10 Ιουλ 2022

Κάποτε θα σας πάρει με τις πέτρες ο εξοργισμένος κόσμος, ιδιαίτερα για τα εμβόλια σε παιδιά


Υπερβάλλουσα θνησιμότητα σε παιδιά και εφήβους  και "εμβολιασμοί" κατά του ιού SARS-CoV-2 σε παιδιά ηλικίας 10-14 ετών. Ε.Ε.

Από την έναρξη της γονιδιακής θεραπείας mRNA σε παιδιά ηλικίας 0 έως 14 ετών (αρκετές από αυτές off-label), το ποσοστό υπερβάλλουσας θνησιμότητας αυξήθηκε δραματικά. Το Euromomo το δείχνει αυτό στο γράφημα, πολύ καθαρά στη σύγκριση.

Το αν υπάρχει αιτιώδης συνάφεια ή όχι παραμένει ένα ανοιχτό ερώτημα, αλλά είναι δύσκολο να θεωρηθεί η κατάσταση αυτή  ως μία απλή  σύμπτωση. Και το κράτος δεν θα απαντήσει...

Πηγές:

  • https://www.euromomo.eu/graphs-and-maps
  • https://vaccinetracker.ecdc.europa.eu/public/extensions/COVID-19/vaccine-tracker.html#age-group-tab


Καλό θα ήταν το παραπάνω γράφημα να το δούνε όλοι οι γονείς πριν επιλέξουν να βαρέσουν την ένεση στα παιδιά τους επειδή οι ίδιοι, νιώθουν ακόμα "ανασφάλεια".

Αλλιώς μετά,να μην γκρινιάζει κανείς για τις παρενέργειες και τους θανάτους που θα προκαλέσουν στα ίδια τους τα παιδιά. Η εναλλακτική ενημέρωση υπάρχει και όποιος θέλει να ενημερωθεί, το κάνει. Πηγή

Μελέτη Covid-19 στα παιδιά. Μηδενικός λόγος πανικού.


Όλα ανάρρωσαν μέσα σε 5 ημέρες κατά μέσο όρο και είχαν ήπια συμπτώματα, ούτε ένα παιδί δεν είχε σοβαρά συμπτώματα.

"Λοιμώξεις SARS-CoV-2 σε παιδιά στην Ισλανδία.

Στενή παρακολούθηση όλων των επιβεβαιωμένων περιπτώσεων σε μια εθνική μελέτη.

Συνολικά 1749 παιδιά μολύνθηκαν με SARS-CoV-2 σε 3 κύματα μόλυνσης.

Όλα τα κύματα είχαν παρόμοια σοβαρότητα της νόσου, με 5 φορές υψηλότερη επίπτωση στο τρίτο κύμα (3,5 έναντι 0,73/1000 παιδιά/μήνα). Κανένα παιδί δεν είχε σοβαρά συμπτώματα, 81 (4,6%) είχαν μέτρια συμπτώματα, 1287 (73,9%) είχαν ήπια συμπτώματα και 374 (21,5%) ήταν ασυμπτωματικά.

Τα συμπτώματα του ανώτερου (n = 839, 48 %) και του κατώτερου αναπνευστικού συστήματος (n = 744, 43 %) ήταν τα συχνότερα. Η διάμεση διάρκεια των συμπτωμάτων ήταν 5 ημέρες και οι έφηβοι διέτρεχαν μεγαλύτερο κίνδυνο για μεγαλύτερη διάρκεια [OR:1,84 (1,39-2,43)]. Δεκαεννέα (1,1%) παιδιά χρειάστηκαν ιατρική φροντίδα, αλλά κανένα παιδί δεν νοσηλεύτηκε. Η πηγή μόλυνσης ήταν μέλος του νοικοκυριού στο 65% των περιπτώσεων". Πηγή Συνέχεια εδώ

Η ντροπή του Τύπου

Μπλόκο Ουρουγουανού δικαστή σε όλα τα εμβόλια σε παιδιά 13 ετών και επ' αορίστου χρόνου μέχρι να διευκρινιστούν τα παρακάτω:
- σύσταση των εμβολίων
- παρενέργειες
- οφέλη.   Συνέχεια εδώ


Μέχρι σήμερα, τα κυρίαρχα ΜΜΕ στην Ελλάδα δεν έχουν πει λέξη για το σκάνδαλο στην Ουρουγουάη, ότι όλοι οι "εμβολιασμοί" των παιδιών έχουν σταματήσει και ότι η Pfizer δεν παρέδωσε ούτε ένα έγγραφο σχετικά με την ασφάλεια και την επίδραση του προϊόντος της στο δικαστήριο.

Μούγκα στη Στρούγκα.

Με το που πει όμως μια μπαρούφα ο Φάουτσι και ο ξεπουλημένος Βασιλακόπουλος, την επαναλαμβάνετε ως πιστοί παπαγάλοι αντί να κάνετε τα αυτονόητα. Κάποτε θα σας πάρει με τις πέτρες ο εξοργισμένος κόσμος, να το ξέρετε. Τα στοιχεία υπάρχουν που αποδεικνύουν ότι είστε ανάξιοι του ρόλου σας. Πηγή