16 Φεβ 2023

Πατέντα/Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Pfizer # 11,107,588 : Οι μπολιασμένοι έχουν γίνει ρομπότ...






US Patent for Methods and systems of prioritizing treatments, vaccination, testing and/or activities while protecting the privacy of individuals Patent (Patent # 11,107,588)

Μεταφράσαμε επιλεκτικά, μέρη της κατά καιρούς αναφερθείσας, κατοχυρωμένης και ΕΓΓΕΚΡΙΜΕΝΗΣ, από τη σκαιώδη κυβέρνηση των Η.Π.Α., "πατέντας" της Pfizer, την παρουσιάζουμε (μιας και οι ακαταδίωκτοι "ειδικοί" μας, δεν μπήκαν στον κόπο...) και σχολιάζουμε με τον τρόπο μας ενίοτε τα γραφόμενα, περί της "εφεύρεσης" των ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΙΣΤΏΝ της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης :

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Pfizer που χορηγήθηκε τον Αύγουστο του 2021, αφορά την επικοινωνία πύργων κινητής τηλεφωνίας με ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που έχουν λάβει ένεση γραφενίου. [...]





Μέθοδοι και συστήματα ιεράρχησης θεραπειών, εμβολιασμών, δοκιμών ή/και δραστηριοτήτων με ταυτόχρονη προστασία της ιδιωτικής ζωής των ΠΑΤΕΝΤΑΡΙΣΜΕΝΩΝ ατόμων. (Πατέντα/Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Pfizer # 11,107,588)

[Νοε 30, 2020]

Σύστημα και μέθοδοι για την ανώνυμη επιλογή υποκειμένων για θεραπεία κατά μιας μολυσματικής νόσου που προκαλείται από ένα παθογόνο. Το σύστημα περιλαμβάνει ένα πλήθος ηλεκτρονικών συσκευών που περιλαμβάνουν οδηγίες για τη δημιουργία ενός αναγνωριστικού και, όταν βρίσκονται κοντά σε μια άλλη τέτοια ηλεκτρονική συσκευή, μία ή και οι δύο ηλεκτρονικές συσκευές μεταδίδουν/λαμβάνουν το αναγνωριστικό προς/από την άλλη ηλεκτρονική συσκευή.

Στη συνέχεια, δημιουργείται ένα σκορ με βάση ένα πλήθος τέτοιων λαμβανόμενων ID. Επιπλέον, με βάση πληροφορίες που λαμβάνονται από ένα διακομιστή, εμφανίζονται σχετικές οδηγίες θεραπείας στα υποκείμενα με βάση τις ληφθείσες πληροφορίες και τη βαθμολογία. Ο διακομιστής περιλαμβάνει οδηγίες για την αποστολή στην πλειάδα των ηλεκτρονικών συσκευών των πληροφοριών που θα εμφανιστούν με τις σχετικές οδηραπείγίες θεας, επιπλέον ο διακομιστής ή/και οι ηλεκτρονικές συσκευές περιλαμβάνουν οδηγίες για τη δημιουργία μιας πρόβλεψης της πιθανότητας μετάδοσης του παθογόνου από ένα υποκείμενο [Όπου "υποκείμενο = ΕΣΥ], με βάση τη βαθμολογία του υποκειμένου.


Μετάβαση σε: Ιστορικό διπλώματος ευρεσιτεχνίας


Περιγραφή


ΣΧΕΤΙΚEΣ ΕΦΑΡΜΟΓEΣ



Η παρούσα αίτηση διεκδικεί το πλεονέκτημα προτεραιότητας της αίτησης διπλώματος ευρεσιτεχνίας του Ισραήλ αριθ. 277083 που κατατέθηκε την 1η Σεπτεμβρίου 2020, της αίτησης διπλώματος ευρεσιτεχνίας του Ισραήλ αριθ. 276665 που κατατέθηκε την 11η Αυγούστου 2020 και της αίτησης διπλώματος ευρεσιτεχνίας του Ισραήλ αριθ. 276648 που κατατέθηκε την 11η Αυγούστου 2020. Το περιεχόµενο των ανωτέρω αιτήσεων ενσωµατώνεται µε παραποµπή, ως εάν να παρατίθεται πλήρως στο παρόν στο σύνολό του.


Πλειοψηφία οι Σαουδάραβες στο Davos...


Η παρούσα αίτηση σχετίζεται επίσης µε την αίτηση διπλώµατος ευρεσιτεχνίας των Ηνωµένων Αραβικών Εµιράτων µε αριθµό P6001304/2020 που κατατέθηκε στις 17 Σεπτεµβρίου 2020, το περιεχόµενο της οποίας ενσωµατώνεται στην παρούσα µε αναφορά στο σύνολό του.


ΠΕΔIΟ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚO ΤΗΣ "ΕΦΕYΡΕΣΗΣ"


Η παρούσα εφεύρεση, σε ορισμένες υλοποιήσεις της, αφορά μεθόδους και συστήματα ιεράρχησης εμβολιασμών\θεραπειών\ελέγχων και, ειδικότερα, αλλά όχι αποκλειστικά, μεθόδους και συστήματα ιεράρχησης εμβολιασμών\θεραπειών\ελέγχων σε κατάσταση πανδημίας, όπου τα εμβόλια βρίσκονται σε ανεπάρκεια και προστατεύοντας παράλληλα την ιδιωτικότητα των ατόμων του πληθυσμού. 🤣 😂

Η νόσος των κοροναϊών 2019 (COVID-19) είναι μια λοιμώδης νόσος που προκαλείται από τον κοροναϊό του σοβαρού οξέος αναπνευστικού συνδρόμου 2 (SARS-CoV-2). Εντοπίστηκε για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 2019 στο Wuhan, Hubei, Κίνα, και έχει οδηγήσει σε συνεχιζόμενη πανδημία. Το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα εντοπίστηκε στις 17 Νοεμβρίου 2019 στο Hubei. Από τις 6 Αυγούστου 2020, έχουν αναφερθεί περισσότερα από 18,7 εκατομμύρια κρούσματα σε 188 χώρες και εδάφη, με αποτέλεσμα περισσότερους από 706.000 θανάτους. Περισσότεροι από 11,3 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν αναρρώσει. Ο ιός μεταδίδεται κυρίως μεταξύ των ανθρώπων κατά τη διάρκεια στενής επαφής, συχνότερα μέσω μικρών σταγονιδίων που παράγονται από το βήχα, το φτέρνισμα και την ομιλία. Τα σταγονίδια συνήθως πέφτουν στο έδαφος ή σε επιφάνειες αντί να ταξιδεύουν μέσω του αέρα σε μεγάλες αποστάσεις. Ωστόσο, η μετάδοση μπορεί επίσης να συμβεί μέσω μικρότερων σταγονιδίων που είναι σε θέση να παραμείνουν αιωρούμενα στον αέρα για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα σε κλειστούς χώρους, όπως είναι τυπικό για τις αερομεταφερόμενες ασθένειες. Λιγότερο συχνά, οι άνθρωποι μπορεί να μολυνθούν αγγίζοντας μια μολυσμένη επιφάνεια και στη συνέχεια αγγίζοντας το πρόσωπό τους. Είναι πιο μεταδοτική κατά τη διάρκεια των τριών πρώτων ημερών μετά την εμφάνιση των συμπτωμάτων, αν και η εξάπλωση είναι δυνατή πριν από την εμφάνιση των συμπτωμάτων, μετά την εξαφάνισή τους και από άτομα που παρουσιάζουν πολύ ήπια ή δεν παρουσιάζουν καθόλου συμπτώματα. -[To παραμύθι]

..............................................................


Παράδειγμα 18. Η µέθοδος του παραδείγµατος 1, όπου το παθογόνο περιλαµβάνει έναν ιό της κορώνας και όπου η θεραπεία περιλαµβάνει έναν εµβολιασµό και όπου η ιεράρχηση χρησιµοποιείται για να επιλέγονται άτοµα που διατρέχουν µεγαλύτερο κίνδυνο µετάδοσης του παθογόνου κατά τη διάρκεια µιας πανδηµίας και να εµβολιάζονται νωρίτερα από τα άτοµα που είναι λιγότερο πιθανό να µεταδώσουν το παθογόνο.

Παράδειγμα 19. Σύστημα για την ανώνυμη επιλογή υποκειμένων [Όπου "υποκείμενο=ΕΣΥ] για θεραπεία κατά μιας μολυσματικής νόσου που προκαλείται από ένα παθογόνο, το οποίο περιλαμβάνει:

α. μια πλειάδα ηλεκτρονικών συσκευών που είναι διαμορφωμένες ώστε να μεταφέρονται από τα εν λόγω υποκείμενα και είναι διαμορφωμένες με οδηγίες για να:

i. να παράγει ένα αναγνωριστικό που περιλαμβάνει για κάθε ηλεκτρονική συσκευή,
ii. όταν βρίσκονται κοντά σε μια άλλη τέτοια ηλεκτρονική συσκευή, μία ή και οι δύο από τις ακόλουθες ενέργειες: μετάδοση της εν λόγω ταυτότητας ή μιας ένδειξης αυτής στην εν λόγω άλλη ηλεκτρονική συσκευή και λήψη μιας ταυτότητας ή μιας ένδειξης αυτής από την εν λόγω άλλη ηλεκτρονική συσκευή,
iii. παραγωγή, ενός σκορ με βάση ένα πλήθος τέτοιων λαμβανόμενων αναγνωριστικών,
iv. λήψη πληροφοριών από ένα διακομιστή,
v. εμφάνιση σχετικών οδηγιών θεραπείας στα εν λόγω υποκείμενα με βάση τις ληφθείσες πληροφορίες,

β. τουλάχιστον έναν διακομιστή που περιλαμβάνει μια μνήμη και ένα πλήθος μονάδων- η εν λόγω μνήμη περιλαμβάνει οδηγίες για:

vi. αποστολή στο εν λόγω πλήθος ηλεκτρονικών συσκευών πληροφοριών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από ένα κύκλωμα στο εν λόγω πλήθος ηλεκτρονικών συσκευών για την εμφάνιση των σχετικών οδηγιών θεραπείας, όπου ο τουλάχιστον ένας διακομιστής ή οι ηλεκτρονικές συσκευές περιλαμβάνουν οδηγίες για τη δημιουργία μιας πρόβλεψης της πιθανότητας μετάδοσης του παθογόνου από ένα υποκείμενο, με βάση μια βαθμολογία του υποκειμένου.

