2 Φεβ 2023

ΜΙΑ ΑΡΑΧΝΗ ΠΛΕΚΕΙ ΤΟΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟ, ΕΜΕΙΣ... ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;



Μετά τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, οι νέες αποικίες ακολούθησαν τη μοίρα των άλλων αποικιών στην περιοχή. Με άλλα λόγια, η κυριαρχία και η ανεξαρτησία των πολιτών, άλλαξε φορεσιά και φόρεσε τη νέα, με νέα χρώματα, αλλά το εσωτερικό "σώμα" παραμένει πάντα το ίδιο... Rothschilds και παράγωγα αυτών.

Από τη μία καλλιεργείται το "Φιλοαλβανικό" κύμα, από την άλλη το "Φιλοβουλγαρικό" και πάντοτε το περιτύλιγμα, ο μεγάλος τους Πόθος : Το γκρέμισμα των ιδανικών των Ελλήνων, την Ιστορία και την ίδρυση του δήθεν "Μακεδονικού Έθνους" ...


Σημαντικό γι' αυτούς, συμβολικά και εδαφολογικά, κομβικό σημείο, σχετικό με τα Παγκόσμια Κληρονομικά Ταμεία και τον έλεγχο της περιοχής και όλης της υφηλίου, το νέο "κρατίδιο" περιέχει τη μαγιά του Πύργου της Βαβέλ...

Στήθηκε ένα δαιδαλώδες σύστημα οργανισμών, που ελέγχουν την οικονομία, τον τραπεζικό τομέα, την κυβέρνηση, την ενέργεια, το νερό, τις επικοινωνίες, τις παρακολουθήσεις και πάει λέγοντας. Αρχικά με το Βασίλειο της Σερβίας, δημιούργησαν μια οντότητα για να λάβει θέση στα ταμεία των Μαύρων Οθονών, κάτω από τον πλήρη έλεγχο των ιδίων. Με το δεδομένο του Βασιλείου, διεισδύει και καπηλεύεται λεκάνες εξόρυξης, την ενέργεια, τη βιομηχανία τροφίμων, την αγορά των μέσων μαζικής ενημέρωσης κ.α. Σαν παράδειγμα στον τομέα των τραπεζικών εργασιών, η Societe Generale έχει αναλάβει την Τράπεζα της Οχρίδας.

Για τη "Μακεδονία", που ήταν εξαρχής ο απώτερος σκοπός της Δυναστείας Rothschild, επενδύθηκαν τεράστια κεφάλαια σε πολλούς τομείς. Παράδειγμα, η εταιρεία "Mittal Steel Skopje", μέρος της "Mittal Corporation", η οποία αγόρασε το εργοστάσιο μεταλλουργίας στα Σκόπια, διασφαλίζοντας έτσι την κυριαρχία στη Βιομηχανία της στην περιοχή.  

Από την άλλη πλευρά, ο George Soros (György Schwartz), Χαζάρος, κύριος συνεργάτης των Rothschild, με μέντορα στην έναρξη της σταδιοδρομία του τον άλλο Χαζάρο "Carl Popper", χρηματοδοτεί  ανοιχτά με πολυάριθμους οργανισμούς - την Επιτροπή του Ελσίνκι, το Κέντρο Πολυπολιτισμικής Κατανόησης, τον Σύνδεσμο Δημοκρατικών Πρωτοβουλιών κ.α.

Το ίδιο ισχύει για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Ο Σόρος ελέγχει την τηλεόραση "Shutel", τους ραδιοφωνικούς σταθμούς "Vati" και "Life" και όλα τα άλλα. Απ' ευθείας ή με μπροστινούς άλλους συνεργάτες τους. Επίσης, κατά καιρούς, ρίχνονται χρήματα, άλλοτε φανερά άλλοτε κρυφά για διάφορες προπαγάνδες γύρω από τα θέματα που τους αφορούν. Π.χ.:  το 1994 χρηματοδότησε με 25 εκατομμύρια δολάρια τις κινήσεις της Κυβέρνησης για το θέμα που προωθούσαν τότε την εδραίωση του ονόματος και του Έθνους με το όνομα "Μακεδονία".. Ήτοι, χρηματοδότησαν την ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ!!...

