22 Ιουλ 2022

Oι γάιδαροι τσακώνονται σε ξένο αχυρώνα...

Η Air Canada, σε πλήρη συννενόηση με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, λανσάρει από τον Οκτώβρη τη νέα ψηφιακή ταυτότητα για να μπορείς να ταξιδέψεις. Όσοι το πάρετε ανάλαφρα, σκεπτόμενοι "οκ, σιγά ένας άλλος τύπος διαβατηρίου είναι" - ξανασκεφτείτε το.


Εδώ μιλάμε για ένα σύστημα κοινωνικής βαθμολόγησης που 'κλειδώνει' με την αναγνώριση προσώπου. Εξάλλου η Καναδική κυβέρνηση είχε κλείσει τραπεζικούς λογαριασμούς όσων διαμαρτυρήθηκαν για την Ελευθερία στην Οττάβα και κατάσχεσε και τις δωρεές προς τους οδηγούς φορτηγών.  Πηγή


Η Αυστραλιανή εταιρεία Qantas επιτέλους κάνει το βήμα πίσω και αφαιρεί το πιστοποιητικό εμβολιασμού για τους επιβάτες αλλά το κρατάει για το προσωπικό. Επιστήμη!


Τι έγινε παιδιά; Δεν πάνε καλά οι δουλειές; Νομίζετε πως ξεχνάμε; Καλή πτώχευση!! Πηγή

Όμως... κάπου αλλού : Σωρεία στοιχείων από ηλεκτρονική αλληλογραφία μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Pfizer, που φανερώνουν πως οι πειραματικές ενώσεις "σπρώχτηκαν" ενώ δεν ήταν ασφαλείς για την δημόσια υγεία... Στα email, εμφανίζεται και μία Ελληνίδα να προειδοποιεί πως τα εμβόλια δεν πληρούν τις προδιαγραφές!

Αρχικά, ο επικεφαλής Βιολογικής Ασφάλειας της ΕΕ, Μάρκο Καβαλέρι, φανερώνει πιέσεις και γνωστοποιεί πως η Pfizer με τη βοήθεια του ΕΟΦ και της Αμερικανικής κυβέρνησης πίεσαν την Ευρώπη για έγκριση πριν τα Χριστούγεννα...

Άλλη μία προειδοποίηση έρχεται από τον Νόελ Γουέιθον πως δυστυχώς πλέον έχει παραιτηθεί, αλλά ήταν βασικό στέλεχος του EMA, του ΕΟΦ της Ευρώπης δηλαδή. Σε ελεύθερη μετάφραση: "Εντάξει, να επισπεύσουμε την έγκριση των εμβολίων, έχουμε όμως χρέος πως την δημόσια ασφάλεια. Το γεγονός πως η εταιρεία (Pfizer), πλέον ζητά πλήρη έγκριση και όχι μόνο εκτάκτου ανάγκης κάνει τα πράγματα ακόμη πιο δύσκολα".

Η Ευδοκία Κορακιανίτη, στο ίδιο μήκος κύματος εκφράζει ανησυχία για την περιεκτικότητα RNA στα εμβόλια, τονίζοντας πως δεν έχει αποδειχθεί πως τα εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά! Πιο συγκεκριμένα, παρατηρήθηκε μείωση του ποσοστού RNA, στις εμπορικές παρτίδες, (55%) από αυτές που η Pfizer παρουσίασε στις κλινικές έρευνες (78%).

Ξέρετε τι έκανε η Pfizer για να λυθεί το πρόβλημα της περιεκτικότητας του RNA;

Χαμήλωσε τις απαιτήσεις, στο 50%!!!

Βλέπουμε όλοι τι γίνεται πίσω από τις πλάτες μας στο βωμό τις αισχροκέρδειας και όταν κανείς σκεφτεί πως κόσμος εκβιάστηκε να πάρει μέρος στο πείραμα, μόνο να νευριάσει μπορεί..Νευριάστε λοιπόν.. Εξοργιστείτε.. Πρέπει να τους πάρει και να τους σηκώσει.  Πηγή

Πηγή - Σύζευξη/διαμόρφωση : Α.Τ.