8 Μαρ 2021

ΟΙ..."ΣΚΥΘΕΣ" ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ...


"Σκύθες", ή αλλιώς Ελ(ληνική) Ασ(υδοσία), ΕΛ.ΑΣ, είναι η πασίγνωστη ένστολη υπηρεσία που σκοπό έχει την "προστασία του πολίτη". Έχει προϊστάμενο, τον"τίγρη"της καταστολής, κ. Χρυσοχοίδη. Να σημειωθεί ότι ο άνθρωπος αυτός, λόγω ειδικών ικανοτήτων, ανασύρθηκε από το πλυσταριό και οδηγήθηκε αυθημερόν στον σβέρκο του λαού.

Ποια θέση ,λέτε, θα μπορούσε να καταλάβει με τα προσόντα του; Μα φυσικά τη θέση.... του υπουργού "Προπηλακισμού του Πολίτη"! Και αυτήν κατέλαβε! Και μέχρι σήμερα, με αυτόν στην εν λόγω θέση, "δρέπομεν ευδαίμονας ναρκίσσους". Με άλλα λόγια μαζεύουμε "ωραία λουλούδια". Λουλούδια ένστολα, με τα πηλήκια και τις ζώνες τους, με τις αρβύλες και τα σκουφιά τους , με τα περίστροφα και τα ρόπαλα,με τη ασκήμια και τη κακία τους.

Και μορφωμένα! Όχι όπως οι χωροφύλακες. Τώρα οι αστυνομικοί δεν μαθαίνουν τον φασισμό με τη μέθοδο "άνευ διδασκάλου". Τον μαθαίνουν "με διδάσκαλο" στις σχολές. Ο παλιός αστυφύλακας, (σπανίως), έκανε τα στραβά μάτια. Τώρα οι μορφωμένοι "Σκύθες¨, διαπρέπουν στην επιστημονική κακοήθεια , το ψέμα και τη δειλία.


Όσα φορούν, τα όπλα της μάχης κατά του λαού, τα πληρώνει ο λαός, δηλαδή ο πατέρας τους. Δεν το σκέφτονται; Δεν διστάζουν; Δεν πισωπατούν; Δεν κάμπτονται; Δεν ιδρώνουν; Δεν αυτοκτονούν που χτυπούν άοπλους πολίτες, κατ εντολήν, χωρίς να διατυπώνουν προγενέστερες αντιρρήσεις;

Μην ακούτε "...μα είναι παιδιά του λαού". Είναι φασίστες κατ επιλογήν, άρα εχθροί του λαού. Είναι ασυνείδητοι, αυτοί που χτυπούν τον λαό και συνεπώς δεν υπάρχει ελπίς να αυτοκτονήσουν.


Μα όλοι; . Όχι βέβαια! Αλλά ,όπως έχω γράψει παλαιότερα, ένα καθαρό τραπέζι με μια βρωμισιά στην άκρη του δεν είναι "ένα καθαρό τραπέζι με μια βρώμα", αλλά ένα βρώμικο τραπέζι!

Το λοιπόν,η ΕΛ.ΑΣ διέταξε, λέει, ΕΔΕ!!


Προφανώς ο κ. Μητσοτάκης, με τον κ. Χρυσοχοϊδη και τον κ. Αρχηγό του ευαγούς Αστυνομικού ιδρύματος, διέταξαν ΕΔΕ, προκειμένου να "λάμψει η αστυνομική αλήθεια". Να επιβεβαιώσουν ότι οι ένστολοι "ιδρυματικοί"που έδειραν ανηλεώς στη Νέα Σμύρνη, είχαν υποστεί, οι καημένοι, προγενέστερη επίθεση από άοπλους πολίτες.

Αυτοί είναι οι "Σκύθες"!

Σήμερα η Νέα Σμύρνη, αύριο η Ηλιούπολη ,το Άργος , το Διδυμότειχο. Υπάρχουν και έντιμοι αστυνομικοί που ντρέπονται. Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους, να απομονώσουν τους επίορκους.

Πρέπει , να αναζητούνται τα στοιχεία των αστυνομικών που παρανομούν και να υποβάλλονται μηνύσεις ανηλεώς. Να μην προλαβαίνουν να απολογούνται ή να παρέχουν εξηγήσεις. Να ξέρουν ότι κρέμεται επί της κεφαλής τους η απόταξη! Αν όχι τώρα, όταν έρθει η ώρα, γιατί θα έρθει."Έσσεται ήμαρ", ( θα έρθει ημέρα που...), όπως λένε και στα καφενεία του χωριού μου.

Τελειώνω με τούτο : Στα αρχαία χρόνια, ήταν ντροπή για τους Αθηναίους πολίτες να γίνονται αστυνομικοί, γι αυτό προσελάμβαναν "Σκύθες"...!

Αυτά και τέλος!

Πηγή - Διαμόρφωση/προσθήκη βίντεο-φωτό : Α.Τ.

Ο Μαρκοπουλος της ΝΔ το έχει πει εξ αρχής ... Ήταν σαφές τι θα ακολουθήσει :