4 Φεβ 2022

Αυτοί - και με αυτό τον τρόπο - σας κυβερνάνε πίσω απ'την νομικίστικη μυθοπλασία

Αυτοί που κατέχουν τους νόμους κατέχουν και τις τράπεζες. Αυτοί που κατέχουν τους νόμους και τις τράπεζες είναι οι ιδιοκτήτες των εταιρειών.Αυτοί που κατέχουν τους νόμους και τις τράπεζες και τις εταιρείες κατέχουν και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Αυτοί που κατέχουν τους νόμους και τις τράπεζες και τις εταιρείες και τα μέσα ενημέρωσης διαθέτουν και τις….κυβερνήσεις. Αυτοί που κατέχουν τους νόμους και τις τράπεζες και τις εταιρείες και τα μέσα ενημέρωσης και τις κυβερνήσεις έχουν στην κατοχή τους και τον….κόσμο ΟΛΟΚΛΗΡΟ...



Αυτοί σας κυβερνάνε πίσω απ'την κουρτίνα: Ο Ναός του Στέμματος των ΝΑΪΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ του Λονδίνου που ελέγχεται από το ΒΑΤΙΚΑΝΟ. Ιδού οι ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ Ναϊτες που είναι οι ΔΙΑΔΟΧΟΙ εκείνων του Μεσαίωνα.


Το βαθύ κράτος των ΗΠΑ έδωσε τη νομική ιδιοκτησία και τον έλεγχο των Ηνωμένων Πολιτειών στο Λονδίνο.


Οι "πολιτικοί" παίρνουν τη κυβέρνηση αλλά ΟΧΙ την ΕΞΟΥΣΙΑ, μιας και οι "κυβερνήσεις-εταιρείες" ανήκουν παγκόσμια στο ίδιο κέντρο εξουσίας. Καταλυτικό ρόλο σε αυτήν μακροχρόνια ΑΠΑΤΗ σε βάρος πάντων των εθνών παίζουν όχι μόνο οι κυβερνώντες και οι τραπεζίτες του οίκου των Ρότσιλντ μέσω των κεντρικών τραπεζών, αλλά και ΟΛΟΙ οι μεγάλοι δικηγορικοί σύλλογοι μιας και εξυπηρερούν την ΕΤΑΙΡΙΚΗ/ΝΟΜΙΚΗ δομή της κάθε κυβέρνησης, του κάθε ένθους εκεί έξω που διευθύνεται από το ΣΤΕΜΜΑ του ΛΟΝΔΙΝΟΥ ενώ οι ΚΥΡΙΟΙ θεματοφύλακες αυτής της απάτης των Ιλλουμινάτι είναι οι ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ μαζί με τους ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ της «Δικαιοσύνης», τους ΔΙΚΑΣΤΕΣ...

Ο Ναός του Στέμματος (The Crown Temple) στο κέντρο του Λονδίνου ανήκει στον οίκο των Ρότσιλντ.

Ποιος κατέχει πραγματικά τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, τη Βρετανία, την Ιρλανδία και πολλά άλλα; Ποια νομική συντεχνία (αδελφότης) ίδρυσε το σύστημα των Κανόνων Δικαίου στον κόσμο και την υπακοή σε αυτό από όλα τα έθνη;

Η κυβέρνηση και το «νομικό» σύστημα των Ηνωμένων Πολιτειών ελέγχεται από το «Στέμμα». Το Στέμμα δεν είναι μόνο ο Βρετανός μονάρχης, όπως πιστεύεται ευρέως, αλλά είναι η «Πόλις», ένα κράτος μιας ανεξάρτητης νομικής συντεχνίας (αδελφότητος) στο Λονδίνο.

Με τη σειρά της, η «Πόλις» ή το «Στέμμα» είναι πραγματικά η Εκκλησία των Ιπποτών του Ναού (the Knights Templar Church), επίσης γνωστή ως ο Ναός του Στέμματος (the Crown Temple or Crown Templar), και αυτή βρίσκεται μεταξύ της οδού Fleet Street και του Embankment (επιχώματος δηλαδή) της Βικτώριας (Victoria Embankment).


