7 Μαρ 2013

ATZENTA 21-Tι είναι και πως εφαρμόζεται ...



Εσείς θα αποφασίσετε αν αυτό το πράγμα, αν αυτό το εξάμβλωμα, που λέγεται Ατζέντα 21, έχει αποφασιστεί για καλό σκοπό. Ψηφίστηκε από τον ΟΗΕ στις 14 Ιουνίου 1992 στο Ρίο ντε Τζανέιρο από 178 αρχηγούς κρατών, όταν στην Ελλάδα ήταν πρωθυπουργός ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Για να βάλουν την υπογραφή τους, τους είπαν τότε, ότι το σχέδιο είναι για το καλό του πλανήτη, ο οποίος κινδυνεύει από υπερθέρμανση και από ξηρασία και ότι δεν θα υπάρχουν φαγητά και σπαρτά. Τους είπαν ότι με το σχέδιο αυτό, ο πλανήτης μας θα είναι επιτέλους ασφαλής.

Το 2007 μας έλεγαν στα δελτία ειδήσεων ότι δεν υπάρχουν ρύζια και σιτηρά στον κόσμο και όλοι θα πεθάνουν από την πείνα και κανείς δεν βγήκε να πει κάτι.

Εάν κάποιος άλλος βγει σε κάποια εκπομπή και πει κάτι που δεν «αρέσει», αμέσως τον ελέγχουν, τον παίρνουν τηλέφωνο και τον κυνηγούν λέγοντάς του να σταματήσει. Οι τηλεπαρουσιαστές και οι τηλεπαρουσιάστριες λένε ό,τι θέλουν τα λαμόγια του συστήματος. Έλεγαν, λοιπόν, στα δελτία ειδήσεων, ότι θα πηγαίνουμε σε κάδους απορριμμάτων για να ψάχνουμε τροφή, ότι δεν θα υπάρχουν σιτηρά, ότι εκτοξεύτηκε η τιμή ρυζιών και σιτηρών και ότι θα ψάχνουμε στους κάδους να τρώμε λεμονόκουπες!

Παρακαλώ θυμηθείτε το. Είναι τρομερό. Στημένη πρόστυχη προπαγάνδα.

Μ” αυτόν τον τρόπο βγαίνουν οι ειδήσεις, αφού κανένας παρουσιαστής ή παρουσιάστρια δεν έχει άποψη. Διαβάζει από ένα μόνιτορ, που είναι στημένο απέναντί του και μεταφέρει αυτά που του γράφει κάποιος άλλος. Κι αυτός που τα γράφει, τα έχει βρει σε κάποιο έγκριτο ειδησεογραφικό πρακτορείο, το οποίο κι αυτό από κάπου αλλού τα βρήκε.

Μας λένε, επίσης, ότι θα λιώσουν οι πάγοι της Ανταρκτικής ή ότι θα υπάρχουν μόνο το χειμώνα, ενώ το καλοκαίρι δεν θα υπάρχουν καθόλου πάγοι. Και αυτοί που θα λιώσουν, θα κάνουν πόλεις, όπως η Βενετία, η Θεσσαλονίκη και άλλες παραθαλάσσιες πόλεις να πλημμυρίσουν (παρά το γεγονός ότι πάγους δεν έχει εκεί).

Και πράγματι, οι πάγοι του βόρειου Πόλου, έλιωσαν όλοι.

Πού πήγαν όμως τα νερά;

Γιατί δεν πλημμυρίσαμε;

Κανείς δεν αναρωτιέται τι έγιναν τα νερά.

Δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα λυωμένου πάγου!!!

Όταν ο μέσος πολίτης δεν ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο, γιατί να ενδιαφερθεί για ο,τιδήποτε άλλο;

Ήταν ένα μεγάλο τεστ του ύψους της αναισθησίας και της χαϊβανίτιδας του παγκόσμιου πληθυσμού.

Μας λένε πολλά για την κλιματική αλλαγή. Όλα είναι παραμύθια! Έχουν πλευρίσει ανθρώπους με οικολογική συνείδηση, αγωνιστές και τους έχουν πείσει για την επικείμενη καταστροφή του πλανήτη. Οι άνθρωποι ανταποκρίνονται, είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν, διότι όλοι θέλουμε να έχουμε έναν πλανήτη, καθαρό, όμορφο, πράσινο για τα παιδιά μας. Αυτοί, όμως, που δεν θέλουν τέτοιο πλανήτη είναι εκείνοι, που έβγαλαν το σχέδιο. Αυτοί δεν θέλουν πράσινο, αλλά γκρι πλανήτη χούντας, όπου θα ζούμε όλοι σε φυλακές ετοιμασμένες ειδικά για μας. Έναν πλανήτη φυλακή.