Παράδειγμα 20. Το σύστηµα σύµφωνα µε το παράδειγµα 19, όπου οι πληροφορίες περιλαµβάνουν µία ή περισσότερες από τις ειδικές για το υποκείµενο πληροφορίες.

Παράδειγμα 21. Το σύστηµα σύµφωνα µε το παράδειγµα 19, όπου οι πληροφορίες περιλαµβάνουν γενικές πληροφορίες που µπορούν να χρησιµοποιηθούν από ένα πλήθος υποκειµένων [εδώ θα συμφωνήσουμε με την έκφραση] και συσκευών τους.

Παράδειγμα 22. Το σύστηµα σύµφωνα µε το παράδειγµα 19, όπου ο διακοµιστής είναι διαµορφωµένος µε οδηγίες για να λαµβάνει "ανώνυµες" [...?] βαθµολογίες για ένα πλήθος ηλεκτρονικών συσκευών και να χρησιµοποιεί τις λαµβανόµενες βαθµολογίες για να παράγει τις γενικές πληροφορίες, όπου οι ηλεκτρονικές συσκευές είναι διαµορφωµένες για να χρησιµοποιούν τις γενικές πληροφορίες για να καθορίζουν µια σχετική προτεραιότητα θεραπείας για τα αντίστοιχα υποκείµενα τους. [Έπεσε πολλή πληροφορία & πολλά... "υποκείμενα" μαζί!]

Παράδειγμα 23. Το σύστηµα σύµφωνα µε το παράδειγµα 19, όπου οι ηλεκτρονικές συσκευές περιλαµβάνουν µια µονάδα ανίχνευσης εγγύτητας που χρησιµοποιεί ένα ή περισσότερα από τα εξής:

α. δεδομένα φυσικής εγγύτητας που λαμβάνονται μέσω ηλεκτρονικών δεδομένων εντοπισμού θέσης του εν λόγω υποκειμένου,

β. έναν αισθητήρα ένδειξης απόστασης που υποδεικνύει τη φυσική εγγύτητα της θέσης μιας συσκευής σε σχέση με τη θέση της εν λόγω άλλης συσκευής- και

γ. ιστορικά δεδομένα θέσης.

Παράδειγμα 24. Το σύστημα σύμφωνα με το παράδειγμα 19, όπου ο τουλάχιστον ένας διακομιστής ή οι ηλεκτρονικές συσκευές περιλαμβάνουν οδηγίες για τον καθορισμό μιας ιεράρχησης θεραπείας με βάση την εν λόγω πιθανότητα.

Παράδειγμα 25. Το σύστημα σύμφωνα με το παράδειγμα 23, όπου ο εν λόγω προσδιορισμός μιας ιεράρχησης θεραπείας περιλαμβάνει περαιτέρω ένα ή περισσότερα από τα εξής:

α. τη δημιουργία μιας συνιστώσας βαθμολογίας με βάση τη φύση μιας θέσης όπου σχετίζονται τα εν λόγω δεδομένα φυσικής εγγύτητας,

β. τη δημιουργία μιας συνιστώσας βαθμολογίας που περιλαμβάνει δεδομένα υγείας του υποκειμένου μιας ή και των δύο ηλεκτρονικών συσκευών,

γ. παραγωγή μιας συνιστώσας βαθμολογίας που περιλαμβάνει ένα επάγγελμα του υποκειμένου μιας ή και των δύο ηλεκτρονικών συσκευών,

δ. παραγωγή μιας συνιστώσας βαθμολογίας που αντανακλά σχετικό κίνδυνο για την υγεία του υποκειμένου εάν το υποκείμενο προσβληθεί από το παθογόνο- και

ε. παραγωγή μιας συνιστώσας βαθμολογίας που αντανακλά τη ζημία στην κοινωνία, εάν το υποκείμενο προσβληθεί από το παθογόνο.

Παράδειγμα 26. Το σύστημα σύμφωνα με το παράδειγμα 23, όπου όταν τα εν λόγω δεδομένα φυσικής εγγύτητας σχετίζονται με μια τοποθεσία που είναι είτε σε εσωτερικό είτε σε κλειστό χώρο, τότε η προβλεπόμενη πιθανότητα του εν λόγω υποκειμένου να μεταδώσει το παθογόνο αυξάνεται κατά έναν παράγοντα μεταξύ περίπου 10 φορές έως περίπου 100 φορές.

Παράδειγμα 27. Το σύστημα σύμφωνα με το παράδειγμα 19, το οποίο περιλαμβάνει περαιτέρω έναν διακομιστή εμβολιασμού, ο οποίος κατανέμει εμβολιασμούς για έναν ιό κορώνα σύμφωνα με, τις εμφανιζόμενες πληροφορίες θεραπείας.

Παράδειγμα 28. Το σύστημα σύμφωνα με το παράδειγμα 27, όπου ο εν λόγω διακομιστής περιλαμβάνει μια μονάδα προσομοίωσης, η οποία είναι διαμορφωμένη να εκτελεί ένα ή και τα δύο από τα εξής:

(α) πρόβλεψη της επίδρασης του εμβολιασμού στην εξάπλωση της νόσου,

(β) πρόβλεψη της επίδρασης μιας πιθανότητας μετάδοσης ταυτότητας στη διάκριση μεταξύ υποκειμένων που έρχονται σε επαφή κυρίως με υποκείμενα σε έναν ίδιο υποπληθυσμό.

Παράδειγμα 29. Το σύστημα του παραδείγματος 19, όπου οι εν λόγω ηλεκτρονικές συσκευές είναι διαμορφωμένες ώστε να μεταδίδουν ένα δεύτερο αναγνωριστικό και προηγουμένως λαμβανόμενα δεύτερα αναγνωριστικά, με πιθανότητα μικρότερη από 10% και χρησιμοποιώντας τα εν λόγω λαμβανόμενα δεύτερα αναγνωριστικά για τη δημιουργία της εν λόγω βαθμολογίας.

Παράδειγμα 30. Το σύστημα του παραδείγματος 19, όπου το εν λόγω μεταδιδόμενο ID είναι ένα μη μοναδικό ID με λιγότερες πιθανές τιμές από το 10% του αριθμού των εν λόγω συσκευών.

Σύμφωνα με μια πτυχή ορισμένων υλοποιήσεων της παρούσας εφεύρεσης παρέχεται μια μέθοδος επιλογής υποκειμένων για εμβολιασμό/θεραπεία κατά μιας μολυσματικής νόσου που προκαλείται από ένα παθογόνο, χρησιμοποιώντας προσωπικές πληροφορίες φυσικής εγγύτητας ενός υποκειμένου, η οποία περιλαμβάνει:

α. παραγωγή, μέσω κυκλωμάτων, μιας προβλεπόμενης πιθανότητας του εν λόγω υποκειμένου να μεταδώσει το παθογόνο με βάση τις πληροφορίες φυσικής εγγύτητας, για ένα πλήθος υποκειμένων,

β. επιλογή υποκειμένων από το πλήθος των υποκειμένων για εμβολιασμό/θεραπεία με βάση μια πρόβλεψη ότι ο εμβολιασμός/θεραπεία των υποκειμένων θα μειώσει την πιθανότητα εξάπλωσης της νόσου στο πλήθος των υποκειμένων, όπου η επιλογή βασίζεται στην παραγόμενη προβλεπόμενη πιθανότητα.


.......................................


Βασικός αναπαραγωγικός αριθμός


Ο βασικός αριθμός αναπαραγωγής R0 είναι ο μέσος αριθμός δευτερογενών λοιμώξεων που προκαλούνται από ένα τυπικό μολυσματικό άτομο σε έναν απόλυτα ευαίσθητο πληθυσμό. Ο βασικός αριθμός αναπαραγωγής βρίσκεται πολλαπλασιάζοντας τον μέσο αριθμό επαφών με τη μέση πιθανότητα να μολυνθεί ένα ευπαθές άτομο, η οποία καλείται δυναμικό διασποράς. Ο μέσος αριθμός επαφών μπορεί να σταθμιστεί περαιτέρω με βάση την ποιότητα της επαφής (π.χ. διάρκεια, επανάληψη, απόσταση, προστατευτικά μέσα ή/και ποιότητα της ροής του αέρα).
R0=Αριθμός επαφών×δυναμικό διασποράς
Ατομικός αριθμός αναπαραγωγής


Ο ατομικός αναπαραγωγικός αριθμός αντιπροσωπεύει τον αριθμό των δευτερογενών λοιμώξεων που προκαλούνται από ένα συγκεκριμένο άτομο κατά τη διάρκεια του χρόνου που το άτομο αυτό είναι μολυσματικό. Ορισμένα άτομα έχουν σημαντικά υψηλότερο ατομικό αναπαραγωγικό αριθμό από το μέσο όρο και είναι γνωστά ως υπερδιαδότες. Μέσω της ανίχνευσης επαφών, οι επιδημιολόγοι έχουν εντοπίσει υπερδιαδότες στην ιλαρά, τη φυματίωση, την ερυθρά, την ευλογιά των πιθήκων, την ευλογιά, τον αιμορραγικό πυρετό Έμπολα και το SARS.