Οι χώροι του Nαού είναι επίσης η έδρα των γραφείων του Στέμματος στην οδό Crown Office Row. Ο Ναός του Στέμματος ελέγχει το παγκόσμιο «νομικό» σύστημα, συμπεριλαμβανομένων εκείνων των Ηνωμένων Πολιτειών και του Καναδά και ολόκληρης της κοινοπολιτείας, επειδή όλες οι Bar Associations (οι μεγάλοι τους Δικηγορικοί Σύλλογοι) είναι φραντσάιζ (δικαιοχρησίες) του Διεθνούς Δικηγορικού Συλλόγου στα Inns of Court στο Crown Temple (στον Ναό του Στέμματος ή στα Πανδοχεία της Αυλής του Ναού του Στέμματος) με έδρα τη οδό Chancery Lane στο Λονδίνο. Όλοι οι σύλλογοι των δικηγόρων είναι franchises (φραντσάιζ) του Crown (Στέμματος δηλ.) και όλοι οι δικηγόροι Bar (που ανήκουν δηλαδή στους δικηγορικούς συλλόγους) σε ολόκληρο τον κόσμο δεσμεύονται με επίσημο όρκο στο Ναό και ΟΧΙ στο πόπολο, παρόλο που δεν τους λένε ότι είναι αυτό που ουσιαστικά πράττουν.

Οι “αναγνωρισμένοι” δικηγόροι των δικηγορικών συλλόγων (Bar Associations) πρέπει να τηρούν τον όρκο τους, τη δέσμευση και τους όρους υπακοής στο Ναό του Στέμματος, αν πρόκειται να “κληθούν εις το Μπάρ (Bar)” και να ασκήσουν το επάγγελμα ενός Barrister οπουδήποτε στον κόσμο. Στα Αγγλικά ο όρος «δικηγορικός σύλλογος» είναι “Bar Association”, δηλαδή, παλιά καθώς και σήμερα, όταν ο βασιλεύς της Αγγλίας πήγαινε να συναντηθεί με τους Σιωνιστές τραπεζίτες (Ρότσιλντ κτλ.) στην περιοχή του Στέμματος για να διεξάγουν κάποιας μορφής "σύμβαση", τους συναντούσε πάνω από το μεγάλο…ΜΠΑΡ που ήταν σαν μια αίθουσα μιας μυστικής λέσχης... Το ΙΔΙΟ ισχύει ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΕΙ! Ο «κυβερνών» μονάρχης υπόκειται επίσης στο Ναό του Στέμματος και τούτο από τη βασιλεία του βασιλέως Ιωάννου από τον 13ο αιώνα, όταν η βασιλική κυριαρχία μεταφέρθηκε στο Ναό του Στέμματος και, μέσω αυτής, στη Ρωμαϊκή Εκκλησία...


Πορτραίτο του βασιλιά Ιωάννη, αγνώστου
δημιουργού,1597-1618. National Portrait Gallery
Ο βασιλιάς Ιωάννης (1167-1216) είναι το κλειδί αυτής της ιστορίας. Ήταν στο Chancel, ή Chancery, του Crown Inner Temple Court (δηλ.της Αυλής του Εσωτερικού Ναού του Στέμματος). Τον Ιανουάριο του 1215, ο βασιλιάς Ιωάννης ευρισκόταν αντιμέτωπος με τα αιτήματα των Άγγλων βαρόνων για να επιβεβαιωθούν τα δικαιώματα που κατοχυρώνονται στη Magna Carta (Μάγνα Κάρτα). Όταν υπέγραψε την Μάγκνα Κάρτα το 1215 η ιστορική προπαγάνδα που προωθείται γύρω από αυτό, λέει ότι αυτό ήταν ένα γεγονός που επέκτεινε τις ανθρώπινες ελευθερίες, αλλά στην πραγματικότητα, η υπακοή στην θέσπιση του Κανονικού Δικαίου από το Στέμμα, ήταν πολύ διαφορετική.

