέας στοιχειοθετεί [καταθέτει] μια κατηγορία εναντίον σας και του καταπιστεύματος, στον υπάλληλο. Ο Κλητήρας τεκμηριώνει την υπόθεση και διορίζει έναν δικαστή ως Διαχειριστή για το Καταπίστευμα. Σας φέρνουν ενώπιον τους και σας ρωτούν αν είστε το πρόσωπο που κατονομάζεται στο κατηγορητήριο και σας ενημερώνουν αμέσως για τα δικαιώματά σας και την κατηγορία.

Το ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΕΝΝΗΣΗΣ σας είναι αυτό που στην πραγματικότητα δικάζεται και διώκεται, αλλά δεν το γνωρίζετε αυτό και ο διορισμένος από το Δικαστήριο δικηγόρος σας ή ο ιδιωτικά προσληφθείς δικηγόρος σας, δεν σας το λένε ποτέ!

Με την καταδίκη σας -και θα καταδικαστείτε- το Κτηματολόγιο πληρώνει αποζημιώσεις σε όλους τους εμπλεκόμενους εκτός από εσάς, γιατί δεν είστε πραγματικός! Ο ζωντανός εαυτός σας είναι ο δικαιούχος του καταπιστεύματος και ο εταιρικός εαυτός σας είναι σε Δίκη! Θεωρούν ότι αυτά τα καταπιστεύματα είναι γι' αυτούς, αν μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτά! Δεν λαμβάνετε ποτέ τα οφέλη του Καταπιστεύματος και καταδικάζεστε σε φυλάκιση, αναστολή και ή πρόστιμο!

Τα επαναστατημένα ή ελεύθερα σκεπτόμενα άτομα συνήθως εξοστρακίζονται, λογοκρίνονται, τιμωρούνται ή λιθοβολούνται σε κάθε ευκαιρία, επειδή αρνούνται να δεχτούν την προπαγάνδα και τις τεχνικές οδήγησης σκλάβων που τους επιβάλλουν οι ιδιώτες, εταιρικοί ιδιοκτήτες τους που ονομάζονται Υψηλές Συμβαλλόμενες Δυνάμεις!

Είμαστε όλοι αναγκασμένοι να υποταχθούμε σε μια αναγκαστική εκπαίδευση όπου το περιεχόμενο του θέματος έχει μυθοπλασία και εποπτεύεται από το: "Υπουργείο Παιδείας". Σε τακτά χρονικά διαστήματα εξετάζονται και βαθμολογούνται για να διασφαλιστεί ότι έχουμε κατηχηθεί επαρκώς με αυτά τα γεγονότα πριν αποφοιτήσουμε. Το "καρότο" ή οι ανταμοιβές που χρησιμοποιούνται για να μας δελεάσουν να απομνημονεύσουμε αυτά τα ψευδή γεγονότα είναι λέξεις όπως: Cum Lade, Diplomas, Intelligence Quotients, College Entrance Exams, Stats και ανταμοιβές όπως εκπαιδευτικές υποτροφίες, επιδοτήσεις και η υπόσχεση μιας καλύτερης δουλειάς και ζωής! Και λίγοι είναι αυτοί που λαμβάνουν ποτέ το: "Καρότο!"

Ποτέ δεν διδάσκεστε την αλήθεια, εκτός αν είστε βασιλική οικογένεια, η Ελίτ ή ένα ιδιαίτερα προικισμένο άτομο. Φυσικά, η υψηλή νοημοσύνη [ιδιότητα ιδιοφυΐας] αποτελεί πλεονέκτημα για την Ελίτ και τις Βασιλικές παρατάξεις, και εκτός αυτού, πιθανόν να τα καταλάβετε όλα μόνοι σας, και έτσι ενθαρρύνουν τέτοια παιδιά να ενταχθούν σε αυτούς! Όσοι αρνούνται, τελικά εξαλείφονται με προκατάληψη.

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΈΣ ΕΤΑΙΡΕΊΕΣ: Είναι άλλη μία από τις μεγαλύτερες απάτες! Το Κογκρέσο και το Υπουργείο Άμυνας μας δηλητηριάζουν και οι φαρμακευτικές εταιρείες παρέχουν φάρμακα που θεραπεύουν τα συμπτώματα. Τους ανήκουν όλες οι Ιατρικές Σχολές και φροντίζουν ώστε οι νέοι γιατροί να μην μάθουν ποτέ πώς να θεραπεύουν την ασθένεια παρά μόνο το σύμπτωμα. Όταν ανακαλύφθηκε ότι ο χυμός του φυτού Μαριχουάνα [Έλαιο κάνναβης] διεγείρει το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα, το οποίο με τη σειρά του εξαλείφει με φυσικό τρόπο κάθε ασθένεια που προσβάλλει το ανθρώπινο σώμα, το Κογκρέσο κατέταξε τη Μαριχουάνα στο Πρόγραμμα Ι και τη διάδοση, χρήση ή πώληση της σε κακούργημα!

Χρησιμοποιήστε έναν αποχυμωτή για την εξαγωγή του χυμού. Δεν θα σας προκαλέσει παραισθήσεις, εκτός αν το ζεστάνετε ή το καπνίσετε, επειδή η θερμότητα αλλάζει τη χημική σύνθεση.

Αυτές οι εταιρείες βγάζουν δισεκατομμύρια από το ιατρικό επάγγελμα και επιστρέφουν ένα μεγάλο μέρος των κερδών σε κάθε βουλευτή και πρόεδρο! Τα πάντα αφορούν το εμπόριο!



Πηγή - Μετάφραση/διαμόρφωση/προσθήκες : Α.Τ.