5 Φεβ 2023

Η Νέμεσις είναι εδώ και η Τίσις έχει ή δ η αναλάβει το έργο της για την εφαρμογή της Μ ε τ ο υ σ ί ω σ η ς του ψεύτικου matrix που ε π ι τ έ λ ο υ ς αναγνωρίζουμε μαζικά, μέσω της αποκάλυψης των διαθέσεων του απέναντι στους ανθρώπους. Τώρα είναι η δική μας βάρδια να εγκαθιδρύσουμε την Ελληνική κοσμοθέαση, ενάντια στην παλιά τάξη πραγμάτων που χάνει έδαφος κατά κράτος. Μ έ ν ε τ ε ενεργοί, δραστήριοι και αναμένετε τα καλύτερα που ακολουθούν για όσους τα ζήτησαν και δούλεψαν γι αυτά.



Κάθε γενιά είναι και μια βάρδια στην ιστορία. Σ’ αυτή την βάρδια οι Έλληνες είμαστε εμείς. Για κάποιον λόγο η ιστορία αποφάσισε να δώσει άλλη μια ευκαιρία στις ανθρώπινες κοινωνίες. Για κάποιο λόγο η Δημο-κρατία μετά από 2.500 χρόνια καλεί και πάλι τα παιδιά της. Τους Έλληνες. Εμάς.

Τώρα είμαστε στην φάση της αναγνώρισης. Γνωριζόμαστε καλύτερα μεταξύ μας. Μαθαίνουμε ποιοι είναι εκείνοι οι άλλοι, που σαν κι εμάς έχουν κατανοήσει πως το πρόβλημα έχει να κάνει με την πολιτική εξουσία, και όχι με την οικονομία, και πως είναι πρόβλημα πολιτεύματος και θεσμών. Πρέπει να γνωριστούμε, να συνδεθούμε και να διατηρήσουμε αυτόν τον δεσμό πολιτικά και κοινωνικά. Το διαδίκτυο μας βοηθάει.

Όσοι κατανοήσαμε πως η αιτία του προβλήματος είναι καθαρά πολιτική, είμαστε η ζωντανή απόδειξη πως το μίσος για τους Έλληνες έχει πολύ σοβαρούς λόγους που υπάρχει. Εμείς είμαστε ο βασικότερος λόγος για όλον αυτόν τον μισελληνισμό. Διότι αποτελούμε την μεγαλύτερη απειλή για το εγχώριο καθεστώς αλλά και για το παγκόσμιο...  Το μίσος για κάθε τι το ελληνικό έχει αιτία τον φόβο της διάδοσης της ιδέας της δημο-κρατίας. Της απαίτησης για λαϊκή κυριαρχία και αυτοκυβέρνηση.

Ο Ελληνισμός είναι η ιστορική εκείνη παράδοση που γέννησε την ιδέα για κοινωνίες με κέντρο τον άνθρωπο, απαλλαγμένες από τον δυνάστη και τον δεσπότη. Αυτο-κυβερνώμενες συλλογικά ελεύθερες κοινωνίες με δημο-κρατία. Η ιδέα αυτή γεννήθηκε και ζει μαζί με τον Ελληνισμό. Κι εμείς, όσοι μεταδίδουμε την ιδέα της δημο-κρατίας, είμαστε οι συνεχιστές αυτής της ιστορικής παράδοσης.

Η Ελληνική κοινωνία, στην παρούσα φάση, είναι “χαμένη στον ωκεανό”. Είναι βαθειά απελπισμένη αλλά βασικά είναι ζαλισμένη. Και γι’ αυτό δεν μπορεί να δει αυτό που εμείς βλέπουμε τόσο καθαρά. Δεν μπορεί να δει, ακόμα, πως το πρόβλημά της είναι πρόβλημα όχι προσώπων αλλά θεσμών. Όχι οικονομικό αλλά πολιτικό. Δεν μπορεί να δει και να συνειδητοποιήσει πως αυτό που πρέπει να διευθετήσει είναι αλλαγές στο πολίτευμα. Αλλαγές στους πολιτικούς θεσμούς ώστε να πάρει η ίδια την εξουσία, σαν πολιτικός θεσμός. Σαν Δήμος.

Η “παραζάλη” βέβαια αυτή της κοινωνίας είναι αποτέλεσμα μια τεράστιας και διαρκούς ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ επιχείρησης που κοστίζει στο εγχώριο και διεθνές σύστημα πολλά χρήματα και πόρους.