....................................


Βαθμολογία δυναμικού υπερ-διάδοσης


Σύμφωνα με ορισμένες υλοποιήσεις της εφεύρεσης, παρέχονται μέθοδοι και συστήματα για την παροχή σε υποκείμενα ενός πληθυσμού ενός "σκορ υπερδιάδοσης", το οποίο θα βοηθήσει στην παροχή της σειράς με την οποία τα υποκείμενα, προαιρετικά σε ομάδες υποκειμένων, θα λάβουν θεραπείες. Σε ορισμένες υλοποιήσεις, όσο υψηλότερη είναι η βαθμολογία τόσο υψηλότερη είναι η δυνατότητα κάθε ατόμου να εξαπλώσει την ασθένεια. Σε ορισμένες υλοποιήσεις, όσο υψηλότερη είναι η βαθμολογία, τόσο νωρίτερα θα πρέπει το άτομο να λάβει τις θεραπείες. Σε ορισμένες υλοποιήσεις, ένα πιθανό πλεονέκτημα του εμβολιασμού/της θεραπείας των ατόμων που έχουν το υψηλότερο σκορ υπερδιάδοσης είναι ο αποκλεισμός πιθανών διασταυρώσεων όπου ένας μεγαλύτερος αριθμός ατόμων θα μπορούσε να μολυνθεί από τους πιθανούς υπερδιαδότες, και αυτό γίνεται με τον εμβολιασμό ατόμων με δυνητικά ή/και πραγματικά υψηλότερες πιθανότητες να συναντήσουν άλλα άτομα, και προαιρετικά επίσης σε σχέση με άλλα άτομα (για παράδειγμα με κανονικοποίηση των δεδομένων). Σε ορισμένες υλοποιήσεις, ένα δυνητικό πλεονέκτημα αυτής της μεθόδου είναι ότι ένας πληθυσμός θα φτάσει δυνητικά ταχύτερα σε κατάσταση ανοσίας αγέλης, καθώς συνεχίζεται η παροχή θεραπειών... 🤣


Αναφερόμενοι τώρα στο ΣΧΗΜΑ 2, όπου παρουσιάζεται ένα διάγραμμα ροής μιας υποδειγματικής υλοποίησης της εφεύρεσης. Σε ορισμένες υλοποιήσεις, το σύστημα και οι μέθοδοι βασίζονται στα εξής: λήψη πληροφοριών σχετικά με ένα υποκείμενο 202, ανάλυση των ληφθεισών πληροφοριών 204, δημιουργία μιας βαθμολογίας 206 με βάση τις πληροφορίες, προαιρετική κατανομή του υποκειμένου με βάση τη βαθμολογία σε μια ομάδα βαθμολογίας 208, και παροχή θεραπείας σύμφωνα με τη βαθμολογία ή/και σύμφωνα με την ομάδα βαθμολογίας 210. Όπως θα παρουσιαστεί παρακάτω, ορισμένες ή όλες οι διαδικασίες λήψης και παραγωγής μπορούν να εκτελούνται σε μια ηλεκτρονική συσκευή του υποκειμένου 202. 📡


Επάγγελμα για την καταγραφή του ατόμου


Σε ορισμένες υλοποιήσεις, το επάγγελμα του ατόμου συσχετίζεται με έναν πιθανό αριθμό ατόμων με τα οποία το άτομο μπορεί να έρθει σε επαφή κατά τη διάρκεια μιας κανονικής ημέρας λειτουργίας. Σε ορισμένες υλοποιήσεις, τα άτομα που ενδεχομένως πρέπει να συναντήσουν πολλούς ανθρώπους λόγω του επαγγέλματός τους θα λάβουν υψηλή βαθμολογία. Για παράδειγμα, ταμίες στο σούπερ μάρκετ, πωλητές σε αγορές, οδηγοί λεωφορείων, διανομείς, τεχνικοί, βιβλιοθηκάριοι κ.λπ. Σε ορισμένες υλοποιήσεις της εφεύρεσης, οι πληροφορίες για το επάγγελμα χρησιμοποιούνται για την εκτίμηση μιας βαθμολογίας ποιότητας επαφής, για παράδειγμα, οι γιατροί είναι πιο προσεκτικοί με τα ΜΑΠ από τους δασκάλους. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό ορισμένων υλοποιήσεων της εφεύρεσης είναι ότι προσδιορίζονται οι διαφορές εντός μιας τέτοιας ομάδας, όπως μεταξύ διαφορετικών γιατρών. Σε ορισμένες υλοποιήσεις της εφεύρεσης, η βαθμολογία ενός υποκειμένου τροποποιείται ανάλογα με το επάγγελμα, για παράδειγμα, για να αντισταθμιστεί η κρισιμότητα του υποκειμένου ή/και η έλλειψη ελέγχου του υποκειμένου (π.χ. οδηγός λεωφορείου) ως προς τον αριθμό των επαφών.

Σε ορισμένες υλοποιήσεις της εφεύρεσης, ένα υποκείμενο παρέχει πληροφορίες για το επάγγελμα ή άλλες πληροφορίες που χρησιμοποιούνται για την προσαρμογή της βαθμολόγησης με σάρωση ενός γραμμωτού κώδικα (ή άλλου μηχανικά αναγνώσιμου στοιχείου, όπως ένας γραμμωτός κώδικας ή μια κάρτα ταυτότητας με τσιπ RFID), η οποία προαιρετικά υπογράφεται ψηφιακά με τις εν λόγω πληροφορίες. Προαιρετικά, αυτό επιτρέπει στη συσκευή να γνωρίζει τις πληροφορίες επαγγέλματος, αλλά μπορεί να μην επιτρέπει 😂 🤣 στη συσκευή ή/και στον πάροχο πληροφοριών να συνδέσει το αίτημα για δεδομένα με ένα συγκεκριμένο άτομο. Έτσι, διατηρείται ενδεχομένως η ιδιωτικότητα.😂 🤣 😂 🤣


Χαρακτηριστικά του πληθυσμού που ενδέχεται να συναντήσει


Σε ορισμένες υλοποιήσεις, το είδος του πληθυσμού που μπορεί δυνητικά να συναντήσει ένα συγκεκριμένο θέμα θα αυξήσει ή θα μειώσει τη βαθμολογία. Για παράδειγμα, οι δάσκαλοι που συναντούν πολλά παιδιά θα λάβουν υψηλότερη βαθμολογία, καθώς εάν και εφόσον τα παιδιά μολυνθούν από τον δάσκαλο, τα παιδιά επιστρέφουν στο σπίτι τους και δυνητικά μολύνουν τις οικογένειές τους. Ενώ, για παράδειγμα, ένας γιατρός που εργάζεται σε μια φυλακή θα λάβει δυνητικά χαμηλότερη βαθμολογία, δεδομένου ότι οι έγκλειστοι στη φυλακή δεν φεύγουν και πιθανότατα δεν θα μολύνουν κανέναν άλλον (η μόλυνση περιορίζεται μόνο στη φυλακή).

Ένα άλλο παράδειγμα, εάν ένα συγκεκριμένο υποκείμενο συναντά μόνο έναν συγκεκριμένο αριθμό ατόμων και κυρίως μόνο αυτά τα άτομα, για παράδειγμα ένα υποκείμενο σε μια στενή κοινότητα, τότε το εν λόγω υποκείμενο θα λάβει χαμηλότερη βαθμολογία.


Χαρακτηριστικά του πληθυσμού που συνάντησε στη πράξη ένα υποκείμενο[ "υποκείμενο = ΕΣΥ]


Σε ορισμένες υλοποιήσεις, εάν ένα συγκεκριμένο υποκείμενο συναντήσει άτομα που αναγνωρίστηκαν ως υπερδιαδεδομένα, αυτό θα επηρεάσει τη βαθμολογία αυξάνοντας τη βαθμολογία του, επίσης σε σύγκριση με υποκείμενα που δεν συναντούν υπερδιαδεδομένα ή/και κανονικά άτομα. Σε ορισμένες υλοποιήσεις, οι πληροφορίες σχετικά με τη συνάντηση ενός superspreader πραγματοποιούνται μεταξύ των κινητών συσκευών με ανώνυμο τρόπο 🤣 😂, για παράδειγμα, όπως θα εξηγηθεί περαιτέρω παρακάτω.


Η φύση των τοποθεσιών


Σε ορισμένες υλοποιήσεις, η φύση μιας τοποθεσίας σημαίνει αν βρίσκεται σε κλειστό χώρο, αν βρίσκεται σε ανοιχτό χώρο, αν βρίσκεται σε εσωτερικό χώρο, αν βρίσκεται σε εξωτερικό χώρο, την ποιότητα του εξαερισμού ή οποιονδήποτε συνδυασμό αυτών. Σε ορισμένες υλοποιήσεις, η φύση των τοποθεσιών μπορεί να αλλάξει δραστικά τη βαθμολογία που δίνεται σε ένα υποκείμενο. [Όπου "υποκείμενο = ΕΣΥ]. Έχει αποδειχθεί ότι η πιθανότητα μετάδοσης ενός παθογόνου από ένα υποκείμενο αυξάνεται κατά έναν παράγοντα από περίπου 10 φορές έως περίπου 100 φορές όταν η τοποθεσία είναι σε εσωτερικό χώρο ή/και σε κλειστό χώρο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο κίνδυνος μόλυνσης αυξάνεται λόγω της πιθανής συσσώρευσης των αερομεταφερόμενων σταγονιδίων που μεταφέρουν το παθογόνο, της πιθανής μεγαλύτερης σταθερότητας του παθογόνου στον αέρα εσωτερικού χώρου ή/και της μεγαλύτερης πυκνότητας ανθρώπων.

