Σάββατο, 17 Ιανουαρίου 2015

Τα αφεντικά σας έφτιαξαν ένα νέο σύστημα για εθελόδουλους εύκαιρους και πουλημένους που ονομάζεται Δανεισμός.


Η πιο ξεκούραστη προεκλογική περίοδος για όλους τους.Η γραμμή είναι μία για όλους: ''Λεφτά''!!

Τόσος αγώνας, τόσο αίμα, τόσες διεκδικήσεις, τόσες προσωπικές στερήσεις και τόσες αντιστάσεις για να καταλήξουμε μετά από όλα αυτά στο πόσα λεφτά θα μάς υποσχεθεί ο υποψήφιος σωτήρας. Δεν υπάρχει πλέον λαός, ούτε πολίτες, παρά μόνο εισπράκτορες χρημάτων που δεν ενδιαφέρονται το πώς θα αποκτήσουν το χρήμα παρά μόνο για το ότι θα το κάνουν δικό τους.

Είναι η πρώτη προεκλογική περίοδος που δεν υπάρχει ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ σχεδιασμός για την πρωτογενή παραγωγή παρά μόνο ότι οι αγρότες θα φορολογηθούν πολύ ή λίγο ή αν το δάνειο θα το πάρουν με σταθερό ή κυμαινόμενο επιτόκιο. Δεν αναφέρεται πουθενά ούτε τι καλλιέργειες θα κάνουν, ούτε ποιες θα είναι οι εξαγωγές των αγροτικών προϊόντων και βέβαια κουβέντα για τις σταθερές τιμές των προϊόντων τους έναντι των φθηνών εισαγόμενων.

ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ συζήτηση για την δευτερογενή παραγωγή της χώρας. Έχει κλείσει το 90% του βιοτεχνικού κλάδου, η ελληνική βιομηχανία έχει μπει διά παντός στο βιβλίο της ιστορίας και όλοι οι σωτήρες το μόνο που έχουν να πουν είναι περί επενδύσεων ξένων εταιρειών που ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ είναι το φθηνό εργατικό ανασφάλιστο μεροκάματο.

ΚΑΜΙΑ ΝΥΞΗ για τον εμπορικό κλάδο. Μπήκε λουκέτο σε 500,000 επιχειρήσεις και κανένας απολύτως σχεδιασμός πώς οι δρόμοι των πόλεων θα είναι ξανά αγορά και όχι απέραντα καφενειοκαφετεροουζερί για να σκοτώνουν την ώρα τους οι αιώνιοι έμμισθοι τεμπέληδες της εύφορης Αγ-ελλάδας.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ για το τι στο διάολο θα γίνει με τους νέους που φθάνουν στα 18 τους και ακούνε συνεχώς : «Να πας στο εξωτερικό να σπουδάσεις και να βρεις δουλίτσα εκεί. Τελείωσε η Ελλάδα». Ουδείς έχει στρέψει τη σκέψη του μια φορά μέσα στον πανικό για τα λεφτά, ΤΟ ΤΙ ΝΟΙΩΘΟΥΝ αυτοί οι νέοι που σώνει και καλά θα πρέπει ή να δουλέψουν για 400 ευρώ σε κάποιο λαμόγιο ή θα πρέπει να φτιάχνουν βαλίτσες για ένα ευρωπαϊκό κράτος με κύρος ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΧΩΜΑ ΤΟΥΣ.

Μπροστά στα λεφτά χεσμένα έχουν και τα παιδιά τους οι πολίτες.

ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ για τους εργάτες, τους οικοδόμους και όλους αυτούς που έκτισαν πάππου προς πάππου ό,τι είναι χτισμένο σε όλη την Ελλάδα. Περιμένουν όλοι να έρθει η μεγάλη εταιρεία που θα φτιάξει δρόμους και θα απλώσει ευρυζωνικά καλώδια να κάνουν τους ΧΑΜΑΛΗΔΕΣ αντί να δημιουργούν χώρα.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ για τα εκατομμύρια ανασφάλιστων και ανέργων που όταν τους χτυπήσει η ασθένεια την πόρτα θα πρέπει να κάνουν πρώτα προϋπολογισμό αν θα βγουν τα έξοδα κηδείας τους και μετά να μπουν στο συσσίτιο κάποιου Κοινωνικού Ιατρείου για να διαπιστωθεί η επικείμενη μη νοσηλευτική και φαρμακευτική τους κάλυψη. Όλοι νιώθοντας αθάνατοι θέλουν να ακούσουν μόνο για λεφτά χωρίς να κάνουν από πριν τον λογαριασμό ότι και λεφτά να σου δώσουν αυτά ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΟΥΝ για να σώσεις το τομάρι σου ούτε χτυπημένος από γρίπη.

Η πιο ξεκούραστη προεκλογική περίοδος για όλους τους, έχοντας βάλει κοινή πολιτική γραμμή ένα ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ευρωπαϊκό πρόγραμμα από ΑΟΡΑΤΟΥΣ εντολείς που θα γίνει βάση ανύπαρκτων χρημάτων αφού δικά σου δεν είναι παρά είναι ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ δανεικά...

Τα αφεντικά σας έφτιαξαν ένα νέο σύστημα για εθελόδουλους εύκαιρους και πουλημένους που ονομάζεται Δανεισμός.

Μέσα σε πέντε χρόνια έχουν πεισθεί άπαντες πως άνευ δανεικών δεν υπάρχει ζωή και πάντα θα χρωστάμε δανειζόμενοι.  πηγή


Όλα αυτά είναι "παραστάσεις", για να "παραμυθιάζεται" το πόπολο.


Οι Γερμανοί,οι Σιωνιστές και τα ΝΤΟΠΙΑ ΔΟΥΛΙΚΑ τους ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ αυτά, τα οποία μπορεί να κάνει η Ελλάδα, χωρίς να δώσει λογαριασμό σε κανέναν...ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ τον ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ του ελληνικού χρέους ...ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ μήπως οι Έλληνες αποκαλύψουν - έστω και κατά λάθος - την "τρύπα" του "ριφιφί" ...ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ μήπως από τον έλεγχο αυτόν οι ευρωπαϊκοί λαοί καταλάβουν το "ριφιφί" που έγινε εις βάρος τους και στραφούν εναντίον τους ...ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ μήπως αυτός ο έλεγχος ξεσκεπάσει όλη τη συνωμοσία και αποκαλύψει τους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.

ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