Ο συγγραφέας John Babet γράφει: «Η εκκλησία του Ναού (The Temple Church) χτίστηκε από τους Ιππότες του Ναού (ή Ναΐτες) σε δύο μέρη, δηλαδή: την Στρογγυλή Εκκλησία (The Round Church) που αφιερώθηκε το 1185 και ακολούθησε το παράδειγμα της κυκλικής εκκλησίας του Παναγίου Τάφου στην Ιερουσαλήμ. Το Chancel χτίστηκε το 1240.

Η Εκκλησία του Ναού εξυπηρετεί τόσο τους εσωτερικούς όσο και τους Μεσαίους Ναούς και βρίσκεται μεταξύ της οδού Fleet Street και της Victoria Embankment στον ποταμό Τάμεση. Στις εγκαταστάσεις του στεγάζονται επίσης τα Γραφεία του Στέμματος στην οδό Crown Office Row.

Αυτή η “εκκλησία” του Ναού βρίσκεται εκτός κάθε κανονικής δικαιοδοσίας. Ο Κύριος του Ναού διορίζεται και παίρνει τη θέση του με σφραγισμένο (μη δημόσιο) δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, χωρίς επαγωγή ή θεσμό



Οι Ιππότες του Ναού (ή Ναΐτες)


Πώς λοιπόν συνδέονται τελικά αυτές οι τρεις πόλεις; Πρέπει πρώτα να επιστρέψουμε στους Ιππότες του Ναού και την αρχική τους κυριαρχία 200 ετών.

Οι Ιππότες του Ναού κλήθηκαν για πρώτη φορά “Οι Φτωχοί Σύντροφοι του Χριστού και του Ναού του Σολομώντος” (“the Poor Fellow-Soldiers of Christ and the Temple of Solomon”). Πρόκειται για έναν κατάφωρα παραπλανητικό τίτλο, λαμβάνοντας υπόψη τον τεράστιο πλούτο και τη δύναμη των Ναϊτών, οι οποίοι διηύθυναν 9.000 αρχοντικά σε ολόκληρη την Ευρώπη και κατείχαν όλους τους μύλους και τις αγορές.

Ήταν οι Ναΐτες που εξέδωσαν τα πρώτα χαρτονομίσματα για δημόσια χρήση στην Ευρώπη, δημιουργώντας το πρώτο τραπεζικό σύστημα fiat (με βάση δηλαδή τα διατάγματα του Βασιλέως σχετικά με την κοπή του νομίσματος) που γνωρίζουμε σήμερα.

Στην Αγγλία, οι Ναΐτες καθιέρωσαν την έδρα τους σε ένα ναό του Λονδίνου, ο οποίος εξακολουθεί να υπάρχει και σήμερα ονομάζεται : Τhe Temple Bar που αναφέραμε νωρίτερα. Όπως αναφέρθηκε πιο πάνω, βρίσκεται στην Πόλη του Λονδίνου, μεταξύ των οδών Fleet Street και Victoria Embankment. Το προαναφερθέν “Στέμμα”, για να είμαστε ακριβείς, είναι η εκκλησία των των Ιπποτών του Ναού, γνωστή και ως ο…Ναός του Στέμματος.

Είναι ο Ναός του Στέμματος που ελέγχει το νομικό / δικαστικό σύστημα των ΗΠΑ, του Καναδά και των άλλων χωρών της κοινοπολιτείας και όχι μόνον. Όλοι οι δικηγορικοί σύλλογοι συνδέονται άμεσα με τον Διεθνή Δικηγορικό Σύλλογο και τα Inns of Court at Crown Temple (τα Πάνδοχεία της Αυλής στο Ναό του Στέμματος) που βρίσκεται στο Crown Temple (τον Ναό του Στέμματος δηλ.) της Πόλεως του Λονδίνου.


Barristers at law

Κάθε φορά που ακούτε κάποιον να αναφέρεται στον δικηγορικό σύλλογο, τον μεγάλο δηλαδή, τον Bar Association, μιλάει για ένα βρετανικό / μασονικό σύστημα που δεν έχει καμία σχέση με την κυριαρχία μιας χώρας ή τα συνταγματικά δικαιώματα του λαού της. Αυτό ισχύει ΠΑΝΤΟΥ στον δυτικό κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της ΕΛΛΑΔΑΣ.