Στις 14 Ιουνίου 1992 υπογράφηκε, λοιπόν, από 178 πρωθυπουργούς και αρχηγούς κρατών η Ατζέντα 21, αποτελούμενη από 351 σελίδες και πολλές διατάξεις. Ταυτόχρονα, όμως, εκδόθηκαν και τοπικές ατζέντες 21 για κάθε κράτος, ώστε κάθε κράτος να ενεργήσει ανάλογα για να σωθεί δήθεν ο πλανήτης από την υπερθέρμανση, η οποία στην πραγματικότητα δεν υπάρχει. Ο πλανήτης – λένε – υπερθερμαίνεται από οποιαδήποτε δραστηριότητα του ανθρώπου. Είτε με τις αγελάδες του, είτε με τα εργοστάσιά του, είτε με τα αυτοκίνητά του, είτε με τα μωρά του!

Και στα μωρά ακόμα ζήτησαν να βάλουν φόρους, βάλτε φόρο στα μωρά, γιατί καταστρέφουν το κλίμα!

Και εννοείται φορολογήθηκαν και τα παιδιά και λόταν το έλεγα, και πάλι με κορόϊδευαν και με κατηγορούσαν για κινδυνολόγο και πάλι όμως δικαιώθηκα, γιατί όταν ξεκίνησα την τηκλεόραση, ήμουν αποφασισμένος να βάλω μπουρλότο στις συνειδήσεις των ανθρώπων και να κάψω την κουρτίνα που κρύβει το παρασκήνιο.

Μέχρι κι αυτό λοιπόν είπαν τα λαμόγια , που προωθούν αυτό το παμπόνηρο σχέδιο, το οποίο εκμεταλλεύεται εκείνους, οι οποίοι καλή τη πίστει σπεύδουν να βοηθήσουν στον αγώνα για την σωτηρία του πλανήτη, ο οποίος στην ουσία δεν κινδυνεύει! Μας λένε ότι όλη η ανθρώπινη δραστηριότητα παράγει αέρια, αέρια του θερμοκηπίου, τα οποία καλύπτουν μ” ένα λεπτό στρώμα τον πλανήτη γύρω-γύρω, με αποτέλεσμα η ηλιακή ακτινοβολία, η θερμική ενέργεια του Ήλιου, να μην μπορεί να ανακλαστεί και να φύγει το βράδυ στο διάστημα. Λένε ότι αυτά τα αέρια εμποδίζουν, εγκλωβίζουν την ηλιακή ακτινοβολία ανάμεσα στο στρώμα των αερίων του θερμοκηπίου με πιο επικίνδυνο απ” όλα το διοξείδιο του άνθρακα. Έχουν ενοχοποιήσει το διοξείδιο του άνθρακα, πράγμα που είναι μεγάλο ψέμα, αφού αυτό, είναι εκείνο το οποίο «αναπνέουν» τα φυτά και μετά δίνουν οξυγόνο.

Ο πλανήτης, λοιπόν, γι” αυτό το λόγο ζεσταίνεται – λένε – και γι” αυτό θα λιώσουν οι πάγοι, θα κοπούν τα ρεύματα των ωκεανών, θα σταματήσει το γλυκό κλίμα. Άλλες φορές λένε ότι θα έχουμε ξηρασία, ότι δεν θα έχουμε νερό να πιούμε, ενώ άλλες φορές λένε ότι τελικά θα έχουμε παγετώνες, ότι θα πεθάνουμε από το κρύο. Όποια βλακεία τους έρθει στο μυαλό λένε!

Πρόσφατα γυρίστηκε ένα βίντεο, όπου αποδεικνύεται από επώνυμους και φτασμένους καθηγητές από όλο τον κόσμο ότι αυτό, που προσπαθούν να περάσουν, είναι παραμύθι και δεν ισχύει. Στο βίντεο, το οποίο μάλιστα προβλήθηκε και σε ελληνικό κανάλι, φαίνεται καθαρά από πολλά e-mail που κλάπηκαν ότι κάποιοι τα «πήραν χοντρά» για να λένε ότι ο πλανήτης υπερθερμαίνεται ή ότι κάποιοι εκβιάστηκαν.

Όποιοι, μάλιστα, στα ντοκιμαντέρ, που γυρίζουν – ακόμα και τσόντα να είναι – πετάνε μέσα και μια κουβέντα «λόγω της υπερθέρμανσης του πλανήτη» ή στα βιβλία, που εκδίδουν για την εκμάθηση αγγλικών για παιδιά, βάζουν και μία άσκηση για την «υπερθέρμανση του πλανήτη», χρηματοδοτούνται γι” αυτές τους τις δραστηριότητες!

