14 Μαΐ 2020

Ανεξάρτητη Δημοσιογραφία...


Και ο γιος του Τράγκα που εργάζεται αλήθεια; 10 ολόκληρα χρόνια παρακαλά ο κυρ γιώργος έναν πόλεμο με τους Τούρκους...μα, ο πόλεμος δεν έρχεται...

Λαθρομετανάστες μας έρχονται και ο κυρ γιώργος δεν λέει και πολλά...

Καμία τσίπα. Κανένα ήθος. Εδώ και 10 χρόνια επί εποχής μνημονίων, βλέπει πόλεμο με την Τουρκία ( εκατομμύρια νεκρούς) με τον κορωνοιό μιλούσε για χιλιάδες νεκρούς, επί Καραμανλή τσέπωνε κρατικές διαφημίσεις και επί Σημίτη που δήθεν είχε έχθρες μαζί του αγόραζε περιοδικά. Σήμερα μας δηλώνει δημόσια ότι φοβάται μην τον σκοτώσει ο Μητσοτάκης, ενώ ο γιος του δουλεύει στα υπόγεια του Μαξίμου!!! Ο αγαπημένος δημοσιογράφος όλων των βαρεμένων. Ένα παράσιτο της μεταπολίτευσης...που για χρόνια φώναζε "όνειρο ζω μη με ξυπνάτε".



Ένα μεγάλο μπράβο στην εφημερίδα Μakeleio για την αποκάλυψη.


Υπάρχει μια συμμορία κάποιων λίγων δεκάδων οικογενειών, που, στο όνομα κάποιων δήθεν αγώνων τους για τη Δημοκρατία, μονοπωλούν όλους τους χώρους και "δουλεύουν" όλους τους Έλληνες ...Γνωστών οικογενειών ενός βενιζελισμού-"σφραγίδα", εφόσον δεν υφίσταται πλέον τέτοιος για κανέναν ...Ενός βενιζελισμού, ο οποίος και ιδεολογικά δεν υφίσταται πλέον, εφόσον εξαλείφθηκαν οι συνθήκες που τον δημιούργησαν και σχετίζονταν κυρίως με το Πολίτευμα ...Ενός βενιζελισμού κενού πολιτικού περιεχομένου, ο οποίος λειτουργεί ως απλό συνεκτικό και αναγνωριστικό στοιχείο των μελών μιας συμμορίας. Αυτόν τον βενιζελισμό κάποιοι τον έκαναν τη μεγαλύτερη "μπίζνα" της ελληνικής ιστορίας.

...Γνωστές οικογένειες, που, όπως μας είπε κάποτε η χαζοΝτόρα σε μια επέτειό της, αντιπροσωπεύουν το σύνολο σχεδόν του ΑΕΠ της χώρας ...Γνωστές οικογένειες, τις οποίες τις γνωρίζουν όλοι, γιατί έχουν λόγο να τις γνωρίζουν ...Τις γνωρίζουν, γιατί είτε τις ψήφισαν είτε τις πλήρωσαν σε κάποια στιγμή της ζωής τους ...Οικογένειες με ονοματεπώνυμο ...Οικογένειες όπως οι Παπανδρέου, οι Μητσοτάκηδες, οι Λαμπράκηδες, οι Μπενάκηδες, οι Πάγκαλοι, οι Λάτσηδες, οι Βαρδινογιάννηδες, οι Μαρινάκηδες, οι Βασιλάκηδες, αλλά και οι Βελίδηδες και οι Μπακατσέλοι —για να πάμε πιο βόρεια— ...Γνωστές οικογένειες "έξυπνων", "προοδευτικών", "αντιστασιακών", "δημοκρατών" και ...δισεκατομμυριούχων.

...Οικογένειες με "καλό" DNA, που "δικαίως" μονοπωλούν την κοινωνική κορυφή της πατρίδας μας. "Έξυπνες" και πλούσιες, επικεφαλής ενός λαού, ο οποίος εκτός από φτωχός ήταν και "χαζός" και τώρα κινδυνεύει με πτώχευση. "Εργατικές" και "ανταγωνιστικές", επικεφαλής ενός λαού, ο οποίος ήταν "τεμπέλης" και μη "ανταγωνιστικός" ...Οικογένειες "τίμιες", που θέλουν να πληρώσουν μέχρι δεκάρας τους δανειστές μας και όχι "άτιμες" σαν τον ελληνικό λαό, ο οποίος θέλει να τους "πιστολιάσει" ...Οικογένειες αγαπητές στους τοκογλύφους της Goldman Sachs ...Οικογένειες, οι οποίες —εκτός όλων των άλλων— έδωσαν στη χώρα τούς πιο γνωστούς χαζούς και χοντρούς. Εξαιτίας αυτών των οικογενειών τα δύο μεγάλα κόμματα εγκατέλειψαν ακόμα και την πάγια εσωτερική τους λειτουργία και έγιναν απλές ιδιοκτησίες. Ιδιοκτησίες τύπου "Παναθηναϊκός" και "Ολυμπιακός", όπου απλά κάθε τέσσερα χρόνια δίνουν ένα "ντέρμπι" μεταξύ τους. [Πηγή]


Ξυπνάτε βόδια...

ΠΗΓΕΣ : 1 , 2
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ:Α.Τ.