Περιττό να πω τη σχέση τους με τους πολιτικούς.

Έχει χτίσει την καριέρα του σε όλο τον κόσμο με τις χρηματοοικονομικές κερδοσκοπικές πυραμίδες- πλατφόρμες, με κύριο άξονα τον οργανισμό επενδυτικών κεφαλαίων "Quantum Fund", των οποίων οι διαχειριστές, και ταυτόχρονα τα υπό διαχείριση κεφάλαια, που είναι επί το πλείστον, του Βατικανού, της οικογένειας των Δράκων (Κινέζων) και των κληρονομικών Κεφαλαίων τα αποθέματα.
 
Η σύνδεση μεταξύ Soros και Rothschilds επιτυγχάνεται μέσω ενός σκιερού πολύπλοκου δικτύου διαπιστευμένων που τοποθετούνται σε διοικητικές επιτροπές κεφαλαίων, καταπιστεύματα, εταιρείες, τράπεζες (κεντρικές και ιδιωτικές) ... Κάποιο από τα ονόματα κλειδιά ήταν ένας ορισμένος, ο Richard Katch (επίσης Χαζάρος), μέλος του " Quantum Fund".

Η σύνδεση επίσης πραγματοποιείται μέσω της "Societe Generale Bank", όπου ο διευθυντής "Michael Cicurel", πρόεδρος της διοίκησης του "Edmund Rothschild" και μέλος του Συμβουλίου της "Rothschild & Cie Banque". Επίσης, ένας  άλλος βασικός συνεργάτης του Soros ήταν ο "James Goldsmith" επίσης Χαζάρος και συγγενής των "Rothschild". Παράλληλα, ο ίδιος ήταν επικεφαλής της "Rothschild Italia SpA" και της επιτροπής της εμπορικής τράπεζας "NM Rothschild & Sons" στο Λονδίνο.

Ένας άλλος σημαντικός ατζέντης είναι ο "O. Niles Taube", επίσης μέλος της "Quantum Fund" και συνεργάτης του επενδυτικού ομίλου "St. James Park Capital", που στη συνέχεια αποκτήθηκε από τον "Nathaniel Rothschild".

Οι ανωτέρω, στήριξαν φανερά τον Πρόεδρο "Μπράνκο Τσερβενκόφσκι" ο οποίος υποστήριξε ανοιχτά το σχέδιο του "Μάρτι Αχτισάαρι" για το Κοσσυφοπέδιο.

Πέραν των πιο πάνω, σημαντικό έλεγχο έχουν στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, όπως π.χ,  η "ΜΤ" μέσω της εταιρείας "Stonebridge Communications" που τους ανήκει.

Παρεμπιπτόντως, η "MT" ελέγχεται έμμεσα από τους "Rothschilds" μέσω του δικτύου "Blackstone Group"... Θυμηθείτε τη σχέση με το Ελληνικό Χρέος, τον έλεγχο και αξιολόγηση των τραπεζών σε όλη την Ευρώπη και ειδικά στην Ελλάδα και Κύπρο... Ο Χρηματοοικονομικός όμιλος αυτός ιδρύθηκε το 1985 από τους συνεργάτες τους "Peter George Peterson" και "Stefan Schwartzman (επίσης Χαζάρος). Και οι δύο είχαν προηγουμένως πραγματοποιήσει σταδιοδρομία στις άλλες εταιρείες του "παρακράτους" Rothschild όπως η "Lehman Brothers" και "Kuhn Loeb Inc."

Ο όμιλος "Blackstone" είναι επίσης ο κύριος μέτοχος της "Deutsche Telekom" (T-Mobile), η οποία ενσωματώνει επίσης την ουγγρική εταιρεία κινητής τηλεφωνίας "Matav" - ιδιοκτήτρια της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας "MT στην Βαρδάσκα. Η "T-Mobile" είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στην Βαρδάσκα...

