12 Ιουλ 2022

ΠΡΟΣΔΕΘΕΙΤΕ!

Το γράφημα δεν δείχνει μόνο την πτώση του ευρώ έναντι του δολαρίου. Δείχνει την αναπόφευκτη κατάρρευση του 'ενιαίου', fiat, ευρω-νομίσματος 👇


Ο ενεργειακός γίγαντας της Ιταλίας Eni, ενημέρωσε πως η ρωσική Gazprom θα μειώσει περαιτέρω τις προμήθειες φυσικού αερίου στην Ιταλία κατά περίπου το ένα τρίτο. Με αυτές τις εξελίξεις η ΕΕ θα μειώσει ξανά τις προβλέψεις για την ανάπτυξη και την αύξηση του πληθωρισμό, ανέφερε ο Επίτροπος της Ε.Ε.

Ενώ η ΕΕ συνεχίζει να στρουθοκαμηλίζει, η Βραζιλία, μέλος των BRICS, διαπραγματεύεται με τη Ρωσία για την αγορά καυσίμου ντίζελ. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Βραζιλίας, Ζαΐρ Μπολσονάρο, οι χώρες μπορούν να συμφωνήσουν σε μια καλύτερη τιμή από αυτή που η Petrobras εισήγαγε προηγουμένως από άλλες χώρες.

Το Bloomberg αναφέρει πως οι αναδυόμενες χώρες, συμπεριλαμβανομένων του Ελ Σαλβαδόρ, της Γκάνα, της Αιγύπτου, της Τυνησίας και του Πακιστάν, θα αντιμετωπίσουν έναν ιστορικό χείμαρρο χρεοκοπιών, καθώς ένας σωρός 250 δις δολαρίων από προβληματικά χρέη συνεχίζει να ασκεί πτωτική πίεση στις οικονομίες… ΝΤΟΜΙΝΟ!!!

-Το ΝΤΟΜΙΝΟ συνεχίζεται και στην Κίνα, όπου οι πολίτες εφορμούν στην τράπεζα της Κίνας,στο ZHENGZHOU, γιατί έχουν "παγώσει" οι τραπεζικοί λογαριασμοί και φαίνεται πως οι εικόνες αυτές θα εμφανιστούν παντού...

-Επίσης, είναι σαφές ότι τα δύο μεγαλύτερα εναπομείναντα καθεστώτα-μαριονέτα, η ψεύτικη κυβέρνηση Μπάιντεν στις ΗΠΑ και το εγκληματικό καθεστώς του Εμανουέλ Μακρόν στη Γαλλία, πρόκειται επίσης να πέσει.

-Στη Γαλλία, το κόμμα του Μακρόν έχασε τις βουλευτικές εκλογές και τώρα έχει ξεκινήσει ποινική έρευνα εναντίον του Μακρόν. Επιφανειακά, είναι μια ιστορία για τον Μακρόν που ασκείται πίεση για την Uber, αλλά ότι, όπως τα κόμματα του Μπόρις Τζόνσον, αυτό είναι απλώς ένα πρόσχημα για την απομάκρυνση ενός διεφθαρμένου και συμβιβασμένου ηγεμόνα. https://www.theguardian.com/.../emmanuel-macron-secretly...

-Στις Ηνωμένες Πολιτείες, η παρουσία του "Sleepy", Τζο Μπάιντεν έχει γίνει τόσο φαρσοκωμωδία που ακόμη και προπαγανδιστικά μέσα ενημέρωσης της KM, όπως οι New York Times και η Washington Post, αρχίζουν να αμφισβητούν την όλη ιστορία... [Πηγή]

ΠΡΟΣΔΕΘΕΙΤΕ!



Το πλήγμα για όλες τις οικονομίες θα είναι ιδιαίτερα βαρύ αλλά για την Ελλάδα θα είναι ακόμα μεγαλύτερο καθώς έχει έναν συνδυασμό του «τρόμου» με απίστευτο σε μέγεθος δημόσιο χρέος, ένα εξίσου τεράστιο ιδιωτικό χρέος, παραγωγή για κλάματα και πληθωρισμό στα ύψη.

Στην πραγματικότητα το αποτέλεσμα μίας οικονομικής «ασφυξίας» για τους Έλληνες θα είναι καταλυτικό.

Χωρίς την ρευστότητα των προηγούμενων ετών δεν θα μπορεί να υπάρξει εξυπηρέτηση του ελληνικού χρέους και δεν θα υπάρχει δημοσιονομικός χώρος για να ακολουθείται ακόμα και αυτή η επιδοματική πολιτική σοβιετικού τύπου σε καύσιμα και ενέργεια (για να ξεχνούν οι πολίτες τον πόνο τους).

Είπαμε...ΝΤΟΜΙΝΟ!

Πηγή : Pronews