Οι «κυβερνήσεις» των Ηνωμένων Πολιτειών και του Καναδά, της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας και ολόκληρου του Ηνωμένου Βασιλείου είναι θυγατρικές του Ναού του Στέμματος, όπως και η αμερικανική «κεντρική τράπεζα», η Federal Reserve Bank. Πράγματι, το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα ελέγχεται από το Ναό του Στέμματος, καθώς και από το παγκόσμιο «νομικό» σύστημα. Οι Bar Associations (οι μεγάλοι δικηγορικοί σύλλογοι) απολαμβάνουν τα φραντσάιζ τους από τα τέσσερα Πάνδοχεία της Αυλής στο Ναό του Στέμματος (ή τα Πάνδοχεία της Αυλής στο Ναό του Bar). Αυτοί είναι: ο Εσωτερικός Ναός, ο Μεσαίος Ναός, το Πανδοχείον του Λίνκολν και το Πανδοχείον του Γκρί (Lincoln’s Inn and Gray’s Inn)–και δεν είναι τίποτα λιγότερο από αποκλειστικές μυστικές οργανώσεις χωρίς καταστατικούς χάρτες. Είναι όντως η… μυστική κυβέρνηση και έχουν εξ ορισμού δικούς τους νόμους.

Ο Εσωτερικός Ναός βασικά ελέγχει το φραντσάιζ του νομικού συστήματος για τον Καναδά και τη Βρετανία, ενώ ο Μεσαίος Ναός κάνει το ίδιο για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Βασίλισσα Ελισάβετ η Β’ είναι μέλος και των δύο ναών. Αυτοί οι αποκαλούμενοι «Πεφωτισμένοι» («Illuminati», «Ιλλουμινάτοι») προσπαθούν πάντοτε να ελέγξουν και τις δύο πλευρές οποιασδήποτε κατάστασης.



Αμερικανική Διακήρυξη Ανεξαρτησίας (1819),
πίνακας του John Trumbull


Έτσι, τουλάχιστον πέντε υπογράφοντες για την Αμερικανική Διακήρυξη Ανεξαρτησίας ήταν δικηγόροι του Temple Bar (του Ναού του Μπάρ) οι οποίοι ορκίστηκαν υπακοή στο Στέμμα!.. Και το σύνταγμά τους δίνει πρώτα την πρώτη εξουσία και τον έλεγχο της αμερικανικής κυβέρνησης στο Στέμμα και τις τράπεζες της Αγγλίας! Το ίδιο επίσης και στην Αυστραλία, όπου το Στέμμα μπορεί να απομακρύνει τον Πρωθυπουργό ανά πάσα στιγμή για οποιονδήποτε λόγο και στη Νέα Ζηλανδία, όπου το Στέμμα είναι το απόλυτο δευτεροβάθμιο δικαιοδοτικό όργανο για όλους.

Ένας άλλος πράκτορας του Μεσαίου Ναού κατά τη διάρκεια του σχηματισμού των Ηνωμένων Πολιτειών ήταν ο Αλέξανδρος Χάμιλτον ο οποίος δόμησε το αμερικανικό τραπεζικό σύστημα σύμφωνα με την ατζέντα του Ναού του Στέμματος για τον έλεγχο των νέων Ηνωμένων Πολιτειών (ένα «κράτος» είναι στην πραγματικότητα μια μυθοπλαστική νομική οντότητα του Στέμματος βλ. Αποικία).

Οι Αμερικανοί ξεγελάστηκαν στο να πιστέψουν ότι οι νόμιμες αποικίες του Στέμματος που αποτελούσα τη Νέα Αγγλία ήταν ανεξάρτητα κράτη-έθνη, αλλά ποτέ δεν ήταν ούτε είναι σήμερα. Ήταν και εξακολουθούν να είναι Αποικίες του Ναού του Στέμματος, μέσω διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας επιστολών και καταστατικών χαρτών, με βάση τα οποία, δεν έχουν ουδεμία νόμιμη εξουσία για να είναι ανεξάρτητες από την διακυβέρνηση και την τάξη του Ναού του Στέμματος. Μια "νόμιμη πολιτεία"  είναι μια Αποικία του Ναού του Στέμματος.