Χαράτσι και στα κτήματα. Ατζέντα 21 και η απάτη της δήθεν υπερθέρμανσης του πλανήτη

Έως τώρα έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια, τόσες πολλές νομοθετικές ρυθμίσεις στην Ελλάδα, για την εφαρμογή της Ατζέντας 21, όσες δεν έγιναν από τότε που η χώρα μας το 1992 υπέγραψε την απαράδεκτη αυτή συνθήκη.

1. Ορίσθηκαν οι ενεργειακοί επιθεωρητές, που θα ορίσουν τα χαράτσια στα "ενεργοβόρα κτίσματα". Για την ώρα εκείνο που ανακοινώθηκε, είναι, λόγω της λαίλαπας του μνημονίου, ότι όλα τα ακίνητα πρέπει να πάρουν ενεργειακή σήμανση. Σε ένα χρόνο από τώρα θα μπει χαράτσι, ανάλογα με το είδος της ενεργειακής κατάστασης του ακινήτου. Αυτό δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, αλλά όποιος δεν "θωρακίσει ενεργειακά" το ακίνητό του θα πληρώνει πρόστιμο διατήρησης ενεργοβόρου ακινήτου.

Αργότερα η διατήρηση τέτοιου ακινήτου θα γίνει και ποινικό αδίκημα.

2. Ορίσθηκε ήδη, σαν μόνιμο, χαράτσι μέσω της ΔΕΗ, για όλα τα κτίσματα.

3. Ετοιμάζεται και ήδη ανακοινώθηκε, όπως σας έλεγα, χαράτσι για τα χωράφια, τα κτήματα και τα άκτιστα οικόπεδα.

Στο τέλος θα αρχίσει ο κόσμος να παραδίδει τις περιουσίες του στο δημόσιο, ή σε ιδιωτικές εταιρείες προς εξώφληση των συσσωρευμένων χαρατσιών και των δυσβάσταχτων προστίμων.

Το ιστορικό της υπόθεσης έχει ως εξής:

Στις 14 Ιουνίου 1992, στο Ρίο Ντε Τζανέϊρο, 178 αρχηγοί κρατών υπέγραψαν την Ατζέντα 21, που θεωρητικά επιθυμούσε εφαρμοζόμενη να σώσει το περιβάλλον, το οποίο όμως δεν κινδύνευε και όλο το σενάριο είχε άλλους σκοπούς, εφιαλτικούς κατά πολλούς ερευνητές.

Ακούμε διαρκώς τους όρους πράσινη ανάπτυξη, βιώσιμη ανάπτυξη, προστασία του περιβάλλοντος, προστασία της βιοποικιλότητας, ανακατανομή του πλούτου, καινοτόμες τεχνολογίες, κλιματική αλλαγή κτλ και κανείς δεν γνωρίζει τι κρύβεται πίσω από αυτές τις φράσεις. Με αιτιολογία τον δήθεν κίνδυνο του περιβάλλοντος και της κλιματικής σταθερότητας, λόγω της δήθεν υπερθέρμανσης του πλανήτη εξ αιτίας των δραστηριοτήτων του ανθρώπου, εκτός από την πράσινη υπερφορολόγηση, προωθείται η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού και η συγκέντρωση των ανθρώπων σε περιορισμένο χώρο σε όλο τον πλανήτη, για να μην κινδυνεύει, λένε, το περιβάλλον.

Έτσι αρχίσαμε να ακούμε για τους ΚΛΙΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, που μπορεί να φθάσουν το ένα δισεκατομμύριο, εγκαταλείποντας ολόκληρες περιοχές της υπαίθρου και μετακομίζοντας στις πόλεις που θα γίνουν στρατόπεδα συγκέντρωσης. Σύμφωνα με το "οικολογικό" αυτό σχέδιο, οι άνθωποι θα πρέπει χάριν του περιβάλλοντος να συγκεντρωθούν σε τερατουπόλεις-στρατόπεδα, που ωστόσο θα πρέπει να είναι πράσινες και οικολογικές, για το λόγο αυτό, θα απαγορευθούν τα αυτοκίνητα και θα επιτρέπονται μόνο τα ποδήλατα. Ταυτόχρονα θα πρέπει να πέσει το μορφωτικό επίπεδο των ανθρώπων, διότι οι μορφωμένοι ανεβάζουν το βιωτικό τους επίπεδο αγοράζοντας αγαθά και δαπανώντας ενέργεια, πράγμα που δημιουργεί σκουπίδια και χαλάει το περιβάλλον.

Άρα οι άνθρωποι θα πρέπει να μην μορφώνονται και τόσο πολύ. Επίσης θα πρέπει να καταργθεί η κτηνοτροφία γιατί μία αγελάδα, παράγει τόσα αέρια θερμοκηπίου σε ετήσια βάση, όσα και ένα τζιπ 4Χ4. Θα πρέπει να αρχίσει η βιομηχανική κατασκευή κρεατόμαζας, που σου εξασφαλίζει κρέας, χωρίς την ύπαρξη όμως ζώων. Ταυτόχρονα θα δημιουργηθούν ζώνες χωρίς ανθρώπους (NO HUMAN ZONE) στις οποίες η φύση θα..... απολαμβάνει τον εαυτό της, χωρίς να κινδυνεύει από εμάς τους κακούς.


