26 Νοε 2022

Οι "έξυπνες πόλεις" παγκοσμίως προορίζονται να μετατραπούν σε "ανοικτά" στρατόπεδα συγκέντρωσης από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, ⚠️ χωρίς καμία δυνατότητα αντίδρασης. Ή συμμετέχεις στους κανόνες της φυλάκισης ή πεθαίνεις, καταδικασμένος σε δια βίου κοινωνικό αποκλεισμό από όλες τις αναγκαίες δραστηριότητες που αφορούν την επιβίωση



«Smart city = πόλη στην οποία αναπτύσσεται μια σειρά αισθητήρων (συνήθως εκατοντάδων ή χιλιάδων) για τη συλλογή ηλεκτρονικών δεδομένων από και για τους ανθρώπους και τις υποδομές, ώστε να βελτιωθεί η αποδοτικότητα και η ποιότητα ζωής».

Είναι όμως έτσι;

Δείτε αρχικά το βίντεο, «Blockchain-of-Things και 'έξυπνες' πόλεις». Η εταιρεία τηλεπικοινωνιών Orange και η αναδυόμενη εταιρεία τεχνολογίας blockchain Smartkey, παρουσιάζουν μια λύση smart city βασισμένη σε blockchain. Η πρώτη κάρτα Sim Blockchain-of-Thing (BoT) έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει τη διαχείριση του ελέγχου πρόσβασης και των άλλων λειτουργιών μιας «έξυπνης» πόλης από ένα κινητό τηλέφωνο!


Η τεχνολογία θα τεθεί σε λειτουργία σε περισσότερες από 80 πόλεις της Πολωνίας που χρησιμοποιούν ήδη τις υπηρεσίες smart city της Orange και είναι ενταγμένες στην παγκόσμια πλατφόρμα Live Objects IoT, η οποία θα επεκτείνεται γύρω από την τεχνολογία blockchain. Ο στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα καθολικό πρότυπο, μέσω της Smartkey, ώστε οι κάρτες Sim Blockchain-IoT να μπορούν να διαχειρίζονται την «έξυπνη» πόλη του μέλλοντος. «Χρειαζόμαστε επίσης μια υποδομή που να συνδέει την τεχνολογία Internet of Things (IoT) με τον τελικό χρήστη, και αυτήν την προσφέρει το blockchain». Η συνέχεια του άρθρου εδώ


Ας δούμε τι λένε 👉 W.E.F. και Παγκόσμια Τράπεζα για τις "έξυπνες πόλεις", χρησιμοποιώντας τη συμβολική γλώσσα της νέας τάξης :


«Τι είναι μια έξυπνη πόλη;

Έχουμε ακούσει τον όρο σε τόσο διαφορετικά πλαίσια όπως ο αστικός σχεδιασμός και η διακυβέρνηση, οι μεταφορές, η ενέργεια, το περιβάλλον, η υγεία και η εκπαίδευση. Έχουμε επίσης παρατηρήσει ότι η έννοια των έξυπνων πόλεων βασίζεται σε μια σειρά τεχνολογιών -συμπεριλαμβανομένων του διαδικτύου των πραγμάτων (IoT), των κινητών λύσεων, των μεγάλων δεδομένων, της τεχνητής νοημοσύνης (AI) και της αλυσίδας μπλοκ (blockchain). Λόγω αυτής της σύνδεσης με την τεχνολογία, είχαμε ανησυχίες σχετικά με το πώς οι έξυπνες πόλεις θα αντιμετωπίσουν ζητήματα όπως το απόρρητο των δεδομένων και ο κοινωνικός αποκλεισμός. Βλέπουμε τον κίνδυνο να μείνουν εκτός της τάσης των έξυπνων πόλεων αστικές περιοχές με κακή συνδεσιμότητα στο διαδίκτυο. (Γι'αυτό και η τοποθέτηση χιλιάδων χιλιομέτρων οπτικών ινών στις πόλεις μας)

Το W.E.F. λέει :


Στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Προγράμματος Σύμπραξης για τις Έξυπνες Πόλεις της Παγκόσμιας Τράπεζας [...], πραγματοποιήσαμε ένα Εικονικό Πρόγραμμα Ανταλλαγής Γνώσεων για τις Έξυπνες Πόλεις για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, που διοργανώθηκε από κοινού με το Open Learning Campus της Παγκόσμιας Τράπεζας, για να συζητήσουμε την τάση αυτή. Στην εκδήλωση, διενεργήσαμε δημοσκόπηση σε περισσότερους από 260 συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο για να μάθουμε τι πιστεύουν ότι είναι μια έξυπνη πόλη, τι κάνει μια αστική περιοχή και τους πολίτες της έξυπνους και τι θα ήθελαν να δουν στη δική τους έξυπνη πόλη.


Όπως δείχνει το σύννεφο λέξεων, η "τεχνολογία", η "καινοτομία" και η "σύνδεση" ήταν οι πρώτες λέξεις που ήρθαν στο μυαλό των συμμετεχόντων όταν σκέφτηκαν τις έξυπνες πόλεις. Η "συμμετοχή των πολιτών" και τα "δεδομένα" καθιστούν μια κοινότητα και τους πολίτες της έξυπνες, σύμφωνα με τους περισσότερους συμμετέχοντες. Περίπου οι μισοί επέλεξαν τη "βιωσιμότητα" ως προτεραιότητα στο όραμά τους για μια έξυπνη πόλη και το ένα τέταρτο ψήφισε την "ανθεκτικότητα"». [Πηγή]


 Όλα "έξυπνα" εκτός από αυτούς που θα συναινέσουν στη χρήση τους



Ολόκληρη η ατζέντα '21 και 2030 σε λίγες γραμμές νεοταξίτικης γλωσσικής συγκάλυψης :


Από τότε που οι άνθρωποι άρχισαν να ζουν στις πόλεις, έπρεπε να αντιμετωπίσουν τα ίδια προβλήματα: υγιεινή, εγκληματικότητα, κυκλοφοριακή συμφόρηση, είσπραξη φόρων, συντήρηση δημόσιων εγκαταστάσεων και υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Επιπλέον, οι σημαντικές τεχνολογικές καινοτομίες απαιτούν υποδομές: ηλεκτρικό δίκτυο- δίκτυα τηλεφωνίας και κινητής τηλεφωνίας- διαδίκτυο (συμπεριλαμβανομένων των δικτύων οπτικών ινών και καλωδίων)- ζεστό και κρύο τρεχούμενο νερό- επεξεργασία νερού και αποβλήτων- αποκομιδή σκουπιδιών και ανακύκλωση- δημόσια πάρκα και εγκαταστάσεις αναψυχής- σιδηροδρομικές, ελαφρές σιδηροδρομικές και αυτοκινητιστικές οδούς, δρόμους, οδοστρώματα και δικαιώματα διέλευσης.

