21 Μαΐ 2023

Πρέπει να απορρίψουμε τις πόλεις των 15 λεπτών με κάθε κόστος!


💥 Μας εγκλωβίζουν στις "έξυπνες πόλεις";


💥 Οι "έξυπνες πόλεις" των 15 λεπτών είναι πόλεις-φυλακή, στις οποίες επιτρέπεται να κινείστε εντός μιας συγκεκριμένης περιμέτρου και αν θέλετε να πάτε πιο μακριά, μπορείτε να το κάνετε μόνο για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Πρέπει να απορρίψουμε τις πόλεις των 15 λεπτών με κάθε κόστος! Είπαμε : S.M.A.R.T. δεν σημαίνει έξυπνο, σημαίνει "Self Monitoring Analysis and Reporting Technology" = Τεχνολογία ανάλυσης και υποβολής εκθέσεων αναφοράς ελέγχου παρακολούθησης...




💥 Αυτή είναι η πραγματικότητα των πόλεων των 15 λεπτών... :


💥 Αυτό ισχύει για όλες τις πόλεις της Ευρώπης, συμβαίνει παντού :


"Ο Δήμαρχος του Λονδίνου, επιδιώκει την επέκταση των ζωνών ULEZ (Ζώνες εξαιρετικά χαμηλών εκπομπών) με το πρόσχημα ότι θέλει καθαρότερο αέρα για τους πολίτες. Ο πραγματικός λόγος δεν έχει να κάνει με τη φροντίδα για την υγεία μας, αλλά με το να γίνεται όλο και πιο δύσκολο να μπορούμε να μετακινούμαστε ελεύθερα με τα αυτοκίνητά μας ".



"Για τον ίδιο λόγο κόβουν τις λωρίδες στους δρόμους και ξεφορτώνονται τους χώρους στάθμευσης, σύντομα θα είναι αδύνατο να χρησιμοποιούμε αυτοκίνητα, με αυτόν τον τρόπο δεν θα έχουμε άλλη επιλογή από το να αποδεχτούμε τις πόλεις-φυλακή των 15 λεπτών. Αυτό ισχύει για όλες τις πόλεις σε όλη την Ευρώπη, συμβαίνει παντού".


💥 Μια ομάδα "θεσμικών επενδυτών" σχεδιάζει την κατασκευή της Tristate City, μιας μεγαλούπολης με πληθυσμό περίπου 45 εκατομμυρίων που θα εκτείνεται στις Κάτω Χώρες, τη Γερμανία και το Βέλγιο. Για να συμβεί αυτό, πρέπει προφανώς να "αγοράσουν" πολλές αγροτικές εκτάσεις... πηγή




💥 Πως αποκτούν τις τεράστιες εκτάσεις που χρειάζονται, δημιουργώντας παράλληλα επισιτιστική κρίση; Μας το λένε τα βίντεο που ακολουθούν :

-Οι Ολλανδοί αγρότες τον Αύγουστο του 2022, προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τον ποδηλατικό αγώνα 388 χιλιομέτρων (Βουέλτα), ώστε να εκπέμψουν S.O.S. μέσω του Γιούρσπορτ και της Ολλανδικής τηλεόρασης :


-Οι Ολλανδοί αγρότες αυτοκτονούν γιατί σταδιακά χάνουν τη γη τους λόγω των αποφάσεων της κυβέρνησης :


Αυτό που αναρωτιώμαστε με αυτούς τους αγρότες, είναι γιατί αυτοκτονούν, παρά τη στιγμή που αποφάσισαν να πεθάνουν, να μην πάνε να εξαφανίσουν αυτούς που τους οδήγησαν στην αυτοκτονία. Δεν τους έμαθαν ποτέ ότι η λύση δεν είναι ποτέ μέσω ενός πολιτικού; Μερικές φορές πρέπει να αγωνιστείς και να δώσεις αλλά και να πάρεις αίμα, για να βρεθούν λύσεις.

💥 Πόλη εφιάλτης στην Σαουδική Αραβία. Ουρανοξύστης στο έδαφος. 170 χλμ μήκος, 200 πλάτος. Χωρίς αυτοκίνητα, χωρίς ελευθερίες...