Σε ορισμένες υλοποιήσεις, εάν η τοποθεσία είναι σε εσωτερικό χώρο ή σε κλειστό χώρο, τότε η βαθμολογία που δίνεται στο υποκείμενο για μια επαφή θα αυξηθεί.

Σε ορισμένες υλοποιήσεις, άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν την αύξηση ή τη μείωση της πιθανότητας ένα υποκείμενο να μεταδώσει ένα παθογόνο σε εσωτερικό χώρο είναι ένας ή περισσότεροι από τον ρυθμό εξαερισμού, τη χρήση φυσικού εξαερισμού, την αποφυγή ανακυκλοφορίας αέρα και τη χρήση φίλτρων αέρα.

Σε ορισμένες υλοποιήσεις, το σύστημα θα περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με τις εσωτερικές τοποθεσίες που σχετίζονται με τον ρυθμό αερισμού, τη χρήση φυσικού αερισμού, την αποφυγή ανακυκλοφορίας αέρα και τη χρήση φίλτρων αέρα. Σε ορισμένες υλοποιήσεις, ένας εσωτερικός χώρος που περιλαμβάνει υψηλή βαθμολογία ρυθμού αερισμού θα παρέχει χαμηλότερη βαθμολογία στο άτομο σε σύγκριση με έναν χώρο που έχει χαμηλή βαθμολογία ρυθμού αερισμού.


Το είδος των τόπων που επισκέπτεται συνήθως το υποκείμενο
["υποκείμενο = ΕΣΥ]


Σε ορισμένες υλοποιήσεις, τα υποκείμενα που είναι επιρρεπή σε συχνές θρησκευτικές ή κοσμικές εκδηλώσεις, όπως σε μια συναγωγή, μια εκκλησία ή ένα τζαμί ή έναν χώρο χορού, όπου οι άνθρωποι βρίσκονται σε στενή γειτνίαση μεταξύ τους και μιλούν, προσεύχονται, τραγουδούν ή/και αναπνέουν βαθιά ή/και ανακατεύονται περισσότερο, θα λάβουν υψηλότερη βαθμολογία (π.χ. για ένα τέτοιο γεγονός επαφής) από εκείνους που δεν συχνάζουν σε θρησκευτικές εκδηλώσεις. Σε ορισμένες υλοποιήσεις, ομοίως με τα παραπάνω, επίσης τα υποκείμενα που έχουν την τάση να συχνάζουν αθλητικές εκδηλώσεις θα λάβουν υψηλότερη βαθμολογία. Σε ορισμένες υλοποιήσεις, οι χώροι στους οποίους συχνάζει τακτικά μεγάλη ποσότητα ατόμων (συμπεριλαμβανομένων των δημόσιων συγκοινωνιών, που ανιχνεύονται, για παράδειγμα, μέσω γεωγραφικού εντοπισμού ή/και τακτικής μετακίνησης με έναρξη-διακοπή που ταιριάζει με ένα προφίλ δημόσιων συγκοινωνιών ή/και δραστηριότητας πληρωμής base don με χρήση της ηλεκτρονικής συσκευής παρακολούθησης) θα επισημαίνονται ως σημεία ενδιαφέροντος για την πιθανή εξάπλωση της μολυσματικής νόσου/του ιού/του παθογόνου, και τα υποκείμενα που συχνάζουν σε αυτούς τους χώρους θα λαμβάνουν υψηλότερη βαθμολογία.


Η διάρκεια του χρόνου παραμονής στις τοποθεσίες


Σε ορισμένες υλοποιήσεις, η διάρκεια παραμονής ενός υποκειμένου σε ένα μέρος θα συμβάλει στον προσδιορισμό της πιθανότητας να μολύνει άλλους ή/και να μολυνθεί από άλλους. Για παράδειγμα, ένα υποκείμενο που επισκέπτεται πολλά μέρη αλλά μένει εκεί μόνο για ένα ή δύο λεπτά μπορεί να λάβει χαμηλότερη βαθμολογία (π.χ. για ένα συμβάν επαφής) από ένα άτομο που μένει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε λίγα μέρη, καθώς η παραμονή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε ένα μέρος αυξάνει δυνητικά τις πιθανότητες να μολυνθεί ή/και να μολυνθεί.


Ιστορικά δεδομένα γεωγραφικού εντοπισμού του ατόμου


Σε ορισμένες υλοποιήσεις, χρησιμοποιούνται ιστορικά δεδομένα της τοποθεσίας ενός ατόμου για την αξιολόγηση της πιθανής δραστηριότητας γεωεντοπισμού του συγκεκριμένου ατόμου. Για παράδειγμα, δεδομένα Google Maps® που αποθηκεύονται σε διακομιστές, δεδομένα Waze® που αποθηκεύονται σε διακομιστές και άλλες εφαρμογές γεωεντοπισμού που έχουν ρυθμιστεί για να αποθηκεύουν δεδομένα δραστηριότητας γεωεντοπισμού. Σε ορισμένες υλοποιήσεις, τα άτομα που έχουν μεγάλο όγκο δεδομένων κίνησης (ή/και υψηλή χρήση δημόσιων μέσων μεταφοράς) στα ιστορικά δεδομένα γεωεντοπισμού τους θα λάβουν υψηλή βαθμολογία. Σε ορισμένες υλοποιήσεις, τα ιστορικά δεδομένα χρησιμοποιούνται για την περαιτέρω αξιολόγηση της αξιοπιστίας της αλλαγής της συμπεριφοράς ενός υποκειμένου, για παράδειγμα για να καθοριστεί εάν πρέπει να αυξηθεί η βαθμολογία σε περιπτώσεις όπου τα πραγματικά δεδομένα γεωεντοπισμού αλλάζουν δραστικά (για παράδειγμα εάν υπάρχει κίνδυνος ένα υποκείμενο να θέλει υψηλότερη βαθμολογία για να λάβει το εμβόλιο και να αυξήσει τις μετακινήσεις του για να το επιτύχει).


Πραγματικά δεδομένα γεωγραφικής θέσης του ατόμου


Σε ορισμένες υλοποιήσεις, παρακολουθούνται τα πραγματικά μετρημένα δεδομένα γεωγραφικού εντοπισμού κάθε ατόμου για να εκτιμηθεί η δυνατότητά του να συναντήσει άλλα άτομα. Σε ορισμένες υλοποιήσεις, τα άτομα που παρουσιάζουν μεγάλο αριθμό κινήσεων κατά τη διάρκεια της ημέρας σε περιοχές όπου βρίσκονται άλλα άτομα θα λάβουν υψηλή βαθμολογία. Σε ορισμένες υλοποιήσεις, τα πραγματικά δεδομένα γεωεντοπισμού κάθε ατόμου παρακολουθούνται χρησιμοποιώντας ένα ή περισσότερα από τα εξής:

1. Ηλεκτρονικές συσκευές, για παράδειγμα η θέση που παρέχεται από το GPS των δικών τους κινητών τηλεφώνων,

2. Χρησιμοποιώντας τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου που βασίζεται σε ένα ή περισσότερα από τα εξής: α) δεδομένα βιντεοεπιτήρησης που λαμβάνονται από διαθέσιμες πηγές, για παράδειγμα κάμερες δρόμου, ΑΤΜ, ιδιωτικές κάμερες παρακολούθησης σε καταστήματα, κτίρια και σπίτια κ.λπ. β) μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

3. Ψηφιακή δραστηριότητα, για παράδειγμα χρήση πιστωτικής κάρτας, διεύθυνση IP που χρησιμοποιείται κατά τη χρήση ενός υπολογιστή ή μιας ηλεκτρονικής συσκευής, κεραίες που λαμβάνουν δεδομένα κατά την εκτέλεση μιας τηλεφωνικής κλήσης.

Προαιρετικά ή επιπρόσθετα, τέτοια πραγματικά δεδομένα γεωγραφικού εντοπισμού χρησιμοποιούνται αντί ή επιπλέον της πραγματικής αναγνώρισης της επαφής μεταξύ ανθρώπων.


Ιστορικά ιατρικά δεδομένα του ατόμου


Σε ορισμένες υλοποιήσεις, τα ιστορικά ιατρικά δεδομένα κάθε ατόμου αξιολογούνται για την παροχή μιας βαθμολογίας. Για παράδειγμα, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, τα άτομα με χρόνιο βήχα θα λάβουν υψηλή βαθμολογία, δεδομένου ότι έχουν δυνητικά μεγαλύτερη πιθανότητα να μεταδώσουν τη μολυσματική ασθένεια/τον ιό/το παθογόνο. Σε ορισμένες υλοποιήσεις, τα άτομα που έχουν μια κατάσταση υποβάθρου που αυξάνει τις πιθανότητες μετάδοσης της νόσου θα λάβουν υψηλή βαθμολογία.


Πραγματικά ιατρικά δεδομένα του ατόμου


Σε ορισμένες υλοποιήσεις, κατά τη διάρκεια της πανδημίας, κάθε νέο ιατρικό δεδομένο που αφορά κάθε άτομο παρακολουθείται για να εκτιμηθεί εάν τα νέα δεδομένα υποδεικνύουν αλλαγή στην ιατρική κατάσταση του ατόμου όσον αφορά τη δυνατότητά του να μολύνει άλλους. Χρησιμοποιώντας το παραπάνω παράδειγμα, εάν ένα άτομο διαγνωστεί με χρόνιο βήχα, αυτό θα αυξήσει τη βαθμολογία του (π.χ. γενικά ή/και ανά επαφή).


