7 Μαΐ 2020

Πλέον, οι σύγχρονες φιλελεύθερες δημοκρατίες όχι μόνον απεχθάνονται την ιδέα του λαού αλλά οι πολιτικές πρακτικές που εφαρμόζουν, συμβάλλουν στην διάλυση και στην διαίρεσή του πρώτα σε φράξιες και κόμματα και έπειτα σε άτομα, τα οποία είναι κατ’ ουσίαν ξένα μεταξύ τους. Πρόσεχε ποιός σε οδηγεί ...


Η δημοκρατία είναι ένα ψευδές είδωλο – μία απλή επωδός και μία ψευδαίσθηση για τις κατώτερες τάξεις, τους οραματιστές και τους θνήσκοντες πολιτισμούς.Η κοινοβουλευτική Δημοκρατία και το πλέγμα εξουσίας Αριστεράς-Εργολάβων-Μ.Μ.Ε. έδειξαν με αιματηρό τρόπο αυτήν την φορά το πραγματικό τους πρόσωπο.

Πλέον, οι σύγχρονες φιλελεύθερες δημοκρατίες όχι μόνον απεχθάνονται την ιδέα του λαού αλλά οι πολιτικές πρακτικές που εφαρμόζουν, συμβάλλουν στην διάλυση και στην διαίρεσή του πρώτα σε φράξιες και κόμματα και έπειτα σε άτομα, τα οποία είναι κατ’ ουσίαν ξένα μεταξύ τους.

Ήμασταν διηρημένοι και είμασθε κατακτημένοι. Αυτός είναι ο τραγικός επιτάφιος δύο γενεών πολέμου. Μόνες τους οι λέξεις αυτές θα έπρεπε να κοσμούν το μνήμα των νέων της Ευρώπης. Αυτή ήταν η μοίρα της γενιάς του 1914 και η καταστροφή μίας καινούριας γενιάς νέων το 1940. Η νεολαία της Ευρώπης έχυσε το αίμα της ίδιας της οικογένειάς της και τα τσακάλια του κόσμου πάχυναν.

Αυτοί που πολέμησαν βρίσκονται στην θέση του κατακτημένου, ανεξαρτήτως χώρας. Μόνον αυτοί που δεν πολέμησαν, αλλά απλώς κερδοσκόπησαν, είναι νικητές.

Η αληθινή εξίσωση είναι «δημοκρατία» = διακυβέρνηση από τους παγκόσμιους χρηματιστές. Το κύριο χαρακτηριστικό των σύγχρονων κυβερνήσεων είναι ότι δεν γνωρίζουμε ποιος κυβερνά, de facto ακόμα περισσότερο και από de jure.

Βλέπουμε τον πολιτικό και όχι τον
χρηματοδότη του.Ακόμα λιγότερο τον χρηματοδότη του χρηματοδότη, ή, το σπουδαιότερο όλων, τον τραπεζίτη πίσω από τον χρηματοδότη. Ενθρονισμένος πάνω από όλα, κατά τρόπο χωρίς προηγούμενο στο παρελθόν, βρίσκεται ο κεκαλυμμένος με πέπλο "προφήτης" της οικονομίας, επηρεάζοντας όλους τους ανθρώπους με προπαγάνδα και δίνοντας χρησμούς σε μία γλώσσα ακατανόητη για τον κόσμο ...

Η φωνή του αίματος, της ιστορίας, της πίστης, του πολιτισμού και της μνήμης δίνει την μάχη ενάντια στον Οικονομισμό , την δυτική υλιστική ιδεολογία, η οποία πρεσβεύει ότι η επιθυμία για χρήμα και αγαθά είναι αυτό που τελικώς κινητοποιεί την ανθρωπότητα.

"Όποιος επιθυμεί να κατακτήσει έναν λαό, μπορεί να το επιτύχει χρησιμοποιώντας το ακόλουθο σύστημα: σπάζοντας τους δεσμούς με τον ουρανό και την γή, προκαλώντας αδελφοκτόνους διαμάχες και συγκρούσεις, προωθώντας την ανηθικότητα και την ασέλγεια, μέσω της υλικής ερειπώσεως, της δηλητηριάσεως του σώματος, της μέθης. Όλα αυτά διαλύουν ένα έθνος αποτελεσματικότερα απ’ όσο εάν σφυροκοπείται από χιλιάδες κανόνια ή εάν βομβαρδίζεται από χιλιάδες αεροπλάνα".