Στην φωτογραφία, με κόκκινο και κίτρινο είναι οι περιοχές χωρίς ανθρώπους και στα ελάχιστα μαύρα στίγματα θα βρίσκονται οι τερατουπόλεις όπου οι ένοχοι άνθρωποι που κόντεψαν να καταστρέψουν την καϋμένη τη φύση θα ζουν στα κρατικά σπίτια τους, που ουσιαστικά θα ανήκουν στις τράπεζες, δύο δύο ή και τρεις τρεις οικογένειες μαζί, αφού η ιδιοκτησία θα απαγορεύεται και λόγω υψηλής φορολογίας θα είναι αδύνατη.

Ο όρος βιώσιμη ανάπτυξη, που πολλοί ίσως τον χρησιμοποιούν χωρίς να γνωρίζουν τι σημαίνει, ορίζει ότι:

1. Πρέπει να επέλθει η πλήρης αποβιομηχάνιση του δυτικού κόσμου και η άνευ όρων παράδοση των φυσικών του πόρων σε δήθεν μη κερδοσκοπικές πολυεθνικές, που θα μεταφέρουν όλες τις δραστηριότητες σε έρημες περιοχές του λεγόμενου τρίτου κόσμου.

2. Πρέπει να πάμε σε οικογένειες με ένα ή και κανένα παιδί. Από το δεύτερο παιδί και πέρα θα μπαίνει "πράσινος φόρος", διότι τα παιδιά μολύνουν το περιβάλλον.

3. Πρέπει να καταργηθεί πλήρως η κτηνοτροφία, αφού τα ζώα μολύνουν το περιβάλλον. Μέχρι να καταργηθεί, θα μπουν δυσβάσταχτοι φόροι στο κρέας κάθε μορφής, αφού η κατανάλωσή του προϋποθέτει την ύπαρξη "ρυπογόνων" ζώων.

4. Πρέπει να καταργηθούν όλες οι θρησκείες, διότι η θρησκευτική και λατρευτική δραστηριότητα, κάνει τους ανθρώπους "να μην εκτιμούν την μητέρα Γαία".

5. Πρέπει να καταργηθεί πλήρως η ιδιοκτησία και όλες οι εκτάσεις πρέπει να ελέγχονται από μία παγκόσμια διακυβέρνηση για την "σωστή και οικολογική διαχείρισή τους". Για το λόγο αυτό μπαίνουν ήδη πολύ μεγάλη φόροι στην ακίνητη περιουσία, αφού πρώτα όλοι παροτρύνθηκαν σε παγκόσμια κλίμακα να επενδύσουν σε ακίνητα και οικόπεδα για να τους πάρουν τα λεφτά μέσω δανείων.

6. Πρέπει να ορισθεί ταχύτατα όργανο παγκόσμιας οικονομικής διακυβέρνησης για να διαχειριστεί την "ανύπαρκτη ουσιαστικά" απειλή της δήθεν κλιματικής αλλαγής που δήθεν απειλεί τον πλανήτη.

7. Πρέπει να προωθηθεί η ουσιαστικά ανεφάρμοστη στις σύγχρονες πόλεις ενεργειακή θωράκιση των ήδη υπαρχόντων κτιρίων, καθώς και ο θεσμός των λεγόμενων ενεργειακών επιθεωρητών, με σκοπό τη θέσπιση ετήσιων τελών και φόρων για τα από ενεργειακής απόψεως μη βιώσιμα κτίρια, με σκοπό την οικονομική αφαίμαξη αλλά και την δημιουργία των "νεοάστεγων" και των "κλιματικών μεταναστών".(Προφητεία του Άγιου Κοσμά του Αιτωλού: "θα φορολογήσουν τις πόρτες και τα παράθυρα")

8. Επειδή η ενεργειακή θωράκιση των ήδη υπαρχουσών πόλεων δεν είναι εφικτή, ούτε τεχνολογικά κά ούτε οικονομικά, πρέπει οι άνθρωποι να μεταφερθούν σε νέες οικολογικές πόλεις-στρατόπεδα, που θα χτιστούν με νέες "καινοτόμες" τεχνολογίες σε συγκεκριμένα σημεία, ώστε να μην μολύνεται το περιβάλλον και στις οποίες δεν θα υπάρχει ιδιωτική περιουσία, ούτε σε ακίνητα, αλλά ούτε και σε κινητά (αυτοκίνητα), ώστε να μην .....μολύνεται το περιβάλλον.

ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ, ΚΡΥΦΕΣ,ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑ 21 :







ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ :