8 Απρ 2020

Χιλιάδες νέες θέσεις διαμονής στο πρόγραμμα ESTIA II με στόχο την αποσυμφόρηση των νησιών–Αναλαμβάνει την διαχείριση του Προγράμματος εντός του 2020 το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου ... Θα έρθει η ώρα να πληρώσουν οι πολιτικές πόρνες του φιλελευθερισμού για τα εγκλήματά τους κατά του Ελληνισμού...

Ένας περίπατος στους δρόμους της Αθήνας αυτή την εποχή θα μπορούσε να πείσει και τον πλέον αφελή ότι το κλείδωμα των Ελλήνων πολιτών στα σπίτια του δεν έχει καμία σχέση με την προστασία της δημόσιας υγείας, αλλά σχετίζεται μάλλον με τη διάσωση του πολιτικού συστήματος.

Αυτοί που είναι οι ιδεολογικοί και φυσικοί εκπρόσωποι του πλέον απάνθρωπου νεοφιλελευθερισμού και αυτοί που υπηρετούν με συνέπεια τα γερμανικά συμφέροντα στην Ελλάδα, αυτοί οι ίδιοι που διέλυσαν την οικονομία προκαλούντες εκατόμβες θυμάτων δεν είναι δυνατόν να ενδιαφέρονται για τη ζωή μερικών χιλιάδων συμπολιτών μας.

Πράγματι, διασχίζοντας τους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας μπορούμε να εντοπίσουμε την πολιτική υποκρισία μέσα από τις μικρές ομάδες μεταναστών και προσφύγων που εμφανίζονται να βαδίζουν ανενόχλητοι στην πόλη δίπλα από αστυνομικούς οι οποίοι ελέγχουν σχολαστικά την «άδεια εξόδου» ηλικιωμένων Ελλήνων. Αθίγγανοι, μετανάστες, έποικοι και πρόσφυγες μπορούν να περιφέρονται ανενόχλητοι όπου θελήσουν και όποτε το επιθυμούν, συνήθως χωρίς ουσιαστικό έλεγχο και πρόστιμα.

Δεν είναι δυνατόν, τη στιγμή που άπαντες των Ελλήνων είναι «φυλακισμένοι», πρόσφατες υπουργικές αποφάσεις και νομοσχέδια να θωρακίζουν και να ενθαρρύνουν την εγκατάσταση χιλιάδων ελευθέρως εισερχόμενων εποίκων στη χώρα, οι οποίοι, εκτός από τα οικονομικά και κοινωνικά οφέλη που απολαμβάνουν σε σχέση με τους γηγενείς, όπως δωρεάν στέγαση μέσω του προγράμματος Estia II, δωρεάν σίτιση και δωρεάν κοινωνική ασφάλιση και πρόνοια μετά επιδομάτων (υπουργικές αποφάσεις 199/31-01-2020), να επωφελούνται και από το προνόμιο της σχετικής ελευθερίας κινήσεων την περίοδο της πανδημίας.

Εφαρμογή του προγράμματος “Εστία ΙΙ” της στέγασης δηλαδή “προσφύγων – μεταναστών” σε διαμερίσματα ανά την ελληνική Επικράτεια!


Με απόφαση του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη τίθεται σε εφαρμογή το εν λόγω πρόγραμμα,από τη στιγμή που είχε υλοποιηθεί μέχρι τις 23 Μαρτίου 2020 η εξεύρεση 25+ χιλιάδων θέσεων στέγασης. Το πρόγραμμα έλαβε παράταση λόγω της πανδημίας και με πρόσφατη κυβερνητική τροπολογία του συγκεκριμένου Υπουργείου, θα εφαρμοστεί από τις 31 Μαΐου 2020! Αυτή η παράταση ενδεχομένως να αυξήσει τις θέσεις στέγασης παράνομων μεταναστών, κατά το δεύτερο τρίμηνο του έτους, στις 30 χιλιάδες, που για το 2021 η πρόβλεψη είναι να φτάσει αυτή η στέγαση παράνομων μεταναστών τις 40 χιλιάδες! Με ζητούμενο, την τάχατες αποσυμφόρηση των νησιών μας! Να ήταν όμως μόνο αυτό;

Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα υπάρχει η κυβερνητική στόχευση, να επιτευχθεί η κοινωνική ενσωμάτωση όλων αυτών και η εξοικείωσή τους με τις δημόσιες υπηρεσίες! Ενδεικτικά θα αναφέρουμε, ότι το 73% όλων αυτών έχουν αποκτήσει ΑΜΚΑ, όπως επίσης το 73% των παιδιών των “μεταναστών” έχουν κάνει εγγραφή σε σχολικά ιδρύματα ! Αλλά και το 58% όλων αυτών έχουν αποκτήσει ΑΦΜ και έχουν εγγραφεί στα μητρώα του ΟΑΕΔ!