Πληροφορίες τρίτων σχετικά με το άτομο


Σε ορισμένες υλοποιήσεις, οι πληροφορίες τρίτων από άτομα που ενημερώνουν άλλους θα αξιολογούνται για να αποφασιστεί εάν οι πληροφορίες πρέπει να επηρεάσουν τη βαθμολογία. Για παράδειγμα, εάν ένας τρίτος (ρουφιάνος) ενημερώσει ότι ένα άτομο που έδειξε χαμηλά δεδομένα κίνησης και έλαβε χαμηλή βαθμολογία εκτελεί στην πραγματικότητα πολλές κινήσεις, μόλις επαληθευτεί η πληροφορία, η βαθμολογία θα αλλάξει ανάλογα. Ισχύει και το αντίθετο, για παράδειγμα, αν ένας τρίτος ενημερώσει ότι ένα άτομο που έδειξε υψηλά δεδομένα κίνησης και έλαβε υψηλή βαθμολογία στην πραγματικότητα μένει στο σπίτι, μόλις επαληθευτεί η πληροφορία, η βαθμολογία μπορεί να αλλάξει αναλόγως.


Ειδική υποχρεωτική εφαρμογή


Σε ορισμένες υλοποιήσεις, ενόψει της πανδημίας, η κυβέρνηση μπορεί να διατάξει τους πολίτες να εγκαταστήσουν μια ειδική εφαρμογή στα smartphones τους (ή σε άλλες έξυπνες συσκευές όπως tablets, smart watches, smart glasses κ.λπ.) για να βοηθήσουν την κυβέρνηση με την υλικοτεχνική υποστήριξη των διαδικασιών εμβολιασμού. Σε ορισμένες υλοποιήσεις, η κυβέρνηση (ή άλλος φορέας) παρέχει στο κοινό τέτοιες αποκλειστικές έξυπνες συσκευές. Σε ορισμένες υλοποιήσεις, η εφαρμογή και/ή η έξυπνη συσκευή είναι διαμορφωμένη ώστε να ενημερώνει για τη θέση του χρήστη ανά πάσα στιγμή και να επικοινωνεί με γειτονικές έξυπνες συσκευές (π.χ. μέσω Bluetooth) για την αξιολόγηση των αλληλεπιδράσεων μεταξύ των χρηστών, π.χ. γειτνίαση μεταξύ των χρηστών, μετακίνηση των χρηστών κ.λπ.) Σε ορισμένες υλοποιήσεις της εφεύρεσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ήδη υπάρχον λογισμικό, για παράδειγμα, τόσο τα κινητά τηλέφωνα με βάση το android όσο και τα κινητά τηλέφωνα με βάση το is διαθέτουν λογισμικό (π.χ. ως υπηρεσία του λειτουργικού συστήματος) το οποίο μπορεί να ανιχνεύει την εγγύτητα άλλων και το εν λόγω λογισμικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ή να βελτιωθεί για να παρέχει τη λειτουργικότητα που περιγράφεται στο παρόν.

Σε ορισμένες υλοποιήσεις, μια τέτοια εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να παρέχει πληροφορίες σχετικά με το πόσους μοναδικούς ανθρώπους συναντά ο χρήστης. Για παράδειγμα, ένας συγκεκριμένος χρήστης μπορεί να συναντήσει πολλούς ανθρώπους, αλλά όλοι τους είναι οι ίδιοι άνθρωποι όλη την ώρα. Ενώ ένας άλλος χρήστης μπορεί να συναντήσει λιγότερους ανθρώπους, αλλά ο καθένας από αυτούς είναι ένα διαφορετικό άτομο. Σε ορισμένες υλοποιήσεις, ο δεύτερος χρήστης μπορεί δυνητικά να λάβει υψηλότερη βαθμολογία και επομένως να λάβει πρώτος θεραπεία. Σε ορισμένες υλοποιήσεις, η εν λόγω εφαρμογή ή/και οι έξυπνες συσκευές χρησιμοποιούνται επίσης για την αξιολόγηση της εξέλιξης των διαδικασιών εμβολιασμού και της αποτελεσματικότητας της διαδικασίας εμβολιασμού. Σε ορισμένες υλοποιήσεις, τα ατομικά δεδομένα που φθάνουν από κάθε χρήστη συνδυάζονται με τις πληροφορίες για την υγεία του (άρρωστος, εμβολιασμένος, αποθεραπευμένος κ.λπ.) για την περαιτέρω αξιολόγηση της εξέλιξης των διαδικασιών εμβολιασμού και της αποτελεσματικότητας της διαδικασίας εμβολιασμού. Προαιρετικά, εάν τα άτομα που συναντά ένας χρήστης είναι εμβολιασμένα ή αν έχει προσδιοριστεί με άλλο τρόπο ότι έχουν ανοσία, οι επαφές αυτές μπορεί να μην υπολογίζονται ή/και να σταθμίζονται χαμηλότερα.

Σε ορισμένες υλοποιήσεις, η εφαρμογή θα χρησιμοποιείται επίσης για την αποστολή εξατομικευμένης επικοινωνίας στους χρήστες, για παράδειγμα, για να έρθουν να εμβολιαστούν. Σε ορισμένες υλοποιήσεις, ενόψει των πληροφοριών που λαμβάνονται από την εφαρμογή, λαμβάνονται συγκεκριμένες ενέργειες, για παράδειγμα, αποστολή μιας επικοινωνίας στον χρήστη για την ενίσχυση της ευαισθητοποίησής του σε κανόνες συμπεριφοράς κατά τη διάρκεια πανδημίας, για να έρθει και να εμβολιαστεί, για να αποφύγει ορισμένες τοποθεσίες, οι οποίες διατρέχουν υψηλό κίνδυνο μόλυνσης.


Ειδική εθελοντική εφαρμογή


Σε ορισμένες υλοποιήσεις, ενόψει της πανδημίας, ο πληθυσμός ενθαρρύνεται να εγκαταστήσει μια ειδική εφαρμογή, όπου όσοι εγκαταστήσουν την εφαρμογή ανταμείβονται. Σε ορισμένες υλοποιήσεις, η ανταμοιβή είναι η προτεραιότητα στη λήψη θεραπείας.


Παρακολούθηση της συμπεριφοράς του υποκειμένου[Όπου "υποκείμενο = ΕΣΥ]


Σε ορισμένες υλοποιήσεις, η συμπεριφορά του υποκειμένου παρακολουθείται σε σχέση με τα χαρακτηριστικά ασφαλείας που εκτελεί το υποκείμενο, για παράδειγμα, το να φοράει μάσκα (π.χ., αναλύοντας εικόνες που λαμβάνονται κατά τη διάρκεια κλήσεων ή άλλων κοιτάζοντας την οθόνη του κινητού τηλεφώνου), το πλύσιμο των χεριών του (π.χ., αναλύοντας τους ήχους του νερού που τρέχει ή την κίνηση από ένα έξυπνο ρολόι), τη διατήρηση κοινωνικών αποστάσεων (π.χ., με βάση τα επίπεδα ισχύος Bluetooth και/ή την ανίχνευση NFC), τη μετακίνηση μεταξύ πολλαπλών τοποθεσιών κ.λπ. Σε ορισμένες υλοποιήσεις, αυτά παρακολουθούνται χρησιμοποιώντας τις ίδιες συσκευές/μεθόδους που αποκαλύπτονται παραπάνω.


Υποδειγματική μέθοδος βαθμολόγησης


Σε ορισμένες υλοποιήσεις, σε κάθε άτομο σε έναν πληθυσμό (π.χ. πάνω από 100, 1000, 10000 ή/και 100000 άτομα) παρέχεται μια βαθμολογία που καθορίζει το δυνητικό επίπεδο υπερδιάδοσης κάθε ατόμου. Σε ορισμένες υλοποιήσεις, οι βαθμολογίες ορίζονται ως αριθμός επαφών (βλ. εδώ) και ο αριθμός των επαφών που υπολογίζονται είναι από περίπου 10 έως περίπου 100, προαιρετικά από περίπου 100 έως περίπου 1000, προαιρετικά από περίπου 1000 έως περίπου 10000, για παράδειγμα 100, 400, 1000, 2000, 10000 ή ενδιάμεσοι ή μεγαλύτεροι αριθμοί. Σε ορισμένες υλοποιήσεις, ένα υψηλό σκορ ορίζει ένα υψηλό δυναμικό υπερδιάδοσης, ενώ ένα χαμηλό σκορ ορίζει ένα χαμηλό δυναμικό υπερδιάδοσης. Για να διευκολυνθούν οι επεξηγήσεις της εφεύρεσης, θα χρησιµοποιηθεί κλίµακα βαθµολόγησης από 0 έως 100. Θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν και άλλες κλίμακες, όπως βαθμολόγηση με χάρτη θερμότητας, κλίμακες δεκαδικής τάξης κ.λπ., οι οποίες περιλαμβάνονται στο πεδίο εφαρμογής της εφεύρεσης. Σε ορισμένες υλοποιήσεις της εφεύρεσης, η βαθμολογία είναι ανοικτή. Σε ορισμένες υλοποιήσεις της εφεύρεσης, η βαθμολογία κανονικοποιείται, για παράδειγμα, σε σχέση με άλλες βαθμολογίες. Η κανονικοποίηση δεν χρειάζεται να είναι γραμμική. Σε ορισμένες υλοποιήσεις της εφεύρεσης, η βαθμολογία είναι κλιμακωτή. Σε ορισμένες υλοποιήσεις της εφεύρεσης, η βαθμολογία είναι πολυδιάστατη, για παράδειγμα, περιλαμβάνοντας μια διάσταση δυναμικού υπερδιαστολής και μια διάσταση μεταβλητότητας στη συμπεριφορά)