Ούτε ο αμερικανικός λαός ούτε η βασίλισσα της Βρετανίας κατέχουν την Αμερική. Ο Ναός του Στέμματος κατέχει την Αμερική μέσω της εξαπάτησης εκείνων που έχουν ορκιστεί την υποταγή τους με τον όρκο στο Μπάρ του Μεσαίου Ναού (Middle Templar Bar). Οι τραπεζίτες του Στέμματος και οι δικηγόροι του του Μπαρ του Μεσαίου Ναού κυβερνούν την Αμερική μέσω παράνομων συμβάσεων, παράνομων φόρων και εγγράφων συμβάσεων της ψευδούς δικαιοσύνης μέσω της απάτης του χρέους, όλα αυστηρά επιβαλλόμενα από τις εντελώς παράνομες, αλλά για τους μυστικά κυβερνώντες,  «νόμιμες» διαταγές τους/κανόνες και τους κώδικες των δικαστηρίων του Ναού του Στέμματός τους, δηλαδή, από το λεγόμενο «δικαστικό σώμα» στις ΗΠΑ και αλλού. Το ΙΔΙΟ ισχύει ΠΑΝΤΟΥ στον δυτικό κόσμο! Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο Ναός του Στέμματος κατέχει τους τίτλους γης και τις πράξεις κτημάτων όλης της Βόρειας Αμερικής!

Επτά Ναΐτες του Μεσαίου Πανδοχείου (Middle Inn), οι οποίοι δεσμεύθηκαν για την προσήλωσή τους στον Ναό του Στέμματος (συμπεριλαμβανομένου του Αλέξανδρου Χάμιλτον), ήταν μεταξύ των μελών της Συνταγματικής Συνέλευσης που υπέγραψαν το ολοκλήρωσαν το «Αμερικανικό Σύνταγμα» που έδωσε μυστικό έλεγχο στο Λονδίνο. Πόσο συμβολικό είναι ότι αντίγραφα του Αμερικανικού Συντάγματος και της Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας κρέμονται στον τοίχο της βιβλιοθήκης του Μεσαίου Ναού στο Λονδίνο!  Γιατί;  ...Ήταν η δύναμη πίσω από και τα δύο!

Ενώ οι Ναΐτες του Μεσαίου Μπαρ ενορχήστρωναν την ψευδαίσθηση της ελευθερίας των Αμερικανών από την αντιληπτή διακυβέρνηση του βασιλιά Γεωργίου του Γ', ήταν ο ίδιος ο βασιλιάς που ήταν επίσης ένας ορκισμένος μέλος του ίδιου Μεσαίου Ναού!

Το 1776 είναι το έτος που πραγματικά θα ζεί στις μνήμες ως το έτος της εξαπάτησης για όλους τους Αμερικανούς. Είναι η χρονιά που οι Αποικίες του Στέμματος έγιναν νόμιμα υποταγμένες Πολιτείες του Στέμματος. Η Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας ήταν ένα ΝΟΜΙΚΟ, αλλά ΟΥΧΙ «νόμιμο», έγγραφο. Υπογράφηκε και από τις δύο πλευρές, από εκπροσώπους του Ναού του Στέμματος! Από νομική άποψη, ανακοίνωσε την καθεστηκυία τάξη των Αποικιών του Στέμματος σε εκείνο της νέας νομικής ονομασίας που ονομάζεται «Πολιτείες» (“States”) ως άμεσων κτητικών κτημάτων του Στέμματος! Ο αμερικανικός λαός ήταν καταδικασμένος να σκεφτεί ό,τι δήλωναν οι ίδιοι τότε ως νόμιμη ανεξαρτησία από το Στέμμα. Η απόδειξη ότι οι Αποικίες είναι ακόμα στην κατοχή τους Στέμματος είναι η χρήση της λέξης «Πολιτεία» (“State”), όπερ σημαίνει «νομική κατάσταση κατοχής».