Οι ίδιοι οι "Rothschild", χρηματοδοτούν τις δημοσκοπήσεις, τα δημοψηφίσματα, ελέγχουν τις εκλογές, χρηματοδοτούν και πτωχεύουν τις επιχειρήσεις, ελέγχουν τις πλουτοπαραγωγικές περιοχές, επιβάλλουν τις μεταρρυθμίσεις, "συμβουλεύουν" τις κυβερνήσεις, ελέγχουν τις κυβερνήσεις, τις εκλογές, τα κόμματα, δικάζουν, ακυρώνουν, κατηγορούν, αποφασίζουν, ελέγχουν το λαθρεμπόριο κάθε μορφής, τα σύνορα, τη διακίνηση, τις επαναστάσεις, τους εμφυλίους, τους πολέμους, τις στρατιωτικές παρεμβάσεις... και επιβάλλουν αυτό που έχουν σχεδιάσει, άλλοτε ως Δούρειοι Ίπποι, άλλοτε ως Διαχειριστές, άλλοτε ως Ελεγκτές, άλλοτε ως και καλά Φιλάνθρωποι, άλλοτε ως Δυνάστες και πάει λέγοντας.

ο Υπουργός Υποδομών Velimir Ilic, οι πρεσβευτές του Καναδά και της Ουγγαρίας, ο "Sandor Papp" και ο "Robert McDougal", ο οικονομικός σύμβουλος του Καναδά, Đurđevka Čeremić, ο πρόεδρος "Sandor Damian" της "TriGranit Corporation", αντιπρόεδρος εξωτερικών υποθέσεων της "TriGranit", "Peter Lorincz", Διοικητικό Συμβούλιο Σερβικών σιδηροδρόμων " Paul Popovic", Γενικός Διευθυντής Σερβικών σιδηροδρόμων "Milanko Sarancic" Διευθυντής "CIP Milutin Ignjatovic", άμεσοι συνεργάτες των ιδίων.

Όσον αφορά την προετοιμασία του κυριαρχικού εδάφους για τους "Rothschild" στη Σερβία, ανέκαθεν, με διάφορες κινήσεις, κατάφεραν να διαβρώσουν και να εισχωρήσουν σε κάθε επίπεδο της πολιτικής, νομικής, οικονομικής και οικονομικής, πολιτιστικής και τηλεοπτικής σκηνής της σερβικής κοινωνίας. Δημιούργησαν την θρησκεία, ελέγχουν την εκκλησία, τη γλώσσα, τη γραφή, την ιστορία, τον εθνικισμό ...

Το δίκτυο επιρροής που έχει κατασκευάσει με έντονο ρυθμό, ακόμα και από πριν τον παγκόσμιο πόλεμο και στη συνέχεια από το 1944 και μετά, μέσω των σκιερών ταμείων και οργανισμών, όπως το «Ταμείο για μια Ανοιχτή Κοινωνία» (Fund for an Open Society), «HLC», «Επιτροπή Ελσίνκι», «Ευρωπαϊκό Κίνημα», «Κέντρο Αντιπολεμικής Δράσης» (Centre for Anti-War Action), "OTPOR" "NUNS" , "ANEM", κτλ, είναι εδραιωμένο και καλά επανδρωμένο σε όλα τα επίπεδα για να δημιουργήσουν το "Μακεδονικό"  κλίμα, την ψυχολογική διαμόρφωση μιας εθνικής ταυτότητας...

Επένδυσαν στη Λαθρομετανάστευση και Λαθρο-αποίκιση, έσπειραν τον τρόμο στον ελεύθερο κόσμο δημιουργώντας εξαρτήσεις και ενοχές, προκάλεσαν με πολλαπλά πλοκάμια τους τη γενοκτονία των λαών, με εγκληματική νοοτροπία διείσδυσαν και διέλυσαν την παιδεία, την οικογένεια, τη συνοχή, τον αυτοσεβασμό, τον πολιτισμό, μετέτρεψαν τον ΟΠΛΙΤΙΗ ενεργό δημιουργό ελεύθερο άνθρωπο, σε πειθήνιο όργανο διαχειρίσιμο- μηχανή τίτλο κτήσης - ΠΟΛΙΤΗ ...

Μέσα από τα πλήρως ελεγχόμενα ΜΜ-Εξαπάτησης, ελέγχουν συνειδήσεις, μέσω των ηλεκτρονικών μέσων, εφημερίδων και περιοδικών, εκδοτικών οίκων κτλ.

Κάτω από τους ίδιους ελέγχους, ο οργανισμός πληροφοριών "Sense" και οι δύο κορυφαίοι οργανισμοί πληροφόρησης στη χώρα, η "Beta" και η "Fonet" επίσης συμφερόντων των ιδίων. Αυτές οι υπηρεσίες είναι επίσης υποκαταστήματα του "A.P." (Associated Press) και "Reuters", τα οποία ανήκουν επίσης στους Rothschilds από τον 19ο αιώνα.

Θα πρέπει να αναφέρουμε και τις ακόλουθες εκπαιδευτικές οργανώσεις του Soros: το "Union University", το "Alternative Academic Educational Network (AAOM)", το "Belgrade Open School", το "Centre for Women Studies" (που ξεπήδησε από τη φεμινιστική ομάδα «Γυναίκα και Κοινωνία» "Woman and Society") οι οποίοι προσλαμβάνουν μελλοντικούς μισθοφόρους του Σόρος για να παράξουν είδωλα και μεσσίες της μόδας και της επιστήμης με δικές τους προδιαγραφές... Επίσης, το Κέντρο Προηγμένων Νομικών Μελετών "Human Rights Watch (HRW)". Στο ίδιο στρατόπεδο ανήκουν και τα "CESID" και άλλες οργανώσεις που συμμετέχουν σε δημοσκοπήσεις και καταμέτρηση ψήφων κτλ.

Με τον ίδιο τρόπο και με συστηματικές μεθόδους, έθεσαν υπό τον έλεγχό τους πλήρως τον Πολιτισμό και την Παιδεία.

Ο στρατός του Σόρος


Μέσω και πάλι του Soros, στη Σερβία και δη στην Βαρδάσκα, διείσδυσαν στα σχολεία, ανέλαβαν την ανατύπωση των βιβλίων της ιστορίας, αναδιαμορφωσαν τους εκπαιδευτικούς φορείς, τα θέατρα, την Εθνική Βιβλιοθήκη, το Ιστορικό Αρχείο, την SANU κτλ.

Συγκέντρωσαν, όπως και στην Ελλάδα και τα υπόλοιπα Κράτη, γύρω τους μια μεγάλη ομάδα ηθοποιών, σκηνοθετών, θεατρικών συγγραφέων, μουσικών, συγγραφέων, επιστημόνων, αναλυτών, πρώην διπλωματών και μέσω της καλλιέργειας μιας νέας εικόνας, μεταμόρφωσαν τα ιδανικά του ανθρώπου σε μια εικόνα χωρίς ιδανικά, με πολλαπλά πάθη, εδραίωσαν το τρίτο φύλο, όλες τις παράνοιες και τα παραφύσει να φαίνονται φυσιολογικά, πέρασαν τις ουσίες ως υποχρέωση, τα άχρηστα ρούχα ως μόδα εξευτελίζοντας κάθε Ανθρώπινη Αξία και Ιδανικά.

Που να σταματήσει κανείς... Η πλεκτάνη τους απλώνεται σε όλα τα επίπεδα.

Σημαντικά άτομα, όπως ο "Goran και ο Markovic" (του οποίου ο μέντορας είναι ο "Bernard Levy", φίλος του "Bernard Kouchner") και ο "Paskaljevic" δαιμονοποίησαν τους Σέρβους στα κινηματογραφικά φεστιβάλ.

Μπορώ να γράφω για ώρες, αλλά όλα τα παραπάνω, είναι μια πολύ επιφανειακή εικόνα, που δείχνει τα συμφέροντα και το πόσο βαθιά είναι όλα διαβρωμένα.

Εμείς, τα αφήνουμε να συμβαίνουν όλα αυτά, αφήσαμε τις βδέλλες να πίνουν το αίμα μας, διότι δεν είμαστε προσεκτικοί, είμαστε διαιρεμένοι και βυθισμένοι ο κάθε ένας στα δικά του προβλήματα που και πάλι εκείνοι δημιούργησαν.

Αυτοί όμως την δουλειά τους κάνουν... Απλά χρησιμοποιούν τη δική μας ενέργεια, τη δική μας εργασία, τις δικές μας γνώσεις.

Εμείς έχουμε το φταίξιμο.

Ας αναλογιστούμε,ας ενωθούμε και ας ετοιμαστούμε ...


Β.Χ.-Διαμόρφωση/προσθήκες/φώτο : Α.Τ.