8 Μαρ 2013

Η ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΕΣΩΣΕ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ,ΟΧΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ! !




   Ο Ισλανδικός λαός απαίτησε και πέτυχε την ελευθερία του


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ,ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ :

Για ελληνικούς υπότιτλους πατήστε το κουμπάκι cc αμέσως κάτω από την εικόνα.Το θέμα αφορά και την Ελλάδα αλλά και όλους τους πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του πλανήτη ολόκληρου.

Δείτε :  «Φορομποϊκοτάζ» ΕΔΩ 

Ακούστε μια σύντομη εισαγωγή στο Σχέδιο Β του «εργαστηρίου γνώσης», διαβάστε πληροφορίες για τον Andreas Popp και το «εργαστήριο γνώσης». O Andreas Popp κάνει μια συνοπτική παρουσίαση του Σχεδίου Β για την οικονομία που προτείνει το ίδρυμα Wissensmanufaktur.

O Andreas Popp, πρώην πρόεδρος ενός πολύ επιτυχημένου επιχειρηματικού ομίλου, είναι γνωστός στη Γερμανία για την εποικοδομητική δημόσια κριτική του σε οικονομικά θέματα.

Προέβλεψε την οικονομική κρίση πολλά χρόνια πριν την πτώχευση της Lehmann Brothers. Είναι από τα βασικά πρόσωπα του ιδρύματος Wissensmanufaktur («εργαστήριο γνώσης») και διδάσκει σε διάφορα πανεπιστήμια. Το Wissensmanufaktur ασχολείται με την έρευνα στην οικονομία και την κοινωνική πολιτική.

Μότο του : Γνώση σημαίνει άσκηση επιρροής. Δηλώνουν : Δεν θέλουμε αντιπαράθεση, αλλά επικοινωνία. και δείτε περισσότερα στό σχετικό link 

Δείτε επίσης :