Η Βρετανία, η Ιρλανδία, οι ΗΠΑ,  ο Καναδάς και το Ηνωμένο Βασίλειο ανήκουν στη Ρωμαϊκή Εκκλησία


Έτσι οι Ηνωμένες Πολιτείες, μαζί με τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, ελέγχονται από το Στέμμα των Ιππότων του Ναού, ΠΟΙΟΣ/ΠΟΙΟΙ όμως κατέχουν το Στέμμα των Ιππότων του Ναού; Μα το ΒΑΤΙΚΑΝΟ βεβαίως και οι... ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ του Ναού του Στέμματος.

Στις 15 Μαΐου 1213, ο βασιλιάς Ιωάννης, που ήταν μαριονέτα των Ναϊτών, υπέγραψε αποτελεσματικά την παράδοση του Βασίλειου της Αγγλίας και της Ιρλανδίας στον Πάπα Ιννοκέντιο τον Γ΄ και τη Ρωμαϊκή Εκκλησία, της οποίας μάρτυρες ήσαν οι Ναΐτες του Στέμματος.

Όπως είπε τότε ο ίδιος ο  Ιωάννης : «Εγώ ο ίδιος μαρτυράω [πάντα ταύτα] εις τον οίκον των Ιπποτών του Ναού.»

Ο καταστατικός χάρτης του βασιλιά Ιωάννη δήλωσε : «Θέλομεν να γείνει γνωστόν εις πάντας υμών, διαμέσου τούτου του καταστατικού χάρτου ημών, ων φέρει την σφραγίδαν ημών, η οποία δεν προκαλείται με την βίαν ή εξαναγκάζεται εκ φόβου, αλλά εκ της ιδικής ημών καλής και αυθόρμητης βουλήσεως και της κοινής συμβουλής των βαρόνων μας, προσφέρομεν και παραχωρώμεν ελευθέρως εις τον Θεόν και εις τους ιερούς Αποστόλους Αυτού, Πέτρου και Παύλου, και εις την μητέρα και την ιεράν Ρωμαϊκήν Εκκλησίαν ημών και εις τον άρχοντα ημών Πάπα τον Ιννοκέντιον και εις τους καθολικούς διαδόχους αυτού, ολόκληρον το βασίλειον της Αγγλίας και ολόκληρον το βασίλειον της Ιρλανδίας, μετά πάντων των δικαιώματων και των παρακολουθημάτων: εκτελόμεν και ορκιζόμεθα αφοσίωσιν εις αυτούς, εις τον προαναφερθέντα άρχοντα Πάπα Ιννοκέντιον, και τους καθολικούς διαδόχους Αυτού και την Ρωμαϊκήν Εκκλησίαν … δεσμεύοντες τους διαδόχους ημών και τους κληρονόμους ημών δια της σύζυγου ημών δια παντός, ίνα εκτελέσωμεν, κατά τρόπον παρόμοιον, αφοσίωσιν και να δείξωμεν σεβασμόν εις αυτόν, που θα είναι ο επικεφαλής ποντίφος εκείνην την εποχήν, και εις την Ρωμαϊκήν Εκκλησίαν άνευ αιδούς…

Ως σημείον (σημάδι) … θα δημιουργήσωμεν μιαν αέναην υποχρέωσιν και παραχώρησιν … από των καταλλήλων και ειδικών εσόδων των προαναφερθέντων ημών βασιλείων … η Ρωμαϊκή Εκκλησία θα λαμβάνει ετησίως χίλιες στερλίνες … διασώζουσα εις ημάς και εις τους κληρονόμους ημών τα δικαιώματα, τας ελευθερίας και πάντα τα πράγματα ημών, καθώς έχωσι περιγραφεί παραπάνω, θέλομεν να είναι διαρκώς έγκυρα και σταθερά• και δεσμεύομεν εαυτόν και τους διάδοχους ημών να μην δρώμεν εν αντιθέσει εις αυτά.

Και αν ημείς ή οποιοσδήποτε εκ των διαδόχων ημών υποθέσωμεν ότι θα επιχειρήσωμεν αυτό, όποιος κι αν είναι, εκτός εάν προειδοποιηθεί δεόντως εισερχόμενος εις την βασιλείαν –καθώς και συνερχόμενος εις τας αισθήσεις αυτού- θα χάσει το δικαίωμα αυτού εις την βασιλείαν, ούτως ο χάρτης της υποχρεώσεως και της παραχωρήσεως ημών θα παραμείνει βέβαιος (εν ισχύ).»

Οι ιστορικές μαρτυρίες επικεντρώνονται στο γεγονός ότι ο εν λόγω καταστατικός χάρτης υποχρέωνε το Στέμμα να πληρώνει χρήματα στη Ρωμαϊκή Εκκλησία, αλλά δηλώνει επίσης ότι εάν οι όροι αυτού του Χάρτη καταργηθούν, το «δικαίωμα στη Βασιλεία» θα απολεσθεί, έχοντας επιστραφεί στους Ναΐτες του Στέμματος.


Ο Ιωάννης υπογράφει τη Magna Carta. Χαρακτικό του 1873

Όταν ο βασιλιάς Ιωάννης υπέγραψε την Magna Carta στις 15 Ιουνίου 1215, έσπασε τους όρους του εν λόγω καταστατικού χάρτη με τον Πάπα και έχασε επομένως το δικαίωμα στη βασιλεία του. Ο Πάπας Ιννοκέντιος ο Γ΄ δήλωσε στη συνέχεια ότι η Magna Carta είναι…AΚΥΡΗ.

Από τότε, το «Στέμμα» πέρασε από τον μονάρχη στους Ιππότες του Ναού, οι οποίοι, μέχρι σήμερα, κυβερνούν τη Βρετανία ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ της Εκκλησίας της Ρώμης ΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ. Αυτό σημαίνει ότι, αν το πάρουμε ένα ακόμη βήμα πιο πέρα, τελικά μέσω του Ναού του Στέμματος, η Ρωμαϊκή Εκκλησία είναι επίσης κάτοχος των ΗΠΑ, του Καναδά και όλων των χωρών και των Bar Associations (δικηγορικών συλλόγων) που ελέγχονται (ανοιχτά ή κρυφά) από το ΣΤΕΜΜΑ…!


Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Συνθήκη Ειρήνης μεταξύ των αμερικανικών αποικιών και του Βρετανικού Στέμματος δήλωσε το 1783 : 

«Εκφράζον την ευχαρίστησιν της Θείας Προνοίας ίνα διαθέσει τας καρδιάς του πιο γαλήνιου και ισχυρότερου Πρίγκιπος Γεωργίου του Τρίτου, χάριτι Θεού, βασιλέως της Μεγάλης Βρετανίας, Γαλλίας και Ιρλανδίας, υπερασπιστού της πίστεως, δούκα του Brunswick και του Lunebourg, άρχι-θησαυροφύλακος και εκλεγέντος πρίγκηπος της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας κλπ., καθώς και των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής» ---> Ανέκαθεν, ο μονάρχης και η «βασιλεία» ανήκαν στην Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία...



Σήμερα υπάρχουν τέσσερα πρωτότυπα αντίγραφα της Magna Carta του 1215: ένα στον Καθεδρικό
Ναό του Λίνκολν, ένα στον Καθεδρικό Ναό του Σάλσμπερι και δύο στο Βρετανικό Μουσείο.

seperator

Ακούσαμε συνεχώς τους πολιτικούς να μιλούν για τους κανόνες δικαίου στις ομιλίες τους, αλλά αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι ότι όταν μιλάνε για αυτούς κανόνες δικαίου, μιλάνε, στην πραγματικότητα, για το…Κανονικό Δίκαιο του Βατικανού, για το Δίκαιο της Θάλασσας που λειτουργεί εντελώς ΠΑΡΑΝΟΜΑ επί ξηράς και βάσει αυτού, ΟΥΔΕΙΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΑΣΚΕΙ ΚΑΝΕΝΑ «ΔΙΚΑΙΩΜΑ» ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙ!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

Μιλάμε για μια ΞΕΝΗ ΕΞΟΥΣΙΑ που ελέγχει τη κάθε χώρα στον δυτικό κόσμο χρησιμοποιώντας τη ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ δομή και  το ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΝΩ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΑ ΔΟΥΛΟ ΤΟΥ ΣΤΕΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΤΗΣ…"ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΑΝ...  ΞΥΠΝΑΤΕ ΛΑΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΝΑΞΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ. ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΤΕ  ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ…!!!…

Διαβάστε τώρα τα ακόλουθα για για καταλάβετε πως εμάς τους λαούς της γης μας κρατάνε ακόμη δούλους με τις χρηματοοικονομικές απατεωνιές, μέσω αυτής της εταιρικής/νομικής φύσεως των κυβερνήσεων, όπως καθοδηγείται εκ…ΛΟΝΔΙΝΟΥ από τους ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΥΣ ΥΠΟΠΤΟΥΣ…!!!… :

  1. Ι._Βατικανό / Cestui Que Vie - Τo Αγγλικό Ναυτικό Δίκαιο εμπορεύεται τους ανθρώπους ως αντικείμενα. Οι άνθρωποι πρέπει να μάθουν πώς να ενεργούν ως δημιούργημα του Θεού και όχι ως δημιούργημα του ανθρώπου.
  2. ΙΙ._Βατικανό / Cestui Que Vie - Τo Αγγλικό Ναυτικό Δίκαιο εμπορεύεται τους ανθρώπους ως αντικείμενα. Οι άνθρωποι πρέπει να μάθουν πώς να ενεργούν ως δημιούργημα του Θεού και όχι ως δημιούργημα του ανθρώπου.
  3. ΙΙΙ._Β α τ ι κ α ν ό / Cestui Que Vie - Τo Αγγλικό Ναυτικό Δίκαιο εμπορεύεται τους ανθρώπους ως αντικείμενα. ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΨΥΧΩΝ UCC - Το Βατικανό "τρέχει" το τραπεζικό σύστημα.
  4. ΙV._Β α τ ι κ α ν ό / Cestui Que Vie - Τo Αγγλικό Ναυτικό Δίκαιο εμπορεύεται τους ανθρώπους ως αντικείμενα. ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΨΥΧΩΝ UCC. Κανένα μέρος δεν μπορεί να συνάψει σύμβαση για λογαριασμό σας.
  5. V._Β α τ ι κ α ν ό / Cestui Que Vie - Τo Αγγλικό Ναυτικό Δίκαιο εμπορεύεται τους ανθρώπους ως αντικείμενα. -Ήρθε η ώρα της αποκάλυψης - Τα επόμενα βήματα

    ✔Canon 2056  (κλίκ)


    Δεδομένου ότι οι ιδιωτικές μυστικές καταπιστεύσεις των ιδιωτικών κεντρικών τραπεζών δημιουργούνται με ψευδή στοιχεία και τεκμήρια, όταν ένας άντρας ή μια γυναίκα κάνει σαφές το γεγονός της ζωντανής γέννησής του : "live Borne Record" και διεκδικήσει το δικό του όνομα, το σώμα, το μυαλό και την ψυχή του, ένα τέτοιo TRUST που βασίζεται σε ψευδή τεκμήρια παύει να έχει οποιαδήποτε περιουσία.

    ✔Canon 2057  (κλίκ)


    Οποιοσδήποτε διαχειριστής ή εκτελεστής αρνηθεί να διαλύσει αμέσως ένα Cestui Que (Vie) trust , για ένα Πρόσωπο που αποδεικνύει και καθιερώνει την ύπαρξή του, το καθεστώς του και την ικανότητά του, είναι ένοχος για απάτη και τη θεμελιώδη παραβίαση των καθηκόντων καταπιστεύματος που απαιτούν την άμεση απομάκρυνση και την τιμωρία του. [Πηγή]

💥  Συνέχεια ΕΔΩ με την υπόσχεση ότι ο αγώνας για την  εξερεύνηση της αλήθειας συνεχίζεται...


💥 O κόσμος μας δεν είναι δικός μας, μπορεί όμως και πάλι να γίνει με τη συμμετοχή και τη Γνώση

seperator