Σε ορισμένες υλοποιήσεις, η βαθμολογία υπολογίζεται με τη χρήση σταθμισμένων μοντέλων βαθμολόγησης, στα οποία ένας ή περισσότεροι παράγοντες ή/και στοιχεία αξιολογούνται σύμφωνα με τα δεδομένα πληροφοριών που λαμβάνονται. Αναφερόμενοι τώρα στο ΣΧΗΜΑ 3, που δείχνει ένα σχηματικό διάγραμμα ροής μιας μεθόδου υπολογισμού μιας σταθμισμένης βαθμολογίας, σύμφωνα με ορισμένες υλοποιήσεις της εφεύρεσης. Σε ορισμένες υλοποιήσεις, το σύστημα λαμβάνει δεδομένα πληροφοριών σχετικά με ένα υποκείμενο 302. Σε ορισμένες υλοποιήσεις, τα δεδομένα πληροφοριών διαιρούνται ανάλογα με την πηγή των δεδομένων πληροφοριών 304, για παράδειγμα, ηλεκτρονικές πληροφορίες 306 από smartphones, κάμερες, πληροφορίες πιστωτικών καρτών κ.λπ., γεωγραφικές πληροφορίες 308, για παράδειγμα από GPS ή πύργους κινητής τηλεφωνίας, κυβερνητικές πληροφορίες 310, για παράδειγμα από το γραφείο απογραφής ή EMR (ηλεκτρονικά ιατρικά αρχεία), ανθρώπινες πληροφορίες 312, για παράδειγμα από άλλα άτομα που καλούν και παρέχουν τις πληροφορίες για άλλα άτομα, και έναν ή περισσότερους από τους παράγοντες ή/και τα στοιχεία που αποκαλύπτονται παραπάνω. Σε ορισμένες υλοποιήσεις, το σύστημα υπολογίζει στη συνέχεια μια σταθμισμένη βαθμολογία κάθε πληροφορίας, προαιρετικά σύμφωνα με ένα προκαθορισμένο κριτήριο 314. Σε ορισμένες υλοποιήσεις, το σύστημα παράγει στη συνέχεια μια συνολική βαθμολογία από τις διαφορετικές σταθμισμένες βαθμολογίες, προαιρετικά σύμφωνα με ένα προκαθορισμένο κριτήριο 316. Σε ορισμένες υλοποιήσεις, το σύστημα παρέχει στη συνέχεια έναν κατάλογο που περιλαμβάνει μια σειρά θεραπείας, η οποία χρησιμοποιείται στη συνέχεια για την πραγματική θεραπεία του πληθυσμού 318.

Σε ορισμένες υλοποιήσεις, η βαθμολογία περιλαμβάνει ένα πλήθος συνιστωσών, για παράδειγμα προβλεπόμενη πιθανότητα μετάδοσης μιας μολυσματικής νόσου/ιού/παθογόνου από ένα υποκείμενο, προβλεπόμενη πιθανότητα προσβολής ενός υποκειμένου από μια μολυσματική νόσο/ιό/παθογόνο, σχετικός κίνδυνος για την υγεία ενός υποκειμένου εάν το εν λόγω υποκείμενο προσβληθεί από μια μολυσματική νόσο/ιό/παθογόνο, ζημία για την κοινωνία εάν το υποκείμενο προσβληθεί από μια μολυσματική νόσο/ιό/παθογόνο- ένα ή περισσότερα από τα παραπάνω προαιρετικά ενόψει δεδομένων φυσικής εγγύτητας με άλλα υποκείμενα.

Σε ορισμένες υλοποιήσεις, τα δεδομένα φυσικής εγγύτητας ενός υποκειμένου με άλλα υποκείμενα υπολογίζονται περιλαμβάνοντας ένα ή περισσότερα από τα εξής:

1. Τον αριθμό των υποκειμένων με τα οποία το υποκείμενο δυνητικά έρχεται σε επαφή,

2. Τη δυνητική ή/και πραγματική απόσταση του υποκειμένου από τα άλλα υποκείμενα,

3. Η χρονική διάρκεια της δυνητικής ή/και πραγματικής συνάντησης του υποκειμένου με τα άλλα υποκείμενα.


Υποδειγματικές ρυθμίσεις απορρήτου


Σε ορισμένες υλοποιήσεις, το σύστημα περιλαμβάνει ένα ή περισσότερα επίπεδα προστασίας ή/και ιδιωτικότητας. Σε ορισμένες υλοποιήσεις, τα στρώματα προστασίας περιλαμβάνουν έναν ή περισσότερους αλγόριθμους κρυπτογράφησης ή/και λογισμικό.

Για παράδειγμα, οι αλγόριθμοι κρυπτογράφησης και/ή το λογισμικό μετατρέπουν τα δεδομένα σε κρυπτογραφημένο κείμενο για να μετατρέψουν τα αρχικά δεδομένα σε μη αναγνώσιμη μορφή, προσβάσιμη μόνο σε εξουσιοδοτημένα μέρη που μπορούν να αποκρυπτογραφήσουν τα δεδομένα πίσω σε αναγνώσιμη μορφή. Η διαδικασία κρυπτογράφησης και αποκρυπτογράφησης μηνυμάτων περιλαμβάνει προαιρετικά κλειδιά. Οι δύο κύριοι τύποι κλειδιών στα κρυπτογραφικά συστήματα είναι τα κλειδιά συμμετρικού κλειδιού και τα κλειδιά δημόσιου κλειδιού (επίσης γνωστά ως ασύμμετρα κλειδιά).

Παραδειγματικοί τύποι κλειδιών: Συμμετρικά κλειδιά: Στα συστήματα συμμετρικών κλειδιών, τα κλειδιά κρυπτογράφησης και αποκρυπτογράφησης είναι τα ίδια. Τα επικοινωνούντα μέρη πρέπει να έχουν το ίδιο κλειδί προκειμένου να επιτευχθεί ασφαλής επικοινωνία. Δημόσια κλειδιά: Στα σχήματα κρυπτογράφησης δημόσιου κλειδιού, το κλειδί κρυπτογράφησης δημοσιεύεται για να το χρησιμοποιήσει ο καθένας και να κρυπτογραφήσει τα μηνύματα. Ωστόσο, μόνο ο παραλήπτης έχει πρόσβαση στο κλειδί αποκρυπτογράφησης που επιτρέπει την ανάγνωση των μηνυμάτων. Σε ορισμένες υλοποιήσεις, το μήκος του κλειδιού κρυπτογράφησης που χρησιμοποιείται στο σύστημα είναι ένα ή περισσότερα από 128 bit, 256 bit, 1024 bit και 2048 bit.

Σε ορισμένες υλοποιήσεις, το απόρρητο των χρηστών που συλλέγουν πληροφορίες προστατεύεται με την ανωνυμοποίηση του χρήστη στην πηγή. Για παράδειγμα, όταν χρησιμοποιείται ένα κινητό τηλέφωνο/ηλεκτρονική συσκευή για τη συλλογή των σχετικών δεδομένων, το όνομα του κατόχου της ηλεκτρονικής συσκευής είτε κρυπτογραφείται είτε/και ανωνυμοποιείται, έτσι ώστε οποιαδήποτε αλληλεπίδραση με εξωτερικές πηγές (για παράδειγμα τους διακομιστές των συστημάτων) να διαχειρίζεται χωρίς τη χρήση του πραγματικού ονόματος του χρήστη 😂 🤣, αλλά χρησιμοποιώντας ένα κρυπτογραφημένο ή/και ανωνυμοποιημένο όνομα χρήστη. Σε ένα πρακτικό παράδειγμα, οι ηλεκτρονικές συσκευές/κινητά τηλέφωνα χρησιμοποιούνται για την αξιολόγηση, την ποσοτικοποίηση και τον προσδιορισμό των αλληλεπιδράσεων του χρήστη με άλλους ανθρώπους κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Σε ορισμένες υλοποιήσεις, το κινητό τηλέφωνο επικοινωνεί με άλλα κινητά τηλέφωνα για την παρακολούθηση των αλληλεπιδράσεων (απόσταση, θέση, διάρκεια κ.λπ.). Σε ορισμένες υλοποιήσεις, κατά τη συλλογή των δεδομένων σχετικά με τις αλληλεπιδράσεις, το λογισμικό στην ηλεκτρονική συσκευή θα χρησιμοποιεί κρυπτογραφημένα ή/και ανώνυμα ονόματα χρηστών. Για παράδειγμα, χρησιμοποιώντας τα ονόματα όπως αναφέρονται στο παρακάτω παράδειγμα, οι John Doe, Jane smith και Mark Lite είναι τρεις χρήστες, οι οποίοι έχουν όλοι κινητά τηλέφωνα και προαιρετικά περιλαμβάνουν μια ειδική εφαρμογή για το σκοπό αυτό. Σε ορισμένες υλοποιήσεις, το λογισμικό της εφαρμογής στην ηλεκτρονική συσκευή κρυπτογραφεί ή/και ανωνυμοποιεί τα ονόματα ώστε να είναι, για παράδειγμα, John Doe=χρήστης 265498756124565526, Jane smith=χρήστης 31678465923128 και Mark Lite=χρήστης 463212887036554. Από αυτό το σημείο και μετά, όλες οι επικοινωνίες μεταξύ των ηλεκτρονικών τους συσκευών και των εξωτερικών πηγών θα πραγματοποιούνται χρησιμοποιώντας τα κρυπτογραφημένα ή/και ανώνυμα ονόματα χρηστών. Προαιρετικά, για παράδειγμα, όπως περιγράφεται παρακάτω, τα αναγνωριστικά χρήστη ή ό,τι ανταλλάσσεται μεταξύ των τηλεφώνων) είναι μη μοναδικά. Για παράδειγμα, παρέχονται σε αναλογία π.χ. 1:100, 1:1000, 1:10000, 1:100000 μεταξύ κωδικών και ατόμων. Ενώ αυτό μπορεί να σημαίνει μια πιθανότητα σύγχυσης μεταξύ ατόμων, η σύγχυση αυτή μπορεί να είναι μικρή, ενώ η αύξηση της δυσκολίας αναγνώρισης μιας χρήσης με βάση τις παρακολουθούμενες πληροφορίες μπορεί να αυξηθεί σημαντικά.

