14 Μαρ 2021

ΟΙ ΑΡΧΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ δια της Βρετανικής Μοναρχίας των Αποικιοκρατών διώκουν την Άσμα Άσαντ γιατί υποστήριξε το συριακό στρατό. Έπρεπε να έχει υποστηρίξει την ISIS, al Nusra (al Qaida) κι FSA πτέρυγα τούρκικου στρατού εισβολής;;



Η Βρετανική Μοναρχία των Αποικιοκρατών διώκει την Άσμα Άσαντ γιατί υποστήριξε το συριακό στρατό. Έπρεπε να έχει υποστηρίξει την ISIS, al Nusra (al Qaida) κι FSA πτέρυγα τούρκικου στρατού εισβολής ;

Οι the times.co.uk σε δημοσίευμά τους αναφέρουν ότι η  Asma al-Assad, η πρώτη κυρία της Συρίας, η οποία είναι επίσης πρώην βρετανίδα επενδύτρια τραπεζίτης, αντιμετωπίζει πιθανή δίωξη και απώλεια της βρετανικής υπηκοότητάς της μετά την έναρξη της προκαταρκτικής έρευνας από τη μητροπολιτική αστυνομία για ισχυρισμούς ότι υποκίνησε και ενθάρρυνε τρομοκρατικές πράξεις κατά τη διάρκεια του δεκαετή εμφυλίου πολέμου. Η Assad, 45 ετών, πρώην φοιτήτρια του Λονδίνου που σπούδασε στο King’s College London, μετακόμισε στη Συρία μετά το γάμο της με τον Bashar al-Assad το 2000. Έκτοτε, η μητέρα τριών παιδιών έχει μεγαλώσει στην εξουσία και επεκτείνει τη φιλανθρωπική και επιχειρηματική της αυτοκρατορία παρέχοντας ομιλίες που υποστηρίζουν τις συριακές ένοπλες δυνάμεις.

Πάνω από μια δεκαετία πολέμου, οι συριακές δυνάμεις έχουν στοχεύσει μη στρατιωτικές περιοχές, συμπεριλαμβανομένων νοσοκομείων και σχολείων, με βόμβες βαρελιών, αεροπορικές επιθέσεις και πυροβολικό. Ο ΟΗΕ τόνισε τη χρήση του στρατού…”

Η Ευρώπη που μάτωσε από την ισλαμιστική τρομοκρατία και οι λαοί της θα είναι πάντα στο πλευρό των Άσαντ και του συριακού στρατού που την πολέμησε και τη νίκησε.

Δηλαδή οι Άγγλοι αποικιοκράτες της Μοναρχίας του Ηνωμένου Βασιλείου προσάπτουν στην σύζυγο του Προέδρου της Συρίας ότι υποστήριξε το στρατό της χώρας της σε αυτόν τον εμφύλιο ουσιαστικά κι αυτό το παραλείπουν για ευνόητους λόγους κατά της Διεθνούς Τζιχαντιστικής που υποστήριξαν με κάθε μέσο οικονομικά πολιτικά διπλωματικά εξοπλιστικά λογισμικά οικονομικά στρατιωτικά ΝΑΤΟ ΗΠΑ και χώρες της ΕΕ. Ο συριακός στρατός απέδειξε ότι είναι ο πιο Δημοκρατικός Στρατός

παγκοσμίως γιατί Αντιστάθηκε στους Αδερφούς Μουσουλμάνους στους Ουαχαμπίτες Σαλαφιστές Τρομοκράτες στην ISIS και την Αλ Νούσρα συριακή πτέρυγα της Αλ Κάιντα σε μάχες σώμα με σώμα σε όλη την επικράτεια. Αντιστάθηκε στον νεοθωμανικό επεκτατισμό και στην ψευδεπίγραφη συριακή αντιπολίτευση FSA σύμμαχο του τουρκικού στρατού κατοχής εισβολής στη Β Συρία κάτι που αποδείχθηκε έμπρακτα κατά τις επιχειρήσεις του τούρκικου στρατού στο εσωτερικό της Συρίας. Πολέμησε τους συνεργάτες του Ερντογάν όπως έκαναν οι Λίβυοι όπως θα έκανε κάθε στρατός τακτικός κατά του επίδοξου κατακτητή και των συνεργατών του..Aντιστάθηκε στον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό στη γεωστρατηγική ανάπτυξή του,στην υποταγή στο δυτικό παράγοντα, στο πλιάτσικο των πλουτοπαραγωγικών πηγών του στην αλλοτρίωση του λαού…

Είναι φαιδροί οι Άγγλοι όταν κατηγορούν ως τρομοκράτες τους Άσαντ και το συριακό στρατό όταν είναι οι μόνοι παγκοσμίως που πολέμησαν την ισλαμιστική τρομοκρατία ιδεολογικά και στρατιωτικά σε τέτοιο βαθμό.

