22 Ιουλ 2022

Κλιματική αλλαγή;

Τους έχει πιάσει τώρα όλους η τρέλα για τον καύσωνα. Στη Βρετανία το 2003 είχαν μεγαλύτερες θερμοκρασίες αλλά δεν έκαναν το κόσμο άνω κάτω τότε...


Προφανώς η Κίνα κατασκευάζει τώρα το μεγαλύτερο πρόγραμμα τροποποίησης του καιρού στον κόσμο, που θα καλύψει έκταση μεγαλύτερη από την Ινδία, και εξακολουθούν να μας αποκαλούν τενεκεδένια ταξιαρχία.

Θα σας πω με βεβαιότητα ότι οι ΗΠΑ εργάζονται για την τροποποίηση του καιρού τουλάχιστον από τη δεκαετία του 1960, αν όχι νωρίτερα. Μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι αυτό το σύστημα είναι πολύ πιο μπροστά από αυτά που μας έλεγαν.

Αν μπορείτε να κάνετε αυτό, μπορείτε να κάνετε και το αντίστροφο. Μπορείτε να δημιουργήσετε συνθήκες ξηρασίας. Μπορείτε να αυξήσετε τη θερμοκρασία της γης. Μπορείτε να της βάλετε φωτιά... Μπορείτε να δημιουργήσετε "κλιματική αλλαγή". Το καταλάβατε;  [π]


Έπειτα μην ξεχνάμε ότι συμβαίνουν ΚΑΙ αυτά :


Το νερό της βροχής εξετάστηκε και βρέθηκε γεμάτο επικίνδυνα επίπεδα τοξικών χημικών ουσιών, ιδιαίτερα γνωστών ως νευροτοξικών χάρη στις χημικές ουρές που ψεκάζονται στον ουρανό μας, παγκοσμίως, καθημερινά :


Η τροποποίηση του καιρού με τη χρήση χημικών ουσιών συνεχίζεται εδώ
και πολύ καιρό:



ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ...

Με υλικό κυρίως από εδώ