Επιπλέον, κατά την αξιολόγηση της σειράς λήψης θεραπείας, είτε μεμονωμένα είτε ανά ομάδες, (π.χ. σε έναν διακομιστή) μπορεί να περιλαμβάνει τις παραμέτρους που απαιτούνται για την είσοδο σε μια συγκεκριμένη ομάδα (π.χ. η πρώτη ομάδα που θα λάβει θεραπεία, η δεύτερη ομάδα που θα λάβει θεραπεία κ.λπ.). Σε ορισμένες υλοποιήσεις, η ενέργεια της σύγκρισης μεταξύ των παραμέτρων κάθε ομάδας και των δεδομένων που συλλέγονται από τον χρήστη θα εκτελείται μέσα και από την ίδια την ηλεκτρονική συσκευή, αποφεύγοντας έτσι την αποστολή δεδομένων στους διακομιστές. Σε ορισμένες υλοποιήσεις, η ηλεκτρονική συσκευή θα επικοινωνεί με τον διακομιστή για να ζητήσει τις παραμέτρους, η ηλεκτρονική συσκευή θα εκτελεί τους απαραίτητους υπολογισμούς και θα παράγει ένα σκορ που θα αποστέλλεται πίσω στον διακομιστή σε ανώνυμη μορφή (όπως εξηγήθηκε προηγουμένως). Σε ορισμένες υλοποιήσεις, πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με κάθε μεμονωμένο χρήστη, όπως αποκαλύπτεται ανωτέρω, μεταφορτώνονται επίσης στην ηλεκτρονική συσκευή για χρήση των υπολογισμών. Μόλις ολοκληρωθούν οι υπολογισμοί, τα δεδομένα που προκύπτουν θα αποστέλλονται στους διακομιστές και, σε απάντηση, ο διακομιστής θα στέλνει προαιρετικά μια ειδοποίηση στον χρήστη για να πάει να λάβει θεραπεία.


Υποδειγματικές μέθοδοι για τον εντοπισμό υπερδιαχυτών με υψηλά επίπεδα ανωνυμοποίησης


Έχει αποδειχθεί ότι τα άτομα ανησυχούν ότι οι αρχές ή/και οι εταιρείες συλλέγουν συνεχώς δεδομένα με ή χωρίς τη συγκατάθεσή τους για μια πλειάδα λόγων. Αποτελεί επίσης πεδίο εφαρμογής ορισμένων υλοποιήσεων της εφεύρεσης η παροχή μιας μεθόδου για τον εντοπισμό των υπερδιακινητών χωρίς την ανάγκη συλλογής δεδομένων που θα μπορούσαν δυνητικά να χρησιμοποιηθούν για να οδηγήσουν στην ταυτοποίηση του εν λόγω ατόμου.😂 🤣


Παραδειγματικό αποτέλεσμα της συνάντησης με ένα άτομο που έχει συναντήσει δυνητικούς υπερδιακινητές




Αναφερόμενοι τώρα στο ΣΧΗΜΑ 6, όπου παρουσιάζεται ένα σχηματικό διάγραμμα ροής ενός παραδείγματος του αποτελέσματος που προκαλείται όταν ένα συγκεκριμένο άτομο συναντά ένα άλλο άτομο που είχε έρθει σε επαφή με πιθανούς υπερδιαδότες, σύμφωνα με ορισμένες υλοποιήσεις της εφεύρεσης. Σε ορισμένες υλοποιήσεις, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, όταν μια Συσκευή Α συναντά τη Συσκευή Β 602, ανταλλάσσονται αναγνωριστικά και προαιρετικά επίσης πληροφορίες σχετικά με προηγούμενες συναντήσεις 604. Σε ορισμένες υλοποιήσεις, για παράδειγμα, το λογισμικό στη Συσκευή Α, το οποίο μόλις έλαβε την ταυτότητα και τις προηγούμενες συναντήσεις της Συσκευής Β, θα αξιολογήσει τα δεδομένα που έλαβε 606. Σε ορισμένες υλοποιήσεις, η αξιολόγηση των δεδομένων περιλαμβάνει μία ή περισσότερες από τις εξής αξιολογήσεις: τον αριθμό των συναντήσεων που είχε η Συσκευή Β 608 και το είδος των ατόμων που συναντήθηκαν κατά τη διάρκεια αυτών των συναντήσεων 610. Σε ορισμένες υλοποιήσεις, δεδομένου ότι αυτές οι λειτουργίες είχαν επίσης εκτελεστεί προηγουμένως από τη Συσκευή Β κατά τη διάρκεια των συναντήσεών της, οι πληροφορίες σχετικά με την πιθανή συνάντηση με έναν δυνητικό υπερπροβολέα θα παραδίδονται επίσης από τη Συσκευή Β στη Συσκευή Α, όταν ανταλλάσσονται πληροφορίες. Σε ορισμένες υλοποιήσεις, το λογισμικό στη Συσκευή Α θα παράγει μια βαθμολογία για τη συνάντηση μεταξύ της Συσκευής Α και της Συσκευής Β, επίσης ενόψει των πληροφοριών σχετικά με το είδος των ατόμων που έχει συναντήσει η Συσκευή Β 612. Σε ορισμένες υλοποιήσεις, η βαθμολογία αποθηκεύεται στη συνέχεια στη Συσκευή Α 614 για να χρησιμοποιηθεί στους τελικούς υπολογισμούς βαθμολογίας, όπως περιγράφηκε προηγουμένως.

....................................

Σε όλη την παρούσα εφαρμογή, οι υλοποιήσεις της παρούσας εφεύρεσης μπορούν να παρουσιάζονται με αναφορά σε μορφή σειράς. Θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η περιγραφή σε μορφή εύρους είναι απλώς για λόγους ευκολίας και συντομίας και δεν θα πρέπει να ερμηνευθεί ως άκαμπτος περιορισμός του πεδίου εφαρμογής της εφεύρεσης. Κατά συνέπεια, η περιγραφή ενός εύρους θα πρέπει να θεωρείται ότι έχει αποκαλύψει συγκεκριμένα όλες τις πιθανές υποπεριοχές καθώς και μεμονωμένες αριθμητικές τιμές εντός του εν λόγω εύρους. Για παράδειγμα, η περιγραφή ενός εύρους όπως "από 1 έως 6" θα πρέπει να θεωρείται ότι έχει αποκαλύψει συγκεκριμένα υποδιαστήματα όπως "από 1 έως 3", "από 1 έως 4", "από 1 έως 5", "από 2 έως 4", "από 2 έως 6", "από 3 έως 6", κ.λπ. καθώς και μεμονωμένους αριθμούς εντός αυτού του εύρους, για παράδειγμα, 1, 2, 3, 4, 5 και 6. Αυτό ισχύει ανεξάρτητα από το εύρος του εύρους.

Κάθε φορά που στο παρόν αναφέρεται ένα αριθμητικό εύρος (π.χ. "10-15", "10 έως 15", ή οποιοδήποτε ζεύγος αριθμών που συνδέονται με αυτά μια άλλη τέτοια ένδειξη εύρους), εννοείται ότι περιλαμβάνει οποιονδήποτε αριθμό (κλασματικό ή ακέραιο) εντός των αναφερόμενων ορίων του εύρους, συμπεριλαμβανομένων των ορίων του εύρους, εκτός εάν τα συμφραζόμενα υπαγορεύουν σαφώς το αντίθετο. Οι φράσεις "εύρος/περιοχή/περιοχές μεταξύ" ενός πρώτου ενδεικτικού αριθμού και ενός δεύτερου ενδεικτικού αριθμού και "εύρος/περιοχή/περιοχές από" έναν πρώτο ενδεικτικό αριθμό "έως", "μέχρι", "μέχρι" ή "μέσω" (ή άλλος τέτοιος όρος ένδειξης εύρους) ενός δεύτερου ενδεικτικού αριθμού χρησιμοποιούνται εδώ εναλλακτικά και εννοούνται ότι περιλαμβάνουν τους πρώτους και δεύτερους ενδεικτικούς αριθμούς και όλους τους κλασματικούς και ακέραιους αριθμούς μεταξύ αυτών.

Εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, οι αριθμοί που χρησιμοποιούνται στο παρόν και οποιαδήποτε εύρη αριθμών που βασίζονται σε αυτούς είναι προσεγγίσεις εντός της ακρίβειας των εύλογων σφαλμάτων μέτρησης και στρογγυλοποίησης, όπως γίνεται κατανοητό από τους ειδικευμένους στην τέχνη.

