3 Φεβ 2023

Οι άνθρωποι μυρίζονται αίμα... Eίναι απλά θέμα χρόνου να ξεσπάσει η κοινωνία και να αρχίσει να τρώει τους πολιτικούς σε live μετάδοση...



Οι κανόνες :

1. ΚΑΝΕIΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ.  Είτε ένα συμβάν διαρκεί λίγα δευτερόλεπτα, λίγες ώρες ή ακόμη και λίγες ημέρες - πρέπει να δουλεύετε σαν να μην έρχεται κανείς να σας σώσει.

2. Εσείς είστε ο σωτήρας σας, γι' αυτό αρχίστε να εργάζεστε γιατί ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΑΣ.  Εσείς είστε η ασφάλειά σας, εσείς είστε ο γιατρός σας, εσείς είστε ο διασώστης σας.

3. Είστε ο καλύτερος σύμμαχός σας για να ΣΩΣΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ.  Κανείς δεν θέλει να σώσει τη ζωή σας και τις ζωές των δικών σας περισσότερο από εσάς, οπότε προετοιμάστε τον εαυτό σας για την επιτυχία, έχοντας τα απλά εργαλεία και τις γνώσεις για να το κάνετε: Κάντε ό,τι μπορείτε με ό,τι έχετε.  Αναγνωρίστε ότι κανείς δεν είναι σε καλύτερη θέση να αρχίσει να σώζει τη ζωή σας εκτός από εσάς.

4. Μερικές φορές το να σώζεις ζωές σημαίνει ότι πρέπει να ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΙ.  Όσο πιο αποτελεσματικός είσαι στο να ΑΝΤΙΔΡΑΣ, τόσο πιο επιτυχημένος θα είσαι στο να σώζεις μια ζωή και τίποτα στο διάστημα που μεσολάβησε δεν έχει αλλάξει αυτή την άποψη. 

Να είσαι γρήγορος, να είσαι αποφασιστικός, να είσαι οριστικός.


5. Κυρίως, να εργάζεσαι πάντα για την αλήθεια με βοηθό τη Γνώση.  Υπάρχει πάντα κάτι που μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε τη θέση σας.  Πάντα ...Γιατί κανείς δεν έρχεται να σας σώσει.