💥 Κλιματικά lockdowns και η άνοδος των πόλεων των 15 λεπτών: Είναι το Canterbury ένα σχέδιο για την πόλη σας;


Στις πέντε ζώνες, οι κύριοι δρόμοι θα κλείσουν, αναγκάζοντας τους οδηγούς να εγκαταλείψουν τα αυτοκίνητά τους ή να χρησιμοποιήσουν την παράκαμψη. Κάμερες ANPR θα βρίσκονται στα σημεία εισόδου και εξόδου κάθε ζώνης, ώστε οι οδηγοί να μην μπορούν να μετακινηθούν μεταξύ των γειτονιών.


💥 Μπορείτε πραγματικά να πιστέψετε έστω και μια λέξη από αυτά που λένε;


Είδατε πώς μιλούσε σαν να ήμασταν παιδιά και να ήταν η διευθύντρια του σχολείου;! "...αυτό πρέπει να σταματήσει!" είπε...

💥 Γιατί οι παγκοσμιοποιητές θέλουν τους ανθρώπους παγιδευμένους σε πόλεις 15 λεπτών;

Σύμφωνα με τη Γερμανίδα βουλευτή Christine Anderson, οι παγκοσμιοποιητές είναι αποφασισμένοι να οδηγήσουν τις μάζες σε πόλεις των 15 λεπτών, οι οποίες ουσιαστικά θα λειτουργούν ως αυστηρά ελεγχόμενες φυλακές για τον πληθυσμό:


"Το πάσο κόβιντ ήταν μια δοκιμαστική κίνηση για να κάνουν τους ανθρώπους να έχουν κάποιου είδους κωδικό QR. Απλά για να συνηθίσουν οι άνθρωποι σε αυτό", δήλωσε: "Μην κάνετε κανένα λάθος, δεν πρόκειται για την ευκολία σας. Και δεν πρόκειται για τη σωτηρία του πλανήτη. Πρέπει να υπάρχουν κωδικοί QR σε πόλεις 15 λεπτών για να μπορούν να σας κλειδώσουν και να μην σας αφήσουν να βγείτε. Τότε οι παγκοσμιοποιητές θα χρεώνουν το κοινό για την ελεύθερη πρόσβαση σε  ταξίδια. Με αυτόν τον τρόπο, οι φτωχοί θα μένουν σε αυτές τις γειτονιές των 15 λεπτών και οι πλουσιότεροι θα μπορούν να πετάνε όπου θέλουν".


💥 Στις πόλεις 15 λεπτών στην Κίνα, απαιτείται παντού σάρωση προσώπου


Για παράδειγμα, για να πάτε από το σημείο "Α" στο σημείο "Β", πρέπει να σκανάρετε το πρόσωπό σας και να λάβετε άδεια εισόδου. Και δεν είναι μόνο το πρόσωπό σας που πρέπει να σαρωθεί, αλλά το πρόσωπό σας με χαμόγελο!

Κάθε περιοχή της γειτονιάς διαχωρίζεται από έναν φράχτη και οι πύλες εισόδου φυλάσσονται.


💥 Σας θέλουν κλεισμένους σε πόλεις των 15 λεπτών, άνεργους, ακινητοποιημένους και να ζείτε από τα άθλια επιδόματα και την ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ "κοινωνική βαθμολόγηση" ενός κινεζοποιημένου κράτους!


Όλα στο όνομα της απάτης για το κλίμα!



💥 Οξφόρδη 20/05/2023, καθώς χιλιάδες βγήκαν στους δρόμους κατά των "πόλεων των 15 λεπτών".






👆Μια αντιδιαδήλωση από μια χούφτα κακοποιών της Antifa προσπάθησε να τους επιτεθεί, αλλά έμειναν ταπεινωμένοι και άφωνοι. Δείτε το πιο πάνω βίντεο.


⚠️ Για πολλοστή φορά
:
S.M.A.R.T. δεν σημαίνει έξυπνο, σημαίνει "Self Monitoring Analysis and Reporting Technology" = Τεχνολογία ανάλυσης και υποβολής εκθέσεων αναφοράς ελέγχου παρακολούθησης = Ηλεκτρονικός Ρουφιάνος & Σιωπηλός Δολοφόνος...


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Πρόκειται για έναν πνευματικό πόλεμο που διεξάγεται με εργαλεία υψηλής τεχνολογίας στα χέρια πολύ πλούσιων εωσφορικών ελίτ (παράσιτων).