Σήμερα, οι πόλεις γίνονται όλο και πιο "έξυπνες" για να εξασφαλίσουν τη βελτίωση της παροχής και της ποιότητας των υπηρεσιών μέσω της συνεχούς παρακολούθησης των κατοίκων και των υποδομών και της σχετικά άμεσης κοινοποίησης των μη βέλτιστων επιδόσεων. Σε μεγάλο βαθμό, αυτό απαιτεί μεγάλη εξάρτηση από την αυτοματοποίηση, τη συνδεσιμότητα με το διαδίκτυο και αυτό που αναφέρεται ως "Διαδίκτυο των πραγμάτων (IoT)". (Το διαδίκτυο των πραγμάτων αναφέρεται στη σύνδεση συσκευών στο διαδίκτυο που μπορούν να ελεγχθούν ή μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αποστολή πληροφοριών ελέγχου).

Μια έξυπνη πόλη, λοιπόν, είναι μια πόλη στην οποία αναπτύσσεται μια σειρά αισθητήρων (συνήθως εκατοντάδων ή χιλιάδων) για τη συλλογή ηλεκτρονικών δεδομένων από και για τους ανθρώπους και τις υποδομές, ώστε να βελτιωθεί η αποτελεσματικότητα και η ποιότητα ζωής. Οι κάτοικοι και οι εργαζόμενοι της πόλης, με τη σειρά τους, μπορούν να εφοδιάζονται με εφαρμογές που τους επιτρέπουν να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες της πόλης, να λαμβάνουν και να εκδίδουν αναφορές διακοπών, ατυχημάτων και εγκλημάτων, να πληρώνουν φόρους, τέλη και άλλα παρόμοια. Στην έξυπνη πόλη δίνεται έμφαση στην ενεργειακή απόδοση και τη βιωσιμότητα.

Έξυπνες μεταφορές


Σε μια έξυπνη πόλη μπορούν να εφαρμοστούν διάφορα συστήματα "έξυπνων μεταφορών". Για παράδειγμα, οι έξυπνες πόλεις μπορούν να εφαρμόσουν ένα έξυπνο σύστημα διαχείρισης της κυκλοφοριακής ροής, το οποίο μπορεί να συνδυάζει ένα κεντρικό σύστημα ελέγχου με ελέγχους για τα φανάρια και αισθητήρες για την ανίχνευση καθυστερήσεων ή του όγκου της κυκλοφορίας σε συγκεκριμένες διασταυρώσεις. Το σύστημα ελέγχου μπορεί να προσαρμόζει το χρονοδιάγραμμα των φωτεινών σηματοδοτών με βάση την ποσότητα της κυκλοφορίας και το πόσο καλά ρέει αυτή η κυκλοφορία. Ορισμένα συστήματα μπορούν να ρυθμίσουν το χρονοδιάγραμμα, για παράδειγμα, και για λεωφορεία ή οχήματα έκτακτης ανάγκης. Περαιτέρω, ορισμένα συστήματα μπορούν να παρακολουθούν τις συνθήκες (ή να λαμβάνουν αναφορές για τις συνθήκες) στις κύριες λεωφόρους και τους μεγάλους δρόμους και να προσαρμόζουν το χρονισμό στους μεγάλους δρόμους και τις εναλλακτικές διαδρομές για να αντισταθμίζουν.

Μπορούν επίσης να προβλεφθούν έξυπνοι δρόμοι με διόδια. Για παράδειγμα, μπορούν να εγκατασταθούν αισθητήρες που ανιχνεύουν πότε ένα αυτοκίνητο περνά από έναν σταθμό διοδίων και αφαιρούν τα διόδια από έναν λογαριασμό χρήστη. Επιπλέον, μπορεί να εκτιμάται ένα μεταβλητό διόδιο με βάση τις συνθήκες κυκλοφορίας. Για παράδειγμα, μπορούν να εφαρμοστούν λωρίδες ταχείας χρέωσης διοδίων που παρακολουθούν την κυκλοφορία και χρεώνουν μεγαλύτερο ποσό ανάλογα με το βαθμό χρήσης της λωρίδας.

Επιπλέον, οι πόλεις ή τμήματα πόλεων μπορούν να εφοδιαστούν με ένα έξυπνο δίκτυο μετρητών στάθμευσης. Οι μετρητές στάθμευσης μπορούν, για παράδειγμα, να είναι εξοπλισμένοι με αισθητήρες ή άλλες οθόνες που επικοινωνούν με έναν κεντρικό διακομιστή και μια εφαρμογή χρήστη για να ενημερώνουν πότε είναι διαθέσιμη μια θέση στάθμευσης και να καθοδηγούν τον οδηγό σε αυτήν. Οι μετρητές αυτοί μπορεί να είναι σε θέση να χρεώνουν αυτόματα τον παρκαριστή για τη χρήση της θέσης και να ενημερώνουν τον χρήστη και, ενδεχομένως, την επιβολή του νόμου όταν λήξει ο χρόνος του μετρητή.

Μια πιο περίπλοκη νέα τεχνολογία που προτείνεται για τις έξυπνες πόλεις είναι τα αυτόνομα (χωρίς οδηγό) οχήματα. Εκτός από τα οχήματα που ανήκουν στον χρήστη και λειτουργούν από αυτόν, έχει προταθεί η χρήση ηλεκτρικών, αυτόνομων οχημάτων σε ένα σύστημα κοινής χρήσης διαδρομής. Τέτοια αυτόνομα οχήματα θα μπορούσαν να επικοινωνούν μεταξύ τους για να εκτελούν ελιγμούς (όπως αλλαγές λωρίδας κ.λπ.) ταχύτερα και σε μικρότερο χώρο. Ειδικότερα, τα οχήματα θα μπορούσαν να "συστεγάζονται", δηλαδή να οδηγούνται πολύ πιο κοντά μεταξύ τους σε συντονισμό από ό,τι είναι δυνατό (ή επιθυμητό) με ανθρώπινους οδηγούς. Σε προτάσεις στις οποίες τα οχήματα είναι ηλεκτρικά οχήματα, θα μπορούσαν να προβλεφθούν σταθμοί ασύρματης φόρτισης στους δρόμους. Όταν ένα όχημα σταματάει σε ένα φανάρι, για παράδειγμα, θα μπορούσε να πάρει μια μικρή φόρτιση.

Έξυπνη ενέργεια


Ο στόχος κάθε ηλεκτρικού δικτύου είναι να παρέχει αρκετή ενέργεια όταν χρειάζεται (με αποδοτικότητα) και να ελαχιστοποιεί τον χρόνο διακοπής λειτουργίας και τις ζημιές όταν παρουσιάζονται βλάβες.

Μια μέθοδος για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος είναι η χρήση έξυπνων μετρητών, οι οποίοι είναι ψηφιακοί. Οι ηλεκτρικοί μετρητές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αντικαταστήσουν τους παλιούς, μηχανικούς μετρητές που απαιτούν προσωπικό για να "διαβάσει" τον μετρητή μία φορά τον μήνα. Μπορούν να παρέχουν πιο έγκαιρη παρακολούθηση της χρήσης ενός συγκεκριμένου πελάτη και να επικοινωνούν ασύρματα, ώστε να μην χρειάζεται να μπει κανείς σε μια πίσω αυλή. Οι έξυπνοι μετρητές μπορούν επίσης να επιτρέψουν στην εταιρεία κοινής ωφέλειας να εντοπίσει ταχύτερα την πηγή μιας διακοπής ρεύματος.

Επιπλέον, ο έλεγχος του ηλεκτρικού ρεύματος του σπιτιού μπορεί να γίνεται εύκολα από μια κεντρική τοποθεσία, χωρίς να απαιτείται να βγαίνει ένα συνεργείο της κοινής ωφέλειας για να το ενεργοποιήσει ή να το απενεργοποιήσει. Οι έξυπνοι μετρητές μπορούν επίσης να επιτρέψουν την παροχή διαφορικών τιμών. Δηλαδή, ένας καταναλωτής μπορεί να χρεώνεται περισσότερο για την υψηλότερη χρήση κατά τις ώρες αιχμής (και επειδή ο χρήστης έχει πιο έγκαιρη ενημέρωση για τη χρήση του ηλεκτρικού του ρεύματος ώστε να μπορεί να είναι σε θέση να προσαρμόσει ανάλογα τη χρήση αυτή).

Βλ. 👉 Έξυπνοι μετρητές ρεύματος... πιο "έξυπνοι" απ'όσο φαντάζεστε

Επιπλέον, ορισμένες επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας έχουν προτείνει τη χρήση μικροδικτύων. Πρόκειται για ομάδες διασυνδεδεμένων φορτίων και πηγών που συνήθως συνδέονται με το ευρύτερο δίκτυο, αλλά μπορούν επίσης να αποσυνδεθούν για να λειτουργήσουν αυτόνομα ως "νησί". Τέτοια μικροδίκτυα μπορούν να λειτουργήσουν ως εφεδρικά σε περίπτωση βλάβης του ευρύτερου δικτύου, αλλά και να λειτουργήσουν πιο αποδοτικά.

Ακόμα και τέτοια καθημερινά χαρακτηριστικά της αστικής ζωής όπως οι φανοί του δρόμου μπορεί να δικτυωθούν ως μέρος της έξυπνης πόλης. Ορισμένες πόλεις, για παράδειγμα, αντικαθιστούν τα παλιά φώτα του δρόμου με αυτά που χρησιμοποιούν πιο αποδοτικές διόδους εκπομπής φωτός ή LED. Αυτά τα νέα φώτα δρόμου μπορούν επίσης να υποστηρίξουν κάμερες και άλλους αισθητήρες για την παρακολούθηση πλήθους ή περιοχών με μεγάλη κυκλοφορία. Μπορούν ακόμη να εγκατασταθούν αισθητήρες για την παρακολούθηση των ρύπων.

Ανησυχίες σχετικά με την προστασία της ιδιωτικής ζωής


Με τον πολλαπλασιασμό των αισθητήρων και την παρακολούθηση δεδομένων σε πολλές πτυχές της ζωής των ανθρώπων, οι έξυπνες πόλεις έχουν εγείρει ανησυχίες σχετικά με την προστασία της ιδιωτικής ζωής και την ασφάλεια των δεδομένων. Από την άποψη αυτή, θα πρέπει να αναμένεται η υψηλότερη δυνατή ασφάλεια, αν και θα πρέπει να σημειωθεί ότι οτιδήποτε συνδέεται στο διαδίκτυο είναι ευάλωτο σε παραβίαση.

Άρθρο : Πρόκληση έξυπνης πόλης, του Υπουργείου Μεταφορών των ΗΠΑ [Πηγή]


Με λίγα σταράτα λόγια :


Οι "έξυπνες πόλεις" παγκοσμίως μετατρέπονται σε "ανοικτά στρατόπεδα συγκέντρωσης". Αυτή είναι η σκοτεινή υπόγεια πλευρά της τυραννίας, για την οποία κανείς δεν θέλει να μιλήσει...


Ο Aman Jabbi κατάγεται από την Ινδία και είναι μηχανικός που εργάστηκε στη Silicon Valley για 25 χρόνια, συν-εφευρέτης δύο εφαρμογών για κάμερες κινητών τηλεφώνων. Μετανάστευσε στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1988 επειδή θαύμαζε την αμερικανική κουλτούρα της ελευθερίας και της εφευρετικότητας. Ο Jabbi ζει τώρα στο Big Fork της Μοντάνα και έχει γίνει ένας από τους σημαντικότερους πληροφοριοδότες και φωνές προειδοποίησης για το επερχόμενο σύστημα των θηρίων.