Σ΄έναν ολοκληρωτικό πόλεμο 10ετή είναι σίγουρο ότι υπήρξαν απώλειες εκατέρωθεν και πολιτικών στόχων.Πόσα σχολεία ,νοσοκομεία, υποδομές χτυπούσαν καθημερινά οι τρομοκράτες; Γνωρίζουν μήπως πόλεμο που να μην σκοτώθηκαν άμαχοι εκατέρωθεν;;; To διακύβευμα είναι ποιά θέση παίρνεις σε έναν πόλεμο. Ο πόλεμος a priori είναι καταστροφικός. Αυτό που σε δικαιώνει δεν είναι το γεγονός του πολέμου αυτό καθ΄εαυτό που είναι εξ ορισμού απορριπτέο αλλά τι υπερασπίστηκες πολεμώντας.O συριακός στρατός υπερασπίστηκε την εδαφική επικράτεια της χώρας του από την ξένη επιβουλή ΗΠΑ,Τουρκίας, Σ Αραβίας, Κατάρ και συμμάχων τους στο πεδίο. Υπεραμύνθηκε κοσμικού κράτους έναντι θεοκρατίας τύπου Σ Αραβίας, προασπίστηκε ατομικές ελευθερίες κι έναν τρόπο ζωής που θα σάρωνε η πιο επικίνδυνη Σαρία του σαουδαραβικού λόμπι.Οι Σταυρώσεις, οι αποκεφαλισμοί,οι ακρωτηριασμοί,oι κανιβαλισμοί έφαγαν καρδιές και συκώτια και τους πρόβαλαν τα δυτικά ΜΜΕ, οι απαγωγές, τα εγκλήματα φανατισμού και θρησκευτικής μισαλλοδοξίας κ.α αυτά τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας οι τρομοκρατικές σε πολυσύχναστα σημεία αγορές, σταθμούς λεωφορείων,είναι τα επιτεύγματα των ομάδων που υποστήριξε το ΝΑΤΟ και η Αγγλία που έφτασαν στο σημείο ως τρόικα πολέμου να βομβαρδίσουν τη Δαμασκό με τόμαχοκ προς υποστήριξη της οργάνωσης Ισλαμικού Μετώπου που βομβάρδιζε με πυραύλους τις γειτονιές της Δαμασκού για 7 χρόνια.

Αν η ανθρωπότητα σοκαρίστηκε από το έγκλημα κατά του δημοσιογράφου Κασόγκι που με εντολή του διαδόχου του θρόνου του Σαλμάν τεμαχίστηκε θα πρέπει να γνωρίζει ότι στη Συρία έχουμε χιλιάδες Κασόγκι από την ίδια μήτρα τρομοκρατίας στρατηγικού συμμάχου ΗΠΑ.Ως κι ορθόδοξους παπάδες τους αποκεφάλισαν τους ακρωτηρίασαν μύτες αυτιά λοιπά μέλη και σε ξύλινα κουτιά τους έστελναν στους οικείους τους. Πόσα κεφάλια σύριων στρατιωτών οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ δεν τα έστειλαν στα φοβερά ξύλινα κουτιά. Η Αγγλία επαναλαμβάνει τα εγκλήματά της στα συριακά αυτή τη φορά Φυλακισμένα Μνήματα!!!

Οι ΝΑΤΟικές κορωνοδημοκρατίες αποδείχθηκαν πιο φασιστικά καθεστώτα από αυτό της Δαμασκού. Χωρίς Συντάγματα με καταπάτηση των περισσότερων Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.Με επιβολή ιατρικών πράξεων που ορίζονται ως υγειονομικά βασανιστήρια. Στη Συρία με τέτοιο πρόβλημα τρομοκρατίας και πολέμου ουδέποτε επιβλήθηκε στρατιωτικός νόμος κι απαγόρευση κυκλοφορίας ουδέποτε έκλεισαν σχολεία πανεπιστήμια εκκλησιές αγορά καταστήματα επιχειρήσεις…..Οι ΝΑΤΟ-ικές ”Δημοκρατίες” που στράφηκαν κατά των λαών τους δημιουργώντας στρατόπεδα συγκέντρωσης με συνεχή lockdown και ψηφιακή επιτήρηση που κρατούν τους λαούς τους ομήρους υπό την απειλή των όπλων είναι πλέον αναξιόπιστες για να αξιολογούν τη δημοκρατικότητα των άλλων… Στις 7μμ Σαββατόβραδο ξεκινούν τα μπλόκα και η απαγόρευση κυκλοφορίας ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ποιός Άσαντ;;;;; Ήδη απειλούν το λαό με ”τσουνάμι” κορωνοιού και τον ενοχοποιούν ότι κουράστηκε από τον συνεχή εγκλεισμό και την διαρκή απόφραξη αναπνοής..Η απόφαση ελήφθη βαίνουμε προς 2ο ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ….Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που η Ιταλία που είναι έδρα της Καθολικής εκκλησίας έκλεισε τα πάντα παραμονές του δικού τους Πάσχα στις 4 Απρίλη.Και στη Γαλλία τους το είπαν καθαρά Πάσχα ξεχάστε το...Oύτε βέβαια είναι τυχαίο πως το κάστρο του Καθολικισμού στην Αν Ευρώπη η Πολωνία καταγράφει τη μεγαλύτερη αύξηση σε κρούσματα covid19 από τον Νοέμβριο, με περισσότερα από 21.000 νέα όπως ειπώθηκε χθες.

Και ο λαός κουράστηκε από την αδέξια διαχείριση της κρίσης που το μόνο που έχει να προτείνει είναι ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ, μέτρο 13ου αι.

Πηγή - Διαμόρφωση : Α.Τ.