Εμείς ασκηθήκαμε στο να αναγνωρίζουμε τις πηγές αυτής της παραζάλης, τις αιτίες της, τις διαδρομές της. Τα πρόσωπά της -πρόσωπα στην κυριολεξία. Μάθαμε να αναγνωρίζουμε και την παραζάλη αλλά και τους “παραζαλιστές”. Είναι οι φορείς της παραζάλης. Κι έχουμε τέτοιους...ακόμα και κοντά μας. Ακόμα και πολύ κοντά μας...

Διότι ενώ αυτό πού έχουμε να κάνουμε είναι να δείξουμε στους πολλούς, στην Ελληνική κοινωνία, πως αυτό που απαιτείται είναι θεσμικές - πολιτειακές αλλαγές, αλλαγές στο πολίτευμα, υπάρχουν φωνές που ακόμα επιμένουν να επικεντρώνουν στην οικονομία και αλλού και γίνονται έτσι η αιτία που τα λαϊκά αιτήματα είναι ακόμα οικονομικού και όχι πολιτικού και θεσμικού χαρακτήρα.

Αποχή και μακριά

Δεν χρειαζόμαστε αρχηγούς, ηγέτες και προέδρους. Και ούτε θα πρέπει να χρειαστούμε ποτέ.

Δεν μας χρειάζονται κάμερες και μικρόφωνα για να κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε. Και αν χρειαστεί, πριν σταθούμε μπροστά σε αυτά τα εργαλεία της επιβολής της ολιγαρχίας, πρέπεινα είμαστε πολύ σίγουροι για το ποιοι είμαστε και το πόσο ακλόνητες είναι οι Γνώσεις και οι απόψεις μας.

Η δημοσιότητα δια των μέσων ενημέρωσης είναι όπλο της ολιγαρχίας. Το δικό μας όπλο είναι ο άμεσος προφορικός λόγος στον κοινωνικό μας περίγυρο, στις παρέες και στις ομάδες μας, ακόμα και στο διαδίκτυο.

  • Κατά τα λεγόμενα έρχονται εκλογές κι έχει γεμίσει ο τόπος απο-κόμματα.
  • Κόμμα σημαίνει διαίρεση. Και διαίρεση σημαίνει διχασμός.
  • Δαίρεση και διχασμός σημαίνει αυτοπαγίδευση.
  • Κόμμα σημαίνει ολιγαρχικός/ιεραρχικός μηχανισμός. Όχι δημοκρατικός.

Δεν υπάρχει και ΔΕΝ θα γίνει ποτέ Δημο-κρατικό κόμμα στην Ελλάδα των χαζάρων πρακτόρων των Ρόθτσιλντ.

Ο κοινοβουλευτισμός είναι μασονικής προέλευσης. Το κόμμα είναι ολιγαρχική εφεύρεση. Είναι ολιγαρχικό όπλο. Το να συστήσει κόμμα ή να μπει σε κόμμα κάποιος που κάνει διαφωτισμό για την δημοκρατία, συνιστά την μεγαλύτερη ΠΑΓΙΔΑ για εκείνους που τον άκουσαν και τον πίστεψαν και αιτία για την παραζάλη τους ...

Με λίγα λόγια :

Ο διαφωτισμός περί δημο-κρατίας, πολιτεύματος και θεσμών είναι το κύριο, και όχι τα περί οικονομίας... Η κοινωνία δεν μπορεί να δει καθαρά ακόμα πως το πρόβλημά της είναι πολιτικό και θεσμικό και ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να της το δείχνουμε συνεχώς.

 ΟΧΙ κόμματα. Η παραζάλη προέρχεται από τα μέσα ενημέρωσης τα κόμματα και από το σύστημα γενικά αλλά τα πρόσωπά της έχουν “πιάσει στασίδι” ανάμεσά μας...

Είναι η δική μας βάρδια τώρα. δικαιωματικά να εδραιώσουμε τη Δημο-κρατία στις Κοινότητές μας.

⚡️Το παιχνίδι τελείωσε! Την Ιθάκη τη βρήκαμε ... Ώρα να πληρώσουν ΟΛΟΙ οι υπόλογοι... Η Ν έ μ ε σ ι ς θα είναι φοβερή και τρομερή αυτή τη φορά! ... Οι υπογραφές για την απελευθέρωση της Φυλής έπεσαν και δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να ακυρωθούν!