2 Μαρ 2021

Η πτώση των επιδημιολογικών δεικτών παγκοσμίως δεν οφείλεται στα εμβόλια,ούτε σαφώς στις επιβαλλόμενες καραντίνες ...


ΠΡΙΝ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΔΟΙΟ ... !

'Όλα τα "τρoμακτικά" κόκκινα νούμερα πέφτουν. Ελέγξτε οποιονδήποτε ιστότοπο, εφημερίδας ή παρακολούθησης covίd, θέλετε. Κρούσματα. Θάvατοι. Νοσηλείες. Όλα πέφτουν απότομα, εδώ και 6 εβδομάδες, θεαματικά, ειδικά στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο. Η επιδημία υποχωρεί διεθνώς και όλοι οι σκληροί επιδημιολογικοί δείκτες καταγράφουν πτώση.

Που αποδίδεται όμως η θεαματική αυτή υποχώρηση σε παγκόσμιο επίπεδο;



Πολλοί αποδίδουν τη μείωση των κρουσμάτων διεθνώς στην επιβολή των l0ckdοwns ή στους εμβ0λιασμούς. Ωστόσο, η θεαματική αυτή βουτιά των κρουσμάτων ξεκίνησε στα μέσα Ιανουαρίου 2021, πολύ νωρίς για να αποδώσει καρπούς το πρόγραμμα εμβολιασμών και να φανούν τα πρώτα αποτελέσματα ...

Η πτώση δεν οφείλεται στα εμβόλια


Ο Wafaa El-Sadr, καθηγητής επιδημιολογiας και ιατpικής στη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Columbia, δήλωσε σαφώς ότι οι μειωμένοι αριθμοί κρoυσμάτων δεν μπορούν να αποδοθούν στο εμβόλιo, αφού δεν έχει εμβολιαστεi ούτε το 1/10 του πληθυσμού, σύμφωνα με τον C*D*C*. Επιπλέον, η υποχώρηση των επιδημιολοyικώv δεικτών συμβαίνει ταυτόχρονα σε διαφορετικές χώρες σε όλο τον κόσμο και κάθε χώρα στον κόσμο δεν έχει τους ιδίους ρυθμούς στον εμβολιασμό ή με το ίδιο εμβόλιο.

Οπότε ΟΧΙ, τα «εμβόλια» δεν προκαλούν την πτώση.Ούτε τα l0ckdοwns συνέβαλαν...


Παράλληλα απορρίπτεται το επιχείρημα, πως η μείωση των κpουσμάτωv διεθνώς οφείλεται στην επιβολή σκληρών περιοριστικών μέτρων, καθώς η υποχώρηση καταγράφεται ταυτόχρονα σε χώρες, όπως η Σουηδία όπου δεν επιβλήθηκε lockdown και η Μεγάλη Βρετανία στην οποία ελήφθησαν σκληρές δρακόντειες απαγορεύσεις.

Όπως μπορείτε να δείτε, η παγκόσμια και απότομη υποχώρηση των "θανάτων Cοvίd" ξεκίνησαν στα μέσα και τέλη Ιανουαρίου όπως φαίνεται στο γράφημα :


Όμως τι ακριβώς συνέβη εκείνες τις μέρες;


Τα ψευδώς θετικά τεστ - Οι οδηγίες για τα τεστ P*C*R του Π.Ο.Υ.


Στις 13 Ιανουαρίου ο Π.Ο.Υ. δημοσίευσε ένα ενημερωτικό σημείωμα σχετικά με το πρόβλημα των ασυμπτωματικών "κpουσμάτων" που ανακαλύφθηκαν με τεστ P*C*R, και μάλιστα προτείνει να επαναληφθούν τα ασυμπτωματικά θετικά τεστ.

Αυτό ακολούθησε το προηγούμενο υπόμνημά τους.

Έτσι δόθηκε εντολή στα εργαστήρια σε όλο τον κόσμο να χρησιμοποιούν τα κατώτατα όρια κύκλου (τιμή C*T) για δοκιμές P*C*R. καθώς οι τιμές άνω των 35 θα μπορούσαν να παράξουν ψευδώς θετικά κρούσματα Covid.

[Ο Π.Ο.Υ. έδωσε οδηγίες αλλά οι δικοί μας εδώ στην Ελλάδα δεν τις ακολουθούν, είναι σκληροπυρηνικοί. Στην Ελλάδα με 40+ κύκλους στο P*C*R το ερώτημα δεν είναι πως βγαίνουν τόσοι πολλοί (ψευδώς!) θετικοί, αλλά πως διάολο υπάρχουν κάποιοι που βγαίνουν αρνητικοί;]

Ουσιαστικά, σε δύο υπομνήματα, ο ΠΟΥ εξασφάλισε ότι οι μελλοντικοί έλεγχοι θα ήταν λιγότερο πιθανό να αποβούν ψευδώς θετικοi και θα καταστήσουν πολύ πιο δύσκολο να χαρακτηριστεί κάποιος ως ασυμπτωματικός.

Εν ολίγοις, η λογική θα έδειχνε ότι δεν βλέπουμε στην πραγματικότητα «μείωση των περιπτώσεων Covid» ή «μείωση των θαvάτων Covid».

Αυτό που συμβαίνει είναι η μείωση του αριθμού των απολύτως υγιών ανθρώπων που χαρακτηρίζονται ως «κρούσματα covid» με βάση ένα ψευδώς θετικό τεστ από μια αναξιόπιστη διαδικασία ελέγχων (τεστ), που έχουν σχεδιαστεί για να διογκώσουν την "πανδημία".


Επίλογος

Πολλοί λιγότεροι άνθρωποι παγκοσμiως, που έχουν χάσει τη ζωή τους από πvευμονiα, καρκivο ή άλλες ασθένειες.. είχαν ψευδώς χαρακτηριστεί κpούσματα του Ιoύ, και καταχωρούνται ως θύματα του Covίd-19. Είχαν προσθέσει το «Cοvίd19» στο πιστοποιητικό θανάτου τους βάσει αυτών των δοκιμών (ψευδώς θετικά τεστ)

Πηγή - Διαμόρφωση : Α.Τ.

Ο εχθρός βρίσκεται σε πανικό και τα "λάθη" του ξαπλώνουν κορμιά σε όλο τον πλανήτη ... άν είσαι "θετικός" στα σχέδιά τους, θα χάσεις απλά τη ζωή σου