Το μήνυμά του πρέπει να ακουστεί από όλους. Αν συμφωνείτε ότι το μήνυμά του είναι ουσιαστικό, μοιραστείτε αυτό το άρθρο και το βίντεο με τους φίλους και την οικογένειά σας.

Πριν μπορέσετε να ξεφύγετε από το matrix, πρέπει να γνωρίζετε ότι ζείτε σε ένα matrix, και αυτό προϋποθέτει να αναγνωρίσετε τα πλοκάμια του που αποκτούν ασφυκτικό έλεγχο στη ζωή σας.

Οι περισσότεροι από εμάς ξοδεύουμε πάρα πολύ χρόνο εστιάζοντας σε λάθος πράγματα. Μιλάμε ατελείωτα για το τι συμβαίνει, ενώ έχουμε προσκαλέσει το σύστημα των θηρίων κατευθείαν στα σπίτια μας, ακόμη και το έχουμε κάνει ένεση στο ίδιο μας το σώμα. Τοποθετούμε τους εαυτούς μας σε μια πορεία προς την καταστροφή από φόβο, έλλειψη πληροφόρησης (άγνοια) και έλλειψη διαίσθησης και κρίσης.

Ακόμη και αν ζείτε σε μια κόκκινη πολιτεία όπως η Φλόριντα, η Τζόρτζια, το Τενεσί ή το Τέξας, δεν θα είστε απομονωμένοι ή προστατευμένοι από το σύστημα του θηρίου, επειδή τα νύχια του έχουν ήδη ετοιμάσει τις υποδομές και των 50 πολιτειών, ενώ οι παγκοσμιοποιητές έχουν ήδη τους νόμους και την τεχνολογική υποδομή για να μετατρέψουν την Πολιτεία μας σε ένα τεχνοκρατικό κράτος σκλάβων.

Μερικά από τα πιο προηγμένα στοιχεία αυτής της υποδομής, όπως επισημαίνει ο Jabbi, βρίσκονται σε πολιτείες όπως η Φλόριντα και η Τζόρτζια και άλλες κόκκινες πολιτείες.

Αυτή είναι η σκοτεινή υπόγεια πλευρά της τυραννίας για την οποία κανείς δεν θέλει να μιλήσει. Ούτε ένας πολιτικός δεν μιλάει γι' αυτό σε τακτική βάση. Ο γερουσιαστής Ραντ Πολ από το Κεντάκι είναι ίσως ο πιο κοντινός στην κατανόηση αυτού του συστήματος, αλλά αναρωτιέμαι αν ακόμη και αυτός αντιλαμβάνεται το πλήρες εύρος του προβλήματος.

Ο τρόπος για να νικήσουμε αυτό το σύστημα είναι τόσο απλός και συνάμα τόσο δύσκολος. Ένα πράγμα που μπορώ να σας υποσχεθώ είναι ότι ποτέ δεν θα ψηφίσουμε για να ξεφύγουμε από αυτό, επειδή οι ίδιοι άνθρωποι που δημιουργούν την υποδομή για τις SMART Cities παγκοσμίως ελέγχουν τα συστήματα ψηφοφορίας διεθνώς.

Επειδή είμαστε τόσοι πολλοί σε αντίθεση με τόσο λίγους από αυτούς, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τη δύναμη των αριθμών.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να πούμε ΟΧΙ. Να απορρίψουμε τα εργαλεία της υποδούλωσής μας που προσφέρονται σε ένα γυαλιστερό ασημένιο πιάτο που μοιάζει τόσο δελεαστικό.

Πρέπει να συναινέσουμε, αναγνωρίζοντας ότι αυτά είναι τα ίδια ακριβώς εργαλεία και προϊόντα που κάνουν την πολυάσχολη ζωή μας στον 21ο αιώνα τόσο βολική, τόσο αποτελεσματική και διασκεδαστική. Και έτσι να τα αγοράζουμε με το σύνθημα, να τα αναβαθμίζουμε με το σύνθημα, να παραδίδουμε τα βιομετρικά μας δεδομένα με το σύνθημα, μέχρι που μια μέρα θα ξυπνήσουμε και θα συνειδητοποιήσουμε ότι έχουμε βολευτεί και διασκεδάσει τους εαυτούς μας σε ένα ΨΗΦΙΑΚΟ ΓΚΟΥΛΑΓΚ από το οποίο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΥΓΗ.

Έτσι σκοπεύουν οι παγκοσμιοποιητές να σπάσουν τις πλάτες των ελεύθερων ανθρώπων. Θα το κάνουν μέσω των οικονομικών μας, μέσω του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης και μέσω των συστημάτων "ψυχαγωγίας".


Ψηφιακές ταυτότητες μεταμφιεσμένες ως "διαβατήρια υγείας" ή "SMART Health Cards", θα απαιτούνται για να εργαστεί κάποιος σε μια δουλειά, για να έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο και στους επερχόμενους ψηφιακούς τραπεζικούς λογαριασμούς ή ψηφιακά πορτοφόλια. Η σύγκλιση όλων αυτών των συστημάτων θα διασφαλίσει, σύμφωνα με τα λόγια της Ατζέντας 2030 του ΟΗΕ, ότι "κανένα άτομο δεν θα μείνει πίσω".

Μέχρι να ξυπνήσουν οι περισσότεροι άνθρωποι και να δουν ότι έχουν πέσει σε παγίδα, θα είναι πολύ αργά. Θα έχουν όλα τα δεδομένα σας, θα γνωρίζουν τα πάντα για εσάς, τα δυνατά σας σημεία, τις αδυναμίες σας, τα τρωτά σας σημεία.

Όπως λέει ο Τζαμπί, "Μπορείτε να αρνηθείτε την πραγματικότητα, αλλά δεν μπορείτε να αρνηθείτε τις συνέπειες".