Δηλαδή, μετά τις 28 δομές που δημιουργούνται σε όλη την Επικράτεια, όπου θα μεταφερθούν από τα νησιά μας παράνομοι μετανάστες, θα τους παραχωρήσουμε και χιλιάδες σπίτια, τα οποία προφανώς θα στερηθούν συνέλληνες!

Είναι λογική και πατριωτική πολιτική αυτή; Δηλαδή θα αποσυμφορήσουμε τα νησιά μας στέλνοντας όλους αυτούς τους μουσουλμάνους στην ενδοχώρα, προκειμένου να είναι έτοιμη η ελληνική κυβέρνηση να υποδεχτεί στα νησιά μας τους νέους παράνομους μετανάστες που θα μας στείλει ο Ρ. Τ. Ερντογάν;

ΟΗΕ και ΕΕ πίσω από το πρόγραμμα “Εστία ΙΙ”…


O ΟΗΕ στήριζε και εξακολουθεί να στηρίζει όλες τις παράνομες ΜΚΟ που ενεργοποιούνται στα νησιά μας ως εργαλειοθήκη του παρανοϊκού Τούρκου Σουλτάνου!

Αφού υπό της υψηλής επιστασίας της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ υλοποιείται το πρόγραμμα “Εστία ΙΙ” και στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου του Μηταράκη εναπόκειται ο συντονισμός και η διαχείριση του προγράμματος μέσα στο 2020.

Και κάτι ακόμη, για να σας φύγουν οι όποιες παραμικρές αμφιβολίες! Την χρηματοδότηση του προγράμματος “Εστία ΙΙ” την αναλαμβάνει το Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης...

Ταυτόχρονα, όπως ανέφερε η εφημερία «The Guardian», είναι ακατανόητο το γεγονός ότι η Ν.Δ. άνοιξε αυτή την περίοδο τα ελληνικά λιμάνια στα πλοία των ΜΚΟ για να μεταφέρουν εποίκους από τη Λιβύη στην Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση. Τη στιγμή που οι γηγενείς όχι μόνο χρηματοδοτούν την ανεξάντλητη πληθυσμιακή δεξαμενή του Τρίτου Κόσμου, αλλά και φυλακίζονται στα σπίτια τους για να διασωθεί πρωτίστως το πολιτικό σύστημα, αυτό αγνοεί το συνταγματικό δικαίωμα της ισότητας των πολιτών έναντι του νόμου, θεωρώντας εκ του αποτελέσματος τους αυτόχθονες πολίτες δεύτερης κατηγορίας.

120 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΄΄ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ΄΄ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ



Greek Spirit
12-12-2018

Η κατάρτιση του Εθνικού Κτηματολογίου βρίσκεται σε φρενήρη επιτάχυνση.


Η Ελλάδα έπρεπε εδώ και δεκαετίες να διαθέτει ολοκληρωμένο κτηματολόγιο .Ωστόσο...η πρεμούρα της Ε.Ε. έχει κι άλλες προεκτάσεις. Η καταγραφή των ακινήτων -εκτός από τα τεμάχια γης- πάει πακέτο με την τελευταία απογραφή , του 2011, κατά την οποία δηλώθηκαν με ακρίβεια τα τετραγωνικά μέτρα των κατοικιών και διαμένοντες σε αυτά.Δηλώθηκαν και απογράφηκαν και άλλα στοιχεία όπως η ηλικία των διαμενόντων, ο αριθμός τους φυσικά, η οικονομική τους επιφάνεια .

Στις 10 Δεκεμβρίου επικυρώθηκε η συμφωνία για την μετανάστευση , συμφωνία η οποία τελεί υπό την αιγίδα του ΟΗΕ και επίσημα πλέον θεσμοθετεί το δικαίωμα του πρόσφυγα-μετανάστη να πηγαίνει σε όποια χώρα θέλει και να εγκαθίσταται εκεί απολαμβάνοντας παροχές και επιδόματα.
Η συνθήκη αυτή επικυρώθηκε από όλα τα μέλη του ΟΗΕ στο Μαρόκο και μόνο μια μικρή ομάδα χωρών όπως οι ΗΠΑ-Αυστραλία-Ουγγαρία-Αυστρία-Ιταλία-Τσεχία-Σλοβενία-Ισραήλ δεν συμμετείχαν στην διαδικασία επικύρωσης.

Οι υποστηρικτές του συμφώνου για την μετανάστευση δηλώνουν ότι δεν έχει δεσμευτική ισχύ αλλά τι να πει κανείς για μια συνθήκη που προβλέπει ότι οι 225 εκατομμύρια άνθρωποι του τρίτου κόσμου σε Ασία και Αφρική που έχουν την ανάγκη και την πρόθεση να καταφύγουν έχουν κάθε διακίωμα να το κάνουν όπως επίσης έχουν κάθε δικαίωμα να επιδοτηθούν γι'αυτό απο τις χώρες υποδοχής.


Οι άνθρωποι αυτοί δεν θα είναι οικονομικοί μετανάστες.Ο οικονομικός μετανάστης είναι ένα άτομο το οποίο είναι πολύ πιο φιλόδοξο,πολύ πιο εργατικό τόσο από αυτούς που αφήνει πίσω στην χώρα του όσο και απο αυτούς τους οποίους βρίσκει στην χώρα υποδοχής.Ο οικονομικός μετανάστης που έχει καταφέρει να επιβιώσει, να βρει δουλειά, να κάνει οικογένεια σε μια ξένη χώρα δεν είναι κοινωνικό βάρος αλλά βελτίωση της κοινωνίας .

Ωστόσο το σύμφωνο του ΟΗΕ που υπέγραψαν η πλειοψηφία των χωρών μελών του δεν θέλει οικονομικούς μετανάστες οι οποίοι θα αποδείξουν την αξία τους με την δουλειά τους αλλά 225 εκατομμύρια επιδοτούμενους οι οποίοι προορίζονται να ενταχθούν με το ζόρι στις δυτικές κοινωνίες με στόχο την αλλοίωση του πληθυσμού τους με πρόσχημα την υπογεννητικότητα.

Οι νέοι αυτοί επιδοτούμενοι ΄΄μετανάστες΄΄ δεν θα εγκατασταθούν σε στρατόπεδα κράτησης αλλά μέσα στα ίδια τα σπίτια μας.


Αρχικά και αφού αξιοποιηθούν τα στοιχεία των απογραφών και του κτηματολογίου οι ΄΄προσφυγες΄΄ αυτοί θα καταλάβουν κενά σπίτια, οικίες οι οποίες μπορεί μεν να αποτελούν ιδιοκτησία κάποιου αλλά είναι ακατοίκητες. Κατόπιν οι ΄΄πρόσφυγες ΄΄ θα μείνουν μαζί με -ποιους άλλους- τους ανήμπορους. Γέροι, υπερήλικες, θα αναγκασθούν να συγκατοικήσουν με ΄΄πρόσφυγες' Το επόμενο στάδιο θα είναι η υποχρεωτική συγκατοίκηση με ΄πρόσφυγες΄΄ όσων διαθέτουν μεγάλη ακίνητη περιουσία .


Όλα αυτά θα συνοδευτούν με ένα συνδυασμό παροχών και τρομοκρατίας. Εφόσον οι ΄΄πρόσφυγες΄΄ θα επιδοτούνται μέρος της επιδότησης θα πηγαίνει στον ιδιοκτήτη ακινήτου που θα αναγκασθεί να συγκατοικήσει μαζί τους . Το ίδιο θα ισχύει και για τα οικήματα τα οποία έχουν ιδιόκτητη αλλά είναι ακατοίκητα,. Ένα καλό παράδειγμα είναι τα ακίνητα σε περιοχές του Νομού 'Εβρου όπου οι ιδιοκτήτες τους βρίσκονται εδώ και χρόνια στη Γερμανία. Τα ακίνητα αυτά έχουν καταγραφεί εδώ και τρία χρόνια. Εκτός απο την επιδότηση που θα λάβουν οι ιδιοκτήτες τους για την καταναγκαστική διάθεση τους σε ΄΄πρόσφυγες΄΄ οι αρχές θα εκτελέσουν προπαγάνδα υπέρ της διάθεσης των οικιών λέγοντας οτι ξαναβρήκαν ζωή ακριτικά χωριά στα οποία οι υποδομές, από ιατρεία μέχρι και μικρομάγαζα, θα επανασυσταθούν με επιδότηση κρατική.


