1 Ιουν 2020

Αν δεν συνειδητοποιήσετε ότι όλοι αυτοί είναι μια μεγάλη συμμορία, τελειώσαμε ...


Οι διαδηλωτές που ξέσπασαν δήθεν την οργή τους για τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ είναι μαύροι, Πακιστανοί, Αφγανοί, Γεωργιανοί, Αλβανοί, Λατίνοι και κάποιοι αριστεριστές αναρχικοί αμερικανοί του Σόρος-των σιωνιστών....όλο το σκληρό περιθώριο της Αμερικής του Ομπάμα. Μια κατάσταση που φτιάχνεται εδώ και χρόνια στην Αμερική μέσα από τις ΜΚΟ.

Από την στιγμή που οι σιωνιστές βγήκαν κερδισμένοι από τον κορονοιό, τώρα θέλουν να τελειώνουν με τον Τραμπ. Nα τσακίσουν ψυχολογικά την φτωχοποιημένη κοινωνία των...λευκών!! Ήταν βλάκας ο Τραμπ που έκανε πριν μέρες πόλεμο στο Twitter; Mέσω του Twitter καίνε την Αμερική. Τόνους από πέτρες βρίσκουν οι αστυνομικοί σε ορισμένα σημεία...χιλιάδες μολότοφ....

Γιατί τους χώνει ο Μητσοτάκης βιαστικά στα σωθικά της χώρας; Επειδή είναι ανθρωπιστής; Επειδή τους αγαπά;


Τους χώνει γιατί σύντομα το μνημονιακό κατεστημένο θα τους χρειαστεί...Είναι ο KΡΥΦΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ του σάπιου καθεστώτος!!


Σχεδόν σε κάθε πολιτεία της Αμερικής, υπάρχει πρόβλημα. Οι λευκοί Αμερικανοί που είδαν να φτωχοποιούνται από τον κορονοιό, είναι κλεισμένοι και τρομοκρατημένοι στα σπίτια τους!! Oι λευκοί Αμερικανοί, που εδώ και πολλά χρόνια δολοφονούνται-βιάζονται κατά χιλιάδες σαν τα ζώα από Αφροαμερικανούς-Λατίνους!!!

Σχεδόν σε κάθε Δήμο της Ελλάδος ο Μητσοτάκης στήνει παραγκουπόλεις. Με κάτι περίεργους τύπους από Σομαλία...Αφγανιστάν...

Εύκολα ο αναγνώστης μπορεί να καταλάβει τον σχεδιασμό...

Τι περιμένουν όλοι αυτοί; Ένα τσαφ!!!

Μέσα από κάποιους βιασμούς-δολοφονίες να τρομοκρατήσουν την ελληνική κοινωνία...που τους έχει γυρίσει την πλάτη...να εμφανιστούν ως καλόκαρδοι σωτήρες στα μάτια των ελλήνων πολιτών! όπως εμφανίζονται αυτές τις δύσκολες ώρες για την Αμερική ο Ομπάμα, ο Μπάιντεν, η Χίλαρι....μαύροι έμποροι ναρκωτικών που παριστάνουν τους καλλιτέχνες και λευκής σαρκός gangsters...Τα καλά παιδιά των σιωνιστών!


Μητσοτάκης γιά λαθρομετανάστες:
"Θα απολαύσουν ως ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ μας" ...



Δημιουργούν μόνοι τους την αιτία τής εξέγερσης και όταν αυτήν εκδηλωθεί, την "κατευθύνουν" προς τα εκεί όπου τους βολεύει
...Δημιουργούν μόνοι τους το θύμα και με τα δικά τους ΜΜΕ προκαλούν τη μαζική αντίδραση, η οποία οδηγεί στη μαζική εξέγερση.
Δικοί τους αστυνομικοί δημιουργούν θύματα, προκειμένου να τους βγάλουν στους δρόμους εξοργισμένους και άρα απειλητικούς.
Δικοί τους αστυνομικοί είναι αυτοί που τους φέρνουν από το Αιγαίο
Δικοί τους στρατιωτικοί επίσης...με πλοία του πολεμικού ναυτικού τους μεταφέρουν στην ενδοχώρα!! Mε δικούς τους καραβανάδες κόβουν τις κορδέλες στα Ηοt Spots:



Μας το "υπενθύμισε" πριν από λίγο η κρατικοδίαιτη Καβαδία του Σύριζα:



Προσέξτε καλά μας έγραψε από το παγκόσμιο παρακρατικό Τwitter, "η Μινεσότα δεν είναι και τόσο μακριά"...

Η δήθεν εξέγερση στην Αμερική τους φανέρωσε...

Να καταλάβει ο αναγνώστης γιατί τους φέρνουν στην Ελλάδα!! Να καταλάβει ο αναγνώστης γιατί διαφημίζουν τον Κασιδιάρη!! Γιατί μιλάνε συνέχεια για φασισμούς και ακροδεξιές χωρίς ο Ελληνικός λαός να έχει κάποια σχέση.

Ποιος Έβρος; Ποια Τουρκία; Αστείο...

Σε διατεταγμένη υπηρεσία είναι όλοι αυτοί που μιλάνε για πόλεμο με την Τουρκία.

Η Ελλάδα απλά ξεπουλά, τίποτα άλλο!!


Flaming September
Διαμόρφωση/σύζευξη:Α.Τ.