18 Απρ 2020

Ο πρώτος ιός στην ιστορία ο οποίος μεταδίδεται μέσω της τηλεόρασης...

Αθάνατε Dalmaviva!
Ο κοροϊδοϊός παραμένει μια συνηθισμένη ίωση με ΑΣΗΜΑΝΤΟ δείκτη θνησιμότητας.Αποτελεί μιά νεοταξική κορονοπαπάτζα. Το σενάριο που έστησαν και αυτή την φορά είναι φτηνιάρικο, κακοσκηνοθετημένο, αντιεπιστημονικό και με πρωταγωνιστές ξεπεσμένους πεοκομπάρσους. Είναι κατάλληλο μόνο για τον όχλο που μαστουρώνει με την μπαζοτηλεόραση. Και φυσικά μόνο με την τηλεόραση μπορούν να το στηρίξουν.Αυτός πρέπει να είναι ο πρώτος ιός στην ιστορία ο οποίος μεταδίδεται μέσω της τηλεόρασης...

Από όποια πλευρά και να το κοιτάξεις το παραμύθι τους είναι σάπιο. Χάνει σκατό από παντού. Πρόκειται για την απόλυτη ΜΟΥΦΑ. Ένας συνηθισμένος κορονοϊός με αμφισβητούμενες πνευμονικές επιπλοκές και με ελάχιστη θνησιμότητα μασκαρεύτηκε σε θανατηφόρο λαίλαπα από τα άθλια ΜΜΕ και τους ημιμαθείς κομπογιαννίτες που παριστάνουν τους γιατρούς. Την πιο αναξιόπιστη φάρα πούστηδων μετά τους πολιτικάντες και τους δημοσιοκάφρους...

Ζούμε την δικτατορία του λοβοτομημένου προλεταριάτου. Μια συμμορία ποδιτσοφόρων τομαριών διοικεί αυτόν τον κωλόκοσμο κατά τις εντολές των αόρατων ιδιοκτητών του. Οι μεμονωμένες ψύχραιμες φωνές φιμώνονται. Το κοπάδι των φοβισμένων κτηνών ποδοπατεί αλύπητα όποιον του υποδείξουν ως εχθρό οι νέοι πολιτικοί κομισάριοι.

Απέναντι σε αυτήν την αιμοδιψή και μισάνθρωπη μαφία δεν υπάρχουν παρά οι ξεμοναχιασμένοι λαοί που διοικούνται από μια διεθνή τάξη πολιτικών βαλέδων. Θλιβεροί υπηρέτες των ανώνυμων «αγορών», αυτοί οι διορισμένοι «πρόεδροι» και «πρωθυπουργοί» της κακιστοκρατίας κοροϊδεύουν συνεχώς τον προβατόκοσμο ότι δήθεν πασχίζουν για το καλύτερο. Χρισμένοι στα μασονικά άδυτα υπακούουν μονάχα στην αόρατη ιεραρχία της Εταιρικής Στοάς. Στην πράξη, αυτοί οι γυμνοσάλιαγκες είναι οι δήμιοι των λαών τους που ξεπαστρεύουν τους πολίτες χωρίς ενδοιασμούς.

Ως άβουλα νεκρόσκατα οι πολιτικάντες όλου του ταφοπλανήτη βγάζουν φασιστικά διατάγματα και κλείνουν τις στρόφιγγες των οικονομιών. Ενώ διατείνονται ότι φροντίζουν για το πόπολο, του δίνουν ένα ύστατο σκούντημα προς την πλήρη εξαθλίωση και τον γενικευμένο πόλεμο.

Κείμενο : mavri fatria
Fhoto Dario Dalmaviva