Μόνον ένας αναθεματισμένος ηλίθιος περιμένει από έναν λαό, φορέα μίας παράδοσης , να νοιώθει άνετα, όταν η χώρα του οδηγείται στην καταστροφή χωρίς προηγούμενο απο ένα άτιμο και κίβδηλο πολιτικό σύστημα,ελεγχόμενο απο τη μόλυνση και τη σήψη του οικονομισμού και του άκρατου υλισμού.

Άλλωστε,εάν σκοτώσεις κάθε τοκογλύφο, κάθε κερδοσκόπο, κάθε χρήστη πλαστών βαρών, κάθε δημιουργό ψεύτικων ορίων, κάθε κλέφτη γής και νερού, ανακαλύπτεις μετά , με ένα παράξενο έμμεσο θαύμα ή με μία ασυνάρτητη αλήθεια από τον ουρανό, ότι δεν έχεις πλέον εκατομμυριούχους...Ούτε αυτούς ούτε τη "δημοκρατία" τους που σερβίρουν στην πρώτη ευκαιρία...

Είμαστε οι πολλοί, είναι λίγοι και οικονομικά/τεχνολογικά δυνατοί, αλλά οι αριθμοί και οι έννοιες δεν είναι το πάν.

Εμείς έχουμε πίστη. Εκείνοι δεν πιστεύουν, θα κατέστρεφαν την πίστη. Σκέφτονται, και αυτό είναι κάτι που συμβαίνει στο μυαλό. Εμείς προσευχόμαστε, και αυτό είναι κάτι που συμβαίνει στην ψυχή.

Καθώς σκοπεύω προσεύχομαι, καθώς ρίχνω μία χειροβομβίδα προσεύχομαι [...]

Αυτοί σκέφτονται. Η σκέψη δεν είναι τίποτα. Τελικά θα ηττηθούν. Εμείς πιστεύουμε και αυτό διαρκεί για πάντα [...]

Στην οριζόντια και φονική για τον πολιτισμό κοινωνία, η οποία με μία έκφραση ρομπότ στο πρόσωπο απειλεί να στραγγαλίσει τον κόσμο με μία γραμμική ομοιομορφία, πρέπει να κατοχυρώσουμε, με εντονότερα χρώματα από οποτεδήποτε, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των λαών με ανθρώπινα πρόσωπα, των οποίων οι γλώσσες, η ιστορία, ο πολιτισμός και η εμφάνιση αναδύονται από ζώσες ταυτότητες, οι οποίες είναι για τους λαούς και τους πολιτισμούς ό,τι είναι οι πηγές για τα βουνά και τα δάση.

Για να αντισταθούμε στην επιθετική ιδεολογία των "ανθρωπίνων δικαιωμάτων", το δογματικό άλλοθι της ολοκληρωτικής δυτικής κοινωνίας, είναι επείγον, να συντάξουμε μία νέα Διακήρυξη των Δικαιωμάτων των Λαών, από κοινού με όλα τα κινήματα, τα οποία μάχονται πάνω σε αυτήν την γή για τον σεβασμό των εθνο-πολιτιστικών ταυτοτήτων.

Για πόσο καιρό οι άνδρες θα ανέχονται αυτήν κατάσταση της ατιμίας, γνωρίζοντας ότι οι πρόγονοί τους ήταν δυνατότεροι, περισσότερο θαρραλέοι και γνωρίζοντας ότι αυτή η κληρονομιά δύναμης επιβιώνει μέσα τους;

Λύκοι κρύβονται στο γκρίζο κοπάδι – χαρακτήρες, δηλαδή, που γνωρίζουν,απο την προπατορική τους κληρονομιά,τι είναι ελευθερία. Οι λύκοι αυτοί δεν είναι μόνον δυνατοί για τον εαυτό τους. Υπάρχει και ο κίνδυνος ένα πρωί να μεταδώσουν τα χαρακτηριστικά τους στις μάζες, ώστε το κοπάδι να μεταμορφωθεί σε αγέλη. Αυτός είναι ο εφιάλτης του μετανθρωπισμού και της κοινωνικής διάλυσης που προωθεί.