Συμπτωματικά δε, στις ακριτικές περιοχές της Μακεδονίας και Θράκης όπου βρίσκονται εγκαταλειμμένοι οικισμοί υπάρχουν και κοιτάσματα σπάνιων γαιών, χρυσού, αερίου, πετρελαίου,ουράνιου και μετάλλων απαραίτητων για την κατασκευή μπαταριών οι οποίες θα γίνουν απαραίτητες σε πολύ λίγα χρόνια για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα τα οποία θα αντικαταστήσουν τα συμβατικά, σε λιγότερο από δέκα χρόνια.

Οι αρχές θα εκβιάζουν τον γερασμένο γηγενή πληθυσμό λέγοντας ότι οι ΄΄πρόσφυγες΄΄ και τα παιδιά τους θα είναι οι μοναδικοί εγγυητές των συντάξεων και του κοινωνικού κράτους εφόσον θα αποτελέσουν τα νέα εργατικά χέρια.

Τώρα εάν με την ανεργία που έχουμε δεν βρίσκουν δουλειά ούτε οι Έλληνες η απάντηση είναι ότι ο στόχος των εμπνευστών της αλλαγής πληθυσμού στον δυτικό κόσμο είναι η απασχόληση των ΄΄προσφυγων΄΄ σε Ειδικές Οικονομικές Ζώνες στις οποίες θα ιδρυθούν βιομηχανίες με μουσουλμανικά κεφάλαια όπου θα εργάζονται με μισθούς πείνας οι ΄΄πρόσφυγες΄΄ και όσοι αυτόχθονες αλλαξοπιστήσουν κυριολεκτικά .


Ειδικές Οικονομικές Ζώνες θα δημιουργηθούν και στις ακριτικές περιοχές -όπως είπαμε ήδη οι οικισμοί αυτών των περιοχών θα κατακλυσθούν απο ΄΄πρόσφυγες΄΄- εκεί ακριβώς που υπάρχουν όλα τα σπάνια κοιτάσματα μεταλλευμάτων, γαιών και υδρογονανθράκων.


Κλείνοντας ας έχουμε υπ΄όψιν τα παρακάτω.Η Ρωσία παρατηρεί απο μακριά με επιτήδεια ουδετερότητα τα τεκταινόμενα γύρω απο το σύμφωνο για την μετανάστευση.Η Ρωσία θέλει την διάλυση της Ευρώπης και τηρεί στάση αναμονής με κρυφή ελπίδα ότι τελικά η Ευρώπη θα πέσει στην παγίδα.

Η γειτονική Βουλγαρία είναι η μόνη Βαλκανική χώρα που ξεκάθαρα απέριψε το σύμφωνο.Η Βουλγαρία το 2013 είχε απορρίψει και το Ευρώ .Ο τότε υπουργός οικονομικών Συμεών Ντιανκοφ και ο τότε πρωθυπουργός κ. Μπόικο Μπορίσοφ είχαν αρνηθεί την ένταξη της Βουλγαρίας στην ζώνη του Ευρώ.Σήμερα η Βουλγαρία υπό τον Μπορίσοφ και πάλι αρνείται το σύμφωνο για την μετανάστευση.

Η Βουλγαρία αποτελεί προτεκτοράτο των ΗΠΑ και Γερμανίας και έτσι τυγχάνει της προστασίας τους Η Ελλάδα απο την άλλη αποτελεί μεν προτεκτοράτο της Γερμανίας αλλά δεν προστατεύεται και προορίζεται για εξαφάνιση απο τον χάρτη. Έτσι, για να μάθουμε να κοροϊδεύουμε τους πρωην φτωχούς γείτονες μας.