TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

6 Ιαν 2015

Αν θες να κάνεις κάτι για το έθνος, σπείρε...Αν αυτό που έσπειρες είναι καλό, θα φυτρώσει...


Οι απανωτές εκλογές είναι ο μόνος τρόπος για να ξεπαστρέψουμε το πΩλητικό προσωπικό της μεταπολίτευσης.


Τι ακριβώς συμβαίνει όταν σε μια εκλογική διαδικασία ο λαός ΑΠΕΧΕΙ:

Ο Κυρίαρχος λαός,έχει ως καθήκον —αλλά και αποκλειστικό προνόμιο— να δίνει "εντολές".

Όταν δεν συμμετέχει, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ η διαδικασία, γιατί δεν καλύπτεται το βασικότερο άρθρο του Συντάγματος.

Τι μας λέει λοιπόν αυτό το άρθρο;(Άρθρο 1): Ότι το πολίτευμά μας είναι δημοκρατικό και άρα τη λειτουργία του τη διέπει η "αρχή της ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ".

Όταν ο "βασιλιάς" δεν "μιλάει", δεν σημαίνει ότι το λόγο τον παίρνει ο υποτακτικός με το καθίκι, επειδή θέλει κι αυτός να μιλήσει.

Με απλά λόγια,όταν στην οποιαδήποτε δημοκρατική διαδικασία η ΑΠΟΧΗ ξεπερνά το 50%, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμά της, είναι ΑΚΥΡΗ.

Είναι άκυρη, όχι επειδή η ίδια η διαδικασία των εκλογών δεν τηρήθηκε στο έπακρο, αλλά γιατί απλούστατα δεν μπορεί η μειοψηφία να "παράγει" το αποτέλεσμα, το οποίο αποτελεί αρμοδιότητα της πλειοψηφίας να το "παράγει" και είναι αυτό που καθιστά τον λαό ΚΥΡΙΑΡΧΟ.

O λαός ΑΠΕΧΕΙ, για να διαμαρτυρηθεί στους μονίμως βολεμένους της "συμμετοχής". Απέχει, γιατί δεν αντέχει άλλο την αδικία στο όνομα της Δημοκρατίας. Της Δημοκρατίας των "μονόδρομων" και των "ψευδοδιλλημάτων". Της απάτης, που τον φασισμό τον "βαπτίζει" σε "δημοκρατία" και τη "μειοψηφία" σε "πλειοψηφία".

Η ΑΠΟΧΗ είναι πολιτική πράξη. Μπορεί να είναι "στείρα", αλλά είναι "πράξη". Μπορεί να μην "γονιμοποιεί" στη στελέχωση του συστήματος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι νομιμοποιεί τους φασίστες να το κάνουν στη θέση της.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Οι πολιτικοί στην Ελλάδα έχουν ιδρύσει μια αποκλειστική Λέσχη. ΕΛΕΓΧΟΥΝ το 90% του Ελληνικού Λαού και είναι ΕΝΩΜΕΝΟΙ !!...


Γράφουν Ιστορία!.....Θυμηθείτε τα ονόματα της ελληνικής πολιτικής από Β’ Παγκόσμιο πόλεμο και μετά. Και δεν είναι μόνο τα ονόματα, που δήθεν ενασχολούνται με την πολιτική. Κουβαλάνε και τις Φαμίλιες τους μαζί !!...

Ολες οι πολιτικές συμμορίες και οι πολιτικές φαμίλιες έχουν πέσει με τα μούτρα στο μόνο επάγγελμα που είναι από τα πλέον επικερδή στην Κολομβία των Βαλκανίων και δεν περνάει ποτέ κρίση.

Εκείνο του εκλεγεμένου βουλευτή, υπουργού, βολεμένου.

  


Ανάμεσά στους βολεμένους του πολιτικού συστήματος και πολλοί οι οποίοι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΛΕΓΕΙ αλλά τα ΚΟΝΟΜΑΝΕ. Κανείς δεν χάνεται...

Ολες σχεδόν οι πολιτικές φαμίλιες που ξέμειναν από την μεταπολίτευση θα δώσουν την μάχη τής επιβίωσης/συνέχισης της κονόμας.

Ναι, θέλαμε τον ΓΑΠ στην μάχη για να μην απουσιάζει κανείς από τον μεταξύ τους πόλεμο μέχρι θανάτου...

Οι ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ είναι, ίσως,ο μόνος τρόπος για να ξεπαστρέψουμε το πολιτικό προσωπικό της μεταπολίτευσης.

Μαζί τους θα ήταν σωτήριο για τον τόπο εάν καθαρίζαμε και τις ΜΗΝΤΙΑΚΕΣ συμμορίες.

H εκ νέου προσφυγής στις κάλπες και φτου από την αρχή είναι ο μοναδικός τρόπος να υποστεί ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ το πολιτικό και μηντιακό κατεστημένο της μεταπολίτευσης.

Από την στιγμή που ο νοικοκυραίος βουλιάζει αμήχανος στον καναπέ του και το τελευταίο όπλο πού του απομένει είναι η ψήφος του,ένα ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΧΑΟΣ και μια κινούμενη άμμος που θα αφανίζει τις συμμορίες της μεταπολίτευσης αποτελούν τον μονόδρομο της λύτρωσης...

(σε αντιπαράθεση με το καθημερινό χάος που μας σκοτώνει,εμάς και τις οικογένειές μας ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ και ΜΕΘΟΔΙΚΑ)

Άν ποτέ γίνουν σημαντικές αλλαγές στη χώρα αλλά και γενικά στον πλανήτη,αυτές θα γίνουν κάτω απο την πίεση της ''ήρεμης δύναμης'' των απεχόντων της εκάστοτε εκλογικής διαδικασίας για την εδραίωση της εκάστοτε ελεγχόμενης ''δημοκρατίας'',χωρίς να ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΙ τα εγκλήματα των πολιτικών και χωρίς να μπορούν να συντελεστούν,έστω και νομότυπα,στο σύνολό τους...