Η επιλογή είναι απλή. Θα επιλέξετε να ζήσετε ως σκλάβος σε ένα ψηφιακό στρατόπεδο συγκέντρωσης ή ως ελεύθερος άνθρωπος που κατέχει πλήρως τη σωματική του αυτονομία και την ελεύθερη βούλησή του;


Έτσι μπορείτε να δείτε ότι η μεγαλύτερη ζημιά γίνεται σε τοπικό επίπεδο (ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ) με τη χρήση ομοσπονδιακών χρημάτων.

Οι μεγάλες πόλεις είναι ψημένες. Όλες μετατρέπονται σε τεχνολογία SMART και όποιος ζει ακόμα σε μία από αυτές θα πρέπει να κάνει σχέδια για να φύγει αμέσως.

Αν δεν με πιστεύετε, πληκτρολογήστε "Smart city networks" στην αγαπημένη σας μηχανή αναζήτησης και δείτε τι εμφανίζεται.

Αλλά δεν είναι μόνο οι μεγάλες πόλεις. Δεν είμαι σίγουρος ότι πολλές μεσαίες ή ακόμη και μικρές πόλεις θα μπορέσουν να αντισταθούν στην ενσωμάτωση σε αυτή την τεχνο-ολοκληρωτική υποδομή.

Αυτό που είναι ακόμα υπό τον έλεγχό μας είναι τα σπίτια μας και, τελικά, οι ίδιες μας οι ψυχές, και αυτό είναι που πρέπει να προστατεύσουμε από τα δαιμονικά πνεύματα ελέγχου που έχουν εξαπολυθεί στον κόσμο.



Αυτό που περιγράφει ο Jabbi στο παραπάνω βίντεο είναι μια εξαιρετικά επεμβατική τεχνολογία που εγκαθίσταται στις SMART Cities - από τους αναγνώστες πινακίδων κυκλοφορίας μέχρι τα SMART Lights και τους SMART Poles μέχρι τα SMART αυτοκίνητα και τις SMART γειτονιές, τα SMART σπίτια και τις SMART συσκευές - όλα συνδεδεμένα στο 5G και επικοινωνούν ασύρματα μεταξύ τους.

Αν δώσετε προσοχή, θα δείτε εκατοντάδες από αυτούς τους στύλους φωτισμού LED να παρατάσσονται σε δρόμους και λεωφόρους και σε πολλές περιπτώσεις είναι εκ των υστέρων εξοπλισμένοι με κάμερες παρακολούθησης και ηχεία για ακρόαση.

Ο Jabbi μιλάει επίσης για τους σταθμούς φόρτισης drones που στήνονται και για το πώς τα drones μπορεί να χρησιμοποιηθούν ως όπλα κατά των πολιτών.

ΔΕΙΤΕ: Κινεζικά drones πάνω από την Ουάσιγκτον εγείρουν φόβους για την ασφάλεια και την κατασκοπεία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Killing by Drone: Κυνήγι εχθρών σε αστικές μάχες

Όλες αυτές οι οπλοποιημένες υποδομές εγκαθίστανται με ομοσπονδιακά χρήματα, εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια που έχουν ενταχθεί στο νομοσχέδιο του Τζο Μπάιντεν για τις υποδομές καθώς και στο νομοσχέδιο του για τη μείωση του πληθωρισμού, τα οποία πέρασαν από το Κογκρέσο με τη βοήθεια των Ρεπουμπλικάνων.

Οι ηγέτες των πόλεων και των κομητειών είναι ανόητοι για τις ομοσπονδιακές επιχορηγήσεις. Συνήθως δεν αναρωτιούνται καν για το τι αγοράζουν με τα χρήματα κάποιου άλλου. Γι' αυτούς, είναι απλώς δωρεάν χρήματα για να "επενδύσουν" στις τοπικές υποδομές.

Και, όπως αναφέρει ο Jabbi, όλα αυτά γίνονται στο όνομα της ασφάλειας και της προστασίας.

ΟΙ ΔΡOΜΟΙ ΜΑΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕYΟΥΝ


Πολλά από αυτά τα έξυπνα φώτα LED είναι εξοπλισμένα με την τεχνολογία που ονομάζεται PUKE Ray, η οποία μπορεί να γίνει όπλο και να χρησιμοποιηθεί για να εξουδετερώσει τον άνθρωπο. Πρόκειται για μια στρατιωτική τεχνολογία που εφαρμόζεται στις πόλεις μας για πιθανή χρήση εναντίον πολιτών, με την επιμέλεια του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ.

Αν αισθάνεστε πόνο κάπου στο σώμα σας... τότε είστε στόχος αυτού του συστήματος :


Όλες οι μεγάλες διασταυρώσεις σε μια SMART City διαθέτουν ψηφιακές κάμερες παρακολούθησης. Δώστε προσοχή στους διαπολιτειακούς αυτοκινητόδρομους, οι οποίοι επίσης εξοπλίζονται τώρα με αυτή την τεχνολογία. Οι κάμερες αυτές θα είναι σε θέση να καταγράφουν τις πινακίδες κυκλοφορίας κάθε αυτοκινήτου που περνάει από εκεί σε πραγματικό χρόνο.

Οι κάμερες και οι συσκευές ακρόασης τοποθετούνται παντού, σε μεγάλες, μεσαίες και ακόμη και μικρότερες πόλεις.


ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΟΥΝ


Το κινητό σας τηλέφωνο σας, ακούει επίσης. Και πολλά από τα νεότερα τηλέφωνα είναι σε θέση να παρακολουθούν τις κινήσεις των ματιών σας στην οθόνη.

"Ακούνε, παρακολουθούν, αναλύουν, μαθαίνουν και στη συνέχεια επαναλαμβάνουν τη διαδικασία", δήλωσε ο Jabbi. "Είναι ένα ανοιχτό στρατόπεδο συγκέντρωσης για παρακολούθηση".

Και όλη αυτή η τεχνολογία δεν είναι για την ασφάλειά μας, όπως διαφημίζεται. Είναι για να αρπάξει δεδομένα και να τα χρησιμοποιήσει για να "αλλάξει τη συμπεριφορά σας", πράγμα που σημαίνει ότι τα δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για να επιβάλουν το επερχόμενο σύστημα κοινωνικής βαθμολόγησης σε όλους τους Αμερικανούς και τους ελεύθερους ανθρώπους παντού.

ΟΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΑΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΟΥΝ


Αν έχετε ένα από τα νεότερα μοντέλα ψυγείων που παρακολουθούν ψηφιακά την απογραφή του ψυγείου σας, όλα αυτά τα δεδομένα καταγράφονται για μελλοντική χρήση εναντίον σας. Τρώτε πολύ κρέας και γαλακτοκομικά; Το κοινωνικό σας αξιόχρεο μόλις μειώθηκε κατά μία βαθμίδα, επειδή οι παγκοσμιοποιητές δεν θέλουν να τρώμε κρέας. Δεν είναι "βιώσιμο", σύμφωνα με το όραμά τους για τον κόσμο.

ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΟΥΝ


Μέχρι το 2025, ο Jabbi δήλωσε ότι κάθε νέο αυτοκίνητο θα έχει τουλάχιστον 16 κάμερες, όλες ψηφιακά συνδεδεμένες και θα τροφοδοτούν πληροφορίες μέσω του διαδικτύου.

Οδηγείτε πολύ έξω από τη βάση σας προσθέτοντας άσκοπα στο αποτύπωμα άνθρακα; Αυτό είναι σπατάλη βενζίνης και η κοινωνική σας πίστωση μόλις έπεσε άλλη μια βαθμίδα...

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΟΥΝ


Έχει ήδη επιβεβαιωθεί, νωρίτερα φέτος, ότι οι μεγάλες τράπεζες και οι εταιρείες πιστωτικών καρτών, παρακολουθούν τις αγορές σας σε όπλα και πυρομαχικά, και όλες οι μεγαλύτερες τράπεζες πειραματίζονται με μια "εθελοντική" εφαρμογή εντοπισμού άνθρακα που σας ενημερώνει για το αποτύπωμα άνθρακα σας. Αυτό είναι απλώς μια προθέρμανση για όταν λανσάρουν το νέο ψηφιακό χρήμα, όταν η παρακολούθηση της παραγωγής άνθρακα δεν θα εμπίπτει πλέον στην "εθελοντική" λειτουργία.

ΟΙ ΨΗΦΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΕΣ ΜΑΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΟΥΝ


Θυμηθείτε πώς λειτούργησε αυτό στο Κολοράντο αυτό το καλοκαίρι, όταν οι άνθρωποι που συμμετείχαν σε ένα "εθελοντικό" πρόγραμμα παρακολούθησης της θερμοκρασίας έχασαν ξαφνικά κάθε έλεγχο των οικιακών θερμοστατών τους.

Ο στόχος είναι η ψηφιακή χαρτογράφηση όλων των πραγμάτων, ζωντανών και μη, ακόμη και κάθε δέντρο και θάμνος στη φύση θα έχει μια ψηφιακή ταυτότητα. Γιατί μόλις τα καταγράψετε και τα χαρτογραφήσετε, τώρα θα μπορείτε να τα παρακολουθείτε και να τα ελέγχετε.

Η υποδομή για ένα αστυνομοκρατούμενο κράτος είναι ήδη έτοιμη.


Υπάρχουν 1 δισεκατομμύριο ψηφιακές κάμερες παρακολούθησης συνδεδεμένες στο Διαδίκτυο παγκοσμίως. Και 50 εκατομμύρια από αυτές βρίσκονται στις ΗΠΑ. Αυτές είναι περισσότερες ανά κάτοικο από όσες έχουν στην Κίνα, σύμφωνα με το Jabbi.

Η διαφορά είναι ότι στην Κίνα οι άνθρωποι γνωρίζουν ότι παρακολουθούνται 24 ώρες το 24ωρο και είναι υπάκουοι, επειδή γνωρίζουν ότι θα υπάρξουν κυρώσεις για την παραβίαση των κανόνων. Ξέρουν ότι είναι σκλάβοι και το αποδέχονται.

"Στις ΗΠΑ κάνουν ήδη την παρακολούθηση", λέει ο Τζαμπί. "Η μόνη διαφορά είναι ότι δεν μας το έχουν πει ακόμα... Είμαστε ήδη στο ίδιο παγκόσμιο σύστημα παρακολούθησης".

Κάποιοι το αποκαλούν "Διαδίκτυο των ματιών". Αλλά το θηρίο έχει και αυτιά.

Δεν είναι ανθρώπινα μάτια και ανθρώπινα αυτιά που παρακολουθούν ό,τι κάνουμε, όπως στη ναζιστική Γερμανία ή στην παλιά Σοβιετική Ένωση. Όχι, είναι η τεχνητή νοημοσύνη, η A.I., η οποία παρακολουθεί τώρα τη φυλακή.

Σε αντίθεση με την Κίνα, όπου οι σκλάβοι γνωρίζουν την τύχη τους στη ζωή, οι περισσότεροι λαοί, εξακολουθούν να αγνοούν τους τοίχους της φυλακής που υψώνονται γύρω τους.

Αυτή η φυλακή είναι χτισμένη πάνω στην καταπίεση και τη συλλογή στοιχείων. Το θηρίο τρέφεται με δεδομένα. Τα δικά σας δεδομένα.


Δεν το βλέπουμε επειδή τα εργαλεία της καταπίεσης, τα ίδια εργαλεία που χρησιμοποιούνται στην Κίνα, παρουσιάζονται διαφορετικά εδώ στην Αμερική. Μας λένε ότι οι κάμερες παρακολούθησης είναι όλες εκεί για να πιάσουν τους κακούς.

Είναι για την ασφάλεια και την προστασία μας.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΒΟΗΘΕΙΑ

Αυτές είναι οι τρεις λέξεις που χρησιμοποιούνται για να μας προσελκύσουν...

Αν ξέρετε ότι δεν είστε κακός, αλλά απολαμβάνετε την ευκολία, είναι δελεαστικό να πείτε στον εαυτό σας: "Δεν έχω τίποτα να κρύψω". Αν εξακολουθείτε να έχετε αυτές τις σκέψεις, έχετε μια πολύ αφελή άποψη για το πώς λειτουργούν αυτά τα συστήματα και ποια είναι η τελική τους ατζέντα.

Δεν πρόκειται μόνο για τη σύλληψη κακοποιών και κακών ανθρώπων.

Αν και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αυτόν τον σκοπό, συμβαίνουν πολύ περισσότερα :


Τα δεδομένα που συλλέγουν για εσάς θεωρούνται πολύτιμα για έναν και μόνο λόγο: για να σας κάνουν να αλλάξετε τη συμπεριφορά σας και να υποταχθείτε στο σύστημα του θηρίου - ένα σύστημα που γνωρίζει πού βρίσκεστε ανά πάσα στιγμή, τι κάνετε, σε τι ξοδεύετε τα χρήματά σας, τον χρόνο σας, ακόμη και τι σκέφτεστε.

Δίνοντάς τους τα δεδομένα σας, τους δίνετε τη δυνατότητα να παρακολουθούν και να αξιολογούν τη συμπεριφορά σας, η οποία μπορεί πλέον να μετατραπεί σε ένα κοινωνικό πιστωτικό σκορ. Αυτή η βαθμολογία χρησιμοποιείται στη συνέχεια για να καθορίσει ποια προνόμια δικαιούστε και ποια όχι στη νέα κοινωνία των σκλάβων.

Ζείτε έναν ΒΙΩΣΙΜΟ τρόπο ζωής και συμβάλλετε στην καταπολέμηση της 'κλιματικής αλλαγής'; Είστε ομαδικός παίκτης; Αν όχι, δεν θα σας επιτραπεί να συμμετέχετε στην κοινωνία.

Με αυτόν ακριβώς τον τρόπο κυκλοφόρησε το εμβόλιο C-19, μέσω καταναγκαστικών πολιτικών που επιβλήθηκαν όχι μόνο από την κυβέρνηση αλλά και από τους εταιρικούς συνεργάτες της, και ο Τζον Κέρι δήλωσε στη διάσκεψη COP27 στην Αίγυπτο ότι αυτό είναι το μοντέλο που θα χρησιμοποιήσουν για να επιβάλουν τη συμμόρφωση με την ατζέντα της αειφορίας που προωθούν τα Ηνωμένα Έθνη και οι αμέτρητοι εταίροι τους στον ιδιωτικό τομέα, με επικεφαλής το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

Αν η βαθμολογία της κοινωνικής σας πίστης πέσει κάτω από ένα ορισμένο επίπεδο, χάνετε τα προνόμιά σας, ίσως τα παιδιά σας δεν μπαίνουν στα καλύτερα σχολεία ή χάνετε προαγωγές στη δουλειά σας. Δεν μπορείτε να μπείτε σε εστιατόρια ή δημόσιες εκδηλώσεις. Διαχωρίζεσαι από το νέο σύστημα Απαρτχάιντ που επιβλέπεται από την τεχνητή νοημοσύνη.

Τώρα, μόλις το ψηφιακό προγραμματιζόμενο χρήμα τεθεί σε εφαρμογή, δεν μπορείς να ξοδέψεις τα χρήματά σου σε συγκεκριμένα πράγματα και περιορίζεται σε συγκεκριμένες περιοχές.

Μόλις τεθεί σε εφαρμογή αυτό το σύστημα, θα έχετε μια ψηφιακή ταυτότητα που θα απαιτείται για ΟΛΑ.


Τελικά, δεν θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε καμία κυβερνητική ή δημόσια υπηρεσία, δεν θα μπορείτε να ταξιδεύετε πέρα από τα εθνικά σύνορα ή να έχετε πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη ή στο διαδίκτυο χωρίς ψηφιακή ταυτότητα.

Πιστεύουν ότι μπορούν να ξεφύγουν με αυτό επειδή 5,5 δισεκατομμύρια από τα 7,5 δισεκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο έχουν ήδη συμμορφωθεί με την δοκιμαστική λειτουργία, την πρόβα τζενεράλε, αν θέλετε, που ήταν το τσίμπημα και η αποδοχή του ως διαβατηρίου για την είσοδο σε δημόσιους χώρους.

Θα πρέπει να αποδεικνύετε την ταυτότητά σας μέσω ενός ψηφιακού προγράμματος που θα περιέχει τα μοναδικά βιομετρικά σημάδια σας, ένα αποτύπωμα αντίχειρα ή μια σάρωση προσώπου. Τα κινητά τηλέφωνα ήδη μας ζητούν και μας σπρώχνουν για αυτές τις πληροφορίες. Όλες οι νέες άδειες οδήγησης θέλουν βιομετρικούς δείκτες.

Το πρόσωπό σας θα συνδέεται με ένα νέο ψηφιακό νόμισμα CBDC. Χωρίς αυτό, θα αποκλειστείτε από το σύστημα - δεν θα έχετε δουλειά, δεν θα έχετε υγειονομική περίθαλψη, δεν θα έχετε επιταγή κοινωνικής ασφάλισης, δεν θα μπορείτε να αγοράσετε ή να πουλήσετε, τίποτα. Αυτό είναι το σχέδιο, φίλοι μου. Και θέλουν να το πετύχουν αυτό το αργότερο μέχρι το 2030. Πιθανότατα θα μας επιβάλουν το νέο σύστημα ψηφιακού χρήματος το 2023 και θα καταργήσουν τα μετρητά μέσα σε λίγα χρόνια από τότε.