Εκτιµάται ότι ορισµένα χαρακτηριστικά της εφεύρεσης, τα οποία, για λόγους σαφήνειας, περιγράφονται στο πλαίσιο ξεχωριστών υλοποιήσεων, µπορούν επίσης να παρέχονται σε συνδυασµό σε µια ενιαία υλοποίηση. Αντίστροφα, διάφορα χαρακτηριστικά της εφεύρεσης, τα οποία, για λόγους συντομίας, περιγράφονται στο πλαίσιο μιας ενιαίας υλοποίησης, μπορούν επίσης να παρέχονται χωριστά ή σε οποιονδήποτε κατάλληλο υποσυνδυασμό ή όπως αρμόζει σε οποιαδήποτε άλλη περιγραφόμενη υλοποίηση της εφεύρεσης. Ορισμένα χαρακτηριστικά που περιγράφονται στο πλαίσιο διαφόρων υλοποιήσεων δεν πρέπει να θεωρούνται ουσιώδη χαρακτηριστικά των εν λόγω υλοποιήσεων, εκτός εάν η υλοποίηση είναι μη λειτουργική χωρίς αυτά τα στοιχεία.

.......................................


Πρόθεση του/των αιτούντος/ων είναι ότι όλες οι δηµοσιεύσεις, τα διπλώµατα ευρεσιτεχνίας και οι αιτήσεις ευρεσιτεχνίας που αναφέρονται στην παρούσα προδιαγραφή πρέπει να ενσωµατωθούν στο σύνολό τους µε παραποµπή στην προδιαγραφή, σαν να σηµειωνόταν ειδικά και ξεχωριστά σε κάθε µεµονωµένη δηµοσίευση, δίπλωµα ευρεσιτεχνίας ή αίτηση ευρεσιτεχνίας κατά την παραποµπή ότι πρέπει να ενσωµατωθούν στην παρούσα µε παραποµπή. Επιπλέον, η παράθεση ή ο προσδιορισμός οποιασδήποτε αναφοράς στην παρούσα αίτηση δεν πρέπει να ερμηνεύεται ως παραδοχή ότι η εν λόγω αναφορά είναι διαθέσιμη ως προϋπάρχουσα τεχνική για την παρούσα εφεύρεση. Στο βαθµό που χρησιµοποιούνται επικεφαλίδες ενοτήτων, δεν πρέπει να ερµηνεύονται ως απαραίτητα περιοριστικές. Επιπλέον, κάθε έγγραφο(α) προτεραιότητας της παρούσας αίτησης ενσωματώνεται(-ονται) στο παρόν με παραπομπή στο σύνολό του(τους).


Απαιτήσεις 👇

1. Μέθοδος προφυλακτικού εµβολιασµού ενός πληθυσµού που έχει ένα πλήθος υποκειµένων µε ένα εµβόλιο κατά µιας επιδηµικής µολυσµατικής νόσου, µε το πλήθος των υποκειµένων να χρησιµοποιεί το καθένα µια έξυπνη ηλεκτρονική συσκευή, µε τη µέθοδο να περιλαµβάνει:

α. α. τη χρήση ενός αναγνωριστικού για κάθε έξυπνη ηλεκτρονική συσκευή για τον προσδιορισμό μιας τάσης εγγύτητας κάθε πληθώρας υποκειμένων- ο προσδιορισμός μιας τάσης εγγύτητας περιλαμβάνει:

i. σε ένα συμβάν εγγύτητας, όταν μια συγκεκριμένη εν λόγω έξυπνη ηλεκτρονική συσκευή ενός συγκεκριμένου εν λόγω υποκειμένου βρίσκεται κοντά σε μία ή περισσότερες άλλες από τις εν λόγω έξυπνες ηλεκτρονικές συσκευές, τη μετάδοση ενός αναγνωριστικού ή μιας ένδειξης αυτού προς τη μία ή τις περισσότερες άλλες έξυπνες ηλεκτρονικές συσκευές και τη λήψη ενός αναγνωριστικού ή μιας ένδειξης αυτού από τη μία ή τις περισσότερες άλλες έξυπνες ηλεκτρονικές συσκευές, από τη συγκεκριμένη έξυπνη ηλεκτρονική συσκευή- το εν λόγω συμβάν εγγύτητας είναι ένα συμβάν όπου το συγκεκριμένο εν λόγω υποκείμενο θα μπορούσε, εάν μολυνθεί, δυνητικά να μολύνει άλλα υποκείμενα με την εν λόγω μολυσματική ασθένεια-

ii. παραγωγή ενός σκορ που αντανακλά μια τάση για εγγύτητα, σύμφωνα με ένα πλήθος λαμβανόμενων αναγνωριστικών- η εν λόγω τάση για εγγύτητα αντανακλά μια πιθανότητα μόλυνσης άλλων υποκειμένων, εάν το συγκεκριμένο εν λόγω υποκείμενο μολυνθεί,

β. παραγωγή για κάθε ένα από το πλήθος των υποκειμένων μιας ιεράρχησης εμβολιασμού με βάση την εν λόγω βαθμολογία- η ιεράρχηση είναι υψηλότερη για τα υποκείμενα που έχουν υψηλότερη τάση εγγύτητας- και

γ. προφυλακτικό εμβολιασμό συγκεκριμένων υποκειμένων της εν λόγω πολλαπλότητας υποκειμένων σύμφωνα με την εν λόγω ιεράρχηση.

.......................................

23. Σύστημα επιλογής υποκειμένων για τον προληπτικό εμβολιασμό ενός πληθυσμού που έχει ένα πλήθος από τα εν λόγω υποκείμενα με ένα εμβόλιο κατά μιας επιδημικής μολυσματικής νόσου, περιλαμβάνει:

α. μια πλειάδα έξυπνων ηλεκτρονικών συσκευών που είναι διαμορφωμένες ώστε να μεταφέρονται από τα εν λόγω υποκείμενα και είναι διαμορφωμένες με οδηγίες για: i. τη χρήση ενός αναγνωριστικού για κάθε έξυπνη ηλεκτρονική συσκευή για τον προσδιορισμό μιας ροπής εγγύτητας κάθε ενός από το πλήθος των υποκειμένων- ο προσδιορισμός μιας ροπής εγγύτητας περιλαμβάνει: σε ένα συμβάν εγγύτητας, όταν βρίσκεται κοντά σε μια άλλη τέτοια έξυπνη ηλεκτρονική συσκευή, τη μετάδοση ενός αναγνωριστικού ή μιας ένδειξης αυτού στην εν λόγω άλλη έξυπνη ηλεκτρονική συσκευή και τη λήψη ενός αναγνωριστικού ή μιας ένδειξης αυτού από την εν λόγω άλλη έξυπνη ηλεκτρονική συσκευή- το εν λόγω συμβάν εγγύτητας είναι ένα συμβάν όπου ένα συγκεκριμένο εν λόγω υποκείμενο θα μπορούσε, εάν μολυνθεί, δυνητικά να μολύνει άλλα υποκείμενα με την εν λόγω μολυσματική ασθένεια, παραγωγή ενός σκορ που αντανακλά μια τάση για εγγύτητα, σύμφωνα με ένα πλήθος τέτοιων λαμβανόμενων αναγνωριστικών- η εν λόγω τάση για εγγύτητα αντανακλά μια πιθανότητα μόλυνσης άλλων υποκειμένων εάν το συγκεκριμένο εν λόγω υποκείμενο μολυνθεί- λήψη πληροφοριών από έναν διακομιστή- εμφάνιση σχετικών οδηγιών προληπτικού εμβολιασμού στα εν λόγω υποκείμενα με βάση τις εν λόγω ληφθείσες πληροφορίες,

β. τουλάχιστον ένας διακομιστής που περιλαμβάνει μια μνήμη και ένα πλήθος μονάδων- η μνήμη περιλαμβάνει οδηγίες για: ii. την αποστολή στο πλήθος έξυπνων ηλεκτρονικών συσκευών πληροφοριών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από ένα κύκλωμα στο πλήθος έξυπνων ηλεκτρονικών συσκευών για την εμφάνιση των σχετικών οδηγιών προφυλακτικού εμβολιασμού. (κλπ)

Patent History

Patent number: 11107588
Type: Grant
Filed: Nov 30, 2020
Date of Patent: Aug 31, 2021
Patent Publication Number: 20210082583
Inventors: Gal Ehrlich (Ramat-Gan), Maier Fenster (Petach-Tikva)
Primary Examiner: Anh V La
Application Number: 17/106,279


Και η "νομική" κάλυψη :


Πηγή - Έρευνα/μετάφραση/διαμόρφωση : Α.Τ.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΕΓΓΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΑΣ ΤΗΣ PFIZER ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΕΣΩ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΞΕΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΝΙΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΙΠΩΔΕΙΣ ΙΣΤΟΥΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ COροϊδόVID-19.



Η αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Pfizer εγκρίθηκε στις 31 Αυγούστου 2021 και είναι η πρώτη πατέντα που εμφανίζεται σε έναν κατάλογο άνω των 18500 με σκοπό την εξ αποστάσεως ανίχνευση επαφών όλων των εμβολιασμένων ανθρώπων παγκοσμίως, οι οποίοι θα είναι ή είναι ήδη συνδεδεμένοι με το "διαδίκτυο των *πραγμάτων" μέσω μιας κβαντικής σύνδεσης παλλόμενων μικροκυματικών συχνοτήτων 2,4 gHz ή υψηλότερης συχνότητας από πύργους κινητής τηλεφωνίας και δορυφόρους απευθείας στο οξείδιο του γραφενίου που βρίσκεται στους λιπώδεις ιστούς όλων των ατόμων που έκαναν την ένεση θανάτου.

*Στο "διαδίκτυο των πραγμάτων" ...τα "πράγματα" είναι οι άνθρωποι.