7 Μαΐ 2020

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στην Άρνισσα Πέλλας με αφορμή τις προσπάθειες εγκατάστασης αλλοδαπών παράνομων μεταναστών σε ξενοδοχεία της περιοχής.



Οι Έλληνες είναι κυρίαρχο έθνος, όπως όλα τα έθνη στο Διε­θνές Δίκαιο. Ως εξαυτού, έχουν το δικαίωμα, να αρνηθουν σε ΟΠΟΙΟΝ-δήποτε παραβιάζει το νόμο της φιλοξενίας, την εγκατάσταση στη χώρα. Ο εποικισμός της εθνικής επικράτειας θεωρείται έγκλημα κατά το Διεθνές Δίκαιο. Είναι συ­νώνυμος με την εθνοκτονία. Η απαγόρευση του εποικισμού δεν αποτελεί επουδενί ρατσιστική ενέργεια, είναι απλώς άσκηση νο­μίμων κυριαρχικών δικαιωμάτων του έθνους.

Η φύλαξη των συνό­ρων δεν αποτελεί παραβίαση του Ανθρωπισμού, αντιθέτως, ο εποι­κισμός παραβιάζει τα ανθρώπινα -και βεβαίως τα πολιτικά- δικαι­ώματα της εθνικής κοινωνίας.

(Το αργότερο...) σε αυτό το σημείο ακούμε να προβάλλεται ένσταση των "ανθρωπιστών" :
μα οι μετανάστες έρχονται από χώρες κατε­στραμμένες από τους πολέμους και την πείνα. Πώς να μην τους βοηθήσουμε και να μην τους δεχθούμε; Στο συναισθηματικό επίπεδο, πρόκειται για ισχυρό επιχείρημα, γι’αυτό και προβάλλεται χωρίς παύση.

Παρά ταύτα, γεννάται ένα ερώτημα: αφού τα αίτια της μετανάστευσης πρέπει να ανα- ζητηθούν στους πολέμους και την πείνα, γιατί άραγε πριν το 1990 δεν υπήρχε μαζική μετανάστευση προς τη χώρα μας; Δεν υπήρ­χαν πόλεμος και πείνα πριν το 1990; Βεβαίως και υπήρχαν!

Η απάντηση στο ερώτημα πρέπει να ανα ζητηθεί στην μονοπολική κυριαρχία των ΗΠΑ μετά την πτώση του κομμουνιστικού καθεστώτος το 1989, δηλαδή στην ευφημιστικά επονομαζόμενη «παγκοσμιοποίηση». Η παγκοσμιοποίηση, ως σφαιρική διακίνηση κεφαλαίων, εμπορευμάτων και ανθρώπινου δυναμικού ανά τον πλανήτη, δημιούργησε μετά το 1990 τους δουλεμπορικούς μηχανι­σμούς, που έκαναν εφικτή τη μαζική μετα­νάστευση από τις χώρες του Τρίτου Κόσμου.

Το δουλεμπόριο είναι γιγαντιαία βιομηχα­νία παραγωγής μαύρου χρήματος, όπως τα όπλα και τα ναρκωτικά. Οι μίζες του δουλε­μπορίου εξαγοράζουν συνειδήσεις στις πο­λιτικές ελίτ της χώρας προορισμού των λα­θρομεταναστών, οι οποίες δεν διστάζουν να παραδώσουν τη χώρα τους στον εποικισμό και τη διάλυση. Κι αυτά, με κροκοδείλια δά­κρυα «ανθρωπισμού»...

Οι νεοταξίτικες υπερβολές στην εφευρετικότητα των αποδόσεων Πολιτικά Ορθών όρων καταργούν ουσιαστικά τη σοφή ρήση του μεγάλου Έλληνα στοχαστή Αντισθένη (445-360 π X), «Αρχή σοφίας η των ονο­μάτων επίσκεψις».

Αν επικρατείσει η ΝΤΠ, ο με­λετητής του απώτερου μέλλο­ντος δεν θα έχει πού να καταφύγει για να ανακαλύψει τις αυθεντικές έννοιες των λέ­ξεων.

Δισεκατομμύρια είναι οι πεινασμένοι του πλανήτη... Να αυτοκτονήσει η χώρα μας λόγω αυτού; Να καταργήσει την επιταγή της αυτοσυντήρησης;

Σε τι έφταιξε η Ελλάδα -η οποία με αίμα απελευθερώθηκε από τη δουλεία σε μια στυγνή αυτοκρατορία- για το παγκόσμιο καθεστώς εξαθλίωσης;

Ας μας δώσουν πρώτοι οι «ανθρωπιστές» ένα προς μίμηση παράδειγμα της θυσιαστικής τους προθυμίας. Δεν αρκεί να καταγγέλλουν τις συνθήκες κράτησης σε κέντρα υποδοχής. Ας παραιτηθούν από το ήμισυ των εισοδημάτων τους υπέρ της περίθαλψης των μεταναστών. Ας τους παραχωρήσουν το ήμισυ της κατοι­κίας τους.

Αντ’ αυτών, βλέπουμε μόνο την... φιλάνθρωπη κυβέρνησή μας να κάνει «δώρα» σε αυτούς τους "δυστυχισμένους" (επιδό­ματα, δωρεάν περίθαλψη, παι­δεία, κτλ.).Όμως, τα λεφτά με τα οποία φαίνεται γενναιό­δωρη δεν είναι δικά της για να τα διαθέτει για αγαθοερ­γίες και δεν μας ρώτησε! Τόσο δημοκρατική είναι η μεταναστευτική της «πολι­τική»...