Μπορούμε ακόμα να αντισταθούμε, αλλά πρέπει να σκληρύνουμε τους εαυτούς μας και να αποφασίσουμε να μην γίνουμε ψηφιακοί σκλάβοι. Πώς θα το κάνουμε αυτό;


ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ:

  • Ξεφορτωθείτε όλες τις περιττές συσκευές. Apple Watches, κουδούνια πόρτας με smart τεχνολογία και κάμερες, Alexa, ρομποτικές ηλεκτρικές σκούπες, baby monitors, ψυγεία υψηλής τεχνολογίας. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ!
  • Ψωνίστε από τοπικούς αγρότες για τα λαχανικά, το κρέας και τα γαλακτοκομικά σας. Χρησιμοποιήστε καταστήματα μεταχειρισμένων ειδών και μικρότερα ανεξάρτητα βενζινάδικα (ναι, συνήθως θα πληρώσετε λίγο παραπάνω). Είναι πάντα καλύτερο να αγοράζετε με μετρητά από έναν τοπικό μικροπωλητή που δεν έχει κάμερες πάνω σας από τη στιγμή που μπαίνετε στο κατάστημά του μέχρι τη στιγμή που βγαίνετε.
  • Απενεργοποιήστε τους δρομολογητές (routers)  πριν πάτε για ύπνο το βράδυ.
  • Χρησιμοποιήστε τσάντες faraday για τα τηλέφωνα όταν ταξιδεύετε, αλλά ας είμαστε ειλικρινείς, όλοι θα πρέπει να απενεργοποιήσουμε τα κινητά μας κάποια στιγμή αν θέλουμε να παραμείνουμε ελεύθεροι.
  • Αναπτύξτε παράλληλα συστήματα, εστιάζοντας σε εναλλακτικές λύσεις χαμηλής τεχνολογίας.
  • Έχετε άλλες ιδέες για το πώς να διαταράξετε και να απενεργοποιήσετε την όρεξη του Θηρίου για συλλογή δεδομένων; Παρακαλούμε μοιραστείτε τις απόψεις σας.


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Πρόκειται για έναν πνευματικό πόλεμο που διεξάγεται με εργαλεία υψηλής τεχνολογίας στα χέρια πολύ πλούσιων εωσφορικών ελίτ (παράσιτων).

Αλλά δεν υπάρχει τίποτα ανώτερο από τον θρόνο του Θεού. Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, θα σας καλούσα να εναποθέσετε την πίστη σας σε Αυτόν και μόνο σε Αυτόν. [πηγή]


Το "σχέδιο" έχει ήδη ξεκινήσει, με την απαραίτητη προπαγάνδα στους δήμους της Ελλάδας εδώ και χρόνια και ο κόσμος, όπως συνήθως κοιμάται, μην γνωρίζοντας το παραμικρό για το τι προγραμματίζεται για τη ζωή του, με το πρόσχημα της "πράσινης" ενέργειας και "ανάπτυξης" των τραπεζιτών και του W.E.F.

Η 'ελληνική' τοπική αυτοδιοίκηση, πιστή στην εμμονή των ιθυνόντων του Μαξίμου στα προτάγματα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, με χαμηλό προφίλ μέχρι πρότινος, ετοίμαζε τις υποδομές που είναι αναγκαίες για την εφαρμογή του "πράσινου" εγχειρήματος των παγκοσμιοποιητών που αφορά τις "ΕΞΥΠΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ" και τα "ΔΥΚΤΙΑ ΥΓΕΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ" (εδώ με τη συμβολή και την συνεργασία των Π.Ο.Υ. και Ο.Η.Ε.) για την, κάτω από απόλυτη μυστικότητα, οργάνωση των οποίων, έχουμε προειδοποιήσει από αυτόν εδώ τον ιστότοπο (Βλ. ΕΔΩ)

Αφίσες σαν την παρακάτω, πλέον κυκλοφορούν παντού και διαφημίζουν την "ανάπτυξη" και την "ευδαιμονία" που θα κυριαρχήσουν στους ανθρώπους μετά την επίτευξη των στόχων των δύο προγραμμάτων.


ΜΗΝ ΕΞΑΠΑΤΑΣΤΕ! Τα προγράμματα αυτά είναι προγράμματα ΑΠΟΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΕΥΓΟΝΙΚΗΣ, ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ και ΣΚΛΗΡΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ!


💥Τα επόμενα άρθρα
που έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο, δείχνουν το πόσο πολύ έχουν προχωρήσει τα σχέδια στις κοινότητές μας, στους Δήμους μας, όλων αυτών των εγκληματικών προγραμματισμών από τους ίδιους βιο-τρομοκράτες που ώθησαν τις κοινωνίες, με πρόσχημα την ασφάλεια και την προστασία, στο να αυτοκτονήσουν με τη συναίνεσή τους, επιβάλλοντας δια της βίας τα θανατηφόρα τους βιολογικά όπλα-δηλητήρια... Επίσης, ίσως σας δώσουν να καταλάβετε (και με τη χρήση της νεοταξίτικης ορολογίας που χρησιμοποιούν, παραφράζοντας την ελληνική γλώσσα) τους πραγματικούς σκοπούς της πρωτοφανούς προπαγάνδας και της συνωμοτικής στήριξης όλων αυτών των τερατουργημάτων από τους υποτιθέμενους συμπολίτες μας οι οποίοι εκλέχθηκαν για να μας υπηρετούν, την ώρα που ΚΑΝΕΝΑΣ από τους πολίτες ή ίσως ελάχιστοι, έχουν ενημερωθεί επαρκώς για αυτά τα θέματα που "τρέχουν" πίσω από την πλάτη τους, με σκοπό την απάνθρωπη, πλήρη "ηλεκτρονική διακυβέρνηση"...

  • ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ότι τα ίδια μας έλεγαν για την ένταξή μας στην καταστροφική για όλους τους λαούς Ευρωπαϊκή Ένωση και μας δολοφονούν κατά ριπάς έκτοτε...
  • Οι κρετίνοι της κρατικής εξουσίας δεν θα ήταν ποτέ σε θέση να προτείνουν κάτι πραγματικά έξυπνο που θα εξασφάλιζε μια καλύτερη ζωή στο πόπολο, γιατί απλούστατα δεν το έκαναν ποτέ...
  • ΠΟΤΕ μην ξεχνάτε τι μας έκαναν μέχρι τώρα και πως μας φέρονται οι ψευτοδημοκράτες τύρρανοι που δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτα ώστε να επιβάλλουν την ατζέντα τους προς τον μετανθρωπισμό. Δηλαδή την φτωχοποίηση, τον πόλεμο και τη γενοκτονία των λαών...


    ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ! ΠΕΙΤΕ ΕΝΑ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΟΧΙ ΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΒΙΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ...