7 Ιουλ 2022

Με θάρρος και θυσία αδέρφια!

Πρέπει να επιβεβαιωθεί έντονα ότι δεν υπάρχει κανένα κβαντικό άλμα για την ανθρωπότητα, ότι καμία Nέα Eποχή δεν θα έρθει με ένα ήπιο και φιλικό πρόσωπο που θα απλώσει το χέρι στον άνθρωπο που έχει ανάγκη.

Αυτό που βλέπουμε γύρω μας (πόλεμοι, παραβιάσεις, καταχρήσεις, βία κάθε τύπου) ήταν πάντα μια σκιά της ανθρωπότητας, αφού ο άνθρωπος ήταν πάντα ίσος με τον εαυτό του. Αυτό που αλλάζει είναι μόνο ο τρόπος, οι μορφές και τα εργαλεία για να επιβληθεί ο ένας στον άλλον και, ως εκ τούτου, πιστοποιούν μια εκφυλισμένη και δυσλειτουργική εκδήλωση ισχύος.

Θα ήταν ωραίο να είμαστε σίγουροι ότι ένας "αγγελικός στρατός", ή οι εξελισσόμενοι γαλαξιακοί ταξιδιώτες, ή ποιος ξέρει ποια κοσμική ακτινοβολία, είναι σε θέση να προκαλέσουν καθολικά έναν μηχανισμό συνειδητοποίησης και ανθρώπινης αδελφότητας.

Προφανώς αυτό δεν συμβαίνει, και δεν συνέβη ποτέ. Δεδομένου ότι είμαστε πρακτικοί άνθρωποι, προτιμούμε να εργαζόμαστε ενεργά, από την αρχή, για τον πραγματικό μας ατομικό Δια-φωτισμό παρά να περιμένουμε ποιος ξέρει τι υπεράνθρωπη και παγκόσμια σωτηρία θα επέμβει.

Ένας διαφωτισμένος ανόητος θα είναι πάντα ανόητος. Εκατομμύρια φωτισμένοι ανόητοι θα είναι πάντα ανόητοι, σε αντίθεση με εκείνον που εργάζεται και μοχθεί, πέφτει και σηκώνεται στο εσωτερικό ταξίδι, θα είναι κύριος των δικών του κατακτήσεων, αφού κανείς δεν θα μπορεί να του αφαιρέσει αυτό που έχει επιτύχει με θάρρος και θυσία.

MAN MAGICAL ENTITY

Τώρα... το αν το Σύμπαν βοηθά με τους "τρόπους" του, πολλοί από μας μπορούμε, βιωματικά πλέον, να το αποδείξουμε στους εαυτούς μας και στους άλλους που μας γνωρίζουν, χωρίς κανένα δισταγμό από ψυχής και χωρίς καμία καθυστέρηση...

ΖΗΤΑΤΕ ΤΟ ΦΩΣ!!

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