Το "σχέδιο" έχει ήδη ξεκινήσει, με την απαραίτητη προπαγάνδα στους δήμους της Ελλάδας εδώ και χρόνια και ο κόσμος, όπως συνήθως κοιμάται, μην γνωρίζοντας το παραμικρό για το τι προγραμματίζεται για τη ζωή του, με το πρόσχημα της "πράσινης" ενέργειας και "ανάπτυξης" των τραπεζιτών και του W.E.F.

Η 'ελληνική' τοπική αυτοδιοίκηση, πιστή στην εμμονή των ιθυνόντων του Μαξίμου στα προτάγματα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, με χαμηλό προφίλ μέχρι πρότινος, ετοίμαζε τις υποδομές που είναι αναγκαίες για την εφαρμογή του "πράσινου" εγχειρήματος των παγκοσμιοποιητών που αφορά τις "ΕΞΥΠΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ" και τα "ΔΥΚΤΙΑ ΥΓΕΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ" (εδώ με τη συμβολή και την συνεργασία των Π.Ο.Υ. και Ο.Η.Ε.) για την, κάτω από απόλυτη μυστικότητα, οργάνωση των οποίων, έχουμε προειδοποιήσει από αυτόν εδώ τον ιστότοπο (Βλ. ΕΔΩ)

Αφίσες σαν την παρακάτω, πλέον κυκλοφορούν παντού και διαφημίζουν την "ανάπτυξη" και την "ευδαιμονία" που θα κυριαρχήσουν στους ανθρώπους μετά την επίτευξη των στόχων των δύο προγραμμάτων.


ΜΗΝ ΕΞΑΠΑΤΑΣΤΕ! Τα προγράμματα αυτά είναι προγράμματα ΑΠΟΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΕΥΓΟΝΙΚΗΣ, ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ και ΣΚΛΗΡΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ!



💥Τα επόμενα άρθρα
που έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο, δείχνουν το πόσο πολύ έχουν προχωρήσει τα σχέδια στις κοινότητές μας, στους Δήμους μας, όλων αυτών των εγκληματικών προγραμματισμών από τους ίδιους βιο-τρομοκράτες που ώθησαν τις κοινωνίες, με πρόσχημα την ασφάλεια και την προστασία, στο να αυτοκτονήσουν με τη συναίνεσή τους, επιβάλλοντας δια της βίας τα θανατηφόρα τους βιολογικά όπλα-δηλητήρια... Επίσης, ίσως σας δώσουν να καταλάβετε (και με τη χρήση της νεοταξίτικης ορολογίας που χρησιμοποιούν, παραφράζοντας την ελληνική γλώσσα) τους πραγματικούς σκοπούς της πρωτοφανούς προπαγάνδας και της συνωμοτικής στήριξης όλων αυτών των τερατουργημάτων από τους υποτιθέμενους συμπολίτες μας οι οποίοι εκλέχθηκαν για να μας υπηρετούν, την ώρα που ΚΑΝΕΝΑΣ από τους πολίτες ή ίσως ελάχιστοι, έχουν ενημερωθεί επαρκώς για αυτά τα θέματα που "τρέχουν" πίσω από την πλάτη τους, με σκοπό την απάνθρωπη, πλήρη "ηλεκτρονική διακυβέρνηση"...

  • ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ότι τα ίδια μας έλεγαν για την ένταξή μας στην καταστροφική για όλους τους λαούς Ευρωπαϊκή Ένωση και τα ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ εμβόλια των Φαρμακευτικών πολυεθνικών -και μας δολοφονούν κατά ριπάς έκτοτε...
  • Οι κρετίνοι της κρατικής εξουσίας δεν θα ήταν ποτέ σε θέση να προτείνουν κάτι πραγματικά έξυπνο που θα εξασφάλιζε μια καλύτερη ζωή στο πόπολο, γιατί απλούστατα δεν το έκαναν ποτέ...
  • ΠΟΤΕ μην ξεχνάτε τι μας έκαναν μέχρι τώρα και πως μας φέρονται οι ψευτοδημοκράτες τύρρανοι που δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτα ώστε να επιβάλλουν την ατζέντα τους προς τον μετανθρωπισμό. Δηλαδή την φτωχοποίηση, τον πόλεμο και τη γενοκτονία των λαών...


    ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ! ΠΕΙΤΕ ΕΝΑ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΟΧΙ ΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΒΙΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ...


Με υλικό και από εδω