1 Μαρ 2022

Το Δίκαιο των Εθνών και πως έγινε γνωστό στην Ελλάδα

Πολλοί θα σας πουν ότι το Διεθνές Κοινό Δίκαιο (Universal Common Law) είναι μια επινόηση της εποχής προς αποφυγή των καταστάσεων που ολόκληρος ο πλανήτης βιώνει από τον απολυταρχισμό των τοκογλύφων τραπεζιτών, εχθρών της Ανθρωπότητας. Αυτό είναι μια αβάσιμη άποψη που δεν ισχύει, απλούστατα γιατί οι αρχές του Φυσικού Δικαίου - Δικαίου των Εθνών ή Διεθνούς Κοινού Δικαίου, έχουν συγγραφεί από τον Ελβετό Ε. Βαττέλ (1714-1767) γύρω στα 1746 και έχουν μεταφραστεί στις περισσότερες ευρωπαϊκές διαλέκτους, όπως και  από τον Έλληνα Γ.Α.Ράλλη στο Άργος, από το 1831 κι όλας. Η δε μετάφραση του συγγράμματος του Βαττέλ στάλθηκε από τον ίδιο το μεταφραστή του, Γ.Α.Ράλλη στις 20 Απριλίου του 1831 ως αφιέρωμα, στον τότε Κυβερνήτη της Ελλάδας, κόμη Ι.Α.Καποδίστρια: 


Η προσφώνηση του Γ.Α.Ράλλη πρός τον Ι.Α.Καποδίστρια,
τελευταίο Κυβερνήτη της Ελλάδος :


Κατά την αφιερωματική προσφώνηση ο Γ.Α.Ράλλης χαρακτηρίζει το σύγγραμμα ως : "το οποίον μέλλει να συνεισφέρει εις την ωφέλειαν καί τελειοποίησιν του Ελληνικού έθνους":


Και ξεκινά η αποκρυπτογράφηση του δικαίου των Εθνών, το οποίο θα βρείτε ολόκληρο σε μετάφραση στα Ελληνικά από τον Γ.Α.Ράλλη ---> ΕΔΩ και του οποίου την ανάγνωση και τη μελέτη συνιστούμε ανεπιφύλακτα! Οι ορισμοί και οι πληροφορίες είναι σημαντικότατα, γι αυτό και το σύγγραμμα του Ε. Βαττέλ θεωρείται ένα από τα πιο σημαντικά στην Ανθρωπότητα (και από τα πιο καλά κεκαλυμμένα από τη "διανόηση" και τους "πολιτικάντηδες"...) και κανονικά θα έπρεπε να διδάσκεται σε σχολεία και πανεπιστήμια, αν οι κοινωνίες μας ήταν ανθρωποκεντρικές, ελεύθερες και ενεργούσαν με αφοσίωση στην  πραγματική δικαιοσύνη, το Διεθνές Δίκαιο των Εθνών ή Κοινό, για όλους τους ανθρώπους Δίκαιο ...


Έτσι, αντί να φοβάστε, να διαδίδετε φήμες, να κάθεστε με τα χέρια σταυρωμένα και να αισθάνεστε αβοήθητοι και φοβισμένοι, σηκωθείτε και αρχίστε να περπατάτε με το κεφάλι ψηλά και τους ώμους σας πίσω. Έχετε δουλέψει σκληρά σε όλη σας τη ζωή και έχετε πληρώσει τα χρέη σας με καλή πίστη. Δεν έχετε τίποτα να ντρέπεστε. Αυτοί που σας εξαπάτησαν και καταχράστηκαν την εμπιστοσύνη σας είναι αυτοί που πρέπει να αναθεωρήσουν τις αξίες τους και να αρχίσουν να φοβούνται την επιβολή του παγκόσμιου κοινού δικαίου...

Μια επαρκέστατη συλλογή των πληροφοριών και των εγγράφων που χρειάζεστε για την εκχώρηση των δικαιωμάτων πίσω στον εαυτό σας, με βάση το Κοινό Δίκαιο (Common Law) που χρήζουν πολύ σοβαρής ενασχόλησης, θα βρείτε  👉  εδώ :
(Α)- Ο δρόμος προς την προσωπική απελευθέρωση από το εταιρικό σύστημα και ύστερα με τα άρθρα που ακολουθούν (από το Α έως και το ΣΤ -και έπεται συνέχεια...)

🔥  Eίμαστε αρκετά έξυπνοι για να εδραιώσουμε το παγκόσμιο δίκαιο και να γίνουμε ο καθρέφτης του για το τι χρειάζεται ώστε να ασκήσουμε τα δικαιώματά μας χωρίς να μας βιάσουν από αυτά, επειδή δείχνουμε τη δέουσα επιμέλεια και ξέρουμε ότι είμαστε πιστωτής της εταιρείας "corona" και όλων των πρακτόρων της, η οποία περιλαμβάνει την κυβέρνηση της "αυτού μεγαλειότητας" και την SEC αλλά και κάθε άλλη "αγορά" στον κόσμο.

🔥  Στεκόμαστε εγγυητές, ενώ μαθαίνετε πώς να ελευθερώσετε το μυαλό σας και να το ασφαλίσετε, ώστε να ξέρετε ποιος δεν χρειάζεται να είστε ποτέ ξανά. Το σύμπαν έδωσε σε όλους μας ελεύθερα το δικαίωμα για να το χρησιμοποιήσουμε. Ας αρχίσουμε να το κάνουμε λοιπόν.

🔥  Σταματήστε να συναινείτε! Ο συμπαντικός νόμος είναι η μόνη δικαιοδοσία στην οποία είστε ασφαλείς και, επειδή δεν σας έχει δοθεί πλήρης ενημέρωση, δεν έχετε ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΤΕ ΥΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΤΙΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ.

🔥  Με ένα βήμα τη φορά, προσεκτικά και με την αμέριστη συμπαράσταση όλων όσων γνωρίζουμε πλέον καλά το μηχανισμό θα πάρουμε πίσω τις ζωές μας και την αναφαίρετη ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ μας στο ΕΔΑΦΟΣ και τις περιουσίες μας, ΑΦΑΙΡΟΝΤΑΣ αυτά τα δικαιώματα από αλλογενείς που τα λυμαίνονται βάσει σχεδίου, ειδικά την τελευταία δεκαετία, με σκοπό την αντικατάσταση των ΦΥΣΙΚΩΝ  ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ.

Κάθε βήμα θα εξηγείται από εδώ, όπως πάντα, όσο γίνεται διεξοδικά και με ΠΛΗΡΗ τη συναίσθηση της τεράστιας ΕΥΘΥΝΗΣ που φέρουμε ως ΕΓΓΥΗΤΕΣ και ΣΥΝΔΙΑΜΟΡΦΩΤΕΣ αυτής της ΜΑΖΙΚΗΣ προσπάθειας που αποτελεί την ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ για την ΣΥΝΟΛΙΚΗ απελευθέρωση του Έθνους και της Φυλής μας, απανταχού της Γαίας.

Διαβάστε, μελετήστε με θέληση και υπομονή! Και μετά δώστε τη συγκατάθεσή σας στο παγκόσμιο δίκαιο (Common Law), γιατί δεν είστε ούτε καν κρατικός υπήκοος, καθώς αυτό είναι ακόμα πνευματικό δικαίωμα του στέμματος. Ουσιαστικά είναι όλοι τους οργανισμοί κάτω από εκκλησιαστικό, κανονικό, *pactum de singularis caelum , και τους "εκκλησιαστικούς" Canon Laws... δηλαδή : μυθοπλασία. (Περισσότερα για τους νόμους canon ΕΔΩ) Το "ΠΩΣ", θα το μελετήσουμε εδώ διεξοδικά, ένα βήμα τη φορά αφού μελετήσετε καλά και με προσοχή το ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ το Ναυτικό Δίκαιο και ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΕΣΜΟΙ του με τον παγκόσμιο οργανισμό UCC (κλίκ)

🔥  Συμμετέχετε στη γνώση και την έρευνα, όσοι από εσάς ενδιαφέρεστε για όλα αυτά που σίγουρα στους πολλούς ακούγονται ίσως περίεργα και ακατάληπτα. Για μας συνιστούν την τελευταία μας ελπίδα να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η ΤΕΛΙΚΗ, ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

Και θα τον πετύχουμε!

Όλα τα δικαιώματα
διατηρούνται
©










📌  Οι δύο κόσμοι